The Wanted Bieber

By MaryProfuse

338K 13.2K 631

Zneužívaná Melanie svým otcem, už má všeho plné zuby. Nemá přátele všichni se jí velkým obloukem vyhýbají a n... More

Seznámení
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
L.O.S.T.

21.

5.8K 221 12
By MaryProfuse

Vynořila jsem se z vody a z hluboka nadechla. Vlasy jsem si nahrnula za záda a z očí vymanila vodu. Na ruku jsem si vymáčkla šampón a umyla si vlasy. Smyla jsem si ho z hlavy a ponořila se do vody po nos, tak abych mohla dýchat. Bylo mi dobře, uvolnila jsem se a nic mě netrápilo. Po půl hodině nic nedělání, jsem se zvedla z vany a a obmotala kolem sebe ručník. Vypustila jsem vanu a prohlídla se v zrcadle. Odlíčila jsem se a oblíkla. Vyfénovala jsem si vlasy a hned potom vyšla z koupelny. V celém horním patře jsem zhasla a šla do obýváku. Lehla jsem si na gauč a zachumlala jsem se pod peřinu. Zabrněl mi mobil odemkla jsem ho a otevřela zprávu.

Od: Justin: Jdi do kuchyně.

Otočila jsem se směrem ke kuchyni a otráveně zvedla z gauče. Rozsvítila jsem v kuchyni a rozhodila rukama. "A co jako teď mám dělat?" řekla jsem si sama pro sebe a podívala se z okna. Stálo tam něčí auto. Nechápavě jsem si prohlížela lidi co tam stály a něco řešily. Přišla mi nová zpráva. Otevřela jsem ji a byla od Justina. Jak jinak.

Od: Justin: Sedni si na zem a buď tak dokud nepříjdu. Zhasni.

Ničemu jsem nerozumněla, ale udělala jsem co jsem měla, jen jsem se modlila, aby se nevzbudila máma nebo Kevin. Hlídala jsem si mobil a po desetiminutovém sezení na studené zemi jsem se odhodlala napsat Justinovi.

Pro: Justin: To nemyslíš vážně, sedim tu jak debil, ty nikde a já se můžu strachy zbláznit. Řekni mi o co jde, nebo se vracím zpátky do obýváku a jdu spát, asi sis totiž neuvědomil, že v domě jsou další dva lidi a jeden z nich je moje matka.

Zmáčkla jsem tlačítko odeslat a dala mu limit pěti minut. Nehtama jsem si klapala na zem, až se mi rozsvítil na znamení že Justin mi odepsal.

Od: Justin: Věř mi a nikam nechoď, vysvětlím ti to pak, hlavně nikam nechoď.

Měla jsem z toho všeho strach a byla mi zima. Nohy jsem si přitiskla k tělu a koukala jsem do země. Asi po půl hodině jsem uslyšela intenzivní klepánní na dveře. Bylo to dost potichu, ale zároveň dost nahlas abych to slyšela. Zvedla jsem se a přišla k nim, kukátkem jsem se koukla kdo tam stojí. Justin. Celá zmožená a naštvaná jsem otevřela dveře a než mi stačil něco říct tak jsem mu vlepila facku.

,,Co to k čertu tohle všechno mělo znamenat?" Mluvila jsem potichu abych nevzbudila rodiče a ruce jsem zkřížila na prsou.

,,Vysvětlím ti to" Už se hrnul dovnitř, ale já zakroutila že nesouhlasím a Justin odstoupil dozadu.

,,Vysvětli, ale tady." přivřela jsem dveře a falešně se usmála.

,,Myslím že ve vnitř by to snad bylo lepší" ohlížel se pořád kolem sebe a to mě tolik znervózňovalo.

,,Já ne a teď mi řekni co to bylo zač ty lidi před mim barákem" Frustrovaně jsem se na něj podívala a donutila ho aby se dál neohlížel.

,,Musel o tobě vědět už dřív" mluvil si snad sám pro sebe a já jen nechápavě koukala.

,,Kdo?" zkousla jsem si spodní ret a začala být nervózní.

,,Jak tě našel? Nebyl jsem tu tak často" zatáhl se za vlasy a mě naprosto ignoroval.

