Love actually » h.s.

Av asimaginator

321K 16.3K 877

(prijašnji CONFUSED [završena ✔️️]) ❝Neka se uvijek sretnemo sa osmijehom, jer osmijeh je početak ljubav.❞ A... Mer

Chapter 1.
Chapter 2.
Chapter 3.
Chapter 4.
Chapter 5.
Chapter 6.
Chapter 7.
Chapter 8.
Chapter 9.
Chapter 10.
Chapter 11.
Chapter 12.
Chapter 13.
Chapter 14.
Chapter 15.
Chapter 16.
Chapter 17.
Chapter 18.
Chapter 19.
Chapter 20.
Chapter 21.
Chapter 22.
Chapter 23.
Chapter 24.
Chapter 25.
Chapter 26.
Chapter 27.
Chapter 28.
Chapter 29.
Chapter 30.
Chapter 31.
Chapter 32.
Chapter 33.
Chapter 34.
Chapter 35.
Chapter 36.
Chapter 37.
Chapter 38.
Chapter 39.
Chapter 40.
Chapter 41.
Chapter 42.
Chapter 43.
Chapter 44.
Chapter 45.
Chapter 46.
Chapter 47.
Chapter 48.
Chapter 49.
Chapter 50.
Chapter 51. (2. Sezona)
Chapter 52.
Chapter 53.
Chapter 54.
Chapter 55.
Chapter 56.
Chapter 57.
Chapter 58.
Chapter 59.
Chapter 60.
Chapter 61.
Chapter 62.
Chapter 63.
Chapter 64.
Chapter 65.
Chapter 66.
Chapter 67.
Chapter 68.
Chapter 69.
Chapter 70.
Chapter 71.
Chapter 72.
Chapter 74.
Chapter 75.
Epilog.

Chapter 73.

2.2K 149 10
Av asimaginator

"You and me got a whole lot of history."


Ellie's P.O.V.


"Kako je prošlo?" Prije nego uspijem izuti starke i skinuti kaputić sa sebe, dočekala su me dva zeleno-plava oka i snažan britanski naglasak. Naslonjen je na okvir vrata u dnevni boravak, dok su mu ruke prekrižene na prsima. Na sebi ima jedino košarkaški šorc, i običnu bijelu majicu.

"Nešto muljaju," uzdahnem duboko, stavljajući kaput na vješalicu i torbicu ispod kaputa. Starke uredno stavim pokraj Harry'evih čizmi i stanem ispred Harry'a.

Omota svoje ruke oko mojih ramena, i privuče me u zagrljaj. Omotam svoje ruke oko njegovog struka, još više se stisnem uz njega. Stavljajući svoju bradu na vrh moje glave, dok je moje glava na njegovim prsima.

"Zašto misliš da nešto muljaju?" Upita me, zatvorim oči slušajući njegove otkucaje srca i usporeno disanje. Slegnem ramenima, uzimajući duboki udah. I u nosnice mi uđe miris mente i njegovog skupocjenog parfema.

"Nešto su mi prešutjeli," podignem glavu kako bi ga mogla pogledati u oči, "Nešto su trabunjali da je opasan za mene. Definitivno znaju nešto što ja ne znam." Njegove zelenkasto-plave oči proučavaju svaku crtu na mojem licu, zaustavljajući se između očiju i usana.

"Slažem se sa njima," kaže Harry, na što ja preokrenem očima. "Samo zato što te nazvao Henry, i ubijao pogledom?" Upitam ga, i malo nakrivim glavu sada ja promatrajući njegove crte lica.

"Ne," odmahne glavom i skupi obrve u ravnu crtu. "Jednostavno nešto u vezi njega me odbija." Kaže zamišljeno, i svoje ruke spusti niz moja ramena i sklopi ih na mojim leđima.

"Neće ti biti dečko pa da te privlači." Našalim se na što Harry preokrene očima.

"Ali me zato njegova sestra privlači." Vragolasto se nasmiješi, pokazujući jamice na obrazima. Što ne prođe da ih ja ne bocnem prstima. Kao i inače.

Ništa ne kažem nego se popnem na prste i spojim naše usne u nježni i dugi poljubac. Odmaknem se od njega kada osjetim neugodni miris koji se širi kućom. "Harry, što ovo smrdi?" Upitam ga, Harry'eve oči se širom otvore.

"Sranje," opsuje i makne se od mene i trčećim korakom krene prema kuhinji. Odmah za njim uđem u kuhinju i vidim kako krpu koja se dimi miče sa štednjaka i stavlja ju u sudoper pod hladnu vodu.

