Bad Boy

By AmiBelle

58.5K 2.6K 342

Droguri? Sex? Prietenie? Iubire?Loialitate? Minciuna? Emotie? Ce ar fi viata omului daca nu ar avea parte mac... More

Bad Boy
Capitolul I
Capitolul II
Capitolul IV
Capitolul V
Capitolul VI
Capitolul VII
Capitolul VIII
Capitolul IX
Capitolul X
Epilog

Capitolul III

4.8K 230 31
By AmiBelle

 

 

 

Faith iesi din dus si se uita in oglinda. Parea atat de mica? Se tot intreba asta de cand se intalnise cu Ryan. Trecuse aproape o saptamana de cand nu-l vazuse pe baiat, dar asta nu insemna ca era atat de mica si atat de interesata de el. Mai vorbise cu Anne, dar nu atat de mult in cat sa mai mearga impreuna la o petrecere sau ceva de genul acesta.

Isi lua o pereche de pantaloni scurti, un tricou larg si o pereche de tenisi si iesi afara cu micutul Pongo. Trebuia sa-l plimbe, in fiecare zi il plimba si in fiecare zi se indeparta mai mult de casa si astfel descoeprea si mai mult orasul. LA era frumos ziua, dar nu se compora cu ceea ce vazuse in acea noaptea. Era o senzatie placuta cand se gandea la acea seara, nu stia de ce, dar ii era imposibil sa nu se gandeasca la Ryan si la ceea ce-i facuse el. Se stramba aducandu-si amite de cum spunea el "micuta Faith", cata aroganta, cat tupeu de fapt.

Mergea incet cu gandul la Ryan si nu isi dadea seama ca doua motociclete chiar se apropiau de ea.

Ryan zambi atunci cand o vazu, chiar ii fusese dor de micuta Faith. Opri langa ea speriind-o pe roscata si facand-o sa-si ia cainele in brate si sa se uite urat la el

Ryan incepu sa rada vazandu-i fata speriata. " Nemernicul!" isi spuse fata si il mangaie pe Pongo usor intre urechi.

Kay nu realiza atunci cand prietenul lui opri si de aceea intoarse motocicleta. O vazu pe roscata si zambi:

- Buna Faith. spuse Kay zambind.

Fata se stramba si pleca de langa cei doi.

- Ce micuta Faith te-ai speriat?

- Nu sunt micuta!

- Ooo, da stim sa vorbim.

- Nemernicul... bodogani fata pentru ea.

- Ce ai zis?

- Nimic.

- Ce e cu potoaia aia in manile tale? intreba Ryan inca razand.

- Nu e o potoaie! spuse fata suparata.

- Oh, da o javra! Scuze.

Kay si Ryan incepura sa rada amandoi de data asta. Faith se enerva si mai tare, incepu sa mearga din nou. De ce baiatul asta o enerva atat de tare cand se intalnea cu ea? Ryan se uita dupa ea, nu mai era atat de stearsa, putea spune ca e chiar dulce
.
- Du-te, eu mai stau putin. ii spuse el lui Kay.

- Ti se aprind calcaiele dupa Faith?

- Nea, doar imi place sa o enervez.

- Asa incepe de fiecare data.

- Ar trebui sa te pui sa scrii un roman la cata experienta ai cu femeile! spus Ryan in timp ce isi porini morotul si o lua pe urmele fete. Kay isi privi prietenul lung. Mda, cu siguranta i se aprinsera calcaiele de pe roscata aceea. Era draguta, dar era mult prea inocenta pentru Ryan. Pana si Anne avea mai multa adrenalina in ea decat acea fata. Este al naibii de sigur ca atunci cand va afla cu ceea ce se ocupa Ryan de fapt o va lua la fuga si nu se va mai uita la el.

Ryan mergea incet pe langa Faith care il lasase pe jos pe Pongo. Catelul se uita ciudat la baiatul ce ii analiza stapana din cap pana in picioare.

- De ce se uita potaia aia asa la mine? intreba baiatul sperand ca fata avea sa-l bage in seama.

