Han som avvisade mig

Od Miss_kisse

83.8K 2.9K 333

Mobbad och utfryst har jag fått uthärda smärta enda sedan den hemska händelsen som gjorde mig och min bror fö... Více

Han som avvisade mig
Smärta
Black moon flocken
Så vi kommer mötas igen...
Uppdatering
Red moon flocken
Alphan
honom
han räddade mitt liv
hemma
stranden
Bitch
hjälten
Löftet som inte kan brytas
pust..
utflykten
hotet
smärtan
planen
flykten (del 1)
Lögnen om honom
Flykten (del 2)
rädda mig, snälla
du kom
du räddade mig
väntan
väntan del 2
Sam's POV
Vaken
sanningen
Tvillingar
Sams POV
Kidnappningen
striden
Begravningen
överraskning
Finalen
Info
Holly!

När vi blir ett

2.2K 71 1
Od Miss_kisse

Angelicas POV

Det har nu gått en vecka sen Eric försvann och vi har inte hört eller hittat något som tyder på att han lever.. Vi har haft begravning till Maria och nu är Hector jämt med oss, mig och Alex. På tal om Alex så är han borta i Mexico på ett möte med andra av olika flockar. Han åkte igår och kommer hem om två dagar.

Alex har än inte märkt mig så jag är inte Luna än. Alpha Christoffers flock ska snart lämna oss och jag har bestämt att jag inte ska följa med dem tillbaka. Jag ska stanna här och starta ett liv med Alex och Hector. Har jag sagt att vi har adopterat Hector? Nu har jag gjort det.

"Mamma?" hör jag Hector ropa från poolen och jag kollar dig från min plats i solstolen.

"Ja, gubben?" ropar jag tillbaka och han skrattar. Hector kallar mig mamma och Alex för pappa och det har vi inget emot alls. Idag ska jag, Haley och Alva gå och shoppa eftersom det inte vart något förra veckan..

"ANGELICA!" skriker Alva när hon får syn på mig och springer till mig och ger mig en kram. Jag skrattar och kramar henne tillbaka.

"Vad jag har saknat dig!" säger Alva och Haley kommer skrikandes efter Alva och så blir det en gruppkram. Alva och Haley har jag inte träffat på flera dagar nu eftersom vi har varit upptagna. Alva har fått tagit hand om liken från insjön och jag lovar att hon inte tycker om det. Haley har varit med Chris och tagit hand om deras flock och jag.. ja, jag har tagit hand om Hector och lite pappers arbete. Men idag är det vi tre på shopping!

"Vi tre och shopping!" skrattar jag och vi släpper varandra.

"Isak. Vi tjejer ska till shoppingcentrumet så du måste passa Hector." ropar jag till Isak som står vid poolen och kollar ner på Hector som leker med en vatten leksak.  Han kollar upp på mig chockad.

"Du skojar va?" frågar han och alla vi tre ger honom en blick och han suckar.

"Okej! Men ta med er Jesse, Kevin och Stephan." säger han och nu är det våran tur att sucka. Jag vänder mig mot mina bästisar och vi nickar.

"Visst. Säg till dem att ta sig till bilen." säger jag och han nickar och kontaktar dem säkert i länken.

"Tjejer. Spring!" skriker jag och vi springer till bilarna och jag fiskar upp min bilnyckel till Alex röda porsche. Vi hoppar in och jag startar den när vakerna kommer springandes.

"Angelica?" säger Alva och jag vänder mig mot henne som sitter i baksätet.

"KÖR!" skriker både hon och Haley och jag skrattar och trycker på gasen och kopplar.

"Vänta på oss!" skriker vakterna men jag kör förbi dem och vinkar innan jag kör därifrån.

-

På väg dit så hade vi musik-disco. Vi sjöng falskt och dansa, så gott vi kunde, och bara hade roligt. Vi kommer fram till köpcentrumet och har parkerat så går vi direkt till VS.

"Köp!" ropar Alva och håller upp en röd spets BH och jag skakar på huvudet medan jag skrattar.