"Stvarno si ostavio krpu na upaljenom štednjaku?" Upitam ga iznenađeno, hodajući do prozora i otvorim ga širom da uđe svježi zrak. Okrenem se prema njemu, a on je naslonjen na kuhinjsku ploču sa rumenim obrazima.

"Slučajno," uzdahne i protrlja rukama lice, "Mislio sam da sam ga ugasio, i da sam krpu ostavio pokraj." Gasi vodu, kada provjeri da je krpa dovoljno mokra, baca ju u kantu za smeće.

Popne se, i sjedne na radnu ploču. Stanem između njegovih nogu, i nježno stisnem njegova bedra. "Harry," dozovem ga, ali se nastavlja igrati sa svojim prstenima na ruci i ne obraća pažnju na mene.

"Harry pogledaj me." Prstima uhvatim njegovu bradu i podignem ju tako da su njegove plavo-zelene oči bile uperene u moje. "To se moglo svakome dogoditi." Kažem mu, i poklonim mu uvjerljivi osmijeh.

"Znam," mali osmijeh mu zaigra na licu, te se nagne i ostavi mali poljubac na mojim usnama. "Kada ćeš krenuti sa kuhanjem?" Upita me, i moju kosu prebaci prema iza, otkrivajući moje lice.

"Imam jednu ludu ideju," nasmijem se, Harry podigne obrvama da nastavim. "A da mi naručimo neku hranu, i kažemo da smo kuhali. Što kažeš?" Nasmijem se najljepše što mogu, i par puta trepnem očima.

Harry se počne smijati i zabaci glavu u nazad, "Ti si luda," odmahne glavom i nasmijano me pogleda. "Ali pod jednim uvjetom." Kaže i prstom pokaže broj jedan.

Veselo skočim i pljesnem rukama, te ostavim poljubac na njegovom obrazu. "Kojim?" Upitam ga radoznalo.

"Da se mazimo do dva sata, a to je još," prekine kako bi pogledao na ručni sat, "Dva i pol sata." Kaže i zagrize donju usnice. Pojavi mi se osmijeh na licu, "Ionako nemam ništa pametnije za raditi."

Brzo skoči na pod, i digne me u naručje kao mladenku. "Harry, spusti me! Teška sam ti." Zapovjedim mu, ali Harry uopće ne reagira i nastavlja me nositi uz stepenice.

"Nisi teška, i neću te spustiti." odgovori mi tvrdoglavo. "Trudna sam." Kažem, a Harry preusmjeri svoj pogled na mene.

"Znao sam to, nešto drugo?" Upita me zaigrano, a ja ga ošinem pogledom. No odlučim mu prepustiti da me nosi. Vrati svoj pogled ispred nas, skrećući na desno prema našoj sobi.

Uđemo u našu sobu, i lagano me spusti na krevet. Uđem ispod plahti, i ubrzo mi se pridruži Harry. Omota ruke oko mojeg struka, i glavu stavi na moja prsa. Upali televizor i ostavi na njegovom najdražem showu.

Prstima jedne ruke počnem prolaziti kroz Harry'evu kosu, znajući da to obožava. Dok su mi prsti druge ruke isprepleteni sa njegovim na mojem trbuhu.

(..)

"Za koliko dolazi dostava?" Doviknem mu iz kupaonice, pojavi se na vratima u crnim uskim trapericama i tamno plavoj košulji kojoj su prva četiri duga otkopčana, i rukavi zafrknuti. Otkrivajući tetovaže ptica na njegovim prsima.

Pojavi se iza mene i zagrli me, odmarajući svoju glavu na mojem ramenu. Dok ja pokušavam staviti naušnicu na resicu svojeg uha, te iz petog pokušaja uspijem. "Za pet minuta." Kaže promatrajući moj lik u ogledalu.

Tamnoplave hlače, pokušavaju optički izdužiti moje noge. Svileni materijal bijele bluze nježno leprša oko moje kože. Lagana šminka, svodi se samo na maskaru i laganu BB kremu. Kosa puštena i pada preko mojih ramena.

"Možeš li?" Upitam ga i podignem ogrlicu, koja je došla u paru sa naušnicama na mojim ušima. Jawel ogrlicu u nijansama svijetlo ružičastih boja.

Blago klimne glavom i uzme ogrlicu iz moje ruke. Dignem kosu te se ubrzo hladan metal nađe oko mojeg vrata. Kada zakopča, ostavi vlažan poljubac na mojem vratu i te se ponovno vrati u prvobitan položaj.

"Prekrasna si." Kaže ostavljajući poljubac na mojem obrazu. Okrenem se i nađem se licem u lice sa prekrasnim plavo-zelenim očima. "Ni ti nisi loš, Styles." Kažem zaigrano, i prstom maknem pramen njegove kose sa lica.