- Nu e o potaie! Are un nume.

- Da?

- Da.

- Si cum o cheama?

- Il cheama. Pongo.

Ryan incepu sa rada.

- De unde te-ai inspirat cand i-ai pus numele? Din desene animate?

- Da ce te intereseaza pe tine?

- Eram si eu curios.

- Curios te-a mai facut maicata.

- Cam asa ceva.

- De ce te tii dupa mine?

- Din plictiseala.

- Din plictiseala? spuse fata intorcandu-si capul catre el..

Ryan ii zambi si o privi exact in ochi. Faith inghiti in sec. Ochii lui... Erau atata de frumosi, erau inchisi la culoare, aveau o noanta inchisa de maro care il facea pe el sa i se para mult mai interesant.

- Am ceva pe fata? intreba Ryan vanzand-o pe fata cum il priveste.

- Nu... scuze.

- Ce faci diseara?

Fata fu luata prin surprindere. Nu se astepta ca el sa o intrebe asta, probabil s-ar fi asteptat sa mai faca o gluma proasta sau cine stie ce alta aluzie de a lui.

- A... Nimic cu tine! spuse fata acid.

- Eh, de parca o fi dupa tine.

- Adica?

- Ne vedem diseara micuta Faith! spuse Ryan in timp ce isi porni motorul.

Fata il privi usor nervoasa, ea nu ii spusese niciodata ca iese cu el, asta inseamna ca nu aveau sa se vada diseara. Nu intelegea de ce totusi incepea ca inima sa ii surada ca un baiat ca Ryan ii facea curte, asta daca ii facea curte desigur.
Nu-l cunostea, nu-i stia nici macar varsta sau numele de familie, dar nu isi facea probleme, nu stia de ce, ar fi trebui sa isi faca probleme si poate chiar sa ii fie teama sa fie in preajma lui, dar nu, nu ii era teama.

Fata se intoarse acasa si urca in camera ei, dadu usor euforica din cap. Nu trebuia sa se mai gandeasca la el, dar cu toate astea nu-si putea scoate din minte imaginea chipului lui.

Ryan isi parca motorul in fata blocului. Kay nu ajunsese aici se pare. Nu stia unde, dar nici nu prea il interesa sincer sa fie. Urca in apartament si se aseza pe canapea lasandu-si capul pe spate si privind tavanul crapat. Incepu sa zambeasca. De ce era atat de fercit si incantat de micuta aceea? Nu era frumoasa, nu avea nimic special sau cel putin asa trebuia sa fie. Isi ridica capul si se gandi la Maxie, Faith era atat de diferita de prietena lui. Ea avea ceva fin in ea, ceva care nu gasesti la fetele care roiesc in jurul lui. Nu era genul ala de fata care sa puna mana pe dorguri, care sa isi piarda noaptea imbatandu-se si culcandu-se cu cine stie cine, Faith era genul ala de fata devreme acasa. Zambetul i se mari cand isi aduse aminte de mama lui. Inainte sa plece de acasa ii spunea ca isi doreste pentru el o femeie frumoasa care sa fie blanda si ... si sa semene cu Faith. Se ridica brusc in picioare ducandu-se in bucatarie si deschizand frigiderul, insfaca o bere si o duse la gura. Nu trebuia sa se gandeasca asa mult la pustoaica aia stearsa. Ea nu era atat de importanta pentru el, el nu e genul unei singure femei, si daca va fi vreodata o femeie in viata lui cu siguranta nu va fi o fata blanda de casa care sa il puna pe el Ryan cu botul pe labe.

Kay isi parca masina in spatele casei Annei. Astazi avea de gand sa o vada pe bruneta indiferent ca ea vrea sau nu. Sari gardul din spatele casei si se uita spre casa. O vazu pe fata la etaj. Zambi si deschise usa incet. Se pare ca nu era nimeni in bucatarie. Auzi doua voci, una de barbat si una de femeie in living si isi dadu seama ca sunt parinti ei. Reusi sa se strecoare fara sa se faca auzit si se vazu sus. Nu stia daca mai avea sa dea peste cineva aici, dar norocul dadu peste el atunci cand Anne deschise usa. Fata facu ochii mari cand il vazu zambindu-i. Inima ii ingheta. Daca mama ei avea sa afle ca un baiat se afla la ea in casa o omoara.

