The Badboy And My Life || ✔

By LauraVanEynde

104K 2.4K 227

Lezen op eigen risico! Ik heb de hoofdstukken nog niet gecontroleerd op spelfouten. Dat doe ik pas als het bo... More

Proloog
Personages
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
1.2K and #4
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
Epiloog
Dankwoord

30.

1.7K 45 13
By LauraVanEynde

P.O.V Lauren

Bliep, bliep, bliep, bliep. Argh! 'Godverdomme zet die kut wekker uit!' Roep ik gefrustreerd. Dan stopt het afgrijselijke geluid van de wekker. 'Rustig babe, nu we toch wakker zijn kunnen we ons beter klaar maken voor school.' Zegt de hese ochtend stem van Duke. Hmm sexy die wil ik wel elke dag horen. 'Okay.' Zeg ik hees.

Ik open mijn ogen en zie dat Duke boven me hangt. 'Goedemorgen prinses.' Zegt met zijn heerlijke ochtendstem. 'Goodmorning prince.' Zeg ik terug hij geeft me een kusje op mijn lippen en sprint van bed af. Even later hoor ik de douche. Gelukkig heb ik me gisterenavond al gedoucht nu hoef ik me nog enkel op te frissen. 'Doe je door?' Roep ik als ik naar de inloopkast loop. 'Jaahaa!' Roept hij terug.

Ik pak een donker blauwe ripped jeans en pak een licht grijs navel topje met vanachter 97 op. 'Babe ligt hier nog kleding van mij?' Vraag Duke aan mij. 'Uhhu, daar zo dat ik jou gedeelte van de kast.' Ik wijs naar de andere kant van de kast terwijl ik mijn kleren nog pak. Mijn ouders hebben aan alles gedacht wel slim. 'Thanks babe!' Hij geeft me nog een kus en loopt naar zijn kleren toe.

Ik draai me om naar hem toe en zie hem enkel in zijn boxershort staat. Mijn ogen glijden naar zijn eightpack. Mijn ogen blijven er aan vast geplakt. 'Like what you see?' Vraagt hij zwoel. Ik kijk hem arrogant aan. 'Natuurlijk! Trouwens ik mag er naar kijken want ik ben je vriendin!' Zeg ik brutaal. 'Inderdaad jij mag dat! Enkel jij my princess!' Zegt hij zwoel en dan lachen we. Wat hou ik toch van hem!

Als ik me heb opgefrist en mijn kleren heb aangedaan ga ik terug naar de inloopkast voor mijn schoenen. 'Wat doe je hier nog?' Vraag ik verward aan Duke. 'Ik weet niet wat ik aan moet!' Zucht hopeloos. 'Ja dat komt er van als je geen zin hebt om naar huis te gaan en een heel deel kleren mee te brengt! ' Beschuldig ik hem. Ondertussen neem ik mijn Nike Janoski galaxy uit het rek en doe ze aan. Ik rol ook de broekspijpen een beetje om omdat mijn broek een beetje te groot is.

'Sexy!' Fluit hij. 'Dank je! Nu moet ik je helpen zeker?' Vraag ik terwijl ik een wenkbrauw omhoog trek. Hij knikt en krijgt rode wangen wat is hij toch schattig. 'Hmm pak die zandkleurige broek, een zwart T-shirt met V-hals en die donker blauwe pul.' Wijs ik hem aan. 'Schoenen?' Vraagt hij. 'Ga je maar aankleden die breng ik wel.' Zeg ik. Ik bekijk de kast met schoenen van Duke en pak een stel Nike zwarte Janoski's uit het schap.

Ik ga naar Brandon zijn kamer want ja Duke wou een mannen badkamer en geen vrouwe badkamer. Hij is soms zo kieskeurig maar ja dat zijn bijna alle jongens of mannen. 'Is de outfit goed?' Vraag ik als ik aan de deur van de badkamer sta. 'Ja zeker! Dank je babe! Voor het helpen van mijn outfit vandaag heb je mijn schoenen?' Vraagt hij. 'Jup die heb ik zeker ik zal ze je geven als ik binnen mag?' Vraag ik. 'Ja kom maar binnen.' Zegt hij.