"Mm," promumlja odvojen od mojeg lica nekoliko centimetara, položi svoje ruke na moje kukove i približi me svojem tijelu. Spusti svoje usnice na moje, svakom sekundom produbljujući poljubac.

Obgrlim ga oko vrata i sa time se još više približim njemu, ako je to uopće bilo moguće. No sve što je lijepo, kratko traje. Kao i ovo. Zvono na vratima odjekivalo je kućom, u kojoj je vladala potpuna tišina.

"Svi nas prekidaju." Nezadovoljno promumlja Harry, ostavi još jedan kratki poljubac na mojim usnama prije nego li se zaputi dolje. Zatvorim vrata kupaonice za sobom, i izađem iz sobe te krenem prema kuhinji, pogledavajući na ručni sat. 1.42 pm. Za osamnaest minuta dolaze.

Ulaskom u kuhinju zateknem Harry kako se rukuje sa dečkom, možda par godina starijim od nas. "Hvala vam, i nadam se da ste zadovoljni našim restoranom." Nasmije se ljubazno.

"Hvala vama na dostavi." Uzvrati mu Harry, te se zapute van iz kuhinje. "Doviđenja." Kaže mi prije nego napuste kuhinju, uzvratim mu istim pozdravom i krenem na otpakiranje hrane.

Pošto je hrana vruća, kako smo i zamolili u restoranu, samo je stavim u pećnicu kako se ne bi skorila ili izgubila toplinu.

Ispod svakog tanjura stavim smeđi podmetač i dva tanjura, jedna plitki i jedan duboki za juhu. Vilicu stavim na lijevu stranu, nož sa desne strane uz žlicu. Te malu žlicu i vilicu za desert stavljam iznad tanjura. Čaše za vino su smještene gore sa desne strane tanjura, uz normalnu čašu za vodu ili sok. Te ubrus stavim na tanjur. Te par svijeća. I stol je gotov.

Zadovoljno i ponosno pogledam prema stolu, jer sam sve to napravila sama. Dobro, uz malu pomoć interneta. "Harry, ja sam gotova." Kažem kada uđem u dnevni boravak, kojeg je Harry trebao malo srediti.

"I ja," pojavi se iza mojih leđa, što me natjera da malo poskočim i stavim ruku na prsa. Krene nešto reći ali ga prekine Harry'ev mobitel. "Da? Došli su? Da, naravno pusti ih. U redu, hvala." Prekine poziv, i ostavi mobitel na regalu.

"Došli su moji." Kaže Harry, te ja automatski pogledam na ručni sat. Prošlo je pet minuta iza dva. Ubrzo se začuje zvono na vratima, i ja odmah krenem prema vratima. Stavim ruku na kvaku, i prije nego otvorim uzmem duboki udah.

Otvorim vrata i susretnem se sa vedrom ženom, prekrasnih plavih očiju. "Bok draga." Poljubi me u obraz, i odmah se nađem u toplom Anninom zagrljaju. "Hej." Kažem omotavajući svoje ruke oko nje.

"Ti blistaš, dušo." Udjeli mi kompliment, promatrajući moje lice. "Hvala ti, a ti izgledaš sve mlađe i mlađe svakim danom." Zahvalim joj se sa veliki osmijehom na mojem licu, a ona se zakikota na moj kompliment.

"Mama," promumlja Gemma, "Pusti da i mi zagrlimo Ellie." Nastavi, na što Anne odmahne rukom ali se odmakne od mene. "Pa gdje si ti meni curo? Nismo se vidjele čitavu vječnost." Za sekundu se nađem u zagrljaju vesele plavušice.

"To bi ja tebe trebala upitati." Šapnem joj, a ona mi pokloni zbunjeni pogled. Te usnama oblikujem riječ, zapravo ime dečka. "Gary," te podignem obrve na što se Gem zarumeni.

Nasmiješi mi se tajanstveno, "Poslije ću ti pričati." Šapne mi, i prođe pokraj mene. Pozdravim se sa Robinom, i uđemo u dnevni boravak.

"Kuća vam je divna." Uzbuđeno kaže Gemma, gledajući uokolo. "Kako to da ste se odlučili preseliti?" Upita Anne znatiželjno.

"Saznati ćete za ručkom, kada dođu Ellie'ni roditelji." Kaže Harry, te se začuje zvono na vratima. Ustanem se, i uz ispriku krenem u hodnik. Otvorim vrata, i susretnem se svojim roditeljima, Matt'om i Lily.

"Hej," kažem nesigurno zbog svađe koja je bila danas ujutro. "Uđite." Kažem, pomičući se u stranu. Pozdravim se sa svima, uz zagrljaj i poljubac u obraz. Uđu u dnevni boravak, te se i tamo pozdrave sa svima.

