Yıldızlarla Gelen (efsane Le...

By Elisa-86

546K 34.2K 772

21. Yüzyıldan 13. Yüzyıla uzanan efsanevi bir aşk.... Mcloyd klanı şefi Colin mcloyd ile kendi halinde kimses... More

yıldızlar...
gitmeliyim..
kahverengi kızıl saçlar..
korku
tablo
şölen...
şok...
panik
anne şefkati
yeni bir gün...
merak
siyah orkide
ailem...
kilise
leydi mcloyd..
aşk...
itiraf...
düğün..
gerçekler...
gitmeliyim
elveda
uyan eva
hoşçakal sam
ben geldim aşkım...
conner
mutluluk
final

yolculuk

22.9K 1.3K 36
By Elisa-86

Eva gece boyu bu durumdan nasıl kurtulacağını düşünerek uykusuz kalmıştı. O kadar büyük bir çıkmazdaydı ki burda kaldıkça zaman kaybediyordu. Biran evvel bu devden kaçmalı ve orkidenin yetiştiği bölgeyi bulmalıydı. Hesaplamalarına göre bitkiye en yakın bölgeye inmesi gerekirken kendini karanlık bir ormanda buluvermişti. Demek ki Sam hesaplama yaparken bir hata yapmıştı. Döndüğünde onu mahvedicekti bunu aklının bir köşesine not etti şimdiden ama tabiki dönebilirse o kadar çaresiz hissediyordu ki kendini . Sam'i, Mary'i ve küçük rose şimdiden özlemişti. Bu göreve gönüllü gelmesinin tek sebebi rose du. Ona birşey olmasından ölümüne korkuyordu. Sam ile birlikte büyük bir aile hayali kurarken  Mary ardındanda Rose hayatlarına güneş gibi doğmuştu. O güneşi kaybetmeye dayanamazdı.

Gece boyunca bu barbarların horlamalarını dinlemişti bir kaç kez kaçmaya yeltensede sanki yanındaki adamın dört kulağı varmış gibi en ufak çıtırdıda koluna yapışıyordu.

" yeter ama bırak beni gece boyu kabus gibi çöktün üstüme" Eva tepinerek colin in elinden kurtulmaya çabalıyordu.

"off be kadın sayende gece uyumadım beni daha fazla kızdırma otur" Colinin kükremesiyle Eva yerinden sıçramıştı.

" bana bağırma kulaklarımı patlatacaksın" Eva iki eli kulağında öfkeyle Colin e bakıyordu.
Colin Evanın kaprislerine daha fazla sinirlenmemek için kalktı ve ormana doğru gitti. Orda daha fazla kalırsa ona zarar verebilirdi.
Jamie ise az ilerde kavga eden çifti neşeyle izliyordu. Colinin öfkeyle kalktığını görünce sırıtarak Evanın yanına gitmişti.

" sonunda Colin mcloydu bile kaçırtan bir kadın çıktı" kahkaha atıyordu.

" o deli adamın kölesi değilim sarı kafa beni bırakmasını söyle" Jamie şaşkınlıkla bakıyordu.

" sarı kafa mı kadınlar bu sarı kafaya bayılır hanımefendi"

" ya tabi" Eva karşısındaki bu sevimli adama kanı ısınmıştı hemen.

" o bizim şefimiz onun emrine karşı gelemeyiz bu yüzden üzgünüm bizimlesin" derken göz kırpmayıda ihmal etmemişti.

Eva oflayarak tepinmek istiyordu. Jamie ise bu öfke nöbetine kahkahalarla gülüyordu. Colin kolay kolay bir kadını sahiplenmezdi. Demekki bu yabancı onu adam edecekti.

Colin öfkeyle ormanda yürürken yol boyu söylenmişti. Şimdiye kadar hiç bir kadın ona karşı çıkmamıştı. Hepsi onu severdi ama bu kadın çok asiydi ve Colin onu uysallaştıracaktı. Bunları düşününce yüzünde sinsi bir gülümseme oluştu. Neyse bir süre daha idare edebilirim diyerek kamp alanına geri dönmüştü.

