Number One

By Darkangelhome

5.1K 421 101

"Biliyorsun son yıllarda Rachel tam bir idole dönüştü. Herkes onu filmine istiyor, herkes onu reklamlarında g... More

Tanıtım Videosu
1. Bölüm - Liste
2. Bölüm - İstisna Yok
3. Bölüm - Angel
4. Bölüm - 2. Raunt
5. Bölüm - Sandeviç
6. Bölüm - Azim
7. Bölüm - Fırtına
8. Bölüm - Kayıp Çocuk
9. Bölüm - Suçlu
10. Bölüm - Yüksek Standartlar
11. Bölüm - Vahşi Hayat

12. Bölüm - Oyun

354 28 16
By Darkangelhome

" Çiftlikteki rehabilitasyon paketlerimiz 3 aylık ve 6 aylık halinde düzenleniyor Rachel. Her paket bitiminde de ufak bir eğlence düzenleyerek çocuklarımızı uğurluyoruz. Bu hafta sonu yeni mezunlarımız olacak ve onlar için yapacağımız eğlencenin hazırlıklarına başladık. Pazartesi günü de yeni çocuklarımız gelecek."

Rachel birden yerinde dikleşti.

" Siz hiç merak etmeyin. Tam sizin istediğiniz gibi bir parti hazırlayacağım! Angel benimle gel!" Genç adamı beklemeden yürümeye başlarken Angel ellerini çaresizce açarak pufladı. " İşte bu yüzden bu parti olayını ondan saklıyordum."

Genç kadın dudaklarında kararlı bir gülümsemeyle ilerliyordu. Sonunda Alex Robinson'a kendini kanıtlama fırsatını yakalamıştı. Ona şimdiye dek gördüğü en güzel partiyi hazırlayacaktı...


****************************************


" Anlamıyorum Angel neden çiftliğe seyyar bir lunapark getirtemiyorum? "


Angel ensesindeki saçları kaşıyarak karşısındaki inatçı ve anlamamakta ısrar eden kadına baktı. Rachel burada geçirdiği zaman boyunca acaba hiç mi bir şey öğrenmemişti? Saçma sapan öneriler sunup duruyordu. " Planör uçak gösterisi ve o ünlü pop grubunun konseri neden yapılamazsa ondan Rachel." Angel ellerini masanın üzerine koyarak parmaklarını birbirine geçirdi ve ciddi bir yüzle Rachel'a baktı. " Anlaman gerek. Lindsay'in dediği gibi burada bir sosyete partisi düzenlemeyeceğiz. Sade ve Alex'in de onaylayabileceği türden bir şey olmalı. Alex'i tanımamış gibi konuşmanı anlayamıyorum. Sence o bu saydıklarını kabul eder mi?" Rachel dudaklarını bükerek kollarını göğüslerinin üzerinde kavuşturdu. Ne kadar kabul etmek istemese de biliyordu ki Alex asla bu önerilerini kabul etmezdi. Angel saymaya başladı.


" Öncelikle Alex asla bu parti için ayırdığı bütçenin dışına çıkmana veya kendinden bütçe eklemene izin vermez. Unutma ki Alex bundan sonra da aynı partilerden vermeye devam edecek. Onun aşamayacağı bir parti düzenleyemezsin. Sade ve onun belirlediği bütçeye uygun olmalı. İkinci olarak her çocuğun eğlenebileceği bir parti olmalı. Onları ve hayvanları korkutacak bir organizasyon yapamayız. Uçak gösterisi veya konser... Bunların ne kadar uygunsuz olduğunu anlıyor musun? "


Rachel sonunda Angel'ın bakış açısını kavramaya başlamıştı. " Ben sadece partinin çocuklar için unutulmaz olmasını istiyorum." Angel anlayışla arkadaşına gülümsedi. " Bundan öncekiler nasıl unutulmaz olduysa bu da öyle olacaktır Rachel. Ne kadar şaşalı olduğunun bir önemi yok, ne kadar özel olduğu önemli." Özel... Rachel birden yerinde dikleşince Angel irkildi. Genç kadının gözleri sonunda bulduğu fikirle pırıl pırıl olmuşlardı. Angel yutkunarak Rachel'ın birazdan yumurtlayacağı yeni öneriye hazırlandı...



