FIRTINA

By fatmaandac

2.6M 94.7K 17.4K

Kız güzeldi. Ama çocuğun çirkini... Çocuk geceydi. Ama kızın sabahı... Çocuk kıza yangındı. Kız ise kendi içi... More

BÖLÜM 1: "9 SANİYE"
BÖLÜM 2: "İLK"
BÖLÜM 3: "ÇİRKİN"
Yazardan...
BÖLÜM 4: "ERKEK EVİ"
BÖLÜM 5: "ETKİ"
BÖLÜM 6: "KADEH"
BÖLÜM 7: "MIKNATIS"
BÖLÜM 8: "SAVAŞ"
BÖLÜM 9: "TİŞÖRT"
BÖLÜM 10: "KORNA"
BÖLÜM 11: "İLAÇ"
BÖLÜM 12: "MİGREN"
BÖLÜM 13: "PORTRE"
BÖLÜM 14: "SİGARA"
Hey Millet!
BÖLÜM 15: "DEPO"
BÖLÜM 16: "YARA"
BÖLÜM 17: "İZ"
BÖLÜM 18: "ANNE"
Bilgilendirme Bölümü
BÖLÜM 19: "KÂBUS" part1
BÖLÜM 19: "KÂBUS" part2
BÖLÜM 20: "GECE"
BÖLÜM 21: "CEZA"
BÖLÜM 22: "FOTOĞRAF"
BÖLÜM 23: "KİLİTLİ KUTU"
BÖLÜM 24: "SİS"
BÖLÜM 25: "SİYAH" part1
BÖLÜM 25: "SİYAH" part2
Kitap Teklifi
BÖLÜM 27: "FIRTINA"
NOT
BÖLÜM 28-kesit
NOT
BÖLÜM 28: "SABAH"
BÖLÜM 29: "KASKLI" part1
BÖLÜM 29: "KASKLI" part2
Kitap Adı Değişiyor!
BÖLÜM 30: "YEMEK"
BÖLÜM 31: "YABANCI"
BÖLÜM 32: "FOTOĞRAF MAKİNESİ"
Facebook Grubu
BÖLÜM 33: "BANYO"
HEY!
BÖLÜM 34: "KİLİTLİ KASA"
Wattys 2016
BÖLÜM 35: "KAN"
YENİ BÖLÜM HAKKINDA DUYURU
BÖLÜM 36: "KARARMIŞ RUHLAR" part1
BÖLÜM 36: "KARARMIŞ RUHLAR" part2

BÖLÜM 26: "NEFHA"

47.4K 2.1K 791
By fatmaandac

Playlist: Christina Aguilera - Beautiful

Batu'nun omuzlarımdan tuttuğunu fark edebilmiştim ama sanki vücudum hiç tepki veremiyordu.

"Ne oldu?" diye sorduğunda bakışları benim baktığım tarafa yöneldi. O sırada ben kalbimin yavaş atmasını dilemekle yetiniyordum.

Tekrar okyanus mavisi gözleri bana dönerken omzumdaki ellerini çekip kaşlarını çattı. "Seni bu kadar rahatsız eden ne? Bilge'yle Rüzgar'ın sürekli burada takıldığını bilmiyor muydun?"

Sürekli...

"Ben... Ben bir lavaboya gideceğim. Bekle beni, tamam mı?"

Kafasını sallayarak onayladığında, ben de burukça gülümseyip ayağa kalktım. Allah'ım neden eşofmanla bara geldim ben?

"Hey, çabuk hallet işini," diye bağırdı arkamdan Batu. Hiç cevap vermedim; çünkü gözlerim sadece Bilge'nin gözlerine bakabiliyordu. Nedensizce sanki gözlerimden ateş saçıyormuşum gibi hissediyordum.

Alt dudağımı dişlerimin arasına alıp geri bıraktım. Ben Rüzgar'ı kıskanıyor muydum? Yoksa sadece Bilge yüzüne mi böyle davranıyordum?

Adımlarım oturduğumuz masadan iyice uzaklaştığında Rüzgar'ın kırmızı gözleri benimkilerle buluştu. Ben Bilge'ye bakıyorum diye kendimi kandırsam da aslında Rüzgar'ın gözleri beni kendine çekiyordu.

Bir süre sadece bakıştık. Ardından ne olduğunu anlayamadan içimdeki kötü kız beni onların yanına sürükledi.