Yolculuk boyunca Eva sessiz kalmayı tercih etmişti. 3 gündür bu dev gibi adamlarla birlikteydi. Colin'e tahamül etmeye çalışıyordu. zeki bir kadındı yol boyunca geçtikleri bölge orkideye giden yoldu o yüzden sessiz kalıp en hızlı şekilde orkideyi alıp kaçacaktı. Neyse ki colin hariç diğerleri ona karşı saygılı mesafeliydi hepsi beylerinden çekiniyorlardı aslında. Colin bir an olsun yanından ayrılmasına izin vermiyordu tuvalet ihtiyacında bile yakınlarda oluyordu. Bu Evayı çıldırtıyordu artik.
ilk günden beri Colinin atında yolculuk etmişti. İtiraz etsede baska secenegide yoktu Colinle konuşmuyordu sıkıldığında sadece jamie ile sohbet ediyordu, Eva jamieden hoşlanmıştı iyi bir adam olarak görüyordu onu en azından Colin kadar kaba değildi ona karşı.

Evanın artık sabrı tükeniyordu.Koca deve ondan bıktığını jamie ile gitmek istediğini söylediğinde ve Jamienin yanına gittiğinde Colin öfkeyle kızı sırtladığı gibi kendi atının üstüne atmıştı. Jamie bu manzaraya çok gülmüştü o gün.

Korkusuz bey kıskançlık krizi geçiriyordu. Bu ufak kız onu çıldırtıyordu. Colin başka bir erkeğin bu jamie bile olsa ona dokunmasına tahamül edemiyordu.

Eva ise Colinin omzunda deli gibi tepiniyordu çok sinirliydi.öfkeden kuduruyordu.

"Senden bıktım barbar "öfkesini kusmaya başlamıştı.

"Sizin tercihiniz leydim galiba jamie yi tercih edersiniz "Colinde sinirliydi artık.

"Evet" dedi Eva

Bu Colinin sabrını taşıran son damlaydı.

"Bana bak!!!"kükremişti sanki.

Eva Coline dönmüştü. Karşısında kırmızı görmüş gibi bakan bir Colin vardı.

"Jamienin daha uzun yaşamasını istiyorsan ondan uzak dur."Colin resmen tıslıyordu.

"Ne"Eva anlamaya çalışıyordu.

"Duydun işte"duyduklarına inanamadı. Jamie öldürmekle tehdit etmişti.

"Bende duydum kuzen" dedi jamie gülerek

"Defol jamie"colin sinirini jamieden çıkarabilirdi.

"Sanki bir kıskançlık kokusu alıyorum kudretli bey aciz askerini kıskanıyor mu ne"Jamie kıkırdıyordu.

"Kapa çeneni gülen surat" Colin artık öfkeden kıpkırmızı gözlerle etrafına bakarken askerleri hemen bi taraflara kaçmıştı bile. Beylerinin öfkesini çok iyi biliyorlardı.

Jamie ise kahkahalar atıyordu. Colinin ona zarar vermeyeceğini biliyordu ama bu manzara onu çok eğlendiriyordu.

Bu atışmayı hayretle izleyen Eva farkında olmadan gülmüştü. ilk kez Colinin nefesi kesildi çok güzel, peri kadar güzel diye düşündü. Tek gamzesi vardı.colinin içi şefkatle doldu ilk kez Colinin onu izlediğini farkeden Eva ise utançla kızardı ve önüne döndü.

Neler oluyordu böyle aklına o an minik Rose geldi ve artık
sadece düşünüyordu bir an evvel bu devden kurtulmalıydı. Görevini unutmamalıydı.ilk günler Eva bir kaç kez kaçmayı denese de her defasında Colin tarafında yakalanmıştı.

"yine kaçmayı mı planlıyorsunuz leydim" dedi colin. Sessizce düşünen Evanın bişeyler karıştırdığını düşünmeye başlamıştı.

"boşuna bir çaba sadece kendini yoruyorsun artık mcloyd topraklarındayız ve buralar bana ait asla kaçamazsın kaçsan da seni yinede bulurum"Colinin dudağının kenarı yıkarı kıvrılmış sinsice bakıyordu. Bu Evayı çıldırtmaya yeterdı ve yine yerinde tepinmeye başlamıştı bile.

"beni esir gibi götüremezsin ben özgür bir insanım sana bir bağlılığım yok barbar"Eva olduğu yerde tepinirken bir yandanda bağırıyordu ve Colin bu manzarayı gördüğünde koca bir kahkaha atmıştı. Jamie dahil herkes şaşkınlıkla gülen Colin e bakıyorlardı.