- Hei...

- Ce cauti aici Kay?

- Imi era dor de tine.

Fata il prinse de mana si-l trase dupa ea in camera inchizand-o cu cheia.

- Pe dracu' daca te prinde mama aici ma omoara!

- Haide ma calmeaza-te.

Spuse baiatul in timp ce-si lipi buzele de ale el.

- Pe unde ai intrat?

- Pe usa.

- Pe usa?

- Din spate.

- Nu te-a vazut nimeni?

- Nu m-a vazut nimeni.

- Ai facut asta pentru mine?

- Da pentru cine altcineva sa fac daca nu pentru tine?

- Oh, Kay asta e atat de dragut!

Spuse fata in timp ce-l impinse pe Kay pe patul ei urcandu-se peste el. Incepu sa se frece incet de el in asa fel in cat baiatul se vazu mult prea incins incat trase cu putere de maieul fetei care se rupse. Nu avea sutien pe ea ceea ce ii placea atat de mult. Se intoarse si isi scoase si el tricoul lasandu-se pe fata sarutandu-i usor sanul drept, dar totul se intrerupse brusc atunci cand in usa se auzira o bataie.

- Anne?

Fata sari ca si arsa luand un tricou din sifoneirul dechis. Era mama ei. Ce aveau sa faca acum? Daca ii prinde? Daca-l gaseste aici pe Kay viata ei va fi terminata.

- Mama...

- Anne esti acolo? intreba femeia incercand sa deschida usa.

- Da mama sunt aici, stai putin ma schimb. spuse fata gatuit.

Kay se ridica in picioare si isi trase in graba tricoul si geaca pe el.

- Trebuei sa sari. spuse fata incet.
Cei doi se apropiara de fereastra. Kay se uita in jos.

- Chiar trebuie sa sar de aici?

- Da!

- Bine. Diseara vin sa te iau la 9 jumate.

- Nu! Kay o sa te vada mama.

- Te astept putin mai incolo. Vreau sa mergi cu mine. Sunt sigura ca Ryan o va aduce pe Faith si vreau sa fii si tu acolo.

-Bine! Numai sari odata.

- Anne esti gata?

Kay sari jos si isi ridica capul facandu-i cu ochiul Annei. Aceasta zambi si se intoarse aruncand maieul rupt in sifoenier si-l inchise. Se apropie de usa si o deschise.

- Da mama?

Mama Annei se uita prin camera ca si cum ar fi cautat cu privirea pe cineva.

- Am avut senzatia ca aud voci.

- Ti s-a parut. Am fredonat o melodie mai devreme si probabil din aceasta cauza.

- Bine. Am sa te las acum.

Anne inchise usa si se lipi de ea. Rasufla usurata. Daca mama ei l-ar fi prins pe Kay aici ar fi fost prapad, ar fi realizat si mama ei ca numai e virgina, ca fata ei iubeste viata si iubeste si un baiat, bine, nu-l iubeste pe Kay, dar nici nu e departe sa o faca si pe langa asta Kay este si exact genul de baiat pe care mama ei si-l doreste, adica Kay merge mereu la biserica, se roaga, nu se drogheaza, nu conduce un motor. Mama ei l-ar iubi cu siguranta!

Faith era in fata laptopului ei pierzand vremea, era aproape 10 noaptea si ea nu avea ce face. Se tot gandea la Ryan si la faptul ca el a spus ca va veni. Fu usor dezamgita de faptul ca baiatul nu-si facu aparitia, dar oricum nu-si dorea ca el sa isi faca asta, daca sta bine si se gandeste.

