Novice

By Mishelliel

63.2K 2.3K 252

That should be me, holdin your hand That should be me, makin you laugh That should be me, this is so sad T... More

Novice
Část 1.
Část 2.
Část 3.
Část 4.
Část 5.
Část 6.
Část 7.
Část 8.
Část 9.
Část 10.
Část 11.
Část 12.
Část 13.
Část 14.
Část 15.
Část 16.
Část 17.
Část 18.
Část 19.
Část 20.
Část 21.
Část 23.
Část 24.
Část 25.
Část 26.
Část 27.
Část 28.
Část 29.
Část 30.
Část 31.
Část 32.
Část 33.
Část 34.
Část 35.
Část 36.
Část 37.
Část 38.
Část 39.
Část 40.
Část 41.
Část 42.
Část 43.
Část 44.
Část 45.
Část 46.
Část 47.
Část 48.
Část 49.
Část 50.

Část 22.

1.1K 40 13
By Mishelliel

Jo,rozhodla jsem se,že už přidám část :DDDDD

That should be me-Justin Bieber nebo As long as you love me-Justin Bieber

KATIE: 

Stála jsem tam mezi futry jak přikovaná a nedokázala jsem se pohnout. Mé srdce vynechalo jeden úder a dech se mi zadrhl. Mozek mi přestal pracovat a já jen němě zírala na pokoj zející prázdnotou. Ruku jsem dala dolů z kliky a ramenem se opřela o futro. Přerývavě jsem dýchala a v hlavě se mi začaly tvořit různé představy o tom,kde je.

Někdo si stoupnul vedle mě a když jsem otočila hlavu,všimla jsem si,že je to Jimmy. Stejně jako já se díval na pokoj zející práznotou.

,,Kde je?" Stále jsem se na něj dívala a na prázno polkla. Pohled odtrhl od uklizeného pokoje a námiřil ho na mě

,,Proč jsi tady?"

,,Kde je?!" Lehce jsem vykřikla,protože jen tohle pro mě bylo právě teď důležité

,,Na Vánoce jel domů" 

Vydechla jsem,ruku si dala před oči a po futrech se svezla dolů na podlahu. V sedě jsem si ruce dala na obličej a lehce se zasmála.

,,Ovšem,zmiňoval něco o tom,že se už možná nevrátí" Odtrhla jsem ruce od obličeje a viděla před sebou dosedajícího Jimmyho

,,Jak,že se jako nevrátí?"

,,Že už sem prostě nikdy víc nepřijede" 

Tupě jsem na něj zírala. Nemohla jsem tomu uvěřit. Vyšvihla jsem se na nohy a vešla do Justinova pokoje. Stále to tu po něm vonělo. Přešla jsem ke skříni a otevřela ji. Prázdno. Šuplíky. Prázdno. Police. Prázdno. Jako v tranzu jsem došla na postel a prkenně si na ni sedla. Zírala jsem před sebe a do očí se mi draly slzy.Jimmy přišel ke mě a sedl si.

,,Hele Katie,nechceš mi něco říct?"

Hlavu jsem obrátila na Jimmyho a dívala se na něj. Po chvilce se přisunul ke mě a obejmul mě kolem ramen. Hlavu jsem si zabořila do jeho ramene a obejmula ho. Jimmyho právě teď bude čekat úloha vrby.

JIMMY: 

Trpělivě jsem naslouchal příběhu Katie a Justina. Od samého začátku až do konce. Bolelo mě,když jsem viděl,že z úsměvu ze vzpomínek se Katie najednou zamračila a z očí se jí vyvalily slzy. Při posledním slově o dnešním dnu a o tom,jak dostala od něj dárek se chytla za klíč,který ji visel na krku. Klíč k jeho srdci. 

,,Proč jsi teď tady Katie?"

Šokovaně se na mě podívala.

,,No,vždyť je to jasné. Já jsem přišla,protože....no,vlastně....já jsem tady...nevím"

Poraženecky svěsila ramena a podívala se do země.

,,Nevím,proč jsem tady"

Podívala se na mě a porozhlédla se po pokoji.

,,Děkuju,že jsi tu pro mě byl,ale už asi půjdu" 

Silně mě obejmula,vstanula a vydala se ke dveřím.

,,Miluješ ho?"

Zastavila se a pomalu se na mě otočila. Do očí se jí znovu nahrnuly slzy.

,,Nemám nejmenší tušení,pro koho mi právě teď srdce tluče"

Řekla,otočila se a ztratila se mi z očí. Vstal jsem tedy z Justinovy postele a přešel do svého pokoje. Ze stolu jsem sebral mobil a vytočil Emily.