"ben istediğim sürece bana bağlısın genç bayan ve bana barbar demenden hoşlanmıyorum bunu aklında tut ve bir daha söylersen seni nasıl susturacağımı tahmin bile edemezsin" dedi bu ima Eva yı gerçekten utandırmıştı bu utanmaz adam onu öpmekle tehdit ediyordu.

Aslında merak etmiyor değildi onu ilk gördüğü andan beri öpmek istiyordu tabloda gördüğü yakışıklı savaşçı hayallerindeki adam şuan cap canlı karşısındaydı fakat ya leydisi nerdeydi. Leydi aklına gelince içinin sızladığını hissetmişti. Başkasına ait bir adama asla bakamazdı.

"bunu deneme bile seni canavar hem seni bekleyen leydin buna kızabilir."

Eva heyecanla vereceği cevabı bekliyordu çünkü başka bir kadın var mı öğrenmek için can atıyordu . Olmasa da ne fark ederdi ki Eva çiçeği bulacak ve arkasına bakmadan zamanına dönecekti.

"Çok mu merak ettiniz leydim ama merak etmeyin bekleyen bir eşim veya metresim yok."Evanın o an karnında kelebekler uçuşmaya başlamıştı bile.

Jamie ise az geride çifti seyrediyordu ilk kez Colin nin bir kadına bu kadar sahip çıktığını görmüştü bir gece önce john u genç kızla konuşurken gördüğünde nerdeyse öldürecekti o kadar öfkeliydi ki Eva yı kolundan tuttuğu gibi sürüklemişti galiba suratsız kuzeni bu kızdan hoşlanıyordu ve bu haber jamie yi çok mutlu etmişti.

"birazdan kaleye varmış olcağız Colin"Jamie gülerek yanlarına gelmişti.

"Evet rahat bir yatağı özledim gülen surat"

"Genç bayanı ne yapacaksın onunla ilgilenmekten çok mutlu olurum kuzen"Eva konuşulanları dinliyordu. Oda ne olcağını merak ediyordu.

"ona 1 metre yanaştığını görürsem jamie kelleni gövdenden ayırırım anladın mı"demişti öfkeyle ve artık kale kapısındaydılar.

Grup kaleye girdiğinde herkes beylerini koşup selamladı. Askerler ailelerine doğru giderken jamie ve Colin iç kale kapılarına varmışlardı bile.

Colin in annesi ve kızkardeşi onu kapıda bekliyorlardı. Annesi ellili yaşlarda hala güzel alımlı bir kadındı kız kardeşi Lina gözleri Colin gibi masmaviydi fakat saçları sarı ve lüleler vardı annesine benzediği açıktı . Lina abisini selamladı fakat gözleri jamie deydi . Kimse Eva yı farketmedi bile ilk başta, Eva tek başına attan inmeye kalkışınca Colinin beline sarılmasıyla herkesin ilgisini bir anda çekmiş oldu ve utançtan kıpkırmızıydı

"Sana rahat dur demiştim" Colin ,Eva yı azarlıyordu.

"daha fazla oturamazdım belim gerçekten çok ağrıdı"Eva belini ovalıyordu.

"oğlum bu genç bayanda kim"Eva utanmıştı. Bir anda tüm ilgiyi çekince.

"Eva, anne sana daha sonra neler olduğunu anlatırım şimdi dinlenmem ve ilgilenmem gereken bir kaç iş var Emily Eva yı odama çıkar banyo yapsın ve karnını doyurun ben gelene kadarda odadan çıkmasına izin verme sakın"Emilye kesin emirlerini vermiş ve gitmişti.

Emily beyin sert ses tonuyla birlikte Evayı çekiştirerek kaleye soktu ve büyük bir odaya girdiler Colinin odasına . Ardında kovalarla sıcak su getirtmişti.

" Soyunun leydim size yardım etmemi ister misiniz"

"Hayır ama buradan çıkmama izin verirsen çok yardımcı olacaksın"Eva tüm sevimliliğini kullanıyordu.

"olmaz leydim beyimiz çok kızar ve ben onun kızdıgını görmek istemiyorum lütfen soyunun" Emilyde en az Eva kadar inatçıydı.