Tresari si isi mari ochii cand auzi o motocicleta ca se opreste. Nu este el, e Kay a venit la Anne. Dadu click pe ceva si se auzira doua flueturi. Se uita catre geam si apoi se uita la Pongo.

- Nu, nu e el cu siguranta.

Isi intoarse privirea si la calculator si auzi:

- Micuto!

Faith se ridica si in graba se tranti in pat si se rezema de fereastra. Ryan statea rezemat de motocileta lui si ii zambea.

- Hai!

- Ce faci aici? Pleaca! Ai mei sunt jos! O sa te vada.

- Si?

- Ryan!

- Asa ma cheama, ma bucur ca mi-ai retinut numele.

- Pleaca! Te rog!

- Nu plec de aici pana nu iesi, mi-ai promis ca in seara asta iesi cu mine.

- Ba nu, nu am facut-o!

- Eh, da' ce trebuie sa o faci ca sa iesi cu mine?

- Bine, bine, bine! Ies, dar asteapta-ma mai incolo, ma sichimb si cobor imediat.

Ryan zambi urcandu-se pe motorul lui si plecand usor mai departe. Era sigur ca fata va iesi pana la urma. Faith se schimba si cobori in graba. Parinti ei erau in sufragerie privind la televizon.

- Am iesit. spuse aceasta oprindu-se.

- Unde te duci? intreba tatal ei fixand-o cu privirea.

- Cu Anne. spuse aceasta scapandu-i. Nu stia daca avea sa o vada pe Anne sau daca bruneta iesea macar din casa.

- Aveti grija, tocmai ce am auzit o motocicleta, nu vreau sa aveti de aface cu oameni de ganul ala.

Faith isi musca buza inferioara si iesi afara. Se simti usor vinovata pentru ca-si minitise parinti. Acasa nu facea asta, acasa ai ei il cunosteau pe Chris, si o lasau mereu sa iasa cu el, dar el e acolo ea aici si cel mai important nu mai sunt un cuplu.

Ryan o privi pe fata care se apropie de el cu mainile in buzunare. Avea o pereche de pantaloni scurti de blugi ce ii aratau picioarele prea subtiri, dupa parerea lui, un maieu, probabil, si pe deasupra o camasa in carouri cu cateva noante diferite de rosu. Parul il avea prins intr-un coc neglijent iar de machiat nici nu se pune vorba, se pare ca pana la urma s-a grabit sa ajunga.

-Am crezut ca vei intarzia mai mult.

- Sigur esti tacanit! Daca te-ar fi vazut tata...

- Daca m-ar fi vazut ce?

- As fi fost pedepsita un an intreg.

Ryan rase si se urca pe notor.

- Hai urca.

- Unde mergem?

- Hai micuto nu ma face sa ma rog iar de tine.

- Nu sunt micuta.

- Ba da esti. Urci?

Faith dadu din cap dezaprobator si se urca in spatele baiatului punandu-si mainile pe abdomenul lui bine lucrat. Isi aseza barba pe spatele lui si il privi. Baiatul porni motorul si se uita cu coada ochiului la fata din spatele ei. Nu spuse nimic, avea sa duca in port, in seara asta avea sa-l bata pe nemernicul ala in sfarsit, avea sa iasa primul, sa fie cel mai tare la curse.

Faith isi ridica capul si privi orasul era atat de frumos si se simtea atat de bine. Isi ridica mainile pe abdomenul lui Ryan ajungand pe pieptul acestuia, o facu intentionat. Baiatul isi lasa capul in jos si incepu sa rada dand din cap. Faith incepu sa rada si trase puternic aer in piept. Incepea sa ii placa din ce in ce mai mult acest oras. Mirosul lui si mirosul lui Ryan o faceau sa se calmeze, o faceau sa isi doreasca sa nu fie nevoita sa se dea jos de pe acea motocicleta, sa zboare ca vantul pe ea si sa ajunga acolo unde lumea e perfecta, iar in lumea ei perfecta ar vrea sa-l ia si pe Ryan cu ea, da, ar vrea sa-l aibe langa ea si sa-i inveseleasca zilele sau chiar sa i le strice.

