Pure love (Platonic love 2.)...

By DwarfDreamy

82.4K 4.8K 1.3K

Pokračování prvního dílu "Platonic Love". "Měla jsem přestat už dávno." Přestala se smát. "Jak někdo může sp... More

Prolog
1.
2.
3.
4.
5.
6. Flashback
7.
8.
Answers
9.
10.
11.
Vánoce v PL
13.
Vánoce v PL - ofiko ChUTM
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
Nekapitola
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48. 1/2
Character Ask CLOSE
Character Answers.
48. 2/2
49.
50.
Merry Trismas!🎄
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
Ztracená - info
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.

12.

1.7K 103 21
By DwarfDreamy

CHARLIE VIEW

Plácla jsem sebou do postele a neřešila tenisky na nohou. Co tohle zase sakra bylo Cooperová? Musela jsi se s ním líbat? Vždyť si si tehdy řekla naposled ty kravko! 

Převlékla jsem se do pohodlných kalhot a hodila na sebe mikinu. Udělala si rozvrtaný drdol a šla se projít do mého parku. Zase St. James.  Sedla jsem si na lavičku kousek od jezera a sledovala ty velké kachny - kterých se bojím - vrtat se v hlíně.

"Ahoj." Nadskočila jsem a bála se otočit.

"Jamesi já-"

"Ne v pohodě, chápu tě. Neměl jsem tě políbit." Stál stále za mnou a mě to deprimovalo.

"Prosim tě sedni si, znervózňuješ mě." Sedl si vedle a já se k němu jen na sekundu koukla a pak čučela zase na jezero.

"Kdyby ses strachovala, tak jsem tě nestopoval, chodím přes park k Trisovi." Obhajoval se a já se polovičně usmála. 

"Neospravedlňuj se. Věřím ti, že mě nestopuješ, musím tě nechat žít a né tě furt dusit." Začala jsem si okusovat nehty. 

"Nedělej to." Pleskl mě po ruce. "To dělají malé děti."

"Ale notak." Zasmála jsem se a na chvíli ignorovala fakt, že se tehdy něco stalo a  koukla po něm. Měl vlasy v ruzcuchu a když jsem se koukla na jeho ruce měl je odřené. "Cos dělal?" 

"Boxoval." Řekl neutrálně.

"Bez rukavic? Kdo tě naštval?" 

"Já naštval sebe." Zamumlal, ale já to slyšela. 

"Co-aaa." Vyskočila jsem na lavičku, protože u mé nohy se objevila ta oooobrovská kachna. Cupitala jsem na té lavičce jak debil. 

"Aaaa. Počkat co?" Stál vedle mě a zděšeně se na mě koukal. 

"Ta kachna." Vykulila jsem oči na kachnu, která si tady nakračovala na pána.  A James? Ten se rozesmál. "To není vtipný!" Založila jsem si ruce naštvaně. 

"Já tady s tebou řval na celej park kvůli kachně." Smál se dál a byl rozpláclý na lavičce až přepadl. To rozesmálo mě. "Ja-a-au!" Smál se na zemi a držel se za zadek. 

Podala jsem mu ruku, ale ten mamlas zatáhl místo přitáhnutí a já na něj spadla a rozesmála se.

"Ty jseš, ale mimino." Zasmála jsem se nad jeho dětinskostí. Já jsem ještě větší děcko, ale pšššt!

"O miminu bych radši nemluvil." Uchechtl se. 

"To né no." Zasmála jsem se a trošku se zavrtěla, kvůli tomu pocitu, co se mi vléval do těla z jeho ruky na mém loktu, vlastně jsem na něm ležela, takže...ehm. 

"Máš tak nádherný smích, je úžasný ho znovu slyšet." Těkal po mém obličeji a jako vždy zandal neposedný pramínek za mé ucho.

"Nápodobně." Zachrmlala jsem a koukla jinam. 

"Já to slyšel." Uculil se a vypadal tak roz- dost Charlieno!

"Já bych radši nic neslyšela bejt tebou, to ty ležíš v hovínkách." Zasmála jsem se a chtěla se zvednout, ale on se se mnou zvedl dřív než jsem stačila něco udělat. Vzhledem k tomu, že zem byla v nedohlednu - kecám - jsem obtočila nohy kolem něho, abych náhodou nespadla. "Já spadnu." Zakvíkla jsem, když jsem sjížděla a viděla na zemi další kachnu. 

"Nespadneš. Držím tě." Vyhoupl si mě na sebe, jako malé mimino - tak už dost s těmi miminy.

"Kéž bych se tě nemusela nikdy pustit." 

"Nemusíš." Koukal na mě vykuleně, ale upřímně. Shit já to řekla nahlas?

"Já ehm..."Zrudla jsem. " Pustíš mě prosím, pro dnešek toho bylo celkem dost." 

"Jo jasně." Položil mě na lavičku a odsunul se dál ode mě.

"Nemusíš se ode mě odšupovat...neublížím ti." Nadhodila jsem a myslela to na odlehčení situace.

