Răpită de un demon

By Konjura

65.3K 3.5K 155

Intr-o lume in care nimic nu e garantat , o lume in care joci dupa propile tale reguli , o lume in care daca... More

Povestea mea
O noapte de cosmar , sau nu ?
A doua zi
A doua zi ( continoare)
Cine este ea?
Ce se intampla?
Pe bune , a fost un vis?
Jurnalul
Jurnalul ( continuarea)
Cine sunt ?
Cine sunt ( 2 ) ?
Anunt !!
Memoria revine
Stiu cine sunt !
Vesti rele !
Vestile rele continua
Ceremonia
Rapita
Ce se intampla cu mine ?
O noapte de neuitat !
Sfarsitul unui nou inceput
Anunt!!!
O noua viata
La petrecere
Un sarut tampit !
Provocare & Capitol
La "intalnire'
Alex ?
Ethan stie ?!?
Sfarsitul

Chiar e fratele lui ?!!

1.4K 88 8
By Konjura

M-am asezat in patul moale si pufos alaturi de Ethan , simtind cu somnul incepe sa ma cuprinda. Dupa o asemenea zi chiar aveam nevoie de odihna , asa ca am cazut usor prada lumii viselor , dupa ce am inchis ochii m-am trezit intr-o camera foarte intunecata , asa ca am inceput sa strig :
- E cineva ? Am intrebat eu oarecum inspaimantata , dar nimeni nu mi-a raspuns . Asa ca am inceput sa merg prin incapere cautand o sursa de lumina , iar la un moment dat lumina se aprinse . Atunci am putut abserva ca nu eram intr-o simpla incapere ci eram intr-o sala de bal , iar eu purtam o rochie aurie ca de printese , iar in picioare purtam niste pantofi de cristal absolut superbi . Am inceput sa pasesc iar prin incapere , acum ca totul imi era mult mai clar , si am incercat sa caut iesirea din acel loc , si bingo tocmai am zarit o usa . M-am indreptat cu pasi grabiti spre ea cand deodata o voce ma opri :
- Deja pleci ? Se auzi o voce masculina destul de cunoscuta . Si am avut dreptate , chiar era o voce cunoscuta , pentru ca atunci cand m-am intors sa vad cine era am dat de chipul lui Anderson .
- Unde suntem ? L-am intrebat oarecum confuza .
- Nu e evident , esti in visul meu. A spus el mandru si sigur pe el .
- Cum adica sunt in visul tau ?Daca asta e o gluma , sa stii ca nu merge  !
- Daca asta crezi...........
Dupa toate cele spuse se apropia de mina lundu-mi chipul in palmele sale privindu-ma in ochi. Privirea lui rece ma intimida putin , iar cu fiecare gest ma simteam tot mai jenata .
- Ce s-a intamplat , te-ai rusinat ?
Intreba el cand observa ca incercam sa imi feresc privirea de a sa .
- Nu , doar ca nu inteleg . Daca asta e un vis de ce pare asa real? Am reusit sa spun intr-un final .
- Pentru ca este real , draga Serena .
- Dar asta este imposibil !
- Asta crezi tu ,scumpo ............
Acestea fiind spuse Anderson imi dadu un usor pupic pe buze si se indeparta rapid .
- Ce a fost asta ? Am intrebat oarecum confuza .
- Pai a fost un pupic .
- Stiu asta , dar de ce ?
- Pentru ca asa am simtit in acest moment .
- Dar eu am iubit .
- Si ce ?! A fost doar un simplu pupic .
- Poate , dar totusi .
- Of , te ingrijorezi prea mult , nu o sa se intample nimic daca incalci putin regulile .
- Asta e parerea ta .
- Asta asa e , dar cu timpul imi vei da dreptate .
- Ba ...........
- Sti ce trebuie sa plec .   Am stat deja prea mult ,  dar ne vom revedea incurand .
Imediat ce Anderson termina de rostit aceste cuvinte se indrepta spre o usa decorata cu diamante si iesi din sala , apoi totul deveni negru . Am deschis usor ochii , iar razele soarele se jucau pe chipul meu . M-am ridicat in sezut iar atunci am fost intampinata de  zambetul calduros al lui Ethan . El imi dadu un usor sarut pe frunte , apoi ma lua in brate .
– Cum ai dormit micuto ? Ma intreba el.
– Bine , dar cum a trecut timpul atat de rapid . Eu stiu ca ne-am culcat acum cateva minute , iar acum este deja dimineata ?
– Da pentru ca este ora 10:30 , iar de cand ne-am culcat au trecut vreo 9 ore .
– Cum ?! Dar el .....si era......si ......parea real....adica.......nu inteleg !! Am spus eu confuza .
– Linisteste-te , si spune-mi ce s-a intamplat .
– Nimic , a fost un vis .
– Despre ce era vorba ?
– Pai...............am avut un cosmar , si prefer sa nu imi mai amintesc .
– Cum doresti . Acum , haide . Astazi avem un program destul de incarcat .
– Ce program ?
– Astazi imi vei cunoaste fratele .
– A , da , ce uituca sunt !
– Asa se pare . Acum hai , imbracate iar eu te voi astepta jos .
– Ok .