*****************************************


Alex bütün bu gizemlerden bıkmıştı artık. Rachel Jones veda partisinin hazırlanmasına yardım etmeye gönüllü olduğundan beri zaten diken üzerindeydi. Her an çiftliğin kapısına dayanacak kötü sürprizlere kendini hazırlamıştı ama şimdiye dek çiftliğe gelen tek grup Rachel'ın kuaför ve terzi takımıydı o kadar. Onlar da çocuklar ve Rachel'la birlikte büyük salona kapanmışlar sessizce büyük gizemlerine hazırlanıyorlardı. Kardeşi bile Rachel artık nasıl bir şey hazırlıyorsa büyük bir keyifle onu hazırlıkları görmekten men etmiş, kapının önüne koruma gibi dikilmişti. Başındaki şapkayı çıkarıp bacağına vurarak üzerindeki tozu silkelerden Angel'a doğru ilerledi. Bu çiftlikte ondan daha iri tek kişinin kardeşi olması ne yazıktı. İsterse Angel'ın onu durdurabileceğini biliyordu yani kaba kuvvetle içeri giremezdi. Şapkasını yeniden başına yerleştirirken kapıyı işaret etti.


" Hazırlıklar nasıl gidiyor? "


Angel ona kocaman gülümsedi. " Harika. Çocuklar çok heyecanlı, Rachel da öyle. Hazırlıkları neredeyse bitti. " Alex sinirle içini çekti. Lanet olası gazeteciler bile ondan daha çok şey biliyorlardı. Çalışmaları belgelemek için içerideydiler. Alex her gün belki bir şeyler öğrenirim diye düşünerek gazeteleri okumaya bile başlamıştı ancak nafile, hepsi bu gizem havasına bürünmüştü. Ünlü oyuncunun hazırladığı büyük sürprizden bahsediyorlar ama ser verip sır vermiyorlardı. Aslında canlı yayın olacağını gazetelerden öğrenince çok sinirlenmişti ama Angel iki saat boyunca gerçekten zararsız ve güzel bir şey hazırladıklarını tekrarlayarak onu ikna etmeyi başarmıştı. Zaten çocuklar o kadar heyecanlıydılar ki şu saatten sonra her ne hazırlıyorlarsa iptal etme gibi bir şansı da kalmamıştı. Sadece sonunda kimsenin zarar görmemesi için dua ediyordu.


" İyi iyi bir şeye ihtiyacınız olursa haber verin."


" Yaparız."


Lanet olası nasıl da biliyordu meraktan çatladığını. Kardeşine kızgın bir bakış atarak işlerinin başına döndü. İki gün boyunca bu gizli kapaklı çalışmalara katlanmak zorunda kalmıştı. Sonunda Rachel ve çocuklar salonun süslenmesi hazırlıklarına başladığında sürprizlerinin hazırlığının bittiğini anladı. Dikkatli bir şekilde hazırlıkları kontrol ederken Rachel'ın gösterdiği gelişmeleri takdir ediyordu. Genç kadın çocukları da hazırlıklara dahil etmişti. Ellerindeki balonları şişirmeye çalışan miniklere bakarken gülümsedi. Salonun ön kısmına bir platform kuruluyordu. Demek ki bir gösteri yapacaklardı. Angel Rachel'ın direktiflerini yerine getirirken kardeşinin işinde neden bu kadar başarılı olduğunu da anlamıştı. Çünkü Angel Rachel'ın sadece istediklerini değil istemesi gerekenleri de mükemmel bir şekilde yerine getiriyordu.