"To už se stalo." Zůstal tak jak byl. 

"Co myslíš?" Sedla jsem do tureckého sedu a otočila se k němu. 

"Už si mi ublížila...podívej, možná se ti to nezdá, ale i já mám city, jak myslíš, že vznikají naše písničky...mám na sebe takový vztek za to, co jsem ti udělal i když nevím co...Charlie já budu upřímný, chtěl jsem toto sice říct až...no to je jedno. Charlie miluju tě moc a moc a-" Nahnula jsem se k němu a přitiskla své rty na ty jeho.

"A ty podívej." Koukla jsem se do jeho udivených očí, které teď byly asi pět cenťáků ode mě. "Dnešek si nenechám už víc zkazit, možná toho budu litovat zítra, ale teď je mi to jedno." Chytla jsem ho za tričko a přitáhla k sobě. "Ukaž mi, co ty tvoje rty dokážou kromě zpívání." Zašeptala jsem. 

Chytl mě v pase a přesunul si mě na sebe. Otřel své rty o mé a pak skousl lehce můj spodní ret a já neúmyslně vzdychla.

"Nedělej to." Skousl si ret. 

"Co?" 

"Ten zvuk." Přivřel oči. "Mám tě přetáhnout v SAINT James parku na lavičce? Myslíš si, že ten James po kom je to pojmenovaný byl svatý, protože si tady užil s nejkrásnější holkou vůbec? Potom byto byl můj park." Zasmála jsem se. A on mě políbil. Hodně moc mě políbil. Vášnivě. 


"Víš, že já na veřejnost moc nejsem? Navíc je tu můj oblíbený park, chtěla bych sem chodit i potom." Uchechtla jsem se.  "A u nás doma nikdo není?" Podívala jsem se kolem, protože se mi do tváří dostávala horkost. Vím, že dělám něco špatného, ale momentálně je mi to jedno.

"Myslíš to vážně?" Upoutal mojí pozornost a zahleděl se mi do očí.

"Ber nebo nech být. Teď říkám, že jo." Koukla jsem se do klína na své založené ruce, najednou už mě zase zvedal.

"Vyskoč mi na záda." Poručil mi a já tak udělala. Nesl si mě až do toho sedmého patra i když jsem mu nadávala ať mě pustí a kousala do krku, ale tomu se jen smál.


"Páni. Máte krásný byt." Podotkl a já už na svých nohách vyndávala klíč ze zámku a sundávala si boty.

"Ale moc velký pro dva." Zadumala jsem. "Chceš vidět můj pokoj?" Sjela jsem mu prstem po hrudi. Zakýval hlavou. Chytla jsem ho za ruku a táhla k sobě do pokoje.

"Užasný barvy a vybavení, jsou jako ty. Je poznat, že je to tvůj pokoj. Je tak útulný i když je prostorný."

"A teď si hraješ na co?" Zasmála jsem se. "Designéra?"

"Počkej ještě jsem neskončil." Podržel ukazováček na mé puse a já ho kousla. "Jau!" Zasmál se. "Takže. Víš, co se mi na tom pokoji líbí nejvíc?" Zakroutila jsem hlavou.

"Kombinace tebe a tvojí velké postele." Zašeptal s chraplákem a tím mě dostával do kolen.

"A co takhle kombinace tebe a mě v té posteli?" Udělala jsem dva kroky k němu. Ano pořád mi nedochází, co dělám a jemu zřejmě taky ne...

"Zní to tak lákavě jako...ta nejsladší čokoláda!" Sklonil se a políbil mě na krk.

"Miluju čokoládu." Zaskuhrala jsem.

"Já vím..." Došel k mým rtům a přitiskl se na mě a já do něj šťouchla tak, aby spadl do postele. Vylezla jsem si nad něj a zatímco on se dostal pod mikinu a přejížděl mi svými teplými dlaněmi po pase, já ho líbala jak jen to šlo.

Začal mi vyhrnovat mikinu a ta se mi zasekla na hlavě.

"Ale notak." Řekla jsem tlumeně se zabalenou hlavou v mikině. James se rozesmál a začal mě lechtat. "Néééé dost, nemůžu se bránit takhle." Hihňala jsem se a teď byl on nade mnou. Odhrnul jen kus mikiny a políbil mě na odhalené rty. Pak jsem cítila jak mi stahuje kalhoty. "Nehraj si tu na Christiana Greye, já tě chci vidět!" Začala jsem si rukama odendávat mikinu s kterou mi pak pomohl. Přehodila jsem mu tričko přes hlavu a na zem a musela ho políbit na hruď.

Aby si sundal i kalhoty slezl z postele a já se posadila, abych jak debil neležela. Přitáhla jsem ho k sobě a chtěla být zase navrchu, ale on mě chytl za ruce a zase položil a držel mi je nad hlavou. Začal putovat polibky po mém těle až jsem se z toho zavrtěla, lechtalo to a přitom to bylo tak příjemné. Hodil na nás přikrývku a lehl si vedle a propletl si se mnou prsty. Bylo v tom víc než jen držení se za ruce...nevím...zase ten chvějící se pocit, jako by mi mělo vyskočit srdce z hrudníku.

