Knockin' On Heaven's Door | G...

By Imaginationused

1.6K 78 30

ТОВА Е ПЛОД НА ХУДОЖЕСТВЕНО ИЗМИСЛИЦА! НЕ ТВЪРДЯ, ЧЕ ПОЗНАВАМ ЕМИНЕМ, НИТО ПРАВЯ ПАРИ ОТ РАБОТАТА СИ! "... More

Част 1
Част 3
Част 4
Част 5
Част 6
Част 7
Част 8
Част 9
Част 10

Част 2

196 11 2
By Imaginationused

Внимателно попивах капките вода от влажната си кожа с пухкавата хавлиена кърпа, протегнах ръка към новите си боксерки, когато се сетих за колекцията кремове, които трябва да нанеса върху тялото си след нестандартния секс с Марк. Нахлузих набързо боксерките си, а след това и потника. Мързеше ме да нанасям пет различни крема върху цялото си тяло, не само днес, но и когато и да е било...правех го от време на време и то само защото Марк настояваше, всеки път излизах от банята с лъжата, че съм използвал мазилата, които той ми бе взел.

Изправих глава и се погледнах в огледалото, сякаш не гледах изражението си, а моето ново аз. На външен вид бях същия в очите на околните, но аз виждах огромна промяна. Няма дори прилика. Онзи Маршъл и сегашният са двама различни мъже и определено Маршъл от настоящето се гордее със себе си и се обича повече. Уверен е в себе си повече. Отворил е сърцето си и обича, влюбен е и се чувства жив, живее му се и иска да дава, а не само да получава. Иска да разкрие повече от себе си, иска да рискува и не се страхува от възможността, че може да стъпи накриво, та дори и да падне. Той има достатъчно сили, за да се изправи и да продължи отново.

Харесва ми и да бъда роб на Марк. Не аз измислих тази игра, нито пък той, просто изведнъж еволюира, лека полека. Една вечер ме завърза за леглото и ме чукаше, докато аз единствено можех да викам от удоволствие, без да мога да помръдна и най-малкия мускул в тялото си. После изведнъж леглото беше най-рядко използваната мебел от нас по време на секс, то беше заменено от въжета, камшици, белезници и какви ли не други секс играчки, закупени от двама ни. Болката по време на секс също еволюира, нищо в новия ни сексуален живот не стана изведнъж. Първоначално ме беше срам да стоя напълно гол завързан, въпреки че Марк ме е виждал толкова много пъти, но една нощ той просто каза, че ще свали боксерките ми преди да започне да ме чука и оттогава единственото нещо по тялото ми са въжетата.

Болката ми харесва, или поне я понасям без проблем, но любимата ми част е да бъда окован, да бъда подчинен на Марк, да се намирам в свят, където аз съм никой и напълно беззащитен. Мразех онзи истински свят, където всеки на мен се подчинява. Там където съм господар и нищо, и никой не може да ме доближи. Най-много мразех това - да бъда напълно изолиран от риска, от евентуалната опасност, грешката, болката. Тук това беше възможно. Някой ме притежаваше и правеше с мен каквото си поиска. Обичах усещането. Беше невероятно.

Не че не правим обикновена любов, но необятното и напълно непознатото ни влечеше много повече.

Вчерашното беше просто инцидент. Прескочихме границата, но пък това не ни спря от хубав и също толкова интензивен оргазъм...веднага на сутринта.

Марк ме чакаше в кухнята за закуска преди да изляза за репетиции.

Закопчах колана си и оправих тениската си, след това отвори вратата на банята и се запътих към Марк, който вече довършваше своята закуска.

- Не бързай, бебе. - С ирония каза той.

- Можеше да ме изчакаш... - дръпнах стол и тръснато седнах.

- Опасявах се, че ще чакам до края на живота си.

- Много смешно.

- Намаза ли се?

- Да.

- Мръсен лъжец.

- Какво?

- Изобщо не ги ползваш, а ти казах, че е важно!

- Излишно е, Марк...

- Не, не е. Ставай.

- Къде?!

- Ще видиш! Ставай..

***

- Ти сериозно ли?! - Извиках от отчаяние.