Ik trek de deur open en stap binnen meteen word ik overvallen door een walm van deodorant en parfum. Ik begin als een gek te hoesten en meteen komt Duke op me afgelopen. 'Gaat het?' Vraagt hij bezorgd. Ik snel de badkamer uit om op adem te komen. 'Wat is er nu?' Vraagt hij bezorgd. 'Doe het raam van de badkamer open!' Beveel ik hem. Hij kijkt me raar aan maar ik kijk indringend terug. Ik hoor hem nog net een kleine oké mompelen.

'Waarom moest het raam nu open?' Vraagt hij raar. 'Waarom? Ik weet niet hoeveel deodorant en parfum je gebruikt maar in ieder geval veel!' Zeg ik. 'Wow wie wou hier iemand vergassen met parfum en deodorant?' Vraagt mijn broer die binnen gewandeld komt. 'Euhm ik. Maar dat was helemaal niet de bedoeling!' Zegt Duke ter verdediging met rode wangen van schaamte en wrijft ongemakkelijk met zijn hand in zijn nek.

'Nice outfit by the way! Zeker dat mijn zusje je kleren heeft gekozen.' Zegt Brandon trots terwijl hij de ramen van zijn kamer wagen wijd open zet om zijn kamer te verluchten. Ik zet dan ook nog eens het ventilatie systeem wat harder. 'Je vind het niet raar dat Lau mijn kleren heeft gekozen?' Vraagt Duke verward. 'Nope, ze doet het ook bij mij. Als ze dat niet deed weet ik niet hoe ik er uit zag!' Grinnikt Brandon.

'Zusje wil je mijn haar in de gel zetten?' Vraagt Brandon lief. 'Is goed! Duke moet ik het ook doen voor jou of is dat mannen werk?' Vraag ik terwijl ik Brandon achterna loop naar de badkamer. 'Dat is mannen werk! Brandon zou dat ook moeten doen later heeft hij jou niet hoor!' Roept Duke die ook naar de badkamer komt.

Ik pak de gel doe wat op mijn hand en doe het in zijn haar. 'Klaar!' Zeg ik. 'Zusje je moet dringend mijn haar knippen!' Zucht mijn broer. 'Okay! Vanavond?' Vraag ik en Hij knikt. 'Wat kijk je zo raar?' Vraag ik aan Duke. 'Kan hij niet naar de kapper? Jij kan dat toch helemaal niet!' Zucht Duke. 'Ik moet niet naar de kapper Lauren is kapster. Ze heeft het niet helemaal kunnen afmaken doordat we hier zijn komen wonen maar doet wel bijscholingen!' Zegt mijn broer geïrriteerd door zoveel vragen te stellen. 'Serieus!? Nice!' Zegt Duke onder de indruk.

'Lieverd je ontbijt staat klaar!' Hoor ik mijn moeder zeggen. 'Thanks mom!' Zeg ik terug. 'Waar is Duke?' Vraagt ze aan mij. 'Die is al weg hij moest de jongens nog ophalen.' Zeg ik terug. 'Ik zal ook maar is gaan want over een kwartier begint de les! Bye!' Zeg ik snel.

'Lau de mustang is nog niet terug van het onderhoud.' Zegt Jay. 'Nog altijd niet! Schande! Als ik merk dat er iets aan is zijn ze lang nog niet jarig! Godverdomme!' Zeg ik boos. 'Heb je de nieuwe golf al af?' Vraagt hij twijfelend. 'Al van vorige week.' Zeg ik en kijk hem vragend aan. 'Je kunt die nemen je hebt de oude motor er ingestoken van de mustang toch?' Vraagt hij.

'Dat heb ik zeker gedaan! Dan zal ik de Volkswagen Golf met mustang motor nemen!' Zeg ik goedkeurend tegen Jay en hij kijkt trots terug. Ik ben blij dat hij een van mijn monteurs is hem vertrouw ik blindelings.

Als ik aankom op school kijkt iedereen me raar aan omdat ik niet met de mustang ben maar met een Volkswagen Golf. Ik zal straks is langs gaan bij die garage. 'Heey meid!' Hoor ik Alice zeggen. 'Hai sweetie!' Zeg ik terug. 'Is Duke al op school?' Vraag ik meteen omdat ik weet dat Alice altijd te vroeg is. 'Nope, je weet toch dat hij altijd telaat komt.' Zegt Alice terug.

