Бъди с мен

By LovePrincessN

79.3K 2.7K 126

-Елинор, целуни ме. Знам, че го искаш! -провикна се той. Но кой всъщност е "той"? Елинор е на 18. Живее с на... More

Глава 1
Глава 2
Глава 3
Глава 4
Глава 5
Глава 6
Глава 8
Глава 9
Глава 10
Глава 11
Глава 12
Глава 13
Глава 14
Глава 15: Краят

Глава 7

5.2K 183 4
By LovePrincessN




Елинор се надигна и се втренчи в Майкъл.

-Защо си толкова добър и мил с мен?- попита го тя докато галеше косите му.

-Елинор.. аз наистина не зная. Просто в теб има нещо което ме кара да съм различен когато съм с теб. Твоята усмивка, твоето сърце ме карат да забравя кой съм и какво правя. Когато те видя сърцето ми започва да прескача и да те вика.-тихо и прошепна Майкъл.

-Мисля, че трябва да опитаме да сме заедно. Да научим повече един за друг, защото аз изпитван същите неща като теб. Не знам защо се влюбих в теб, ти не си това което исках, не си това за което мечтаех, но си всичко което искам сега. Майкъл караш ме да те обичам и да се разтапям в ръцете ти, така какво никой друг не ме е карал.

Една сълза се спусна по бузата на Елинор, но Майкъл я махна с ръката си, доближи я към себе си, целуна я, а след това я постави да легне на гърдите му и я прегърна. Не след дълго Елинор заспа и Майкъл стана от леглото, внимавайки да не я събуди. Той разгледа стаята й, видя снимките й на които беше със семейството си и приятелите си, видя книгите й, кутиите с цигари който бяха до лаптопа й, плюшените играчки и възглавничките които стояха на леглото. След това той излезе от стаята и се отправи към кухнята. Направи палачинки и кафе и когато я чу да се събужда и да го вика, той й занесе в голям поднос закуската.

-Това за мен ли е?- попита го засмяно Елинор щом го видя да влиза с подноса.

-Мхм.

Елинор се намести в леглото и Майкъл й подаде таблата. Тя леко се премести, правейки му място да седне до нея. Майкъл седна до нея и сложи ръка на рамото й. Елинор започна да яде палачинките с шоколад и от време на време даваше на Майкъл. Когато свърши със закуската, цялата й уста беше в шоколад, а Майкъл не беше донесъл салфетки. Той леко обърна главата й към неговата, наведе се малко и облиза шоколада от устните й, а тя нежно го целуваше пускайки език по неговия. Тя премести подноса и се обърна към Майкъл, продължавайки да го целува. Елинор леко се изправи, пусна единия си крак от дясната страна на Майкъл, а другия от лявата му страна. Тя леко захапа долната му устна, започна да целува врата му, после спусна езика си по гърдите към корема му. Майкъл беше притворил очите си и се наслаждаваше. Елинор видя, че в чинията имаше малко останал шоколад, взе го с пръстите си и го постави върху тялото на Майкъл. Елинор пусна езика си, облизвайки страстно всички места с шоколад. Изведнъж тя усети под краката си, че почти е постигнала целта си и се усмихва нежно към Майкъл. Той отвари очи и изпъшка няколко пъти и я погледна, отвръщайки на усмивката й с целувка.

-Добре, че е събота, защото нямаше шанс днес да отидем на училище.- истена Майкъл на Елинор.

Тя само го погледна и се засмя. Елинор стана от леглото и занесе подноса в кухнята, а след това се върна в стаята, облече блузата на Майкъл и започна да подрежда. Той стана от леглото, сложи си панталоните и започна да й помага. Докато оправяха стаята, двамата не спряха да се смеят и да се обарват.

След като разтребиха, Елинор влезе в банята да си вземе душ. Тя се съблече пред вратата, знаейки че Майкъл я гледа, обърна се през рамо и му намигна.

-Няма ли да дойдеш? Колко още да те чакам?- попита го Елинор точно като влезе в банята.

Майкъл се усмихна, съблече се колкото може по-бързо и влезе в банята с нея.
От там се чуваха само стенания.
Когато излязоха от банята, Елинор хвърли хавлията си на земята и започна да се облича.

-Чакай!-извика Майкъл. -Облечи този сутиен с тези гащи.

Елинор се засмя, грабна сутиена, а Майкъл побърза да дойде до нея. Той хвана косата й, отмести я на една страна и закопча сутиена. От гардероба си, Елинор извади някаква блуза и къси панталонки и ги облече. После седна пред огледалото да се гримира. Докато седеше и се гримираше, тя поглеждаше към тялото на Майкъл.

-Какъв е този поглед?-попита Майкъл.

-Какъв поглед?-отвърна с лека усмивка Елинор.

-Този поглед.

-Щастлива съм!- отвръща Елинор.

Когато Елинор свърши с грима и вече беше готова, звънна на Преслава. Двете се разбраха да се срещнат на кафето в парка.

Елинор се обърна към Майкъл и го погледна.

-Ще дойдеш с мен и Преслава в парка нали?

-Ами..

-Хайде, Дък ще бъде там, моля те.

-Сигурна ли си?

-Да!

-Добре тогава. Идвам само заради теб.

Елинор се хвърли на врата му и го прегърна.

***

В кафето, Елинор беше седнала до Майкъл, а срещу тях бяха Преслава и Дък. Елинор извади кутия с цигари от чантата си, а Майкъл зави една от кутийката си, но Дък побърза да се заяде с Майкъл.

-Вече трева ли й даваш да пуши?! Сигурно си я надрусал само, за да легне с теб!- прискърцва през зъби Дък.

Преслава срита Дък под масата, а Майкъл се изправи нервно, но Елинор го хвана за ръката и го спря. "Погледни ме, погледни ме! Не му обръщай внимание, само те дразни." казва му Елинор на ухото.

Елинор леко срита Преслава, за да започне някакъв разговор с Майкъл. Преслава я погледна и попита нещо Майкъл, а той й отговари. Изведнъж от глупави въпроси и отговори, Майкъл и Дък намериха обща тема и започнаха да си говорят. Преслава и Елинор седяха до тях и леко им се усмихват, говорейки за някакви техни си работи.
Стана време да се прибират и пред кафето Дък и Майкъл си стиснаха ръцете за "чао". После Дък прегърна Преслава и й каза "чао". Тримата се качиха в колата на Елинор и потеглиха към къщата. Когато стигнаха, Елинор изпрати Майкъл и когато го видя как тръгва с мотора, влезе в къщата и седна на дивана до Преслава.
Елинор изнесе наргилето от стаята, взе две чаши, наля малко водка и започна да си говори с Преслава. И така до сутринта.

Continue Reading

You'll Also Like

127K 6.2K 81
*Продължение на Secret Love Story* След като Хари и Алисън разкриват връзката си пред света и няма повече тайни двамата най-накрая могат да си отдъхн...
16.9K 466 31
Нормална тинейджърка като другите съм. Обаче не пуша, не пия, не обичам да се занимавам с момчета. Да, но всичко се променя, щом......
209K 10.9K 90
Част #4 от поредицата Белла-Брукс Лукас Стивънсън не е добро момче. Дали брат му Ник ще успее да го вкара в правия път и дали новият град, новото уч...
135K 5.6K 45
Нито Мейси, нито някой друг от цялото училище обръщаше някакво внимание на Уес Грегъри. Той се разхождаше из училище винаги с вдигната качулка. Всъщн...