Не мога да повярвам, че Марк ме доведе в банята при мехлемите! Толкова ли са важни...?!

- Сега искам да свалиш всичките си дрехи. - Той вече държеше един от кремовете в ръката.

- Марк...

- Не казвай нищо, просто го направи.

Без да обелвам и дума повече, излязох от всичките си дрехи и стоях напълно гол пред него, той отвори капачката на крема и изстиска от него в дланта си, след това бавно се доближи до мен и започна да размазва бялата приятно ухаеща смес върху гърдите ми. Беше толкова мазен, че това количество щеше да е достатъчно за торсът ми. Ръцете му се спускаха към корема ми, а устните му целуваха брадичката ми.

- Важно е, бебчо, защото тези кремове ще предпазят кожата ти от насиняване, а последният на шкафчето ще предпазва дупето ти и болката ще отминава бързо, след като съм те чукал...дивашки. - Усетих ерекцията си и нямах търпение ръцете му да се спуснат към члена ми.

Устните на Марк целуваха врата ми, а ръцете ми втриваха крема в кожата ми. Дланите му не пропускаха дори и най-малкото място от гърдите и корема ми, потрепвах, когато с върха на пръстите си докосваше кожата ми.

- Обърни се - нежно каза той, поставяйки ръце върху рамене ми. Чух отваряне на капачка отново.

Марк масажираше раменете ми и в същото време втриваше крема.

Ръцете му танцуваха по гърба ми, изведнъж те се плъзнаха през гръдния ми кош, стисвайки силно гърдите ми с длани и през зъби каза:

- Така ми се иска да те изчукам тук и сега! - Той захапа врата ми, държейки тънката плът между зъбите си. А аз...пъшках все едно бях загорял за секс.

- Какво ти пречи да го направиш?

- Нищо...

Той застана пред мен и ме целуна нежно. Но за секунди целувката ни стана страстна и гореща. Устните му се плъзнаха надолу по гърдите ми, целувайки все по-надолу и по-надолу, докато не стигна до члена ми. Затворих очи в очакване. Разтворих леко устни и дъхът ми секна, когато усетих члена си в устата на Марк.

Той започна да ме смуче бързо. Скимтях и леко започнах да клатя таза си в устата му, исках да свърша отново...

Марк се изправи и бавно започна да сваля дрехите си. После почти легна под мен и еротично ме погледна в очите:

- Седни върху мен. Искам да те гледам как се чукаш сам.

Подпирах се с ръце върху гърдите му, докато се намествах върху члена му.

Пенисът му бавно разшири мускула ми и не спря, докато изцяло не се намираше в мен. Коленете ми се намираха върху плочките между ханша на Марк, той не спря да ме гледа в очите, докато аз леко се чуках върху него. Търках бавно и ефирно ханша си върху неговия, гледах го секси в очите, облизвах устната си и дишах насечено. Колко влюбен само в него бях...колко много го обичах. Можех да правя това цяло вечност. Винаги, постоянно, без нищо друго.

Изведнъж Марк ме сграбчи и вече аз се намирах на плочките, той хвана глезените ми и започна силно да ме чука, тялото ми отскачаше на плочките при всяко негово влизане в мен. Виках силно, протегнах ръце и поставих длани върху бедрата му, галейки ги.

- О, да, да, Марк. Не спирай... - скимтях аз на пода, крещейки името му.




Край на втора част.

Continue Reading

You'll Also Like

323K 7.1K 35
"That better not be a sticky fingers poster." "And if it is ." "I think I'm the luckiest bloke at Hartley." Heartbreak High season 1-2 Spider x oc
933K 42.7K 62
Taehyung is appointed as a personal slave of Jungkook the true blood alpha prince of blue moon kingdom. Taehyung is an omega and the former prince...
1.1M 50.5K 96
Maddison Sloan starts her residency at Seattle Grace Hospital and runs into old faces and new friends. "Ugh, men are idiots." OC x OC
301K 9.7K 56
When he denied his own baby calling her a cheater. "This baby is not mine." But why god planned them to meet again? "I would like you to transfer in...