"Co teď?" Zeptala jsem se. "Je řada na mě?" Usmála jsem se šibalsky a on přivřel oči a kývl. Druhou rukou jsem mu sjela pomaličku po hrudi a k lemu boxerek. Stiskl mi ruku, rty jsem se dostala pod jeho ucho a pak skousla ušní lalůček. A to ho vždycky dostane. Zatímco si všímal mých rtů na jeho krku, jsem rukou omylem zavadila přes látku boxerek, vykulil na mě oči a tu ruku chytl. Objal mě a putoval rukama po mém těle až se dostal k rozepínání podprsenky, odhodil ji kamsi. Nadzvyhl se a posunul si mě tak aby se rty dostal na vnitřní stranu stehen kam dával jemné polibky a já se chtěla rozpustit jako ta čokoláda na sluníčku.

...

Po hodně dlouhém líbání a různých jiných věcech, to začalo.

Nehledě na čas, jsme si dali ještě jedno kolo a já ty hryzavé pocity úplně opomíjela, možná žádné ani nebyli...radši...

Odpadli jsme vedle sebe s hlasitým oddechováním. Koukala jsem se na něj, na to jak se mu odrážela modrá barva v očích a na jeho zvedající hruď. Natáhla jsem k němu ruku a projela jeho vlasy. Dlouho jsem to neudělala a celkem mi to chybělo. Přisál se na mé rty a přejel mi po boku a tam zůstal a přitáhl si mě k sobě. Bylo to tak sladké, ty jeho rty na mých a celá ta situace s ním mi nevadilo vůbec nic, teda teď ne, neexistovalo naprosto nic, žádný svět, vesmír, Ebony, Drew a nic, jen my dva-

Natahovala jsem se po dalším polibku, když jsem uslyšela klíč v zámku a bouchnutí.

"Sakra kolik je?" Přitáhla jsem k sobě přikrývku.

"Bude šest." Koukl se po svých hodinkách James vystrašeně.

"Charlie?" Slyšela jsem z kuchyně.

"Zalez do koupelny." Zašeptala jsem rychle k Jamesovi, políbil mě rychle a pak už jsem viděla jen jeho nahou prdel utíkat přes pokoj. Obalila jsem se do přikrývky a rychle posbírala všechno oblečení a šupla ho pod polštáře. Otevřela jsem skříň a stoupla si za ní, zrovna když se otevřeli dveře.

"Proč ses neozvala, že jsi tady." Podíval se na mě táta jako na tele.

"Já si zrovna chtěla dát sprchu." Zamumlala jsem.

"No tvoje vlasy by potřebovali nejdřív učesat." Ukázal na mě s úšklebkem a já se koukla do zrcadla.

"Ups...No tak já jdu do koupelny." Přešla jsem ke dveřím od koupelny.

"Počkej, chtěl jsem se kouknout jestli tam máš nějaké ručníky." Už si tam šel táta.

"Ale-" Vlezl tam a pak vyšel.

"Tak já ti ještě nějaký donesu potom." Pohladil mě po hlavě a já teď byla tele, tedy koukala jsem na něj jako tele.

"DD-dobře." Vlezla jsem tam. "Jamesi?" Zašeptala jsem.

"Tady." Zvedla se ruka od prádelního koše. To mě rozesmálo. Nahý v dřepu za velkým košem. "Nesměj se ty potvoro." Vylezl a já se začervenala, když jsem se na něj koukla.

Vyšla jsem z pokoje a koukal se jestli tam je někde táta, měl by jít totiž na tenis se společníky, tak tu snad už není. V kuchyni ležel dopis se vzkazem. Uff.

"Vzduch je čistý." Ukázala jsem k Jamesovi v pokoji. Už oblečený ke mě došel a já ho vyprovodila do chodbičky.

"Tak ahoj." Stoupla jsem si na špičky jen v dlouhém tričku a políbila ho." Objal mě ještě a dlouze políbil.

"Ahoj." Cvrnkl mě do nosu a mrkl u dveří a byl pryč. Sjela jsem zády po dveřích s blaženým úsměvem.


1873 slov? Lidičky rozjela jsem se :O Doufám, že se vám tahle trošku odlehčená a celkem (doufám) nečekaná kapitolka líbila :)

S láskou

*DwarfDreamy

09/12/2015





Continue Reading

You'll Also Like

1.8K 68 48
Zamiloval jsem se, ublížil jsem. A ona je pryč... Moje Nika odešla i s naší dcerou. A já vám povím příběh, jak jsem o ni bojoval. Protože já se jen t...
1.2K 183 11
Je jedno kolik uběhlo času. Je jedno co se mezitím stalo. Protože když jsem tě znovu uviděl, všechny ty vzpomínky byly zase zpět...
17.4K 1.3K 40
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
33.2K 1.3K 47
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."