,,Halo, země volá Justina" zamávala jsem mu před obličejem až mi pevně stiskl ruku. ,,To docela bolí" řekla jsem po chvíli a pustil mě.

,,Promiň nechtěl sem" chytl mě za tvář a pohladil.

,,Řekneš mi už konečně o co jde?" Venku začal vát studenej vítr a mě začala být zima.

,,Frank tě našel" zatnul pěsti a odvrátil odemně obličej a koukal hocikam do zahrady.

,,To je všechno co mi k tomu řekneš?" zeptala jsem se opatrně a rukou projela po druhé, abych se zahřála. Justin se ke mě otočil a objal mě.

,,Čím míň víš tím líp" políbil mě do vlasů a já svoje ruce obmotala kolem něj. ,,Miluju tě" zašeptal mi do vlasů a pak se odemně odtáhl.

,,Měla by si jít domů ať nezmrzneš" pohladil mě po ruce a usmál se.

,,Dobrou" políbila jsem ho a odešla do domu. Zavřela jsem dveře a zamkla. "Co se teď sakra stalo?" opakovala jsem si hlavě a ničemu nerozuměla. Lehla jsem si na gauč a přikryla se dekou. Snažila jsem se usnout, ale ničemu jsem nerozuměla. Proč jsem měla jít do kuchyně? a proč to bylo tak důležitý že jsem nemohla spát? tyhle otázky a plno dalších mi proudily hlavou a sice nevim jak, ale nějakým zázrakem jsem usla.

,,Melanie vstávej, jedeme nakoupit." Probudil mě mámin hlas a já se převalila na gauči na druhou stranu.

,,A musím jet taky?" zakňourala jsem a s přivřenýma očima se na ní podívala.

,,Jak chceš" odrazila se od gauče a šla do kuchyně.

,,Tak jedeš s náma?" uslyšela jsem Kevinův hlas skoro z auta.

,,Mm,asi ne" ležela jsem nahoře na posteli, takže jsem musela zařvat aby mě slyšel.

,,Dobře přijedem tak za hodinu" zabouchl dveře a já měla celý dům pro sebe.

Věděla jsem přesně co udělat. Vzala jsem mobil a napsala Justinovi.

Pro:Justin: Sama doma!

Čekala jsem jestli mi odepíše, doufala jsem že přijede. Chci vysvětlit ten včerejšek.

Od:Justin: Už jedu.

Spadl mi kámen ze srdce a seběhla jsem schody dolů. Udělala jsem nám popkorn a čekala až přijde.

Někdo zvoní. Zvedla jsem se z gauče a s ujištěním že je to Justin jsem rychle otevřela dveře.

,,D-dobrý den" zakoktala jsem když jsem místo Justina spatřila partu nějakých chlápků.

,,Ahoj já jsem Frank, už jsme se jednou potkali pamatuješ?" řekl ten co stál přímo naproti mě a podal mi ruku.

Nevěděla jsem co dělat,srdce se mi roztlukalo na maximum a já za zády drtila svůj mobil. Po slepu jsem vytočila Justinovo číslo a modlila se aby to zvedl.

Z POHLEDU JUSTINA:

,,To bude asi nějaký omyl" zvedl jsem mobil a uslyšel něčí hlasy.

,,Jsi Bieberova holka ne?" ozval se chlapský hlas a mě se zrychlil srdeční tep. Frank?

Byl jsem už na cestě k Melanie. Rychle jsem to típl a vytočil Tobbyho.

,,kámo našli jí" zařval jsem a drtil volant. Musel jsem se ovládat abych nenaboural.

,,jedeme tam" řekl Tobby a zavěsil.

Z POHLEDU MELANIE:

,,Promiňte ale já vůbec nevím kdo je Bieber" zalhala jsem a snažila se zavřít dveře.

,,Nehraj na mě komedii, tvoji roztomilou tvářičku bych jen tak nezapoměl" strčil mi nohu do dveří a pak je silou otevřel.

Všichni ti nevinný chlápci za ním vyndali pistole a mířili na mě.

,,Co chceš?" řekla jsem zoufale a slzy mi vytriskli.

