Viață nouă

AnnaVMaria tarafından

132K 6K 751

Darcy Parker, cea mai bună balerină din Los Angeles, dorește să continue pe acest drum așa că, decide să urme... Daha Fazla

Prolog
Trailer
1.
2.
3.
4.
5.
6.
8.
Anunț
9.
10.
11.
12.
CAPITOL SPECIAL
Listă mișcări balet + descriere.
13.
14
15.
16.
17.
18.
19. CAPITOLUL FINAL!
EPILOG
MULȚUMIRI
VOLUMUL 2 VIAȚĂ NOUĂ
Prolog volumul 2.
Capitolul 1. Începutul
Capitolul 2. Actor bun
Capitolul 3. Cunoștințe vechi
Capitolul 4. Nu te amoreza, idiotule!
Capitolul 5. Între iubire și obișnuința e o linie fină
Capitolul 6. Foste, actuale și viitoare
Captiolul 7. E mort după mine
Capitolul 8. De ce nu ești tu cu ea?
Capitolul 9. Prietenii nu fac asta
!! CARTE NOUA !!- ANASTASIA

7.

4.6K 278 22
AnnaVMaria tarafından

ETHAN

Sora mea a scăpat din această discuție ca prin urechile acului, dar nu mă dau bătut, cum va veni înapoi vom vorbi despre asta. Am rămas singur în cameră cu hiena de Samantha, care îmi trăgea priviri tăioase, care mai puțin și mă omorau. I-am zâmbit dulce, după care m-am întins lângă ea. Samantha mereu a fost ca fructul interzis pentru mine și mereu am simțit dorința de a fi mai aproape de ea, chiar dacă știam că risc să mi-o iau de la sora mea, pur și simplu corpul ei micuț și comportamentul ei vulcanic, mă atrăgeau constant.

-Ă, ce crezi că faci Collins? a spus ridicându-se în șezut, examinându-mă cu privirea, apoi mi s-a părut că o văd înghițind în sec. Am decis să mă joc puțin cu micuța războnică, poate îi mai trece supărarea pe mine. Dintr-o mișcare m-am așezat deasupra ei, imoblizând-o, iar acum chiar a înghițit în sec, privirea sa devenind mai întunecată.

-Să nu mai îmi spui Collins niciodată Samantha, am spus cu o voce senzuală, apropiindu-mă de fața sa. A încercat să se zabată, dar mai rău făcea, deoarece feminitatea ei se lovea de sexul meu, de fiecare dată. M-am apropiat și mai mult de ea lăsându-i un sărut în colțul gurii. Și-a căscat ochii, apoi s-a încruntat omorându-mă cu privirea.

-Ce dracu încerci să faci Ethan? Știi bine că nu am fost niciodată atrasă de tine, iar absența ta m-a îndepărtat și mai mult, iar dacă te vede acum Darcy o să te omoare, a spus zâmbind victorios după ce a pronunțat numele surorii mele.

M-am așezat din nou lângă ea, lipind-o de mine, iar bătaile inimii au început să mi se accelereze. Am oftat prelung, nu mai înțelegeam ce e cu mine, habar nu am cum de am îndrăznit să fac așa ceva cu ea. Sam nu e ca restul curvelor cu care mă culc zilnic, nu știu ce mi-am imaginat că voi veni aici și se va arunca în brațele mele? Capul său stătea acum pe pieptul meu, iar asta se întâmpla des înainte, deoarece mereu am fost ca frații, ea petrecându-și mult timp cu mine și sora mea. Îmi plimbam lent mâna pe spatele ei și din când în când o auzeam oftând slab.