Recunoscu portul, nu stia ce aveau sa faca aici, dar usor mandra pentru ca lumea se uita la ei si in special la ea. Intelese imediat ca nu erau multe fetele care ajungeau pe motocicleta lui Ryan si cu siguranta aici cu el.

Baiatul parca langa Kay.

Faith era si mai fericita acum ca o vedea pe Anne aici. Se pare ca miciuna ei nu chiar atat de mare.

- Oh Domane! Nu imi vine sa cred ca esti aici! spuse Anne apropiindu-se de Faith si luand-o in brate.

- Si ma eu ma bucur sa te vad Anne.

- I-am spus mamei ca ies cu tine, deci acum nu am mai mintit-o.

- Si eu i-am spus ca ies cu tine.

- Foarte bine.

Faith isi intoarse privirea, Kay si Ryan se urca pe motoarele lor si pornira incet. Faith ii privi fata lui Ryan, nu i-o vedea farte bine, dar isi putea da seama ca era destul de agitat. Erau in jur de 10 motociclete alinite. Isi dadu seama ca este o cursa.

- Haide! Trebuie sa vedem cursa! spuse Anne tragand-o dupa ea.

Faith si Anne ajunsera in spatele baietilor. Fata se uita usor speriata. Nu stia in ce consta aceste curse. Toata lumea striga, uni strigau J alti strigau R. Isi dadu seama ca R vine de la Ryan, dar cine era J.

- Cine e J? intreba fata fara sa isi ia ochii de pe Ryan.

- Johnny... spuse Anne aratandu-i cu mana spre un baiat de culoare care era pe un motor in margine.

- Ce e cu el?

- El e cel mai bun. Ryan se chinuie de mult sa-l bata.

Faith simti cum ii bubuie inima de emotie atunci cand baietii incepura sa isi turuie motroarele si mai apoi cand pornira. Fata isi stranse cu putere camasa. De ce isi facea atat de multe griji pentru Ryan? De ce ii era teama ca el va pati ceva?

Ryan accelera. Trebuia sa castige in seara asta neaparat, se saturase sa iasa pe locul doi, merita sa fie locul unu pentru ca el era Ryan. Poate era egoist, poate prea egoist, dar isi merita victoria.

Accelera si isi privi adversarul, se uita in ochii lui si intoarse brusc. Facura 2 curse, asta era ultima. Kay se apropie de cei doi:

-Calc-o! striga baiatul la prietenul lui.

Ryan zambi si asa si facu. Si uite-l, motocicleta se opri si el isi intoarse privirea in stanga si in dreapta. La cateva secunde ajunse si Johnny, dar a ajuns dupa el ceea ce insemna ca el castigase. Kay ajunse si el:

- Ai castigat R! Ai castigat! tipa baiatul dandu-se jos de pe motorul lui.
Ryan il urma se uita unul la altul, zambetele lor erau kilometrice si atat de frumoase si placute.

- Stii ce am zis ca facem daca o sa iesi primul nu? intreba Kay.

Ryan se intoarse si o lua la fuga catre apa. Kay il urma in de aproape cei doi baietie sarira in apa. Anne si Faith ii priveau de sus de pe malul din piatra. Faith il privea in special pe Ryan, el parea atat de fericit acolo in apa. Il privi si cu admiratie, castigase, si intr-un fel se simtea ca un talisman norocos pentru el.

Anne se uita la Faith, isi dadea seama cum il privea pe Ryan. Nu voia ca fata sa ajunga sa sufere de aceea se apropie usor de ea:

- Nu te indragosti de el Faith.

Faith isi intoarse capul catre Anne privind-o cu ochii mari. Anne se uita la cei doi baieti.

- Nu a stat niciodata dupa una singra. E genul care are orice femeie pe care si-o doreste.

- Nu ma voi indragosti de el. De ce as face-o?

- Pentru ca asa fac toate fetele. Nu ti-o spun cu rautate, dar nu vreau ca tu sa suferi. Atata tot.

