HOGWARTS'70

By VianaStark

1.5K 49 15

Fanfic Curt de HP!!! El primer capítol es va publicar cap a 2016 i, per coses de la vida, aquest 2020 m'he il... More

L'encanteri dels patrons
Quidditch
Hogsmeade
El bosc prohibit

Pocions

731 20 0
By VianaStark




Les 8 del matí és una mala hora per fer classe de pocions i més si toquen dues hores de pocions i la primera és teòrica. A l'interior de la classe només se sentien les plomes gargotejar sobre el pergamí esgrogueït i un parell de caps anaven caient de tant endormiscats, els quals estaven de costat: un presumia d'uns cabells un xic llargs de color negre atzabeja mentre que l'altre duia una cabellera dorada i arrissada. 

Els dos personatges que posseïen aquell parell de caps semblava que s'anaven despertant a mesura que anaven xerrant sobre l'últim partit de Quidditch, ambdós reien i el professor Llagot els va cridar l'atenció, la noia bufà i va murmurar:

 –Ja saps que hem de fer oi, Black?

Aquest segon va riure i va contestar afirmativament tot picant l'ullet. 

El soroll del timbre omplí totes les sales i corredors de Hogwarts, i en pocs segons aquests es van omplir de estudiants del primer curs fins al 7è. Els nostres amics varen sortir de la classe de pocions de setè, amb dos noies i un noi més. Les dues noies anaven juntes tot parlant animadament amb el tercer noi, els cabells del noi contrastaven amb els cabells rojos de les dues noies.

– Encara no sé com carai vam agafar pocions -sospirà la noia- si no ho aguantem!!

– Jo que sé Nausicä! L'Evans i la Green que ens van enredar, que elles els hi agradés pocions no vol dir que a nosaltres també!– va dir en Black clavant una mala mirada a la Lily i l'Emma, elles dos no es van ni immutar– I a sobre hem d'aguantar les impertinències del Nasdemocs –  va deixar anar un parell de rialles

 – Però a la Lily li agraden oi? -va riure encara més la Nausicä al veure la cara d'en James i la Lily

– Va calla! –va contestar el noi amb el cabell negre estarrufat– El Nasdemocs no té cap oportunitat amb la Lily! - escupí tot encerclant-la per la cintura amb un gest possessiu

 –Voleu parar de dir-li Nasdemocs?! Es diu Severus! A més, es va separar d'en James– deixa'm estar!

La noia pelroja se'n va anar a grans gambades fent créixer cada vegada més la diferència entre ella i el grup, que seguien xerrant sobre la sortida abrupta de la noia.

– Es pot saber perquè carai sempre heu d'esmentar l'Snape davant de la Lily? sou una colla d'imbècils!– va dir la Green fugint darrere de l'Evans

La Nausicä va mirar als dos nois de cabell negre i es va mossegar el llavi inferior

– Potser ens hem passat no?–va sospirar la noia rossa

–Potser...va Daan anem a pispar alguna cosa per menjar mentre en James intenta reconquistar l'Evans– va dir entre rialles en Sirius.

La noia va assentir i ambdós es van dirigir cap a les cuines, en James va mirar com s'allunyaven la Daan i en Black... Només li quedava una opció: anar a magimàtica i suplicar el perdó de la Lily.

En James travessava els corredors a gran velocitat esquivant els alumnes de totes 4 cases, quedaven 5 minuts perquè comencés la classe. Encara que ell no cursés aquella assignatura (igual que la Nausicä, en Sirius, en Remus i en Peter) la Lily si, i l'Emma també, per tant s'hauria d'afanyar.

Després de recórrer mitja escola va arribar a l'aula on feien magimàtica, ja feia uns minuts que havia tocat el timbre però encara no havia arribat la professora, així que en James va entrar a la classe i es va acostar a la Lily.

–Escolta –va murmurar–perdona per insultar en... Severus, no els hi volia seguir el joc però ja saps com és en Sirius...I a sobre la Daan ja saps que es transforma quan està amb en Sirius–digué amb un intent de justificació– ...vols dir que no estan embolicats?– somrigué intentat crear alguna reacció al rostre de la Lily.