"Aldrig!" ropar jag tillbaka och går till henne. Hon är i underkläd-avdelningen medan Hal är vid parfymerna. Jag kollar igenom några BH:ar och hittar en genomskinlig om det inte skulle vara svartspets på. Jätte sexig och snygg! Alva kollar över mig axel och fnissar.

"KÖP DEN!" visk skriker hon och jag skrattar.

"Hal!" ropar Alva och Hal kommer fram till oss och snappar åt sig BH:n.

"Lic. Alex skulle bli tokig om du hade den här på dig." säger hon och håller upp BH:n framför mig och jag rodnar.

"Kom igen nu va?" säger jag och dem skrattar. Haley hänger tillbaka den och vänder sig om för att leta underkläder till henne.

Vad jag saknar Alex. Jag vill ha honom nära mig och aldrig släppa taget. Hans leende och skratt, hans händer och när han tar i mig. Vad jag längtar att han ska komma hem!

Jag går och kollar på underkläder innan jag hittar två röda spets trosor och en rosa BH. VI betalar och går vidare till nästa.

"Jag är hungrig." säger jag och dem andra nickar. PIZZA! Vi går till pizzerian men innan vi hann gå dit så ser jag Stephan och Jesse stå där och letar efter oss. Jag stannar mitt i steget och drar ALva och Haley bakom en stor blomma.

"Hallå!" protesterar Alva men jag sätter ett finger mot hennes läpp och pekar mot Stephans håll. Deras ögon blir stora och dem nickar långsamt. Jag tar bort mitt finger från Alvas mun och kollar mot Stephan som nu står nästan vid oss.

"Vad ska vi göra?" frågar jag i tanke länken och tjejerna kollar fundersamma.

"Kanske om vi springer.." säger Alva och jag skakar på huvudet. Jag ser mig omkring och får syn på en kille som stod och sålde glasögon. Jag pekar på honom och tjejerna nickar. Vi reser oss upp och går power-walk till killen och vi köper solglasögon.

Vi sätter på oss dem och går till pizzerian. VI beställer en hawaii och en kebab pizza. Vi sätter oss vid ett bord längre bort och tar av oss solglasögonen innan vi brister ut i skratt.

"Det där gick ju bra." skrattar jag och Haley klappar händerna medan Alva ler brett.

"GIRL POWER!" säger vi alla tre och slår ihop våra händer.

"Girl vadå?" hör jag en retsam röst bakom mig och jag kollar dit. Fan! De kom på oss!

"Ehm.. hej Jesse." säger jag och han nickar.

"Vad gör ni?" frågar han lugnt och lägger armarna i kors över bröstet. Hm.. det här går inte så bra..

"Äter pizza?" säger Haley och Alva fnittrar. Isak och Stephan kommer fram till oss och vi suckar. Happ det var det..

"Vi måste åka hem sen." säger Stephan och jag höjer ögonbrynen. Vad menar han med det?

"Varför då?" frågar Haley oroligt och dem sätter sig vid vårat bord när våra pizzor kommer.

"Vi måste." säger Isak bestämt och jag kollar vaksamt på honom. Nu börjar jag bli fundersam. Vad fan pratar de om?

"Ät nu." säger Isak och jag hugger in på kebab pizzan.

-

När vi är klara med pizzan och shoppat lite mer så bär vi oss hemåt. Eftersom vi har många påsar och kassar från tio, eller mer, olika affärer så fick killarna bära alla. Schyst eller hur? Vi sätter oss i bilarna och åker hemåt.

"Vad tror du killarna menade?" frågar jag och kollar snabbt på Haley innan jag kollar på vägen igen.

"Vet inte. Dem ville ju inte säga något så... något måste det va." säger Alva och rycker på axlarna.

"Det kanske har hänt något mer när vi var borta." säger Haley och jag ryser av obehag. Förra gången räcker gott och väl!

"Jag vill inte ens tänka på det." säger jag tyst och Haley ger mig en blick av medkänsla.

