dEVIL {h.s. au}- Hungarian tr...

By msterriblesoul

40.4K 2.2K 250

"Tudod a legtöbben közülünk csak bukott angyalok, de néhányan a Pokolban születtek." mondja mély hangján. Ajk... More

Chapter one
Chapter two
Chapter three
Chapter four
Chapter five
Chapter six
Chapter seven
Chapter eight
Chapter nine
chapter ten
chapter eleven
chapter twelve
chapter fourteen
chapter fifteen
chapter sixteen
chapter seventeen
chapter eighteen
chapter nineteen
chapter twenty
chapter twenty one
chapter twenty two
chapter twenty three
Chapter Twenty Four
Chapter twenty five
Chapter Twenty Six

chapter thirteen

1.3K 83 3
By msterriblesoul

Miután kikerültem Harry további követelőzéseit, sietősen a kocsim felé veszem az irányt. Harry szerint egy buli lesz a közelben, nekem pedig el kell készülnöm.

Amikor hazaérek és végigsikálom a testem, amíg szinte új bőröm nem lesz. Bedobok egy pizzát a mikróba. Amíg várom, hogy felmelegedjen, kisétálok a nappaliba.

" Mi a fenét csinálsz? " Kérdi mögülem Hailee hangja. A szívem megfagy és szinte jéggé dermedek. Lassan fordulok meg, szemeimbe könnyek gyűlnek, amint megpillantom.

" Ez nem valós." Motyogom az orrom alatt, szemeim lehunyom.

" Mi valós ezentúl? Gyerünk, Tabitha, tudod, hogy ez a szar idővel csak furcsább lesz. " Emeli meg szemöldökét, majd tesz felém egy lépést, a levegő hőmérséklete körülöttem húsz fokra esik le. " Miért öltél meg? "

" Elég! Nem vagy valódi! " Kiáltom és a konyhába rohanok amint a mikró jelez, hogy a pizza teljesen kész.

" Komolyan meg fogod azt enni? " A hangja követ a konyhába ahogy kiveszem a pizzát a mikróból. " Hájsegg. "

Beviszem a pizzámat a szobámba, az ajtót bezárom magam mögött. Egy percig számolok magamban, de még nem jött fel, így elülök az ágyamra. Ez mind csak a képzeletem. Ezt teszi a stressz az emberekkel.

Bekapcsolom a TV-t hogy elterelje a gondolataim, néha az ajtóra pillantok Hailee miatt és megeszek a pizzát. A lehetőség, hogy Hailee tényleg a házamban legyen, teljesen elvonja a figyelmem mindenről.

Ha beszélni akarok erről Harry-vel, el kell jutnom a kocsimig, de lehet, hogy Hailee odakint van és rám vár. Kint vár, hogy megöljön, mert meggyilkoltam. Nem maradhatok örökre a szobában.

Óvatosan nyitom ki az ajtót és nézek le az előszobába valami gyanús dolog után, de üresnek tűnik. Sóhajtva megyek le az előszobába, közben végigmászom a nappalin is. Amikor meggyőződöm róla, hogy tényleg üres, a bejárati ajtót célzom meg. Felveszem a kulcsaim út közben és beugrom a kocsimba.

Pár percen belül Duke, vagyis Harry házánál várom, hogy ajtót nyisson.

" Nem úgy nézel ki, mint aki bulira öltözött." Mondja mikor kinyitja az ajtót és végignéz az öltözékemen.

" Igen, nos lenne egy kérdésem. " Tolom arrébb és besétálok, alig várom, hogy elmondhassam mit láttam és választ kapjak.

" Komolyan bejöttél, hogy megkérdezhesd? " Csukja be az ajtót és utánam jön a konyhába kuncogva.

" Léteznek szellemek? " Kérdem. " Mint például, hogy Hailee még itt sétálgatna a Földön? "

" Nem a Casper-ben vagy." Nevet a saját viccén és ad nekem egy üveg vizet a hűtőből.

" Ez nem vicces. Én láttam Hailee-t a házamban. Megkérdezte miért öltem meg! "

" Minden amiért aggódnod kell jelenleg, az a ma esti buli. Átmehetek és elintézhetem hogy ne zaklasson téged többet, ha így neked is megfelel, de neked hamarosan késznek kell lenned. " Dől a pultnak és észlelem hogy célzás van valamira a hangjában.

" Nincs szükségem babyszitterre." Sértődök meg és iszom a vízből.

" Akkor minek jöttél ide? " Húzza fel a szemöldökét.

" Fogd be és szállj be a kocsiba." Ráncolom össze szemöldököm és indulok a bejárati ajtó felé. Amikor elérem az autómat, zilálni kezdek, mikor meglátom Harryt már az utasülésben ülni, becsatolva.