– No –va dir secament– Ets un egocèntric i un immadur James, ara, ves-te'n. No et vull veure de moment.

El noi va mirar de fit a fit a la noia i se'n va anar, sabia del cert que no era pas bona idea això de barallar-se amb la Lily; no feia pas gaire que sortien i ja sabia per pròpia experiència com era suportar un ruixat del seus.

*************************

Va començar la classe de la professora Maggs i la classe composta per 15 alumnes va restar en silenci; únicament hi havia 5 alumnes de Gryffindor, 7 de Ravenclaw i els restants de Slytherin. Magimàtica no tenia pas gaire reclam; els Ravenclaw eren els únics que hi mostraven més interès encara que hi havia alumnes, com per exemple la Nausicä, que s'interessaven més per temes d'història o de runes antigues.

Faltaven 20 minuts per acabar la classe quan l'Emma va escriure en un paper: "Estàs bé? En Potter és un imbècil." La Lily va assentir i sense dir res (o escriure res més) va dirigir la mirada a la pissarra i va seguir copiant les fórmules.

– Lil's– va murmurar l'Emma– en vols

–No –digué l'Evans tant fluix com pogué– només vull escoltar la maleïda classe.

La Green va tornar a mirar l'Evans però aquesta va gargotejar quatre coses al pergamí i no van parlar durant el restant de la classe.

***************************

Era última hora de la tarda i la majoria d'alumnes ja anaven tirant cap a les seves respectives sales comunes; Els Hufflepuff cap a les cuines, els Slytherins cap a les masmorres, i els Ravenclaw i els Gryffindors cap a les seves torres.

– Lily saps que em sap greu no?– va dir la Nausicä mirant fixament a la noia

– Sí, sí... Sé que no ho has fet de mala fe... però és que quan estàs amb en Black et comportes de manera diferent, saps?–va dirigir una mirada expectant als ulls grisos de la seva amiga–

– No m'hi comporto pas de diferent! Però és que ja fa 6 anys que ens coneixem i tenim una complicitat especial, de totes maneres ja vigilaré... però et prometo que no tornaré a insultar l'Snape!–va exclamar alçant la mà dreta–

– La Lily va riure– Està bé, està bé anem a avançar els deures i ens trobem al gran menjador?

La Nausicä va assentir i va dir adéu amb la mà a l'Emma i la Lily, i tot seguit, va desaparèixer entre la multitud.

*********************

La sala comuna de Gryffindor era acollidora; hi havia gran quanitat de butaques i taules per fer els deures, així que a l'última taula buida que quedava s'hi van asseure la Lily, en James, L'Emma i en Remus. Tots estaven fent la redacció que els hi havia posat la McGonagall sobre els animàgics i, com és natural, en James en sabia descriure tot el procés amb una gran precisió i detall, cosa que no podien dir ni l'Evans ni la Green.

– Escolta Enllunat! Ja has acabat?– va dir de forma força barroera en James

– Encara no...espera...–va acabar de escriure un parell de paraules més al pergamí i va somriure– llest.

– Com heu acabat tant ràpid? –va dir l'Emma amb incredulitat– nosaltres com a mínim hem hagut de consultar la informació a dos llibres diferents i encara ens falten les conclusions per redactar!

Els dos nois es van mirar amb un somriure al rostre

– Tenim habilitats especials –va dir en James picant l'ullet amb cert aire d'arrogància a la Lily.

– Ja, segur!– va bufar la noia.

– On és en Lladruc?– va preguntar en Remus

– Amb la Nausicä no?–va respondre l'Emma sense gaire interès mentre encara escrivia la seva redacció

– Impossible, he vist la Nausicä entrar a la sala comuna dels Ravenclaw! En Sirius deu estar amb en Peter a la biblioteca...–va respondre la Lily

– A la biblioteca? –En James va riure amb força – Què carai hi fot en Lladruc a la biblioteca?

– Jo que sé...–va dir l'Evans acabant la redacció– llest! anem a sopar? Hem quedat allà amb la Daan.