We gaan naar onze lokkers. 'Dit systeem is veel beter dan de sleuteltjes en cijfer code's.' Zegt Alice. 'Ja dat is inderdaad waar.' Zeg ik terug. Ik leg mijn hand op het handafdruk en geef de code in. 'Wat hebben we ookal weer als eerste en tweede uur?' Vraag ik. 'Wiskunde en biologie.' Zegt Alice terug.

Als ik mijn boeken heb gepakt en heb wegstoken wil ik me omdraaien maar word tegengehouden. 'Heey babygirl.' Zegt Duke. 'Hai babyboy.' Lach ik. 'Ik heb voor straks iets geregeld!' Fluistert hij in mijn oor zijn als ik zijn warme adem voel op mijn huid kan ik een huivering niet onderdrukken. 'Had je niet moeten doen schatje.' Fluister ik terug. 'Jawel! De les gaat zo beginnen. Kom.' Zegt hij en geeft een kusje op mijn mond.

'Lauren kan ik je even spreken?' Vraagt de wiskunde leerkracht. 'Natuurlijk, maar als dit om mijn wiskunde gaat dan weet u het antwoord meneer.' Zeg ik tegen de man. 'Dat weet ik. Maar je hebt wel punten nodig om door te zijn dit jaar. Daarom heeft de directie beslist om je gemakkelijke wiskunde te geven.' Zegt hij. 'Ik hoop dat dat gaat lukken.' Zeg ik hoopvol. 'Dat hopen we ook en ik ben blij met je inzet Lauren je mag gaan zitten. We beginnen er volgende les aan goed?' Vraagt hij en ik knik en ga naar mijn plaats.

Ik ben blij dat ik binnenkort weer ga beginnen met wiskunde mijn gemiddelde is 3.5 dat is laag ik weet het.

Trinnng. Geweldig en nu biologie. Ik voel me al sinds ik op school ben misselijk. 'Mevrouw?' Vraag ik als ik de klas binnen ben. 'Ja meisje?' Vraagt ze. 'Ik voel me misselijk, zou ik naar toilet mogen?' Vraag ik. 'Maar natuurlijk ga maar!' Zegt ze snel. Ik loop het lokaal uit en snel naar het toilet.

Als ik het hokje in ben gestormd geef ik meteen over. Als ik klaar ben loop ik naar de spiegel en fris ik me op en spoel mijn mond. Ik wandel terug naar het lokaal als ik iets hoor. Het lijkt wel op stemmen. Hmm ik ga is kijken. Ik loop op het geluid af en als ik om het hoekje ben gewandeld had ik dit niet willen zien en het meest van al ik had het ook niet verwacht!

Ik laat mijn tas op de grond vallen en kijk gebroken naar het beeld wat voor me speelt. Daar staat Duke met Samantha. Te zoenen en zo te zien heeft Duke de leiding. Ik haat hem de klootzak. Een snik verlaat mijn mond. Ik had nog niet eens door dat ik aan het huilen was. 'Babygirl?' Vraag Duke verast als hij zich omdraait. Ik ben woedend.

'Ga maar naar je slet ben ik niet goed genoeg?! Weet je wat het is uit! Je moet ook weten dat ik mezelf een belofte heb gedaan zodra je vreemd gaat neem ik je niet meer terug!' Schreeuw ik furieus. 'Babe! Laat het me uitleggen!' Zegt Duke kalm. 'Er valt niks uit te leggen ik heb genoeg gezien! Dag klootzak!' Zeg ik dodelijk kalm en we weten allebei wat dat betekent.

Ik loop weg opweg naar de auto ik hoor voetstappen achter mij en zie dat het Duke is. Ik stap de auto in en rij weg maar ik moet een noodstop maken omdat Duke ineens voor de school poort staat. Ik geef wat gas zodat hij wel opzij moet stappen maar dat doet gij niet. Ik geef hem een uitdagende blik die hij terug beantwoord met dat durf je niet blik.

Met mij valt niet te sollen en dat zal hij merken ook. Als hij niet verdwijnt zal ik hem moeten omrijden. Met hem heb ik geen genaden meer. Ik laat de koppeling een beetje omhoog komen en geef gas maar ik rij nog niet. Zijn blik is nu verbaasd zo wil het zien! Ik kijk hem kil aan en lach ook nog eens kil naar hem.