-Samantha, nu mai sunt băiatul pe care îl cunoșteai acum aproape doi ani și nu sunt mândru de ceea ce am făcut, dar când am văzut-o pe sora mea inconștientă pe patul de spital am zis că mor, iar vina asta mă bântuie și acum. Chiar nu știu ce m-aș fi făcut dacă aș fi pierdut-o în acel accident Sam, ea e totul pentru mine, e persoana care reușește mereu să mă țină pe linia de plutire, dar în acest an jumătate, nu a mai fost nimeni care să facă asta și am ajuns vai de mine. Mă îmbătam și drogam în fiecare seară cu Aiden și fratele său Josh și ne culcam cu cine prindeam, nu sunt deloc mândru de ceea ce am ajuns și tot ce sper e ca tu și sora mea să mă iertați. M-am gândit în fiecare moment la voi două, de aceea m-am și apucat de droguri, pentru că doar așa mai reușeam să vă scot din cap, dar asta a devenit o necesitate de care încerc să mă las acum. Jur că dacă mă veți ierta voi încerca să fiu din nou fratele acela protector. Chiar dacă am fost departe de voi, am avut mereu grija voastră din umbră și mi-am rugat prietenii să fie cu ochii pe voi, știu că sună patetic, dar chiar nu mi-o iertam dacă ați fi pățit ceva, iar eu nu eram acolo, am spus oftând fixându-mi privirea în tavan. Samantha s-a ridicat în șezut și m-a prins în brațe, simțindu-i lacrimile pe tricoul meu. Am strâns-o și eu cu putere la pieptul meu șoptindu-i cuvinte liniștitoare, dar parcă mai rău făceam. O bufnitură s-a auzit, iar în pragul ușii stătea Darcy nervoasă din cale afară.

-Dacă voi porumbelior ați terminat, eu zic să veniți jos până nu o omor pe târâtura aia, a spus pufnind nervoasă, iar eu și Sam am privit-o confuzi.

-Ce târâtură? am întrebat amândoi la unison, scăpându-mi un mic zâmbet. Eu și Sam ziceam de multe ori lucruri în același timp și se pare că nu am pierdut acest lucru, măcar atât.

-Christina, a mârâit printre dinți, iar eu am țâșnit ca un fulger pe ușă. Ce naiba mai căuta și aia aici? Jur că dacă s-a atins de un fir din capul lui Darcy, o să o omor. După ce că din cauza ei aproape l-am pierdut pe Aiden ca prieten, asta mi-ar mai lipsi acum, să o pierd și pe Darcy. Dacă nu îi explicam la timp lui Aiden că eu eram beat și drogat mort și așa am ajuns să mă culc cu ea în apartamentul lui, acesta cu siguranță nu ar mai fi vorbit cu minte. În acel moment eram pe altă lume, iar blonda care se dădea la mine nu îmi semăna deloc cu Christina. E atât de curvă încât, chiar dacă era trează, a profitat de mine ca să aibă cu cine să se culce, înșelându-și iubitul, iar acest lucru mă dezgustă la ea. După ce am aflat de la Aiden ce făcusem, m-am spălat de vreo 10 ori ca să scap de posibilele râie pe care ar putea să mi le dea. Când am ajuns la parter, am dat de Christina care stătea pe canapea lângă Danielle și rânjea la mine ca o idioată.



-Ce dracu cauți tu aici? am întrebat mârâind la ea.

-Ethan dragule, întrebarea mea este ce cauți tu aici? Curvei ăleia nu-i ajunge Aiden, acum te vrea și pe tine? a întrebat cu o voce pițigăiată. Și în fond, chiar nu știu ce vedeți la ea, e ca naiba de urâtă, față de mine.

-În primul rând, ea este sora mea și în al doilea rând îți spun eu ce ar putea orice bărbat să vadă la ea: comportamentul impecabil, nu unul de curvă în călduri ca al tău, formele bine conturate, care la tine lipsesc cu desăvârșire, frumusețea și simplitatea ei, pe când la tine totul e grosolan și bădăran, iar lista ar putea continua, dar chiar nu mai am chef să îți dau ție explicații, am spus, iar fața ei era undeva pe jos, după care s-a înroșit de furie.

-O da? Atunci când te-ai culcat cu mine ți-a plăcut totul la mine, a spus rânjind pervers. Din doi pași am ajuns lângă ea și i-am strâns încheietura, făcând-o să scâncescă.

-În viața ta să nu mai spui că mi-a plăcut. Ești o curvă patetică, care nu are mândrie de sine și a profitat de mine deoarece eram prea beat și drogat pentru a-mi da seama că ești tu, altfel crede-mă că nu m-aș fi atins de tine.