,,Ale né zlatíčko,nebreč" utřel mi slzy a pak mě pevně chytl za ruku. Táhl mě do nějakého auta a připoutal k sedačce abych neutekla. Vyndal si tužku a papír a něco na něj napsal. Pak ho položil do předsíně na komodu a vrátil se zpátky zamnou.

Z POHLEDU JUSTINA:

Přijel jsem ale před barákem nikdo nebyl. Zazvonil jsem a modlil se aby mi někdo otevřel.

,,Ahoj, ty budeš asi Justin" otevřeli se dveře a stála tam Melaniinina matka.

,,Je doma Mell?" řekl jsem rychle a pořád koukal za ní.

,,Ne, nechala tu vzkaz na komodě" podala mi papírek kde bylo napsáno.

'Mami spím u Laury a řekni Justinovi že hra začíná' zmuchlal jsem ho a koukal na nechápající výraz její matky.

,,Už musim,nashle" falešně jsem se na ní usmál a pak běžel do auta.

,,Dopíči" zařval jsem když jsem zasebou zabouchl dveře od auta. Nastartoval jsem a nevěděl jsem kam jet. Napadlo mě jet tam, když Melanie unesli poprvý, ale tak blbý by nebyli. Zavolal jsem Tobbymu a dohodli jsme se že se sejdeme u Setha doma. Mám víc spojenců než si Frank myslí. Dojel jsem k Sethovi a vyděl Tobbyho auto před jeho domem. Zaparkoval jsem a vběhl dovnitř. Všichni seděli na gauči a strhli na mě oči. Se Sethem jsem nebyl v kontaktu od tý doby co od nás odešel stejně tak jako Hank. Chtějí žít normálně, ale já je teď potřeboval.

,,Tak co se děje?" Otočil se na mě s cigaretou v ruce a já nevěděl čím začít.

,,Frank mi unesl holku, protože jsem mu zastřelil sestru a jsem v totálních sračkách." Shrnul jsem to a viděl na něm překvapení.

,,Ty a holka? Myslel jsem že jsi s chozením skončil, když umřela Kelsie." Neměl jsem čas sním rozebírat minulost nebo cokoliv okolo ní.

,,Musíš to teď řešit? Potřebuju jí najít." Přecedil jsem mezi zuby a cítil jsem v místnosti napětí.

,,Já už v tomhle nejedu, nebo aspoň se snažím co nejmíň" Rozhodil Hank rukama a chystal se k odchodu. Přišel jsem k němu a hluboce se mu zadíval do očí.

,,Naposledy a už se Vám nikdy nebudu plíst do života." Mluvil jsem hrubě až výhružně. Hank si sedl zpátky na pohovku a přikývl. Zeslábl už není jako dřív. Výsměšně jsem si řekl sám pro sebe a všechny do jednoho si je prohlídl.

,,Takže kdo má nějaký podezření kam jeli?" Řekl Sam s dost ironickým nasazením a podíval se na mě.

,,My ani nevíme jak vypadá, tak jak by jsme ji mohli hledat?" Zeptal se nás všech Seth a na nikoho se konkrétně nekoukl. Nevěděl jsem jak jim ji mám popsat, sám jsem neměl její fotku. Bude to těžší než jsem si myslel.

Z POHLEDU MELANIE:

Koukala jsem se z okna a snažila předstírat, jak jsem v pohodě i přes to že ze vnitř se neskutečně bojím. Klepala jsem nehty o okno a dělala že se strašně nudím. Tou cestou co jsme jeli, tak tu jsem vůbec neznala ani trochu mi to tu nepřišlo podobný.

,,O co ti jde?" otočila jsem se k němu a nadzvedla obočí.

,,Pomstít se Bieberovi, neměl mi zabít sestru." Zákeřně se na mě usmál a někam jsme zabočili. Byla to mítina s jedním stromem. Nechápala jsem co se mnou bude chtít dělat. Zastavili jsme a někdo otevřel dveře. Z venku vyšli dva chlapy, odpoutali mě a chytli za ruce. Byl tu statek, neobydlený statek. Naháněl mi hrůzu. Vešli jsme dovnitř toho statku a posadili mě na židli. Frank si dal ruce v bok a usmál se.

