Fifty Shades Of GREY/boyxboy/

Av blingsFOX

29.4K 2K 194

Главни герои: Jonghyun, Key(Shinee) Поддържащи герои: Onew и други. Годишно ограничение:18+ Идеята за мини фи... Mer

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10
11.
13
14
15
16
17
18
19
20
21-край

12

1.2K 94 10
Av blingsFOX


- Ръцете му все още стояха върху раменете ми, докато устните му властно маркираха вече маркирания ми врат. Прииска ми се да напусна, за да спра да се заблуждавам, че той ще бъде мил. Бях прочел всичко така старателно, бях чел и в интернет преди време. За Бога..в садомазохизма, нямаше нищо, което да ме накара да се възбудя и да изпитам удоволствие. Как той щеше да го стори? Бе ми го обещал.. Можех ли само на едно негово обещание да се уповавам, или бях прекалено наивен? Да - бях. Толкова се страхувах от болката, но и толкова исках да опитам. Не можех просто така да загърбя всичко, което ми се случи с този мъж. Не беше като все едно да сме се сблъскали и да сме си изцапали ризите, да сме платили химическото и край. Всичко свършва. Аз бях правил секс с него, за Бога! Нямаше по сериозно нещо от това, което да ме свърже така с някого.

- Искаш ли още време да помислиш, Кий? – думите му прозвучаха като шепот в ушите ми, а устните му не спираха нагло да лигавят врата ми.

- Страх ме е – реших да бъда откровен и извих глава, опитвайки се да видя лицето му. Той подпря брадичка на рамото ми и впери поглед в моя. Бяхме толкова близко..имах чувството, че натоварвам зрението си, мъчейки се да фокусирам образа му.

- Кий..страхът е част от насладата. Повярвай, ще ти хареса. Освен това, аз няма да те оставя просто така..трябва да си го разбрал вече.

- Какво трябва да значи това, г-н Ким?

- Означава, че не се ли съгласиш доброволно, ще трябва да бъда груб – отделих се леко от него и направих крачка назад. Опитвах се да не гледам очите му, но в момента наистина не знаех какво правя.

- Ще ме насилите ли, г-н Ким? – думите сами напуснаха устните ми. Скоро усетих нещо твърдо зад бедрата си и объркано се обърнах, само за да видя онази маса, която той по-рано ми показа. Отдръпнах се, но преди да бъда достатъчно далеч, той вече бе спрял опита ми с тялото си. Гърдите ми се удариха в неговите и усетих напрежение, стрес, страх, възбуда, желание, нежелание и хиляди още смесени чувства, които ме объркваха още повече. Г-н Ким обхвана отново брадичката ми, както винаги правеше и повдигна погледа ми, заковавайки го в своя.

- Искаш ли да го сторя, Кий? – не очаквах точно този отговор, но и не се изненадах. Винаги е бил прям и дързък – Искаш ли го, с удоволствие бих го сторил. Не знам как ще изглеждаш, когато се съпротивляваш, но съм убеден, че би ме докарал до прекрасен оргазъм.

- Какво говорите.. Аз не бих..сторил нещо такова – опитах се отново да сведа глава, но ръката му ми попречи, застопорявайки ме на едно място.

Малко по-късно, тя обви кръста ми и ме повдигна леко, качвайки ме на масата и настанявайки се между краката ми. Почувствах се толкова зависим от действията на този мъж. Толкова неконтролиращ моите собствени.

- Г-н Ким..моля ви..

- Молиш ме за какво, Кий? – той се подсмихна с онази негова странна усмивка и се приближи максимално, заемайки и последното свободно място между бедрата ми. Дланта му се спусна по дрехите ми, нагло пъхайки се под тях и докосвайки кожата ми. Бях толкова съсредоточен върху това, което върши.. Не отделях поглед от лицето му, а бузите ми горяха повече от необходимото. Побърквах се от едно негово докосване..как можех да го отблъсна..?

- Не правете нещата по-сложни, отколкото са. Не съм подписал нищо – напомних му тази подробност и той спря всяко свое действие за миг, преди да пренесе пръстите си в предната част на тялото ми и да ме докосне по корема..а после и по гърдите, затискайки едното ми зърно между пръстите си. Вкопчих ръцете си в края на масата и извих гръб, опитвайки се да не отговарям на действията му, но бе ужасно трудно..дори невъзможно. Главата му пак намери място между ключицата и брадичката ми, нежно плъзна езика си по адамовата ми ябълка и засмука малко под нея. Измърка толкова силно. Наистина ли го възбуждаше да го прави това?