DARCY


Stăteam și o priveam cu ură pe Christina, așteptând să îmi răspundă la nenorocita aia de întrebare ca să mă ocup și de Ethan. Mă uitam la Danielle, care mă privea cu milă, citindu-i pe buze că nu a putut să o oprească.

-Ai de gând să vorbești sau ți-a mâncat pisica limba? am întrebat-o tăios cercetând-o cu privirea. Avea părul făcut creț, îmbrăcată cu niște blugi albastru deschis tăiați în genunchi și o bluză care îi ajungea până la buric. Văzând că nu are de gând să vorbească, m-am îndreptat spre bucătărie să îmi iau un pahar cu apă, scoțându-mi în același timp telefonul din buzunar.

Darcy: De ce naiba ai trimis-o pe târâtura asta ambulantă, care mai nou e și mută, aici?

Aiden: Christina e la tine? Jur că nu știam Darcy, singurul de care știam e Ethan. De ce crezi ca aș trimite-o pe aia la tine? Și apoi, noi doi ne-am despărțit dacă chiar vrei să știi.

Am citit ultimul mesaj și o urmă de vinovăție mi-a străpuns corpul. Speram să nu fiu eu motivul pentru care s-a despărțit Christina, deși mă îndoiesc că s-ar despărți de ea din cauza mea, având în vedere că eu sunt la kilometrii distanță. O liniște apăsătoare s-a așezat între noi și tot ce voiam e să mă teleportez pe plajă, unde totul e atât de liniștit.

-Să îmi lași în pace iubitul! De asta am venit aici, e numai vina ta că nu mai e atras de mine și chiar nu știu ce ar putea vedea la una ca tine, a spus pufnind nervoasă. Danielle s-a ridicat vrând să zică ceva, dar i-am făcut semn că mă descurc.

-La ultima verificare Aiden nu mai era iubitul tău, plus că nu sunt interesată de el Christina, îl poți lua cu cireașă cu tot. Și chiar nu i-am făcut eu nimic încât să își piardă interesul față de tine, dacă s-a despărțit de tine e doar vina ta, pentru că te culci cu cine prinzi, am spus oftând, ea înroșindu-se la față. Mi-am dat seama că este fruioasă din privirile tăioase pe care mi le arunca, dar pur și simplu aveam dreptate. Dacă ea se comporta ca o iubită fidelă, nu se mai ajungea aici, deoarece Aiden chiar avea planuri serioase cu ea.

-Tu micuță târâtură, cum îți perimți să vorbești așa despre mine? a spus venind mai aproape de mine și trăgându-mi o palmă. Ok gata, o omor! am zis în sinea mea, dar chiar nu voiam să îmi pătez eu mâinile cu sângele ei infestat cu cine știe ce boli, așa că am urcat la etaj unde i-am lăsat pe fratele meu și Sam.

Am urcat tropăind și probabil sunt o lașă, deoarece plec după ajutoare, dar asta mi-ar mai lipsi acum să intru într-o bătaie. Am respirat de câteva ori încercând să mă calmez spunându-mi în sinea me cuvinte menite să mă întărească. Când am ajuns în dreptul camerei mele, ușa era închisă, iar liniștea domnea în dormitor. Am intrat furtunos, deoarece voiam să îi sperii pe cei doi dacă dormeau, în schimb eu am rămas cea înlemnită când i-am văzut îmbrațișați și foarte apropiați.



-Dacă voi porumbelior ați terminat, eu zic să veniți jos până nu o omor pe târâtura aia, am spus pufnind nervoasă, simțind cum tensiunea îmi crește la 5000, deoarece prietena mea cea mai bună a căzut în plasa lui. Am știut mereu că este o atracție între Sam și Ethan, chiar dacă încercam să o țin pe prietena mea brunetă cât mai departe de el, cred că acest lucru îi întărâta mai tare. Amândoi m-au privit câteva secunde nedumeriți, iar eu am oftat prelung.

-Ce târâtură? au întrebat amândoi la unison, iar Ethan a zâmbit larg. Știam exact de ce zâmbește, el și Sam făceau chestia asta mereu, scoțându-mă din pepeni și se pare că încă mai pot face asta, parcă mințile lor sunt legate cu ceva și la cel mai mic semnal spun același lucru.