,,Tady nás určitě nenajdou." Spokojeně odešel nevim kam a nechal mě tam s těma grázlama. Jeden z nich vzal do ruky kus dřeva. Zhrozila jsem se a polkla. Stoupl si za mě a během vteřiny jsem měla okolo sebe tmu.

Z POHLEDU JUSTINA:

Přijel jsem k Melanii domů a zazvonil. Otevřela mi její matka. Já se ani neprosil o dovolení jít dál a vešel jsem dovnitř. Vběhl jsem do jejího pokoje a hledal jakoukoliv fotku. Otevřel jsem krabičku na nočním stolku a z tý se vysypali papírky. Sesbíral jsem je a přečetl.

,,Co to kurva?" Řekl jsem dost nahlas a strčil si je do kapsy. Prohrabal jsem jí peněženku a vzal občanku. Vyšel jsem ven a zareagoval nechápající výraz její matky. Nastartoval jsem auto a jel zpátky k Sethovi.

,,Máš tu fotku?" Přišel ke mě vynervovanej Seth, snad víc než já.

,,Jo, ale změnila se, tady jí je asi patnáct a teď vypadá uplně jinak, pak jsem u ní našel nějaký papírky zřejmě od Franka, nic mi o nich neřekla." Byl jsem na ní naštvanej, že mi neřekla o těch papírcích, vůbec by se tohle nemuselo stát. Z venku přišel Sam a sundal si bundu.

,,U Franka doma není, ani v tý rozpadlý továrně." Zakroutil hlavou a těžce oddychoval. Snažil jsem se aby můj mozek nepohltil vztek a snažil jsem se vymanit myšlenky, které většinou směřovali, co jí zrovna dělá. Nadechl jsem se a vytočil její číslo na mobilu. Někdo to zvedl a já začal mít naději.

,,Bieber, máš o ní strach? Měl bys." Frankův hlas zněl dost výsměšně a kdybych ho jen viděl, tak bych ho rozsápal na milion kousků. Přišel ke mě Hank a snažil se vyhledat polohu, kde se Melanie nachází. ,,Chceš jí slyšet?" Zasmál se a já byl z ticha.

,,Ty kokote co s ní děláš?! Až tě najdu tak do tří vteřin budeš mrtvej!" Ječel jsem do mobilu jako smyslů zbavenej a čekal co mi odpoví.

,,Myslím si že do tý doby bude mrtvá a já pryč."

,,Já se cejtim v pohodě, koukáme na televizi a jíme popcorn." Uslyšel jsem Melaniin ironický hlas a zasmál jsem se pro sebe. Miloval jsem její optimisus. Uslyšel jsem ránu a jak Melanie bolestí zasyčela. Bylo mi jasný že jí něco udělal.

,,Ještě jednou se jí dotkni a." Slyšel jsem pípání mobilu na znak že to Frank típl. Hodil jsem mobilem o zem a popotáhl se za konečky vlasů.

,,Jseš kokot? Ta poloha, tak s tím netřískej!" Hank zvedl mobil a něco s ním začal dělat. Seděl jsem na gauči a bezmocně přihlížel jak všichni něco dělají. Rozlítli se dveře a v nich stál Tobby. Hodil na zem tašku a zavřel dveře.

,,Mám ty zbraně." Zvedl jsem se z gauče a rozepl tašku, do každý zadní kapsy jsem si dal jednu pistoli. Otočil jsem se na Hanka a ten se na mě nechápavě podíval.

,,Poloha jejího mobilu ukazuje že jsou uprostřed pole."

Continue Reading

You'll Also Like

10.6K 566 65
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
61.3K 3.9K 49
Katherine se narodila se superschopnostmi, ale život ji nijak nezlehčují, právě naopak. Nedokázala si vybavit posledních patnáct let svého života. N...
267K 3.3K 14
"Slečno Lorsová...vaše známky jsou špatné, měl bych vás to doučit,,-"Jistě, pane Rickmane,, "Doučíte mě fyziku?,,-"Samozřejmě,, "Platí ve fyzice zák...
108K 6.8K 64
Pheobe(Fíbí) je 20 letá holka která se uchází o místo pomocnice v domě u One direction.Dostane to místo?A jestli ano nestane se mezi ní a kluky něco...