"Ledsen." säger hon och klappar på mitt lår. Jag skrattar och höjer volymen när 'Wake me up' började spela. Min favvo låt och vi sjöng högt så alla som gick ute måste ha hört oss. Vi kommer fram till flock huset och jag parkerar i garaget och vi går ut för att möta killarna. Dem parkerar framför huset och vi tar våra påsar och går in i huset.

"Mitt rum!" säger jag och vi springer uppför trappan in till mitt rum. Vi packar upp och dunkar musik så fönstren skallrar. En ljudlig knackning på dörren fick oss att kollar på varandra innan jag gick för att öppna. Utanför dörren så stod Elina och kollar surt på mig.

"Vad är det?" frågar jag och hon bara kollar på mig. Hon har på sig en för stor urringad kläning och hennes ansikte har fått en sminkbomb.

"Det är mat." säger hon kort efter en stund och går iväg. Jag kollar efter henne med en förvirrad min innan jag stänger dörren och kollar på Haley och Alva.

"Mat." säger jag högt och slänger med armarna över huvudet med takt med musiken. Haley och Alva skrattar och vi börjar dansa som vildar och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.

-

Efter en stund så stänger vi av musiken och går ner till köket för att äta. Vi kommer in i köket och ser Chris och Anton sitta där och mumsa godis. Godis!?

'Tjejer. Uppdrag godis.´ säger jag och tjejerna fnissar.

"Hej tjejer." säger Chris och Hal går fram till honom och kysser honom. Alva går till Anton och börjar distrahera honom och jag går långsamt till godisskålen och tar den.

"Har den!" säger jag i länken och går ut ur köket och vidare till spelrummet. Jag sätter mig på soffan och tjejerna kommer efter mig och sätter sig bredvid mig och vi mumsar godis. Oh! Vad gott!

Efter några minuter så hör jag Anton ropa på oss och vi kollar på varandra. Vi är tagna. Chris och Anton kommer in i vardagsrummet med stora steg och stannar vid dörren och kollar på oss.

"Och vad tror ni att ni gör?" frågar Anton och lägger armarna i kors över bröstet. Jag skakar på godisskålen så det låter och höjer på ögonbrynen.

"Äter godis?" svarar Haley retsamt och Chris kollar på henne.

"Det där var lågt Haley." säger Chris och jag ser att han  försöker hålla inne ett skratt. Haley tar upp en godis och stoppar in den i munnen och rycker på axlarna.

"Vi ville inte att ni skulle bli tjocka." säger hon och inom en sekund så var Chris vid Haley och lyfter upp henne över axeln och Haley skriker.

"Hörru! Släpp henne!" ropar jag och Chris bara ler innan han vänder sig om och går till ytterdörren och öppnar den. Haley skriker och ropar på oss så vi följer med ut och kollar på Haley på Chris axel.

"Chris!" ropar Alva och skriker till när Anton tar upp henne över axeln och går till Chris och dem nickar och går till poolen. Oh nej! De tänker inte göra det! Dem skulle bara våga.

"CHRIS!" skriker Haley när hon inser vart han går och börjar slå och sparka honom för att han skulle släppa honom men han bryr sig inte om henne och börjar jogga och sen hoppar i vattnet. Haleys skrik dränks av vattnet och jag skrattar när Anton gör likadant och hoppar i, med Alva på axeln. Jag går dit och kollar på dem fyra korkade personerna som badar med alla kläderna på.

"Lic! Hoppa i!" ropar Alva medan hon försöker få Anton under vattnet. Jag skrattar och skakar på huvudet. Vad jag önskar att Alexander var här nu. Han ska vara borta i två dagar till! Hur ska jag stå ut i två dagar till! Jag suckar och gnider mina armar. Jag vill ha honom här. Med mig!

Nere i poolen håller Haley och Alva på att försöka få Chris under vattnet medan Anton kollar på mig. Jag ler och vinkar lite.

"Kom igen nu, Angelica!" ropar Anton och plaskar lite i vattnet så det skvätter på mig och jag ler brett.