,,Ano lásko?" Po pár sekundách se ozval sladký hlas

,,Ahoj zlato. Máme menší problém...Teda,co to plácám. Máme problém ohlašující zemětřesení"

JUSTIN: 

Ráno mě probudil melodický hlas hlásající ranní budíček. Alice seděla na posteli a prozpěvovala Vstávej bráško Justine. Prohrábl jsem si vlasy,otevřel oči a pomalu si sedl na posteli. Alice se přemístila na mé nohy a přitiskla se ke mě.

,,Moc moc moc jsi mi chyběl bráško" 

Usmál jsem se a objal ji.

,,Ty mě taky beruško" 

Řekl jsem a políbil ji do vlasů. Ještě víc mě sevřela v objetí a pak se ode mě odtáhla. Usmála se na mě a oznámila mi snídani. Slezla tedy a čekala na mě,až se vyhrabu z postele. Stáhl jsem si peřinu z těla a stoup si na nohy. Alice mě vzala za ruku a spolu jsme sešli dolů do jídelny na společnou tradiční snídani.

Usedli jsme ke stolu a dali se do jídla. Alice si přes noc asi připravila otázky,takže jen co jsme dosedli se mě začala ptát. Po páté otázce se naši začali smát a Alice se urazila a byla stále uražená,dokud jsem ji neobjal a řekl,že je to v pořádku. Ovšem,jen stěží jsem přitom zadržoval smích.

Po cca hodině a půl jsem šel nahoru do schodů se smíchem. Neustále jsem se smál tomu,jak k nám chodily návštěvy jen aby se na mě podívali a aby se ptali na Anglii a jejich zvyky. Nebo těch telefonátů,kolik bylo. Neuvěřitelné,hah. Myslím,že jsem právě teď našel pár způsobů,jak si najít přátele...

Ahoj,jsem Justin a byl jsem v Anglii. Kdo se teda semnou teď bude bavit? Hahaha

Vešel jsem do pokoje a svalil se na postel. Neustále jsem se smál všemu,co se dnes stalo. Prohrábl jsem si vlasy a koukl se na noční stolek. Sebral jsem z něj mobil a posadil se. Zapl jsem kameru a začal se natáčet.

,,Ahoj Jimmy. Hah. Chtěl jsem ti jen popřát Veselé Vánoce,spoustu dárků a tak,však to znáš,heh. Mimochodem,pozdrav rodiče a ségru. Ale,přišel jsem na dobrou věc. Když jsi byl v Anglii a pak přijedeš domů,naráz máš 500 miliónů přátel,kteří chtějí vědět,jaké to tam bylo a že by tam chtěli taky. Háá,takže si to užij!"

Vypl jsem kameru a videozáznam poslal Jimmymu ve zprávě. Na oplátku mi přišel obrázek Jimmyho s popisem Crazy man. Zasmál jsem se,mobil položil na stůl a lehl si.

Zavřel jsem oči a mobil mi zavrněl na stole. Při vzpomínce na Jimmyho obrázek jsem se zasmál a řekl si,co zapomněl. Otevřel jsem mobil a chystal jsem se přečíst si tu zprávu. Ovšem,po přečtení se mi začaly klepat ruce a mobil jsem opustil na zem.

ALICE: 

,,Bráško,máš prý jít-" 

Vešla jsem do pokoje,ale místo toho vždy usměvavého brášku jsem viděla na posteli ležícího vyklepaného kluka,kterého neznám.

,,Co se stalo Justine?" 

Jen zavrtěl hlavu a zamumlal,že to bude v pořádku a že za chvíli přijde,že mám jít pryč. Zavrtěla jsem hlavou a pohled mi padl na rozsvícený mobil na zemi. Přešla jsem k němu a dřepla si na zem. Vzala jsem do ruky mobil a viděla na displeji zprávu.

,,Klíč visí na krku,tvoji vůni cítím,ale ty nikde. Šťastné a Veselé Vánoce. Kate.."

Věnování pro Shawty201 a anysvickova :* ♥ Pac a pusu..

Continue Reading

You'll Also Like

14.5K 649 42
Druhý díl. Zvládne Emily a Matheo rodinný život?A jak se vypořádají s nepřáteli?A co minulost ?Budou schopni udržet lásku a vášeň?
20.9K 757 62
Vládce podsvětí Lucius Darkmoon, dostal ultimátum od svého otce, vládce nebes i země. Do tří let si musí najít ženu svého srdce, nebo mu otec vezme...
133K 5.5K 32
Lilith Myersová je na první pohled obyčejná dívka, avšak také je, jen trochu víc nevinnější. Je hravá, dětinská a nesmírně laskavá, což jí paradoxně...
3.3M 270K 50
• Obsession Series • [ SELAMAT MEMBACA ] Menggantikan saudari kembarnya untuk menjadi pengantin wanita dari seorang monster nan manipulatif adalah mi...