-Christina, am mârâit mai mult decât am zis, iar Ethan a pornit ca un fulger pe scări în jos, Sam vrând să îl urmeze ca un războnic gata de luptă, dar am oprit-o închizând ușa în urma mea. Ce căutai așa de apropiată de Ethan? am întrebat ridicând din sprânceană, iar ea s-a panicat instant. Știam că se simțea atrasă de fratele meu, dar voiam să o aud din gura ei, nu e ca și cum sunt un monstru gata să o devoreze dacă îmi spune că e atrasă de el. Am privit-o cu subînțeles pentru a spune ceva, dar ea s-a trântit pe pat oftând.

-Nu știu ce căutam așa cu el Darcy, mi-a spus că îi pare rău că ne-a abandonat în acești ani și că va reveni la vechiul Ethan dacă îl vom ierta. Chiar părea sincer Darcy... a spus că a plecat deoarece se simțea vinovat pentru acel accident și încă simte vinovăția, a spus oftând analizându-mi reacția. Totuși ce caută Christina aici? a întrebat schimbând subiectul, era o maestră la schimbarea subiectului daca nu îi convenea.

-A venit să mă amenințe să îl las pe Aiden în pace, habar n-am ce tot vrea de la mine, dar sper să o facă Ethan să plece, pentru că m-a plesnit și dacă cobor jos va fi vai de ea, am spus făcând-o pe Sam să râdă.

Am rămas în cameră cu prietena mea, auzindu-l pe Ethan cum țipa la blondă și tot ce voiam e să termine odată cu acest tărăboi inutil. Nu știu de ce toată lumea crede că eu i-am luat mințile lui Aiden, doar nu sunt vreo vrăjitoare sau ceva. Eu cu Aiden am avut doar două săruturi inofensive, nimic mai mult, chiar nu pot înțelege de ce lumea face atât tam-tam din nimic. Samantha se sărută cu cine apucă în fiecare seară și nu am auzit pe nimeni să facă tărăboi, încă. Având în vedere că Ethan s-a întors, dacă va vrea să stea, e mai mult decât clar că Samantha nu își va mai putea face de cap cu cine și când vrea, având în vedere că fratele meu va fi cu ochii pe ea ca un șoim. M-am întins în pat lângă Samantha, în așteptarea fratelui meu, caruia îi lua o veșnicie să scap de Christina. Am închis ochii, simțind cum pleoapele devin din ce în ce mai grele.

ETHAN

După ce am scăpat de Christina, am întrat din nou în camera surorii mele, dar Sam mi-a făcut semn să umblu încet pentru că Darcy dormea. Se auzea fornăitul ei drăguț încă din ușă, iar acest lucru m-a făcut să o privesc cu drag. După ce am terminat cu admiratul surorii mele, i-am făcut semn brunetei să vină cu mine, iar aceasta m-a ascultat. Voiam să mă mai bucur de prezența lui Sam, deoarece nu știam dacă voi rezolva problemele cu Darcy astfel încât să pot rămâne aici. Îmi simțeam mâinile transpirând, în timp ce o conduceam pe frumoasa brunetă spre camera care obișnuia să fie a mea și chiar nu înțelegeam aceste reacții ale mele. Am crescut împreună cu ea și o cunosc mai bine decât mă cunosc pe mine, chiar nu înțeleg de ce am emoții sau ce or fi ele. Am privit câteva minute camera, dându-mi seama că nu am mai intrat aici de aproape doi ani, dar nimic nu s-a schimbat. I-am spus lui Sam să intre înăuntru, apoi am aprins lumina, ea fiind deja așezată pe marginea patului, analizând camera. I-am zâmbit călduros, iar liniștea dintre noi mă apăsa, deoarece chiar nu știam ce să îi spun sau ce să fac. Defapt nu, să spun, nici o faptă, nu vreau să o dau în bară. Când să spun ceva, telefonul a început să îmi spune, înjurându-l mintal pe apelant. L-am scos cu greu din buzunar și am observat numele lui Aiden apărând pe ecran.