" Mi tartott neked ilyen sokáig? " Kérdi vigyorral ajkain, de én csak megforgatom a szemeim.

" Komolyan, Harry, ide ne gyere be!" Kiáltok ki a hálószobámból miközben kétszer fordítom el a zárat. Tudom, hogy ez nem állítja meg, de itt nincs szükségem rá amíg átöltözöm. Rossz érzéssel tölt el, hogy az utóbbi pár órát vele töltöttem, amíg ő vigyáz rám a fürdőszobán kívül, ahol a hajamat és a sminkemet csináltam meg.

" Talán segíthetek felvenni." Mondja az ajtón túlról mély hangján.

" Ha ez megtörténne, másik ruhát választanék. " Biztosítom és megfogom a ruhát az ágyamról. Korábban ő választotta ki és nem hagyott nekem más választást.

Fekete bársonyból készült, feltartom a két vékony pántnál fogva és ez egy a legrövidebb ruháim közül. Megalázva érzem magam, ahogy a ruha körülöleli a testem, amikor felhúzom magamra. Talán nem kellett volna megennem azt a pizzát ma este. Hailee szavai csengenek vissza a fejemben. Hájseggű.

" Bassza meg. Felöltöztél. " Harry töri meg a gondolataim. Megajándékozom egy morcos pillantással mielőtt drámaian kitrappolok a szobából.

" Tudom, hogy könnyen meg tudnál ölni meg minden, de abba tudnád hagyni az ilyen dolgokat, mint ez? Kérlek. " Nyafogok amíg lentebb húzom a ruhát a combjaimon.

" Csak ha abbahagyod ezt. " Terem előttem, megfogja kezeim. Gyorsan lépek távolabb tőle, majd elfordulok, hogy elrejtsem az arcomra kúszó pirosságot.

" Hol van a buli?" Váltok témát sóhajtva.

" Azt utcámban."

" Duke utcája. Az nem a te házad. " Javítom ki.

" Nos, Duke nem él, nem igaz? " Felel szarkasztikus hangszínnel.

" Csak menjünk, kérlek." Fogom meg a táskám a kulcsaimmal együtt. Az éjszaka még el sem kezdődött, de már kimerültnek érzem magam, plusz, úgy érzem, mintha valami nem lenne rendben a hasammal.

" Add a kulcsokat." Veszi ki kezemből a kulcsokat és kisétál. Nos, rendben. Felhúzom a fekete magassarkúm egy hosszú sóhajtással, majd követem az autóhoz.

" Utálom ezeket a cipőket." Jegyzem meg, amint beszállok a kocsiba.

" Szerintem hihetetlenül szexi vagy. " Mondja szemeit el nem szakítva az útról. Fészkelődöm az ülésben, nem tudom mit mondjak.

Amikor megérkezünk Harry utcájában felnyögök a kocsik számától és az abból következő emberek számától. Utálom a tömeget. Harry leparkol egy közelebbi helyre, ezzel megkímélve engem a túl sok sétától.

"Hogy érzed magad? " Kérdi megtörve a nyomasztó csendet a sötét autóban.

" Fáradtnak és egy kicsit szédülök. " Vallom be egy vállrántással. Nem adok neki több esélyt a beszédre, kiszállok a kocsiból, figyelmen kívül hagyom az ittas kölyköket, akik a buli helyszíneként kijelölt ház felé rohannak.

Csöndben sétálunk a ház felé. A túlságosan hangos zene a buliból kitölti a közöttünk lévő távolságot. Amikor besétálunk, Harry ujjait enyémek közé fonja, mire csak a homlokom ráncolom.

" Játszunk egy szerepet." Suttogja a fülembe. Lassan bólintok beleegyezésképpen, bár még mindig nem tudom mit is csinálunk itt.

Emberek, akiket eddig soha se láttam ezelőtt, intenek Harrynek, vagy mondják, hogy milyen jól mutatunk együtt. de én csak visszabólogatok egy halványan mosolyogva. Hailee mindig lefárasztott az olyan dolgokkal mint ez, de én utáltam az ilyeneket,így rendszerint egyedül ment. Csakúgy, mint a halálba, egyedül ment.

Harry átvezet a tömegen egy részeges diákokkal teli nappaliba, ahol leülünk egy régi, kopott kanapéra.

" Hogy érzed magad most? " Kérdi a fülembe, míg csábítóan dörzsöli a karom.

" Tulajdonképpen, még inkább rosszabbul." Válaszolok anélkül, hogy ránéznék, ezért gyengéden megharapja a nyakam. Az érintésére hidegség fut végig rajtam és el akarom tolni magamtól, de tudom, hogy nem tudom megtenni.