"Ja! Vattnet är varmt  Lic!" ropar Alva och skrattar när Anton skvätter vatten på henne. De verkar ha jätte kul..  Jag vill också hoppa i där och ha kul men det är något som inte till låter mig det. Jag står där bara och ser på när mina bästisar och min bror har kul och skrattar, när jag plötligt känner två armar omkring mig och lägger händerna över min mage. Jag skriker till av överaskning.

"Jag har saknat dig." säger Alex och lägger sitt huvud mot min nacke och drar in min doft. Jag var för chockad för att säga något men jag lutar mig mot honom och lägger mina händer över hans. Vad fan gör han här nu? Han ska ju att han ska vara borta i tre dagar?

"Du skulle ju vara borta i tre dagar." säger jag och vill genast slå till mig själv. Hur kan jag säga så när han kom hit tidigare? Alex skrattar och jag lägger mitt huvud på sidan så han kan pussa mig i nacken.

"Alex!" ropar Anton chockat och alla slutar skratta och bara kollar på oss.

"Hej på er!" skrattar Alex och vänder mig om mot honom. Hans svarta hår har blivit längre så det händer framför ögonen på honom och jag måste säga att han ser ut som en luffare. Jag skrattar och drar bort hans lugg och känner mig lycklig. Det här har jag saknat. Att ha Alex här hos mig och känna mig lycklig och trygg.

"Du behöver klippa dig." säger jag och han ser lite ledsen ut. Han lägger sina händer på mina höfter och drar mig mot honom.

"Hälsar man sådär på sin mate? Jag trodde du skulle ha välkomnat mig mer." säger han och ler hans sexiga leende. Jag vet exakt vad han menar men jag beter mig som om jag inte fattar vad han menar.

"Hej." säger jag och ler. Han ler och kysser mig mjukt. Kyssen innehåller så mycket kärlek och saknad så jag nästan dog på fläcken. Gud vad jag har saknat honom! Jag lägger mina armar runt hans nacke och djupnar kyssen. Han trycker sig hårt mot mig och jag måste backa ett steg för att inte ramla men vi råkar stå precis vid poolkanten så jag tappar balansen och ramlar i vattnet med Alex över mig. Ja det gick ju bra.. jag kommer upp till ytan och skrattar.

"Alex! Skulle inte du komma om två dagar?" frågar Anton när Alex också kommer upp till ytan bredvid mig och skrattar.

"Jo, men mötet tog slut tidigare så jag åkte hem till min underbara mate och till flocken." säger han och jag rodnar. Underbara mate? Menar han verkligen det? Jag kollar på honom och han ler.

"Underbara?" frågar jag nervös och han nickar. Han drar mig mot honom och kramar om mig.

"Du är min underbara mate, Angel." viskar han i mitt öra och jag rodnar ännu mer. Han kysser mig på läpparna igen och jag har fjärilar i magen.

"Lic. Eftersom du nu är i poolen så.." säger Alva och Hal nickar mot henne och innan jag hann fundera vad dem menar så hoppar dem på mig och alla vi sjunker ner i vattnet. Det var vattenkrig tjejerna mot killarna och tjejerna vann ju såklart.

"Det är fusk!" ropar Chris och Alva fnyser.

"Dåliga förlorare!" säger jag och belönas av att få vatten på mig från Alex. Solen börjar gå ner och det börjar bli kallt så vi går upp ur poolen och vi går in till huset.

"Är du hungrig?" frågar jag Alex och han skakar på huvudet.

"Nej. Bara trött." säger han och jag nickar. Såklart han måste vara trött efter att ha åkt bil från Mexico till hit. "Vi går och lägger oss." säger Alex och dem andra nickar. Jag ler och lägger min hand på hans höft och lutar mig mor honom. Vad skulle jag göra utan honom? Det vill jag inte ens tänka på. Vi går upp till mitt rum så jag kan ta med mig mitt nattlinne och några kläder tills imorgon. När jag är klar så går vi tillsammans till hans rum, som nu är bådas, och stänger dörren

"Jag har saknat dig också för resten." säger jag när jag kom ihåg vad han sa där ute. Han lyfter upp mig i sina armar och bär mig till sin säng medan jag skrattar och knäpper upp hans skjorta. Han lägger mig på sängen och lägger sig bredvid mig. Jag lägger mig på sidan och kollar på honom. Han ser så sur ut men jag vet att han försöker hålla inne ett leende. Jag lutar mig över honom så jag kan se hans ansikte och möta hans blick.