-Ce vrei? am răspuns direct fără să îmi pese dacă am fost nesimțit. Difuzorul s-a umplut cu râsul său puternic și mă întrebam dacă mai e treaz sau deja e beat.

-Deja ai agățat pe cineva? a întrebat și mi l-am imaginat cu un rânjet imens pe față.

-Nu, am răspuns frustat dând volumul mai încet, deoarece nu știam ce tâmpenii mai are de gând să spună.

-Bine mă rog, nu de asta am sunat, voiam să văd dacă Darcy e bine, deoarece nu mi-a mai răspuns la mesaj sau apeluri, a spus, îngrijorarea citindu-i-se în tonul vocii, iar mușchii mei au devenit brusc încordați.

-Aiden jur că dacă nu o lași naibii în pace pe sora mea, o să te fac să înghiți un pahar până la urmă. Știu bine cum ești Aiden și chiar nu vreau să o mai bulversezi pe sora mea, am spus păstrându-mi calmul, deoarece nu voiam să o sperii pe Samantha.

-O să înghit și zece pahare dacă vrei, nu o să o las în pace până nu îmi cere ea asta cu subiect și predicat, a spus răspicat închizându-mi telefonul. E superb, asta îmi lipsea acum ca cel mai bun prieten al meu să aibă sentimente pentru sora mea.



Am oftat zgomotos aruncându-mă pe pat lângă Sam, trăgând-o din nou cu capul pe pieptul meu. Nu aveam nici cea mai mică idee despre ce aș putea vorbi cu ea așa că am păstrat liniștea, chiar dacă acest lucru îmi dădea dureri de cap. Nu îmi puteam scoate din cap cuvintele lui Aiden și chiar începeam să mă întreb dacă nu cumva s-a îndrăgostit de Darcy, deși după două zile asta ar fi undeva între imposibil și imposibil. Știam că sora mea nu se va lăsa jucată pe degete de el, deoarece a stat destul în preajma mea și a mai multor băieți încât să știe ce vrea de fapt un băiat de la o fată, iar acest lucru mă aduce la mine și frumoasa brunetă. Voiam să iau lucrurile cât mai încet posibil, deoarece și ea a văzut cum mă comport cu fetele și sunt sigur că dacă i-aș spune acum că simt ceva pentru ea mi-ar râde în față, iar la cum o știu probabil mi-ar învineți și un ochi. Sper doar ca această atracție pentru Samantha să nu fie doar una fizică, deoarece nu pot să o rănesc cum fac cu fetele care le prind prin cluburi.

-De ce nu îl lași pe Aiden în pace? Poate chiar are sentimente pentru Darcy, a rupt bruneta tăcerea privindu-mă cu ochii mari. Am stat și m-am gândit câteva secunde, deoarece acestă întrebare m-a tulburat și chiar nu știu ce să spun.

-Pentru că e genul de player care bagă fata în pat și după nu o mai caută niciodată, iar eu nu vreau ca Darcy să fie una dintre victimele sale, am spus ridicând din umeri nonșalant analizându-i reacția lui Sam. Bruneta m-a privit câteva secunde încruntată, după care privirea ei s-a întristat și a zâmbit amar.

-Și tu? a întrebat timid ținând privirea în pământ, iar obrajii ei s-au îmbujorat. Am zâmbit șmecherește, știind exact la ce se referă, dar voiam să o tachinez puțin.

-Eu ce Samantha? am întrebat ca și cum nu aș fi înțeles întrebarea.

-Ăăă... Lasă, nimic, nu mai contează, a spus lăsându-se din nou pe spate privind tavanul. Bravo Ethan acum chiar meriți o diplomă de prost, a spus conștiința mea.