Rachel Alex'in salonda askerlerine emir veren bir komutan gibi dolanmasını izlerken gülümsedi. Bu kez onu hayal kırıklığına uğratmayacaktı. Nedense bu adamı memnun edebilmek onun için önemliydi. Bir kez olsun o ciddi ve yargılayan gözlerin ona hayranlıkla bakmasını istiyordu. Gerçi ona böyle rahatsız edici bir sinekmiş gibi bakarken böyle etkileniyorsa öyle baktığında neler hissedeceğini bilemiyordu ama olsun. Yarın gece mükemmel olacaktı...


****************************************


Kameralar yerlerini almışlardı. Alex kimseyi rahatsız etmeyecek noktalara yerleştirilmesini bizzat sağlamıştı. Mezun olacak çocuklardan ufak yaşlardaki on küçük çocuk Rachel'la birlikte her ne gösterisi yapacaklarsa ona hazırlanmak için sahne arkasına geçmişlerdi. Aileler ve diğer çocuklar heyecanla gösterinin başlamasını bekliyorlardı. Lindsay Alex'in de gergin bir heyecan içinde olduğunun farkındaydı. Giymeye alışkın olmadığı takım elbisesinin yakasını ha bire çekiştiriyordu. Masaların arasından Angel'ın ona doğru yürüdüğünü fark edince aklındaki bütün düşünceler silinip gitti. Genç adam smokini içinde gerçekten de çok yakışıklıydı. Siyah takım uzun boyunu ve yapılı vücudunu vurgulamıştı. Yüzünde çekici bir gülümsemeyle yanına gelirken bayanların beğeni dolu bakışlarının üzerinde odaklandığının tamamen farkındaydı. Dünyada çekiciliğinin farkında olan bir adamdan daha tehlikeli bir şey yoktu.


Angel genç kadının yanına gelince gözleriyle onu baştan aşağı süzdü. Sonunda kızıl saçlı güzel kadını kot takımlarının dışında bir kıyafet içinde görebilmişti. Narin omuzlarını sergileyen siyah bluzu ve aynı renkteki dizleri üzerinde dalgalanan eteği içinde göz kamaştırıyordu. Bu takım saçlarını daha da vurgulamıştı. Salonun ışıkları sönünce gösterinin başlamak üzere olduğunu fark ederek Lindsay ile birlikte masalarına oturdu. Rachel bu gösteri için gerçekten çok çalışmıştı. Herkesin çok beğeneceğinden emindi. İtiraf etmek gerekirse arkadaşından böyle bir önerinin gelebileceğini asla düşünmemişti. Çiftlik sonunda Rachel'ı da değiştirmeye başlamıştı.


Alex perdeler aralanırken gergin kaslarını rahatlatmaya çalıştı. Gösteri başladığındaysa boşuna gerildiğini fark etmişti. Rachel ve çocuklar Pamuk Prenses masalını sahneliyorlardı. Rachel prenses kıyafeti içinde gerçek bir prenses gibi görünüyordu. Güzel ve aristokrat. Sarı saçları güzelce örülerek sırtına bırakılmış, ışıltılı elbisesi bedenini sarmıştı. Çocuklar ise değişik rollere girmişlerdi. Kollarındaki veya bacaklarındaki protezlere rağmen oyunlarında hiçbir sorun yoktu. Rachel'ın getirttiği terziler kıyafetleri tam çocuklara uygun hazırlamışlardı. Çocuklar şu anda televizyonda milyonlar tarafından izlendiklerini bilmenin heyecanıyla yanakları kızarmış halde oyunlarını sunmaya çalışıyorlardı. Ne kadar çabaladıklarını görünce Alex hepsiyle gurur duydu. Ailelerin her biri gözleri yaşlı halde ama dudaklarında mutlu ve gururlu birer gülümsemeyle oyunu izliyorlardı. Sonunda Pamuk Prenses'in zehirlendiği bölüme geldiler. Rachel kendinden geçmiş halde yatarken çocuklar etrafını sarmış halde ağlaşıyorlardı. Gerçekten ağladıklarına yemin edebilirdi.