Hij heeft nu een verdwaasde blik op zijn gezicht staan maar niet voor lang. Ik laat de koppeling los en rij naar hem toe. Ik geef nog wat gas bij hij merkt het ook. Als ik bijna bij hem ben springt hij opzij wat een mietje! Ik snuif goedkeurend en heb een kille gezichtsuitdrukking.

'Is de mustang al terug?' Vraag ik gevoelloos aan Jay en volgens mij weet hij ook wel wat er is gebeurd. 'Nee Lauren, ik zou toch maar is langs gaan.' Zegt hij vriendelijk. 'Zal ik nu werk van maken! Tot straks!' Zeg ik kil.

'Hallo!' Roep ik als ik de garage binnen wandel. 'Dag mevrouw Smith!' Roept een man. 'Dag, ik wil graag weten waarom het zo lang duurd vooraleer ik mijn auto terug krijg!' Zeg kil tegen hem. 'De Ford Mustang toch?' Vraag hij bang en ik knik. 'Wel eh ja er zit niks meer orgineel aan en zo kunnen we niet alles controleren.' Zegt hij.

'Als ik het zelf kon doen deed ik het zelf maar ik zal u volgen laat het me zien!' Zeg ik. 'Goed goed volg me maar.' Zegt hij en ik volg hem. 'Mag ik?' Vraag ik. 'Natuurlijk. Het is uw auto.' Zegt hij. 'Okay thanks.' Zeg ik en hij geeft een knikje. Ik begin met de computer om te zien of de motor nog in top staat is. Ik doe nog allerlei testjes en pas nog dingen aan.

'Zo ik denk dat hij het wel heeft gehad.' Zeg ik met een grijns. 'Hoe wist u wat u moest doen?' Vraagt hij verbaasd. 'Wel ik heb een naam en die naam is Lauren Smith.' Zeg ik met een grijns en bij hem valt het muntje ook. 'Oh sorry mevrouw Smith!' Zegt hij. 'Geeft niet. Maar mag ik hem mee pakken?' Vraag ik. 'Maar natuurlijk.' Zegt hij weer en ik stap in.

'Jay?' Vraag ik. 'Ja?' Kan je de golf ophalen?' Vraag ik. 'Ja is goed blijf je nog even wachten ben er over twee minuten.' Zegt hij terwijl hij aan het lopen is. 'Okay tot zo!' Ik hang op en een minuut later staat Jay voor mijn neus. 'Ik had wel gedacht dat ik moest komen.' Zegt hij met een lachje.

Als ik thuis aankom loop ik meteen naar boven ik de klootzak zijn kleren in een tas ook zijn schoenen en alles wat van hem is. Als ik dat allemaal heb gedaan neem ik een deel van mijn kleren in en steek ze ook in een tas.
Dan loop ik naar de schiet kamer en neem vechtwapens en geweren mee deze pak ik ook in. Als dat allemaal is gedaan loop ik naar de auto en smijt de tassen in de auto. Ik rij weg van thuis naar Duke zijn thuis

Als ik bij de klootzak zijn thuis aankom bel ik aan. 'Lau?' Vraagt hij verbaasd. 'Het is Lauren! Wil je dit aan de klootzak geven?' Vraag ik gevoelloos terwijl ik hem de tassen overhandig. 'Wat heeft hij gedaan?' Vraagt hij meteen.

'Daar kom je wel achter als hij thuis komt. Zeg maar tegen hem dat ik onvindbaar ben, voor het geval hij mij zoekt! Bye!' Zeg ik kil en stap de auto in. Ik rij weg naar een plaats waar niemand me vind.

Continue Reading

You'll Also Like

208K 18.2K 72
Charafeddine, een slimme en best rustige jongen die weet wat hij doet. Hij zit op het HBO en werkt keihard om zijn doelen te bereiken. Helaas ziet zi...
316K 10.7K 46
Zijn ogen blikten naar beneden. 'Sh*t, je bent zo sexy', gromde hij. Hij pakte mijn heupen vast en drukte me op het bed. Hij ging snel tussen mijn be...
2.7K 48 9
"Cute" zegt mijn beste vriendin als ze de woonkamer binnen komt lopen en mij en matthy ziet liggen. Fenne is een 17 jarige meisje en beste vrienden m...