Не исках да стигаме по-далеч и се опитвах да предотвратя това, но с течение на време, осъзнавах че малко по малко се поддавах. Макар да протестирах с думи, тялото ми говореше свой собствен език.

- Кий, Кий.. – прошепна той и се отдели от врата ми, като обхвана лицето ми в дланите си. Почувствах се затиснат и в капан. – Ти ми каза, че искаш да опиташ, че искаш да ти покажа. Не ми напомняй, че не си подписал..това ме изнервя допълнително.. Повярвай ми, не искаш да ме видиш такъв – тялото ми настръхна от предупреждението му и преглътнах шумно – Позволи ми да ти покажа до къде можеш да стигнеш по този начин. Решиш ли, че ти идва в повече, просто кажи. Ще спра, колкото и да ми е трудно да направя това. Разбираш ли?

Кимнах отвеяно и сведох поглед, впервайки го в раздърпаните си дрехи. Изглеждах ужасно, но странно защо, не се чувствах така..

- Четох неща в интернет за..това.. От къде да съм сигурен, че ще се контролирате?

- Ако не го сторя..ще напусна живота ти. Обещавам.

- Какво? – погледнах го объркан и макар да мислех, че това би ми донесло облекчение, сега бе обратното. Дойде ми като гръм от ясно небе и определено не ми хареса – Никога не съм го правил. Може ли да..бъдете внимателен..

Г-н Ким се засмя тихо и отново притисна тялото си до моето, като обхвана бедрата ми и ги стисна, сякаш проверявайки колко стегнати са. Прехапах устна, но не отделих поглед от неговия. Съсредоточено следях прекрасните му извивки и очаквах отговор.

- Преди ден ти беше отново за първи път, Кий. Толкова си чист, по дяволите!

В следващия миг лицето му се докосна моето, а устните му обвиха моите собствени. Извих леко глава настрана, позволявайки му да ме целува. Ръката му се вкопчи в тила ми и ме заскуба..това не го очаквах. Отворих широко уста да извикам, а той я запуши с езика си. По-лигава целувка не бях имал. Той не спираше да ме изучава така безсрамно. Другата му ръка стисна отново бедрото ми и аз се вкопчих в него, усещайки члена му болезнено издул дънките. Скоро ръцете, които ме докосваха, изчезнаха и след миг усетих как свалят бързо горнището ми, след това и блузата. Отделихме се за миг, само за да откопчае дънките ми. Засрамих се от начина, по който ме гледаше..толкова зверски. Очаквах всеки момент да изкара кучешки зъби и да разкъса плътта ми. Неочаквано дори за мен, г-н Ким обви бедрата ми около тялото си и ме повдигна, поставяйки ме да легна по-добре на масата. Изпаднах в паника от предстоящото и се опитах да стана, но той ме спря със сила, която ми подейства като шамар.

- Не мърдай – заповяда твърдо и аз изпаднах в ужас.

Не знаех какво да сторя и как да се измъкна от предстоящото, от ръцете му, от болката, която бях убеден, че ще изпитам. Грубите му ръце свалиха бързо дънките, заедно с боксерките ми и аз засрамен, свих бедра, опитвайки се да скрия гледката на личните ми места. Погледнах в лицето му. Знаех, че това е толкова срамно..и се срамувах толкова много, но същевременно беше и по-добре от първия път, в който ме видя гол. Припомних си удоволствието, което изпитах тогава и издишах, опитвайки се да мисля за това, вместо за грубостта му. Дланите му отново завзеха тялото ми.. Той прекара ръце по краката ми и ги спря на коленете ми, упражнявайки натиск и отваряйки бедрата ми. Стиснах очи..чувствах се толкова засрамен в момента.

- Няма от какво да се срамуваш, Кий..погледни ме – отказах. Тогава той действа с грубост. Плесна ме по бедрото и аз изписках – Казах погледни ме, Кий! –отворих плахо очи и го видях - тъмно-сивия, биещ на черно поглед, който ме плашеше и вълнуваше едновременно – Имаш толкова нежни бедра – каза той и сне глава, като зацелува вътрешната част на бедрата ми.
Тялото ми изтръпна от влажните целувки на устните му. Срамът в мен се засили, мислейки си за това как изглеждам отстрани. Петите ми се вкопчиха в повърхността на масата, а аз нервно зарових ръце в косата си, опитвайки се да се въздържам, но това не помогна..изобщо даже.