Eva oflayarak pes etmişti artık ve soyunmuştu çünkü yıkanmaya gerçekten ihtiyacı vardı okadar pis hissediyordu ki kendini yavaşça suya girdi Emily hayranlıkla onu izliyordu. Çok güzel bir vücudu olduğunu düşündü genç hizmetçi ,beyine layık bir kızdı bu.

"burada kalacak anne" Colin kızgındı.

"evli olmadığın bir hanımı odanda kalende tutamazsın Colin bu olmaz"anneside en az Colin kadar inatçıydı.

"ben beyim ve öyle olmasını istemiyorum emrediyorum" Colin son sözünü söylemişti

"Douglos klanının topraklarında buldun bu kızı ya douglasların beyi kızı öğrenip geri isterse ne yapacaksın oğlum hak iddaa edebilir bunu biliyorsun"haklıydı yaşlı kadın.

"buna cesaret edemez o aptal"

"Ama yinede söylüyorum bekar bir genç kızla aynı odayı paylaşman doğru değil"

"off leydim siz bunları düşünmeyin ve lina ile ilgilenin artık evlilik yaşında biliyorsun"

"uygun bir eş adayı bulunca evlenecek seni izninle tabiki" Colin artık başının ağrıdığını hissediyordu ve tabiki Evayı özlemişti. Bu kadar kısa sürede bu ufacık kız ona ne yapmıştı.

Bu sıkıcı konuşmadan sonra Eva nın yanına gitmek için koşar adımlarla çıktı odasına bu kadını gerçekten özlüyordu. Odaya girdi sessizce Emily yoktu ve Eva aman tanrım kuvette çırılçıplaktı.

Eva yıkanıp rahatladıktan sonra kuvetten çıkmak için ayağa kalktığı sırada bir ses duydu ve döndüğünde Colini gördü dondu kaldı Colinde aynı durumdaydı

Tanrım bu kadın muhteşem, gögüsleri onları saatlerce emmek istiyordu ya o uzun biçimli bacaklar şuan Eva yı kucaklayıp yatağa taşımayı o kadar istedi ki ama yapamazdı Eva ya bu şekilde sahip olmayacaktı o anı zevkle yaşayacaktı.

"seni barbar beni mi dikizliyorsun pis sapık"Eva kıpkırmızıydı.

"senin suçun ben birşey yapadım"

"hadi ordan adi sapık"

"Sana bana barbar dersen başına gelecekleri söylemiştim değil mi"Colin sırıtıyordu.

Eva ise hem şaşkın hemde beklentiyle mi yoksa yeni yıkanmasından mi  titremeye başlamıştı bilmiyordu ve Colin saniyeler sürmeden Eva yı kucakladı ve sert bir şekilde öptü. O öpücük sonsuz gibiydi ikisi içinde Colin hafif hafif inliyor evanın ise kasıkları sızlamaya başlamıştı bile.

Colin ani bir hareketle durdu ve odayı terk etti.Dakikalar boyunca Colin kendine gelemedi tanrım biraz daha dursa ona sahip olacam diye düşündü ama o dudaklar bal gibiydi Colinin içini titretmeye yetmişti. Biraz daha kalamazdı.

Eva şoktan çıktığında hemen giyindi ve yatağa oturdu Emily endişeyle ona bakıyordu hizmetçiye iyi olduğunu ve uyumak istediğini söyledi sonra onu yolladı. Kendini yatağa bıraktığında bundan sonra ne olacağını düşündü inkar etsede bu barbar onu etkilemişti ve sanırım aşık olmuştu.

Continue Reading

You'll Also Like

201K 13.1K 61
Kitap en baştan düzenleniyordur bu yüzden bölümlerde karışıklık olabilir. Bu yüzden düzenlenmeyen bölümlerin olunmaması önerilir !!! Dünya baştan koy...
692K 51.6K 45
Kumral olan "Metresin kızı değil misin?" dediğinde donup kalmıştım. Küçük çocuklardan duymak başkaydı, aklı başında insanlardan duymak başkaydı. Ark...
LEYLA By gizemmgurbuzz

Historical Fiction

60.6K 5.8K 65
İskoçya'dan Osmanlıya uzanan destansı bir aşk...
51.3K 2.4K 75
Kırgın Çiçekler 76 Bölümden itibaren... EySer SonGün