Harry me pogleda upitno, "Thomas dolazi?" Upita me potiho, slegnem ramenima. Mogla sam i pretpostaviti da ne dolazi, pošto kasni malo manje od pola sata. "Hoćemo li za stol?" Upitam, te uz potvrdne odgovore krenemo prema stolu.

Stavim juhu na stol, "Imaš jedna tanjur viška." Kaže zbunjeno Gemma, kada ugleda sa njezine strane jedan višak tanjura. "Očekujete još nekoga?" Upita, krenem reći kako taj netko ipak ne dolazi na ručak, no u tome me spriječi zvono na vratima.

"Da," kažem veselo, i pogledam prema svojim roditeljima koji se nelagodno smješkaju. "Ispričajte me." Kažem, i napustim blagovaonicu hodajući prema vratima.

Otvorim ih i susretnem se sa kristalno plavim očima. "Oprosti što kasnim, malo sam zapeo u prometu." Ispriča se i pokloni mali osmijeh.

"Nema veze, bitno da si došao." Kažem, te se pomaknem u stranu. Otisne poljubac na mojem obrazu, i uđe u kuću. Odjeven je normalno, crne uske traperice i bijela košulja.

"Jesu li tu Mitchell i Luke?" Upita me, prije nego uđemo u kuhinju. Blago klimnem glavom, što njega natjera da preokrene očima.

"Znaju već da sam te upoznala," kažem na što me on pogleda ispod oka. "I ponašaj se pristojno, Harry'eva obitelj je tu." Zamolim ga, "I nemoj ga zvati Henry." Upozorim ga, na što on puhne.

"Puno zahtijevaš od mene."

"Ali ispuni to, bitno mi je ovo." Kažem molićavim glasom. Thomas preko svoje volje klimne glavom, "Dobro, potruditi ću se." Kaže i pogleda me svojim plavim očima.

"Hvala," kažem nasmiješeno i ostavim poljubac na njegovom obrazu. Uđemo u kuhinju, te se sve glave okrenu prema nama.

"Ovo je Thomas, moj drugi brat." Kažem i pokažem na Thomas'a sa moje desne strane. "Ovo su Harry'eva mama Anne, sestra Gemma i očuh Robin." Upoznam ga sa Harry'evom obitelji, na što se on ljubazno rukuje sa njima.

Smjesti se na stolici pored Gemme, a njegov hladan pogled je bio uperen prema mami i tati. Sve dok ga ne prekine Gemmin znatiželjni glas, "A gdje si ti bio cijelo ovo vrijeme?" Upita ga Gemma.

"Na studiju u Americi, i sada sam dobio malo slobodno pa sam ga htio provesti ovdje." Slaže, i nasmije se uvjereno. Harry mi pošalje zbunjeni pogled, na što samo slegnem ramenima gledajući u njega u šoku.

"Lijepo," prokomentira Anne, "I koliko imaš još?" Upita ga znatiželjno, sada su sve oči uperene u njega, i mogu reći da mu nije ugodno uopće.

"Još malo, nekoliko ispita i gotov sam." Slegne ramenima, kotrljajući između prstiju pirsing, koji je u kutu njegovih usana. Je li Thomas uopće ide na fakultet?

"Prije nego krenemo jesti," tišinu prekine Harry i ustane se. "Ellie i ja vam imamo nešto reći. Mislim na razlog zašto smo vas sve okupili na ručku." Kaže, i nervozu pokuša prekriti sa malim osmijehom.

Zašuti na nekoliko sekundi i nakašlje se, "Mi smo se vjenčali."


*Evo nastavka, wohoo. I evo priznanja, dojmovi? Želim vam se zahvaliti na +80 000 čitatelja i +6 000 votesa. Ne znam kako sam zaslužila, ali vam HVALA do neba. Volim vas xx.*



Fortsett å les

You'll Also Like

354K 17.4K 50
Jedina žena koja mu je rekla „ne", mogla bi postati i jedina žena bez koje Harry Styles ne može živjeti... Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=6...
164K 4.8K 39
Nakon teške prošlosti Jessie se odluči za novi početak u New Yorku. Ni slutila nije da će tamo upoznati njega. John Rixton,vlasnik ogromnih kompanija...
265K 11.5K 85
🌠Sky Addams je mlada ambiciozna žena koju život nije mazio. Nakon smrti oca iz Kalifornije seli se u New York u potrazi za novim i boljim početkom...
321K 16.3K 76
(prijašnji CONFUSED [završena ✔️️]) ❝Neka se uvijek sretnemo sa osmijehom, jer osmijeh je početak ljubav.❞ All right reserved by asimaginator © 2014...