" Tökéletes." Motyogja a bőrömbe, épp olyan hangosan, hogy én halljam.

A figyelmem egy csapat srácra terelődik, akik kezdenek visszataszítóan hangosak lenni. Úgy tűnik mintha minden egy csajt kielemeznének a szobában és osztályoznának, akik két lábon állnak közöttük. Megforgatom a szemeim amikor az egyik olyan dolgokat kezd ordibálni, hogy mit tenne az egyikkel.

" Gusztustalan, huh?" Harry ajkai a fülemhez érnek én pedig csak bólintok. " Hogy érzed magad? "

" Úgy érzem hányni fogok. Úgy érzem, mintha rájuk akarnék ordítani. Úgy értem, ki csinál ilyet? " Beszélek neki, míg ő csak a nyakamba szuszog.

" Sikíts. " Leheli a szavakat a fülembe, majd elhúzódik, megtörve az érintkezést.

Kérdő tekintettel bámulok rá, de ő bólint, hogy tegyem meg. Visszapillantok a csapat srácra, akik most egy lánynak ordibálnak, hogy menjen velük a hálószobába. Harag forrni kezd bennem, még inkább rosszabbul érzem magam, mintha beteg lennék. Minden amit akarok, csak elszökni.

Veszek egy levegőt, majd kiengedek egy hangos és hosszú sikolyt. Csodálatos érzés. Minden érzelmem és betegségérzetem felszabadult ezzel. Mindenki a szobában megfordul, hogy rám nézzen. Mielőtt meg tudnám magyarázni, valahogy; a fények kialszanak és érzem, hogy a mellettem lévő súly megszűnik a kanapén.

Mindenki a szobában sikítani kezd, beleértve a csapat srác hangját is, a hangok egyre közelednek felém. Harry meg fogja ölni őket. Még nem érzem a sokk jeleit, vagy bűntudatot. Türelmesen ülök a kanapén, miközben sötétség és pánik vesz körül.

Azt kívánom bár mindenki befogná. Ezek csak kiaszott fények. Legalább nem ölik meg őket, vagy nincsenek szövetségben egy démonnal. Percekkel később a fények visszatérnek, velük együtt Harry is mellém, karjai körülöttem.

" Menjünk haza." Mondja, és bólintok. Bármit, hogy távol maradjak ezektől a részeges idiótáktól. Ahogy felállunk, hogy távozzunk, észreveszem, hogy karjait körülöttem tartja, mintha megvédene. Azt is észrevettem, hogy a csapat srác eltűnt.

" Jobban teszed, ha hazaviszed a csajod!" Ordítja valaki Harrynek és ő csak bólint és felmutatja mutató ujját.

Emberek lépnek a lábujjaimra és ordítanak a fülembe, de Harry vet az egyikük felé egy fenyegető pillantást fekete szemeivel. A látványa többé nem zavar. Amikor végre kiérünk az ház előtt lévő gyepre, Harry meglepve engem, felvesz a karjaiba és úgy visz a járdán.

" Biztosan fájhat a lábad. " Mondja habozás nélkül.

" Kiestél a szerepedből." Forgatom meg szemeim abban a reményben, hogy a feje hátulján is van szeme, vagy valami.

" Most nem játszom, édes" Mondja mielőtt betesz a kocsim utas ülésébe.

~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok!

Igazából volt még egy rész készen a tesóm gépén, így ezt most karácsony alkalmával ki is teszem nektek! Tudom már rég elmúlt karácsony, de azért itt van. Ez az én ajándékom nektek! :3 A gépem még mindig nem jött haza, így most megpróbálok valamilyen szinten azért fordítani a bátyám gépén. :) Remélem tetszett a rész. ♥ 

Puszi, Mesi




Continue Reading

You'll Also Like

256K 12.1K 25
"Szívem a torkomban dobog. Egyszecsak felsikoltok. -Neeee! - és zokogni kezdek. A többiek értetlenül néznek rám. De én tudom mi történik. Egy barátnő...
114K 6.6K 109
Itt van pár, rövid kis pasta. 👻💀 Jó borzongás srácok! ( ͡° ͜ʖ ͡°) ‼️MIVEL EZEK CREEPY PASTÁK, FELLELHETŐK MÁS HELYEKEN IS‼️
69.3K 4.1K 17
A japánok nem csak az animékről,a j-rock bandákról és a finom pockykról híresek.A vidám,beteg,megható,nyálas animék miatt nem is sejtenénk,hogy ennek...
18K 605 13
- Erőszakos, gyenge idegzetűek kerüljék - Szex, vér, gyilkosság... stb. - Ezeknek pedig a részletes leírása következik, mégegyszer mondom, csak azok...