SAMANTHA

După ce Ethan a spus că nu știe la ce mă refer, am fost prea stânjenită pentru a-i explica așa că m-am întins pe spate fixându-mi privirea în tavan. O dată cu venirea lui înapoi sunt sigură că momentele mele de glorie cu băieții s-au terminat, deoarece nu va mai lăsa să se apropie nimeni de mine, ca în vremurile bune. Tot stau și mă gândesc dacă Ethan ar fi capabil să se schimbe sau doar vrea să mă aibă în patul său, sau... poate nu vrea nimic și totul este în capul meu. Nu pot spune că am sentimente pentru el, dar mereu când e în preajma mea mă simt în siguranță ca și cum el mă poate proteja de tot ce este mai rău și de fiecare dată când mă atinge fiori electrizanți îmi străbat corpul și îmi face inima să tresalte puternic. Nu știu ce e cu mine, dar chiar dacă încerc să par înțepată când sunt cu el, pentru că nu vreau să creadă că sunt ca restul fetelor care îi cad la picioare, defapt inima mi-o ia la goană și un sentiment de bucurie îmi cuprinde tot corpul făcându-mă să mă relaxez. Îl cunosc pe Ethan de o viață și pot spune că orice ar fi el mă va proteja mereu pe mine și pe Darcy, deoarece suntem ca două surori pentru el, de asta îmi este și teamă să nu se comporte așa cu mine din cauză că îi sunt dragă, nu pentru că îl plac. Am oftat prelung punându-mă pe o parte cu spatele la el, deoarece liniștea asta era mult prea apăsătoare, iar fereastra lui îmi oferă un peisaj drăguț. După câteva minute mi-am simțit trupul încolăcit de cele două brațe masive ale lui Ethan, după care mi-a plasat un sărut pe gât care mi-a făcut corpul să se cutremure. Voiam să ies din strânsoarea lui, dar se simțea prea bine totul ca să o fac, așa că m-am lăsat pradă sentimentului euforic, care îmi era transmis.

-Și eu eram așa Samantha, a spus Ethan într-un final. Dar asta nu înseamnă că nu mă pot schimba, pentru că eu nu am fost așa mereu, pe când Aiden a fost așa și înainte de al cunoaște. Nu zic că el nu s-ar putea schimba dacă chiar ar ține la Darcy, dar această distanță îi ajută să își pună ordine în gânduri și să vadă dacă e doar atracție fizică sau chiar țin unul la altul, a spus oftând prelung. Nu vreau să o văd pe Darcy suferind și nici pe tine, sunteți cele mai importante pentru mine și să știi Samantha că va trebui să încetezi cu petrecerile și amețitul băieților în fiecare seară.



O doamne, nu îmi venea să cred că știe și de asta, îmi vine să intru în pământ de rușine, deși nu aș avea de ce, multe fete de vârsta mea fac asta și până la urmă eu nu am făcut nimic mai mult cu nimeni, deci sunt o sfântă.

-De ce mă ți așa Ethan, ce vrei de la mine? am întrebat slab într-un final, deoarece nu mai suportam presiunea care o simțeam în pieptul meu. Voiam să știu dacă vrea ceva mai mult de la mine sau doar se joacă cu mine. Dintr-o mișcare s-a poziționat din nou deasupra mea, simțindu-i sexul întărit apăsând pe feminitatea mea, lucru care m-a făcut să sar în sus de fericire, deoarece asta dovedea că am un anumit efect asupra lui.

-Ce vreau de la tine? Vreau totul Samantha, tu mereu ai fost pentru mine fructul interzis de care nu mă puteam atinge, dar adevărul este că mereu m-ai atras, de asta te și tachinam mereu. Acum când te-am revăzut după un an jumătate, am simțit cum inima mai avea puțin și îmi ieșea din piept. Te-ai schimbat atât de mult, iar acum mă atragi și mai tare, nu doar prin faptul că ai un corp de zeiță, dar și prin comportamentul tău mereu înțepat, dar blând în același timp. Mă faci mereu să mă simt cel mai euforic, de parcă ești cel mai tare drog pe care l-am experimentat vreodată, habar nu am ce mi-ai făcut, dar jur că nu îmi vei scăpa. Vreau să fi a mea Samantha, de asta nici nu am lăsat vreodată vreun mascul să se apropie de tine, pentru că tu ești făcută pentru mine și știu că și tu simți același lucru. Am văzut reacțiile tale de fiecare dată când te ating, nu poți nega acest lucru, știu că și tu ești atrasă de mine măcar puțin. Nu vreau să ne grăbim cu nimic, pentru că nu vreau să o dau în bară, deoarece tu meriți tot ce e mai bun. Nu îți pot promite că nu te voi răni niciodată, dar îți pot promite că mă voi strădui să fiu cel mai bun pentru tine și mă voi chinui să nu te pierd niciodată. Te rog doar nu mă respinge, pentru că am așteptat o viață să îți spun aceste cuvinte, iar dacă tu mă vei respinge, îmi va pica lumea în cap, a spus lipindu-și fruntea de mine, acest lucru făcându-mă să înghit în sec.