"Ah, merhaba Rüzgar! Seni burada görmek ne güzel." diye söylendim önlerinde dururken. Bilge, beni fark edince gülümseyerek Rüzgar'ın koluna girdi. Bakışlarım kollarından Rüzgar'ın gözüne giderken burukça gülümsedim. Yüzü ifadesizdi, fakat Bilge'nin kolundan kurtulmak için hiçbir çabası yoktu.

"Hmm... Peki," dedim elimi havaya kaldırarak. "Neyse, ben gideyim o zaman."

Adımlarım bu sefer de lavaboya doğru giderken havada kalan elimi enseme koydum.

(Sara Uluç)

O bildiğim koku, biraz ötemde olsa bile huzur veriyordu. Keşke bir kere daha... Bir kere daha gülüşündeki o mutluluğu ve bana yaşattığı duyguları tadabilseydim.

Onu gerçekten seviyordum. Karşılıksız bir sevgi olduğunun da gayet farkındaydım. Sen onu her zerresine kadar özlerken, onun umrunda bile olmamak... Sen ondan sevgi beklerken onun başkasına duyduğu ilgi... Sen onun "Gitme, çirkin. Özür dilerim." diye yalvarmasını beklerken, onun başkasıyla yan yana olduğunu ve seni zerre kadar umursamadığını bilmek...

İşte, hepsi canımı yakıyor. Olanlara üzülmüyorum, fakat canım çok yanıyor. Bunların çok saçma olduğunu, onu aklımdan çıkarmam gerektiğini düşünüyorum; o seni yapboz parçaları gibi ayırdı diyorum, fakat kalbim buna izin vermiyor. O kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi, bu çıkmazdan çıkamayacağımı düşünüyorum.

Düşüncelerim beynimi işgal ederken ne ara tuvalete geldiğimi bilmiyordum. Yüzüm yanıyor, ellerim ve vücudum titriyordu. Yanaklarıma hücum eden gözyaşlarımın akmasına izin verdim.

Aynanın karşısına geçtiğimde musluğu açıp suyun soğumasını bekledim. Güzel bir kız olduğumu biliyordum, fakat o bana "çirkin" diyordu.

Balkonda çekilen resimlerimizden sonra, Bilge'nin bana attığı laftan sonra... Rüzgar'ın "Biliyorsun, gölgeler her zaman ışıkları kıskanır." demesinden sonra bu davranışları, hayatıma paralel olarak çok ironikti.

Ben ışıktım. Bilge ise gölge...

Ama bundan sonra ben karanlık olup, onları gölgemde boğacaktım.

(Bilge Tozkoparan)

Avucumu suyun altına koyup biraz su doldurduktan sonra yüzüme çarptım. Bir nebze de olsa ferahlarken, gözlerimden aşağı süzülen ılık gözyaşlarım yüzümü tekrar tekrar yıkama isteğiyle doldurup taşırıyordu.

Bilge, Rüzgar'ın "Bana onu hatırlatıyorsun." deyip kastetmeye çalıştığı kişi olabilir miydi? Büyük bir ihtimalle oydu, ayrıca Bilge'yi şu an öldürmek istiyordum.

Gözyaşlarımı montumun koluna silip musluğu kapattım ve gözlerimi kapatarak arkama dönüp derin bir nefes aldım.

Ah... Tuvaletler ne ara bu kadar güzel kokmaya başladı?

Gözlerimi açtığımda, ağladığıma bin pişman eden Rüzgar'ın gözlerini gördüm. Öylesine sinirliydi ki...

Gözlerimi devirip önünden çekilmek için adımımı attığımda, demir gibi sert olan elleri, pamuk gibi yumuşakça bileklerimden tuttu. Durakladım. Gözlerim tekrardan gözlerine döndüğünde "Bırak!" diye bağırdım. Rüzgar'ın elleri hiç tereddüt etmeden bırakırken, gözleri yere baktı.

Gitmem gerekiyordu buradan. Ruhumu inciten birisinin yanında duramazdım. Lanet olası kalbim hâlâ ilk günkü hızıyla atıyordu. Sanki Rüzgar'dan laf yiyen o değilmiş gibi... Kabullenmek istemiyordu. İstemiyordum.