Faith isi lasa capul in jos. Nu se va indragosti de Ryan, el...el doar ii arata orasul si o streseaza din cand in cand.

Cei doi baieti iesira din apa. Ryan se duse direct la motorul lui dandu-si jos geaca si mai apoi maieul. Acum era la bustul gol si era campionul.

- Vreau revansa! spuse Johnny apropindu-se de Ryan.

- O vei avea la momentul potrivit Johnny.

Baiatul zambi. Si se indeparta de brunet, care se rezema de motorul lui si privi catre Faith care se apropia de el alaturi de Anne. Fata parea suparata ceea ce-l facu sa se incrunte putin, ce o suparase? Se intamplase ceva de care el nu stia?

Faith mergea incet alaturi de Anne catre cei doi baieti. Il privea pe Ryan era dezbracat, avea patratele si poate asta nu era atat de important, dar arata atat bine acolo asa. Nu ii picase bine ceea ce ii spuse prietena ei. Cui i-ar pica bine pana la urma? Voia sa-l felicite, voia sa ajunga sa-l felicite pentru ca el iesise invingator la aceasta cursa, dar nu apuca sa o faca.

Fata pe care o vazuse si in seara petreceri se apropie de el luandu-l in brate si sarutandu-l. Faith se simti pur si simplu strivita de ceea ce vedea. Lasa capul in jos in mod instincitv.

Ryan o saruta pe Maxie si incepu sa rada. Se bucura sa o vada pe bruneta.

- R, felcitari.

- Frumos premiu!

- Ma bucur ca iti place.

Se uita peste umarul lui Maxie in timp ce o tinea in brate. O vazu pe Anne langa Kay, dar Faith nu era . Fata lui deveni brusc seriosa si usor ingrijorata.
- S-a intamplat ceva Ryan? intreba Maxie vazandu-i fata ingrijorata.

- Nu... stii... scuza-ma putin. spuse baiatul in timp ce ii dadu drumul brunetei si pleca de langa ea.

Se apropie de Anne.

- Unde este Faith?

- Nu stiu, trebuia sa fie aici.

Ryan se uita in multime si pleca de langa cei doi. Maxie se apropie de Kay si Anne.

- Unde s-a dus?

- Dupa Faith. spuse mandra Anne.

Anne si Maxie nu se suportau. Pur si simplu nu se placeau, nu au avut niciodata un motiv intemeiat pentru care sa nu se placa.

- Cine te-a intrebat pe tine? Cine e Faith?

- Tipa cu care a venit. raspunse Kay.

- Cea in camasa cu carouri?

- Da.

Faith se aseza pe malul din piatra si privi apa. De ce simtea ata de prost? Nu-l putea placea pe Ryan, el nu era genul de baiat pe care l-ar place in mod normal.

Luminile portului erau destul de rare, dar ea se opri si se aseza exact in lumina unuia dintre ele. isi privea reflexia in apa. Auzea cum trec motoare pe langa ea, dar nu le baga in seama, gandul ei era la Ryan. De fapt a fost vreo zi de cand a venit aici in care nu s-a gandit la el?

Ryan o vazu si se apropi de ea:

- Ce s-aintamplat?

Faith isi ridica capul si-l privi pe baiatul de langa ea. Inca ii mai lipseau hainele, ceea ce o facea sa se simta usor stanjenita.

- Nimic. raspunse in timp ce isi lasa capul in jos.

Ryan se uita la ea usor superior.. Nu stia ce s-a intamplat cu fata ceea ce-l enerva destul de mult.

- Ridica-te...

- Nu te mai comporta cu mine ca si cum as fi o pustoaica care nu stie nimic.

- Faith ridica-te.

Faith isi intoarse din nou privirea catre Ryan si-l privi usor nervoasa. Baiatul avea o figura serioasa. Faith se ridica lenes de jos. Ryan se apropie de ea si ii ridca capul cu doua degete de la mana dreapta. Stia sa citeasca fetele, si pe ea in mod special, ea era o pustoaica care nu stia nimic.