La naiba, și eu voiam toate aceste lucruri, dar cuvintele nu voiau să îmi iasă din gură nici cum. Simțeam inima lui bătându-i atât de tare încât a mea o urma, făcând un dans nebun împreună. M-am uitat în ochii săi ca jadul și m-am pierdut în ei instant. Vedeam sclipirea aceea pe care orice băiat o avea de fiecare dată când era îndrăgostit. Nu am avut prea multe relații serioase, decât una sigură în care tipul a ajuns să mă înșele, deoarece nu eram pregătită să mă culc cu el, după asta am devenit Samantha care înnebunește masculul și pleacă.

-Nu am mai făcut asta niciodată, dar la naiba... vrei să fi iubita mea? a întrebat cu o voce blândă privindu-mă în ochi. Am simțit inimoare plutin în jurul nostru, iar cupidon zburând fericit deasupra noastră. Știam că Ethan nu a mai avut niciodată o relație, ba mai mult nu a întrebat niciodată vreo fată dacă vrea să fie iubita lui, deci asta este o premiere pentru el, iar eu sunt mai mult decât încântată că am avut onoarea să fiu întrebată dacă vreau să fiu iubita lui.



-Da fraierule, normal că vreau, am spus chicotind văzându-l că răsuflă ușurat. Și eu simt o întregă junglă în stomac când sunt alături de tine, doar că niciodată nu mi-ai dat impresia că ai vrea mai mult, de aceea niciodată nu am făcut nici un pas, plus că tu ești băiatul deci nu voiam să îmi calc pe orgoliu. Sunt foarte dificilă după cum bine știi, dar te rog un singur lucru, te rog nu îți bate joc de mine și sentimentele mele, nu aș putea să trăiesc cu faptul că tu m-ai înșelat. Vreau doar să fi mereu sincer cu mine, chiar dacă mă va durea adevărul, deoarece nu suport minciuna.

-Îți promit iubito, a spus sărutându-mă ușor pe buze, parcă fiindu-i frică să nu fug undeva. Mi-am băgat mâna în părul său trăgându-l mai aproape, iar limba lui îmi cerea permisiunea să intre în gura mea, eu oferindu-i imediat acea perimisiune. Limba lui îmi cerceta fiecare colțișor al gurii, oferindu-mi o plăcere imensă. Am îndrăznit și eu să fac același lucru, apoi limbile noastre au început să facă un dans suav, care mi-au tăiat răsuflarea. S-a desprins din sărut când a simțit nevoia de aer, după care m-a privit intens în ochi, scânteia aceea fiind acum mult mai mare.

-Ce o să îi spunem lui Darcy? am întrebat temătoare, deoarece chiar nu voiam să îmi supăr sau dezamăgesc cea mai bună prietenă.

-Adevărul, sunt sigur că bănuiește ea ceva, așa că nu îmi fac griji și nici tu nu ar trebui să îți faci, sunt aici să te apăr de flăcările furiei ei, a spus începând să râdă.

O bătaie s-a auzit în ușă, iar Ethan s-a ridicat bombănind ceva deschizând ușa. Îi analizam posteriorul bombat și mai că nu salivam. Hei și fetele se uită după posterioare. În ușă stătea o Darcy somnoroasă, care ne privrea cu un mic rânjet pe față.

-Romeo și Julieta, trebuie să ne pregătim de super cina, a spus începând să râdă. Dacă nu ai grijă de cea mai bună prietenă a mea frățioare, te castrez, a spus străfulgerându-l cu o privire amenințătoare pe Ethan, acest lucru făcându-mă să chicotesc.