(Rüzgar Vuslat)

Yanağıma koca bir gözyaşı damlası düşerken, bunun benim gözyaşım olmadığını fark ettim. Rüzgar'ın elleri yanaklarımın iki yanındaydı, alnını alnıma yaslamıştı ve bu iri gözyaşı damlası onun onun gözlerinden yanağıma süzülmüştü.

"Bunu bana yapma," diye fısıldadığında buz kestim.

"Böyle olmasını sen istedin," dedim soğukkanlılığımı koruyarak. "Bundan sonra ben oynayacağım, sen izleyeceksin."

Ellerini yanaklarımdan silktiğimde, öfke dolu gözlerimle gözlerine bakıp arkama döndüm.

Sırtım hızla duvara çarparken, Rüzgar tuvaletin kapısını kapatıp bileklerimden tuttu. Gözleri, gözyaşlarından dolayı kızarmıştı, dudağındaki soğuk metal parlıyordu.

Bileğinden tuttuğu bir elimi alıp sol göğsüne dayadığında gözlerime bakmaya başladı. Neden göğsümdeki hızın aynısı Rüzgar'ın göğsünde de vardı?

"Bak, siktiğimin kalbine söz geçirebiliyor muyum? Bak," diye bağırdı sessizce. "Suçum sinirli bir yapıya sahip olup krizim tuttuğunda kendimi engelleyememek mi? Nedenini kendinde ara... Kıskanç olmak mı yoksa? Seni eşekler gibi kıskanıyorum, oldu mu?! Yoksa suçum seni sevip de söyleyememek, başımı senin yüzünden binbir boka sokmak mı? O fazlalığından astıklarımla o kadar yakınsın ki, canımı acıtıyorsun, bak!"

Siyah sweetinin kolunu sıvadı. Kolunun iç kısmı sigara izleriyle doluydu.

Gözlerimden akan gözyaşlarına mani olamazken Rüzgar sinirine hakim olamayıp, kafamın hemen yanındaki duvara bir yumruk geçirdi.

"Ben, sana köpek gibi aşığım be!"

Sözleri âdeta boğazıma otururken yutkunmaya çalıştım. 

"Birden düşünemedim incineceğini... Özür dilerim, çirkin. İçimde herhangi bir kötü düşünce varsa, kalbim şahit..." Elimi göğsüne daha da bastırınca titredim. "Hemen öleyim. Yemin ederim, ben böyle biri değilim."

Birini hem sevip hem nefret etmek... Sana zarar vereceğini bile bile geri duramamak... Karanlığında çırpınan bir beyaz olmak...

Ama hayatın değişmez bir ilkesidir bu: Kızlar incindiği zaman değişir.

Elimi Rüzgar'ın göğsünden çektiğimde, kolundan da kurtuldum. Gözlerim içindeki siyahı atamayıp yumuşarken, soğukça gülümsedim. Onun gibi... Tıpkı onun gibi, kulağına milimetreler kala durdum. Onun gibi... Tehlikeli bir kavisle dudaklarımı yukarı kıvırdım. Onun gibi ayarladım ses tonumu...

"Bundan bana ne Rüzgar! Ölüp ölmemen umrumda değil! Ölsen bile umrumda olamazsın!" Gözlerimden âdeta ateşler saçıyordum. "Sen, sadece gelip geçici bir Rüzgar'sın. Hayatımda bir fırtına yaratamazsın!"

Instagram: fatmandacx
Twitter: fatmandacx

Continue Reading

You'll Also Like

1.6M 95.8K 40
"Yanlış anlamayın lütfen, bir anneye göre çok gençsiniz, bekar mısınız?" Kucağımda ki bebeğin bana ait olduğunu düşünmesine karşılık, utançla dudakla...
377K 13.9K 48
"Oo küçük hanım iki gündür sizin peşinizdeyiz." "Siz de kimsiniz niye peşimdesiniz ne istiyorsunuz?" " sakin küçük kız" "Kimsiniz dedim" " babanın öd...
2.3M 143K 60
pabucumun bayboyu Ayşen: Ama senin gibi tiplerden hoşlanmam. Ayşen: Senin gibi tipler dediğim. Ayşen: Kötü çocuk gibi takılan. Ayşen: Zeki ve çalışk...
889K 61.7K 36
Peyda, bir Gerçek Aile/Kaçırılmış Çocuk klasiğidir. "Şimdi, on yedi yıl sonra annem ve babam karşımda dikiliyorlardı. Onları görüyor, onlarla aynı m...