- Intre mine si Maxie nu este nimic.

- Cine e Maxie?

- Fata care m-a sarutat.

- Nu e nimic si cu toate astea v-ati sarutat. Si oricum nu ma intereseaza. spuse Faith in timp ce ii impinse mana de sub barba ei si intorcandu-se cu spatele la Ryan.

Ryan se apropie usor de ea ducandu-si fata foarte aproape de urechea ei. Faith inghiti in sec si inchise ochii. Ii putea simti respiratia pe pielea ei. Ryan isi duse mainile si le lua usor pe ale ei in ale lui.
- Stiu atunci cand o fata este geloasa. sopti.
- Nu sunt geloasa. raspunse fata la fel de incet.
- Atunci de ce iti bate inima atat de tare acum? De ce tremuri micuta Faith?
- Nu tremur.
- Ba da o faci, poti simti asta.
Ryan isi ridica mainile si in acelasi timp le ridica si pe ale ei. Se vedea clar ca fata tremura. Faith isi facu curaj si se indeparta de Ryan pentru a nu mai fi nevoita sa se simta atat de vulnerabila in fata lui.

Ryan ranji usor mandru de ceea ce reusise sa faca.

- Vreau acasa. spuse fata incet.

- Bine. Am sa te duc acasa doar pentru ca eu te-am adus, daca ar fi fost alta situatie nu te-as fi lasat sa pleci.

- De ce?

- Nu stiu, doar nu te-as fi lasat sa pleci.

Ryan se intoarse si incepu sa mearga, Faith il urma fara sa comenteze. Ajunsera la Anne si Kay, langa ei era si Maxie. Bruneta se uita insistenta la Faith care incerca sa nu o priveasca.

- Esti bine? intreba Maxie.

- Da. raspunse Faith incercand sa zambeasca.

- Esti palida. spuse Anne privind-o ciudat.

- Va fi bine. Noi plecam acum. spuse Ryan luandu-si geaca pe el. Maieul i-l arunca lui Maxie.

- Ce sa fac eu cu asta? E ud.

- Nu stiu, poate dormi cu el la noapte. spuse sarcastic urcandu-se pe motorul lui.

Faith se simti din nou stanjenita si isi lasa capul in jos oftand usor.

- Ai vrea tu asta, de obicei dorm cu cel care poarta maieul.

Ryan se uita la Faith si dadu dezaprobator din cap.

- Hai sa te duc acasa.

Faith inghiti in sec si se urca in spatele lui Ryan puandu-si mainile pe andomenul lui. Ii putea simti pielea baiatului sub degetele ei. Isi lipi capul de geaca lui care mai avea ceva picaturi de apa pe ea. Simti brusc cum ochii i se umplu de lacrimi. Isi stranse mainile mai puternic in jurul baiatului. Ryan isi lasa capul in jos si ii vazu mainile cum se strang in jurul lui. Fata asta nu trebuia sa inteleaga gresit, nu trebuia sa inteleaga ca intre ei doi poate fi ceva sau chiar va fi. Isi opri motorul din acelasi loc in care o lua pe fata. Chiar daca auzise si simtise cum motorul se opri, nu voia sa ii dea drumul lui Ryan. Ryan se uita din nou la mainile si si isi musca buza inferioara.

- Ar trebui sa imi dai drumul acum. spuse incet.

Faith ii dadu drumul si cobori, nu se uita la baiat, nu voia sa ii mai vada fata in seara asta, voia sa se duca acasa si sa se intinda in pat.
Ryan se dadu jos de pe motor si o urma.

- Micuta Faith.

Faith se intoarse nervoasa:

- Ti-am spuse nu sunt...