-Asta înseamnă că m-ai iertat pentru absența mea și nu te deranjează dacă rămân? a întrebat entuziasmat Ethan, ca un copil mic care își întreba părinții dacă îi dau ciocolată.

-Te-aș omorî dacă ai pleca acum după ce i-ai sucit mințile lui Sam, cât despre iertat mai trebe să lucrezi ceva, a spus râzând, iar Ethan a luat-o în brațe învârtind-o. Mă uitam cu drag la ei, fiind fericită că Darcy nu poartă pică fratelui său. Hai Julieto să te aranjăm, îți dau ceva de la mine, a spus dând din sprâncene spre mine. Ethan m-a tras în brațele sale, sărutându-mă posesiv, până am uitat să respir.

-Să ai grijă de tine iubito, dacă e ceva sunt aici, a spus sărutându-mă pe frunte de data aceasta. Ce naiba aș putea păți cu două camere mai încolo? m-am întrebat în sinea mea.

DARCY

Mă uitam cu drag la cei doi porumbei, iar afirmația lui Ethan m-a făcut să chicotesc, de parcă Sam se ducea la tăiere. Fără să vreau gândul mi-a zburat la Aiden și la faptul că el nu cred că ar putea fi niciodată așa, deoarece nu va renunța niciodată la "cariera" sa de player. Habar nu am de ce m-am gândit la Aiden ca posibil iubit al meu așa că l-am îndepărtat imediat din mintea mea, prinzând-o pe Sam de mână până în cameră. După ce am închis ușa i-am zâmbit ștrengărește anunțând-o că va urma un super interogatoriu.

-Bine spune ce vrei să știi, a spus aceasta punându-se pe marginea patului. Fără întrebări deocheate, că ești minoră deocamdată. Sam este cu 3 luni mai mare decât mine și nu ratează nici o ocazie să îmi spună acest lucru.

-De ce aș pune ceva întrebare deocheată, ați făcut ceva? mi-am mărit ochii ținându-mi respirația.

-Doamne, nu! a sărit Sam ca arsă. Știi bine că nu am mai făcut-o niciodată și vreau să mă asigur că Ethan este alesul. Chiar este foarte drăguț și mi-a spus niște lucruri, care nu credeam că ar putea să iasă din gura lui vreodată. M-am uitat puțin șocată la ea, deoarece știam că Ethan nu e genul de băiat care să spună chestii siropoase, dar mai știam și că e înnebunit după Samantha, chiar dacă încerca să ascundă acest lucru. Darcy te sună Aiden, vocea prietenei mele m-a trezit din visare. Am luat telefonul în mână și am clipit de câteva ori încercând să mă calmez.

-Ce mai vrei Aiden? am întrebat cu o voce răutăcioasă.

-Te iubesc! a strigat în difuzor, iar eu am împietrit la auzirea acestor cuvinte.

Hei drăguților am reușit să termin și acest capitom chiar dacă l-am făcut o idee mai scurt, deoarece voiam să îl postez neparat astăzi. Vreau să vă mulțumesc enorm pentru toate voturile și vizualizările voastre și sper ca și acest capitol să vă placă. Aștept ca deobicei părerile sau sugestiile voastre, iar cine vrea dedicație poate să lase comentariu :). Vă rog să îmi scuzați posibilele greșeli, dar nu am mai apucat să îl corectez în întregime :(. Vreau să vă urez de pe acum un An nou fericit plin de bucurii :*. Vă pup :*.

P.S.: La media aveți primul cuplu al acestei cărți, ce parere aveți? Se potrivesc cei doi? :).





Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

227K 10.4K 21
Ellie Karon, locuiește în periculosul oraș New York. A crescut cu legile strâzii în sânge.Frumoasă, ochi albaștri, iubitoare de motociclete. Dar soar...
56.3K 2.9K 46
[Dramă] [Dragoste] [New Adult] Kyan și Ayla nu au nimic în comun. El e aparent un nesimțit lipsit de scrupule,în timp ce ea e delicată ca...
19K 1.3K 42
Ea îl urăște. Pentru el, e doar o căsătorie, lipsită de sentimente. Poți fugi de propriul destin stabilit de familia ta? Alessia D'Angelo știe că o c...
7K 307 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.