" Ona camdan bir tabut yapacağım. Böylece herkes onun güzelliğini görebilir."


Pamuk Prenses yerde yatarken cüceler başlarıyla onayladılar. İçlerinden biri öne çıktı. " Ama önce ona veda etmek istiyorum. " Alex kaşlarını çatarak cüce rolündeki çocuğun prensesin yanına giderek onu yanağından öpmesini izledi. Bu masal böyle mi ilerliyordu? Derken bütün cüceler prensesi yanağından öpmek için sıraya girdiler. Yedi cüce minik öpücüklerini bıraktıktan sonra geri çekildiler. Güzel prensesleri önünde başlarını önlerine eğmişlerdi. Alex'in gözleri sahnenin iki yanına gidip geldi. Şimdi prensin bir yerden çıkıp gelmesi gerekmiyor muydu? Prensese tekrar baktığında Rachel'ın kirpiklerinin kırpıştığını görerek şaşırdı. Güzel prensesin gözleri açıldı ve yavaşça yerinde doğruldu. Cüceleri sevinçle olabildiğince hızlı bir şekilde kollarına koştular. Rachel hepsine bütün içtenliğiyle sarılırken salondaki şaşkınlık barizdi. Herkesin masalın sonundaki değişikliğin nedenini merak ettiği açıktı. Genç kadın çocuklara sarılmaya devam ederken başını seyircilere çevirdi.


" Bizim için çok değerli biri yaralandığında, incindiğinde ya da bunlar daha olmadan olmasını engellemek, onu herkesten korumak isteriz. Özellikle de engelli bir çocuğunuz varsa... Ama onu tüm dünyadan izole etmek çocuğunuza yapabileceğimiz en büyük kötülük olacaktır. Bir cam fanusa koyarmış gibi evinde yaşamaya mecbur ederek onu korumuş olmayacaksınız. Bu sadece onun diğer insanlar gibi yaşamaya hakkı olmadığını düşünmesine neden olacaktır. Bırakın çocuğunuz hayatı keşfetsin, sosyal ilişkilerini ve sorumluluklarını öğrensin. Kendi kararlarını kendi verebilme özgürlüğünü tanıyın ve onu sevin, çok sevin. Her zaman yanında olduğunuzu, doğru ve yanlışları öğrenmede yardımcı olacağınızı, size bağımlı değil ama her zaman sizden yardım alabileceğini bilmesini sağlayın. Size yük değil ama hayatınızı aydınlatan ışıklar olduklarını hissettirin. "


Alex boğazı kurumuş halde genç kadına bakarken masalarının etrafından sessizce kulağına ulaşan hıçkırık seslerini duyuyordu. Rachel eğilerek minik cücelerinin her birini başından öptü. Bu masalda prense yer yoktu. Bu masalda prenseslerini sevgileriyle uyandıran cüceler vardı. " Siz isterseniz onlar cüce olarak kalır... Siz isterseniz hepsi birer prens ve prensese dönüşür..." Angel gözlerini salonda gezdirdiğinde ağlamayan tek bir kişi bile olmadığını gördü hatta gösteriyi belgeleyen basın mensupları bile gözyaşlarını silmekle meşgullerdi. Dönüp Lindsay ile göz göze geldi. Ellerini kaldırarak işaret parmaklarını gözlerinin önünde cam silecekleri gibi hareket ettirdiğinde genç kadın gülerek gözyaşlarını silmişti. Kardeşi ise belli ki ağlayamayacak kadar şoke olmuştu. Angel istemsizce gülümsedi. Alex'i bu şekilde görmek oldukça nadir rastlanabilecek bir şeydi. Rachel ve minik oyuncuları selam vermeye başladıklarında salondan büyük bir alkış tufanı yükseldi. Angel onları izleyen milyonların da alkışladıklarından emindi.