M-am dat usor jos din pat , trecandu-mi un fior pe sira spinarii cand am facut contact cu podeaua rece , apoi m-am indreptat cu pasi lenti spre baie.  Am intrat in baie mi-am facut rutina zilnica  apoi,  am lasat haine sa curga usor de pe mine , am dat drumu la apa si am intrat in dus .
Cand am facut contatct cu picaturile fierbinti am tresarit usor , apoi am luat gelul de dus cu miros de trandafiri si mi-am turnat din lichidul frumos mirositor in palma , dupa care am inceput sa imi curat usor trupul , m-am clatit , apoi mi-am invelit corpul intr-un prosop si m-am intors in camera . M-am dus la dulap si am decis intr-un final sa ma imbrac cu o fusta neagra bufanta si o bluza de culoare roz pal pe care scria Don't care . Mda stiu ca nu este chiar cel mai bun mesaj dar cui ii pasa ?! In fine inca tot ma gandesc ce a insemnat acel vis . Si ce a vrut sa spuna prin ne vom revedea incurand , oare v-a veni iar la palat ? Oare vrea sa se bage in relatia mea cu Ethan ? Sau poate eu o i-au prea in serios si tot visul ala nu a insemnat nimic . Da , cu siguranta nu se v-a intampla nimic si eu sunt doar putin paranoica . Oricum , ar cam trebui sa ma grabesc pentru ca Ethan ma asteapta de ceva timp , asa ca m-am incaltat cu niste platforme negre , m-am dat cu niste luciu de buze si putin fod de ten , mi-am lasat parul pe umeri , apoi am coborat jos in sala principala unde ma asteptat Ethan cu acelasi zambet vesnic stralucitor .
- Arati foarte bine , ca in totdeauna !
Spuse Ethan apropiandu-se de mine si punandu-si mainile pe soldurile mele.
– Si tu arati bine , micule printisor . Am spus eu apropiandu-mi buzele de ale sale . Vazand asta nici Ethan nu s-a lasat mai prejos si s-a apropiat si el mai mult , apoi fara sa imi dau seama buzele sale moi erau deja peste ale mele cerandu-mi permisiunea sa imi exploreze gura . Eu normal ca am acceptat , si fara sa imi dau seama in cateva momente limbile noastre se impleticea intr-un dans pervers plin de emotii . Ethan a rupt usor sarutul si a coborat pe gat cu alte saruturi pasionale si umede , limba sa plimbandu-se lent pe gatul meu . In acel moment parca nu mai conta nimic . Simteam o placere nebanuita care cerea tot mai mult , simteam cum corpul imi fierbea la fiecare atingere de a sa , eram pe culmile extazului , eram excitata si vroiam tot mai mult . Si nici Etahan nu era mai prejos frecadu-si membrul intarit de mine . A continuat strangandu-mi una dintre fese in mainile sale in acel moment un ignind de placere  parasindu-mi gura .
– Scuzati-ma ca va intrerup .
Se auzi dintr-o data o voce masculina in apropiere de noi .
Atunci amandoi ne-am oprit , eu fiind destul de stanjenita de acea persoana lasand privirea in podea si evitand sa privesc acea persoana .
– Nu-i nici-un deranj frate . Spuse Etahan parand destul de entuziasmat.
Afland ca acea persoana era chiar fratele lui Ethan eram si mai stanjenita .
– Mda , in fine , ea trebuie sa fie iubita ta , nu ? Intreba fratele lui Ethan .
– Da . Raspunse Ethan in locul meu .
– Anderson , dar imi poti spune Key .
In acel moment am ridicat privirea din podea si cand am dat de acei ochi reci si impietriti neafisand nici-o expresie nu imi puteam crede ochilor.
– Tu ???!!!

Hey ma scuza-ti ca nu am mai postat de o gramada de timp , dar ori nu am avut timp ori nu am avut inspiratie , dar sper sa ma pot revansa cu acest capitol mai lung .
Va multumesc din tot sufletul pentru numarul acesta mare de vizualizari si voturi . Nu as fi crezut nici-o data ca voi ajunge la acest numar . Sunteti superi tari !!

Continue Reading

You'll Also Like

28.5K 1.3K 30
Câteodată nu îmi vine să cred cât de mult te poate surprinde destinul. Radianna, cu capul în nori, dar, totuși, cu picioarele pe pământ. Fata cu o...
106K 3.5K 30
Două lumi diferite, două suflete total diferite, dar totuși există o legătură între ei care nu se poate rupe. ◇Primul volum din seria Cei Din Întuner...
1M 26.6K 57
Povestea noastră nu e una tipică de frați vitregi. Nu. În aceste povești, fratele ei vitreg nu termină în a-i fi profesor. În asta, da. Din păcate...
301K 28.4K 52
Ma ascund in umbre Si doresc lumina Pentru ca sunt un vampir Prins pentru todeauna in intuneric. Coperta realizata de AmiraEmerson