Dar nu apuca sa isi termine fraza. Ryan ii prinse fata intre palme si o trase catre el lipindu-si buzele de ale ei. Fata fu luat prin surpindere,dar nu-l respinse pe Ryan. Isi lasa buzele in voia sortii, iar ele se contopira usor cu cele ale baiatului. Isi duse usor mainile pe pieptul lui dezgolit. Faptul ca ii putea simti pielea sub degetele ei o facu asa se apropie si mai mult de el. Ryan isi lasa usor mainile si i le prinse pe ale ei, degetele lor se contopeau asemeni buzelor. In cele din urma isi desprinsera buzele unul de altul. Ryan zambi, dar ea nu facea asta, ea era tensionata si emotionata. Ii strangea cu putere degetele si nu avea curajul sa ii vada fata.

- Am sa plec acum. spuse incet baiatul.

Faith ii dadu drumul la maini si-l lasa sa plece fara sa se uite la el.

- Noapte buna micuta Faith. spuse acesta in timp ce isi porni motorul.

Faith isi ridica privirea si se uita lung dupa Ryan.

- Nu sunt micuta... spuse incet.

Ryan isi parca motorul in fata blocului, Kay nu ajunsese. Urca in apartament gandindu-se la Faith. Nu facuse bine ca o sarutase, stia asta, dar a vrut sa o vada pe fata multumita. A simtit cum la strans in brate, era ca si cum ar fi fost ultima oara cand il vede, cu acel sarut a vrut sa ii arate ca nu e asa. Il va mai revedea cu siguranta, poate nu-l va mai saruta, dar va mai avea parte de compania lui.
Incerca clanta si vazu ca era deschisa, stia pe cine avea sa gaseasca inauntru. Intra si isi scoase tenisi aruncandu-i, apoi isi dadu jos geaca si mai apoi isi desfacu nasturele de la pantaloni. Intra incet in dormitor si o gasi pe Maxie fumand o tigare. Era doar in bichini ceea ce arata clar ce urma sa se intample.

- Ti-a luat cam mult sa o duci acasa.

- Esti suparata? spuse Ryan in timp ce se aseza pe pat si isi trecu mana pe spatele gol al fetei.

- Ar trebui sa fiu?

- Nu stiu.

- Ce vrei de la pustoaica aia defapt?

- Ce e Maxie? Ce e cu tine? Brusc mi se pare ca el al naibii de posesiva cu mine, ca si cum as fi iubitul tau.

Maxie isi intoarse capul catre Ryan si-l privi usor nervoasa. Nu, nu era iubitul ei, dar nici nu putea sa zica ca ii placea ca-l vedea ca se ataseaza de o fata. Si ce mai fata, o pustoiaca de bani gata, sau cel putin de casa, care habar nu are cu ce se ocupa el.

In cele din urma bruneta se hotari sa lase gandurile astea la o parte si sa se concentreze pe motivul pentru care era astazi aici. Se urca peste Ryan care era intins si-i privi ochii intunecati. Nu o sa poata sa spuna niciodata ca nu si-ar dori ca el sa o ia mai in serios. Se lasa usor si-l saruta.

 Ryan o saruta pe Maxie, si chiar daca o saruta si facea sex cu ea nu insemna ca il atrage neaparat. Nu o va vedea niciodata pe Maxie altfel decat o prietena. Maxie e genul de fata pe care-l vrea in viata lui, dar nu pentru a-i fi iubita ci doar prietena. 

Continue Reading

You'll Also Like

38.4K 2.5K 38
"Lindsay Marshall , o simplă adolescenta care împreună cu familia sa mutat într-un oraș . Aceasta aude o legenda care se adeverește . Este răpi...
194K 7.1K 65
În adâncurile vibrantei lumi a Greciei, unde secretele întunecate se împletesc cu pasiuni interzise, se naște o poveste care sfidează limitele loiali...
8.3K 493 21
Ash Black printul mafiei Italiene și viitorul Capo del Capi, cunoscut pentru cruzimea și sutele de crime dar și de carisma cu, care cucerește sute de...
7.2K 356 12
Eva este o tânără ce iubește bogăția și luxul, nu se dă înapoi de la nimic pentru a duce o viață în lumina reflectoarelor în lumea bună. Chiar daca a...