Sahne arkasına geçtiklerinde çocukların hepsi sevinçten havalara uçmuş haldeydiler. Oyunu başarıyla sergilemiş olmanın haklı gururu ve beğenilmiş olmanın sevinciyle hepsi pırıl pırıl parlıyorlardı. Rachel hepsini teker teker tebrik edip öptükten sonra üzerindeki elbiseyi çıkarıp partinin kalanında giyeceği çiçeklerle süslü beyaz elbisesini giydi. Saçlarındaki örgüyü açarken kapısı önce hafifçe tıklatıldı ve ardından Alex Robinson içeri girdi. Onu bu kadar erken görmeyi beklemeyen Rachel saçlarını yarı çözmüş halde şaşkınlıkla doğrularak Alex'e döndü. " Sakın bana yine yanlış bir şeyler yaptığımı söyleme. Hiç kimse ard arda yanlış cevapları vermez." Alex derin nefesler alarak birkaç saniye daha yüzüne baktıktan sonra iki büyük adımda odayı kat ederek yanına geldi, elbisenin açıkta bıraktığı kollarını nazikçe kavradı. Yüz hatlarını her daim sertleştiren o soğuk ciddiyetinden eser yoktu. Ona öyle sıcak bakıyordu ki gece olmasına rağmen bütün Teksas'ı ısıtabilirdi. Bir elini kaldırarak yavaşça pürüzsüz yanağına koydu.


" Muhteşemdi... Sen, çocuklar, oyun... Hepiniz muhteşemdiniz."


Rachel genç adamın kadife gibi akan ses tonu karşısında erimemek için kendini zor tutarken bilinçsizce onu tutan kollara doğru sokuldu. " Çocuklar için istediğim şeyi hazırlamama izin verdiğin için teşekkür ederim. Benim için çok önemliydi." Alex'in devamlı bağırıp çağırmasına alışmıştı. Şimdi ise ne yapacağını bilemiyordu. Genç adam gülümseyerek kollarından birini bırakıp kolunu doğal bir hareketle beline sardı. " Demek sen bile bazı şeyleri öğrenebiliyormuşsun. " Rachel gözlerini devirerek elini onun omzuna şaplak atmak için kaldırdı ancak Alex kolunu yakalayıvermişti. Genç adam mavi gözleri gözlerinde elini çekip onu boynuna sarmaya yönlendirdi. Pratikte sarmaş dolaş hale gelmişlerdi. " Seni şimdi öpeceğim Rachel Jones. Eğer itirazın varsa söylemenin tam zamanı." Rachel içini çekerek kollarını Alex'in istediği gibi boynuna sardı.


" Tebrik etmek için..."


" Tamamen."


" Hiçbir özel anlamı yok."


" Kesinlikle."


" Bir d-"


" Rachel susman gereken zamanı da bir an önce öğrensen iyi olur."


Alex'in dudakları kararlılıkla dudaklarına kapandığında dünya ayaklarının altından kaymış, Rachel kendini tamamen öpücükte kaybetmişti. Bu öpücük şimdiye dek Alex'in ona verdiği diğer öpücüklere benzemiyordu. Bunda arayış veya keşif yoktu, talep vardı. Karşılık bekleyen dudaklar aralanarak dudaklarını daha derin kavradığında Rachel hafifçe inleyerek sert erkek bedenine biraz daha sokuldu. Alex'in eli sırtında yarı yarıya açılmış saçlarını avuçlamıştı. Rachel biraz daha parmak uçlarında yükselirken genç adamın boynuna doladığı kollarını daraltarak ona daha sıkı sarıldı. Alex'in da belindeki kolu daralmıştı. Sanki onu her an kucaklayacak ve... Kapı çalınıverince Rachel'in bütün heyecanlı tahminleri, beklentileri buhar olup uçuverdi.