Tots van assentir i es van dirigir al gran saló, ja hi havia alguns alumnes asseguts menjant; entre ells la Nausicä, que xerrava animadament amb la seva companya d'habitació a la taula dels Ravenclaws, però en veure entrar els seus amics de Gryffindor va dir adéu a la seva amiga i va anar amb ells.

– Eh! em pensava que no vindríeu! Ei Remus –va saludar efusivament al noi de cabell castany i de seguida va preguntar pel seu millor amic– i en Sirius?

– Ni idea– va respondre l'Emma– diuen que està amb en Peter a la biblioteca.

Tots van riure.

– Què dius? això és un miracle! porto sis anys insistint-li que hi vagi! a veure si encara en faré un bon Ravenclaw d'ell! –va riure la rossa–

– A saber...–va respondre en James capficat.

Tot el grup es va asseure a la taula de Gryffindor i encara que la Nausicä no n'era, mai li havien dit res. En acabat de menjar tots se'n van anar a les seves cases respectives.

****************

En James ja s'havia posat el pijama i ja estava al llit, igual que en Remus. El primer duia un pijama fet a partir d'un xandall vell de color negre, en Llopin en duia un de quadres que s'havia de cordar amb botons. Tots dos eren dins del seu llit tapats, ja que ja eren a finals de setembre i al nord d'Escòcia fa fred.

–Enllunat, saps on és en Sirius?– va dir en James badallant, estriat al llit amb les cortines descorregudes.

Acabat de dir això, entrà en Sirius tot enfangat i amb aire cansat, i tot seguit, en Peter entrà darrere seu com si fos la seva ombra. El noi del cabell negre es movia com una ànima en pena i es va deixar caure a la butaca al costat de la finestra, l'altre va saludar amb el cap i va entrar al bany sense dir res, únicament es va sentir la dutxa encenent-se.

-–Eh Lladruc!! on eres?? Tots estàvem "preocupats" per tu!– va dir en Potter fent cometes amb els dits quan dia "preocupats".

En Sirus va riure amb desgana.

– Estava molt ocupat amb la morena de sisè de Ravenclaw– va dir des de la dutxa, però en veure que el seu amic seguia insistint va afegir:  Està bé, estava fora fent alguns assumptes....

– Amb en Cuapelada?– va preguntar en James estranyat– Per què?

– Bé m'havia d'ajudar algú no?– va preguntar en Sirius ja més descansat.

– Però per què no hi anaves amb la Daan?– va preguntar en Remus posant-t'hi cullerada

– La Naus? no, llavors la Lily s'enfadaria amb ella i... –va callar en
adonar-se que en James s'estava aixecant per acostar-se més a en Sirius, mentre que en Ben surtí de la dutxa.

En Sirius es va aixecar de seguida veient com el seu millor amic cada vegada s'interessava més per la conversa i va anar cap al bany, s'hi va tancar i únicament es va sentir l'aigua.

Mentrestant, en Peter es posava el pijama ràpidament i evitava l'interrogatori dels seus dos amics.

– Però què carai heu estat fent tant de temps? –van preguntar en Remus i en James alhora

– Res– va dir el noi movent els ulls nerviós i, finalment, els va situar sobre les bambes grises d'en James.

En Forcat i l'Enllunat en es van mirar sense dir res i van decidir no preguntar-li res més, ja esperarien que sortís en Sirius. En Peter es va posar al llit i es va arraulir dins les mantes, en James ja començava a tancar els ulls quan en Remus i ell ja feia estona que no parlaven, s'estava endormiscant a poc a poc i finalment es va adormir pensant amb la Lily.

Continue Reading

You'll Also Like

433 7 5
Hola, em dic Ingrid i tinc 11 anys. Aquest any començaré en una nova escola: Hogwarts. Encara no sé res perquè els meus pares són muggles (persones s...
195K 5.5K 45
What happens if Yui has a brother? What will happen to them? Will the brothers fall in love with Yui or her brother? What will he do to protect Yui...
0 0 1
In a world where the relationship between Albus Dumbledore and Gellert Grindelwald blooms more than expected before they part ways. Where together wi...
211 6 1
Adrianna a freshman softball player for UConn didn't know she was gay until she met Paige Bueckers a senior bball star. Paige is cocky but has game...