"Jag har saknat dig jätte mycket. Det vet du." säger jag och nu rycker det i hans ena mungipa.

Jag pussar honom snabbt på munnen och drar mina fingrar igenom hans mjuka hår.

"Och jag älskar dig. Jag älskar dig så mycket så det gör ont. Jag vill inte ens vara ifrån dig i en minut!" säger jag och nu ler han brett. Han rullar runt så han ligger över mig och jag skrattar.

"Är du säker?" frågar han och jag himlar med ögonen.

"Om du inte vet det så är du dum." säger jag snabbt och han skrockar.

"Älskar dig ännu mer." säger han tyst innan han kysser mig. Jag låter mina händer åka upp och ner över hans rygg men skjortan är ivägen. Jag tar tag i skjortans kant och drar den över hans huvud och kastar ner den på golvet. Jag undersöker hans sexiga kropp med mina händer och ryser av passionen och spänningen runt oss.

Kyssen blir intensiv och krävande och fullt med passion. Jag avbryter kyssen för att hämta andan men det hindrar inte honom för han kysser nedför nacke och hittar platsen där hans märke ska sitta och jag stönar.

"Ja! snälla Alex. JA!" bönar jag och jag känner hur han ler mot min hud innan han sätter tänderna i min hud. Jag flämtar till av smärta när hans tänder glider in i huden och märker mig som hans. Jävlar vad ont det gör! Alex börjar suga och bita och jag kan inte undvika ett stön som kommer uppför min strupe. Alex morrar och trycker min nacke hårdare mot hans mun. Smärtan går snabbt över och blir nästan plågsamt skönt.

Alex drar sig undan från min nacke och slickar bort blodet från sina läppar medan han kollar på märket. Jag är nyfiken hur märket ser ut. Alla killar har olika märken så ingen är likadan. Jag drar ner hans huvud mot mitt och kysser honom hårt och fullt av åtrå. Jag vill ha honom. Nu. Alex verkar också tänka på det eftersom han rycker bort min tröja över mitt huvud och smeker min mage och höfter med händerna.

"Du är underbar." mumlar han mot min hud och jag rodnar. Hans händer rör sig i cirklar runt min mage och jag ryser av behag.

Alex lutar sig fram och kysser mig hårt och jag öppnar munnen och hans tunga kommer in i min mun och djupnar kyssen. Han smakar underbart! Fast han har mitt blod på hans läppar så smakar han underbart.

Alexanders POV

Jag kan inte få nog av henne! Hon gör mig galen! Hennes doft och sexiga kropp! Hur har jag någonsin förtjänat en sån perfekt mate? Jag kysser varje del av hennes kropp och hennes händer upptäcker min kropp. Kan det vara mer perfekt? tror inte det.

"Är du säker på det här, Angel? Vi kan vänta om du vill." säger jag tyst och känner en klump i halsen. Men jag får inge svar utan hon bara ler och pressar sina läppar emot mina.

Pokračovat ve čtení

Mohlo by se ti líbit

Nwm Od Hania

Vlkodlaci

25 3 2
Po prostu rzeczy którymi chce sie podzielić z osobami ale są to zdj i nie mam jak dać je na tablice
1.6K 110 9
Tess är med om en stor händelse när hon fyller 16 år. Hon är med om en massa udda saker som hon bara har kunnat drömma om. När hon får reda på sin ba...
42.4K 614 37
{färdigskriven} Jag vet att jag inte skulle ha gjort det, men när han stog så nära att jag kände hans varma andedräkt mot min hals, kunde jag inte gö...
7.4K 162 12
Brooklyn Haynes är en helt vanlig 17 åring, eller? Brooklyn är ledare för ett av dom farligaste gängen i USA, Destroyers och tillverkar egna vapen, e...