Alex sersemlemiş gibi gözlerini kırpıştırarak geriledi. Sanki bir anlığına nerede olduğunu unutmuş gibiydi. Boğazını temizlemek istercesine hafifçe öksürürken ellerini onun üzerinden çekerek birkaç adım daha geri çekildi. " Uhm... Sanırım gazeteciler bir an önce seninle görüşmek istiyorlar. Hazırlanman için seni yalnız bırakayım. Onlara birkaç dakika içinde salonda olacağını söylerim." Rachel sadece başını sallayabildi. Bazen kadınların akıllarını başlarından alan öpücüklerden bahsettiklerini duyardı. Sonunda neden bahsettiklerini anlamıştı. Alex dışarı çıktığında ellerini alev alev yanan yanaklarına bastırarak serinletmeye çalıştı. Dudaklarında mutlu bir gülümseme vardı. Sonunda Alex Robinson'un onayını alabilmişti!


**********************************************


Angel ve Alex basının sorularını yanıtlayan Rachel'ı karşıdan izliyorlardı. Bu kez onların karşısında tek başınaydı. Bu başarının mimarı olarak bunu hak etmişti. Bir gazeteci " Bayan Jones masalı neden böyle değiştirmeye karar verdiniz? " diye sorunca toplantıyı canlı yayınlayan kanalların kameralarının ışıkları güzel yıldızın yüzüne döndü. Alex genç kadının yanaklarının hala kırmızılığını koruduğunu görünce hafifçe gülümsedi. Doğrusu bu doğal allık ona daha çok yakışıyordu. " Çünkü benin en iyi yapabildiğim şey, oyunculuk. Belki onlara engin hayat dersleri veremem, gelecekte hayatlarını kurmalarını sağlayacak önemli bilgiler öğretemem ama onların sadece eğlenebilecekleri değil aynı zamanda katkıda bulunabilecekleri bir eğlence hazırlayabilirim. Hem zaten her an bir fırtınanın ortasında kalabileceğim çöl yerinde başımın üzerinde bir çatının yer aldığı bir yerde çalışmayı tercih ederim." Basın esprisine gülerken Rachel ellerini birleştirerek kameraya baktı.


" Hazırlıklar sırasında birçok şeyi düşünme fırsatım oldu. Örneğin Hollywood'da ne kadar az engelli oyuncunun olduğu gerçeği gibi. Filmleri kusursuz, birbirinden güzel ve yakışıklı insanlarla dolduruyoruz. Sanat filmi adı altında daha gerçekçi hikayeler işlendiğini düşündüğümüz filmler de dahil olmak üzere özürlü oyunculara ne kadar az şans verildiğini fark ettim. Biraz önce çocukları sahnede izlediniz. Belki binaların üzerinde atlayıp zıplayamazlar ama oyunculuk için sağlam bacak ve kollardan daha önemli şeyler gerektiğini hepimiz biliyoruz. Öyleyse neden onlara yeteneklerini sergilemeleri için daha fazla şans vermiyoruz? "


Herkes sus pus olmuş Rachel'ı dinlerken Alex göğsünü sıkan duyguyla yutkundu. Bu kadın... Bu kadın sonunda düzenli dünyasını alt üst etmeyi, ustalıkla ördüğü duvarlarını paramparça etmeyi başarmıştı...


SÖZCÜK : 2.169


HADİ BAKALIM PAMUK ELLER KLAVYELERE!



Continue Reading

You'll Also Like

1.1M 47.5K 43
0545* Sizi "MAFYA" adlı gruba ekledi #Romantizm kategorisinde 1.Sıra✨ #3Ay kategorisinde 1.Sıra✨ #Siyah kategorisinde 1.Sıra✨ #Esir kategorisinde 1.S...
2M 87.7K 23
Yetişkin okurlar için uygundur! Bir Mahalle Hikâyesi... Çok daha fazlası... ✨ "Bak bana," diye fısıldadı. Dudaklarının arasından çıkan sıcak nefesi b...
1.6M 69.3K 62
Aile problemleri yüzünden evden kaçmış ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, aynı zamanda sinir hastası olan Pare, ucuza gelsin diye ikinci el...
1M 30.7K 31
Mahallenin yaptığı yardımları ile dilinden düşmeyen, bütün kızların deli divane olup peşinden koştuğu, ağırbaşlı, yardımsever ve bir o kadar da sert...