- Ахх.. – изпъшках и повдигнах таза си, усещайки как тялото ми залепва за плоската повърхност. Ким Джонгхюн се отдели от тялото ми и буквално разкъса ризата си пред очите ми. Наистина не му се свидят!

- Не мърдай, Кий – заповяда отново и аз послушно се подчиних. Проследих внимателно с поглед тялото му.

Той се приближи до определен ъгъл в стаята и аз преглътнах, виждайки окачените неща по стената. Изведнъж погледът ми съзря тънки метални вериги, които веднага разпознах. Повдигнах се на лакти и отворих уста да кажа нещо, но всичко замря в гърлото ми, когато ръката му обхвана точно тези вериги. Сърцето ми задумка лудо, щом той се обърна с ехидна усмивка и се приближи към мен.

- Позна ги, нали, Кий? – кимнах леко и той се усмихна още повече. – Легни – послушах го мирно и се отпуснах назад. Не знаех какво друго да сторя в момента. Бях гол и на път да бъда завързан с верига към метална маса. Полудях ли?

Студеният метал се допря до китката на лявата ми ръка и аз извих глава, за да видя какво върши г-н Ким. Той уви метала около китката ми и го застопори със сила. Притиснах устни една в друга, за да спра вика, който напираше в мен. Паникьосвах се, а това не беше добре.
Видях как тялото му заобикаля масата и как той усуква и дясната ми ръка с верига, завързвайки я за масата. Почувствах се притиснат, неспособен да мръдна.

- О, колко си послушен, Кий! – това хвалба ли трябваше да бъде?

Пръстите на г-н Ким се спуснаха по гърдите ми към корема..докосна едва члена ми и аз изстенах за първи път тази вечер. Свих очи, изчервявайки се от гласа си и просто се оставих на усещането. Когато ръката му обхвана глезена ми, разбрах какво ставаше. Скоро студеният метал се уви и около него, а след това и около другия, оставяйки краката ми разтворени и свити в коленете. Дълго време не усещах нищо, преди той отново да заповяда.

- Отвори очи, Кий – изпълних послушно, а той стоеше до лицето ми. Тялото му бе леко потно, дънките му – разкопчани, но не напълно, а очите му все по-черни. Плашеха ме.. В ръката си държеше червена копринена кърпа. Погледнах изненадан и не знаех какво да очаквам..

- Ще осъществя това, което ти казах. Сега повдигни глава.

- За какво е това?

- Шшт..Кий.. Без въпроси. Вдигни си главата.

Погледах го още няколко секунди, преди да го послушам и да повдигна главата си. Той сложи кърпата пред очите ми и сега не виждах нищо..абсолютно нищо. Как трябваше да се справя с предстоящото, след като не знаех какво е то? Оставих се само на слуха и сетивата си, мъчейки се да отгатна поне нещо от това, което той щеше да ми направи.

Скоро усетих как се отдалечава от мен, а малко по-късно устните му отново завзеха бедрата ми. Стегнах тялото си и прехапах устна, опитвайки се да не стена. Бях малко уплашен, но и изпитвах такова вълнение..нямаше как да го обясня. Може би самият той ме вълнуваше с действията си. Харесваше ми, когато бе нежен, както сега. Целуваше ме, галеше ме, нямаше и част от мазохизма, който така обича. Започнах да се отпускам и да мъркам леко, а той продължаваше..целуваше и масажираше топките ми и аз потъвах в тези негови действия.

Няколко минути след това докосванията му спряха. Заслушах се, опитвайки да различа звуците около себе си. Чувах как се движи, как върши нещо, но не знаех какво точно.

- Знаеш ли, Кий..ролите в садомазохизма са доста различни и не винаги точни – заслушах се в гласа му – Навсякъде пише, че доминантът е този, който командва и властва над подчинения, но никъде не пише, че всъщност подчинения провокира и оказва някаква сила над доминанта.
Не разбирах думите му много добре, но нямаше нужда, защото той продължи да обяснява.. – Давам ти пример с тази ситуация, Кий.. Лежиш толкова отпуснато върху масата, окован, с прикрити очи, гол, възбуден и ме провокираш да бъда лош, да искам ти причиня болка, каквато няма да изтърпиш.. Но странно защо се спирам да го направя.

Думи като болка и неиздръжливост, определено ме паникьосваха. Обърнах леко глава на ляво, усещайки присъствието му там. Заслушах се. Сърцето ми препускаше. Господи, щях да откача..

- Причината за това, че ти оказваш такова влияние в това да се въздържам е, че.. си толкова си нежен, крехък, малък, ако щеш дори. Толкова чист и гладък, че ще бъде жалко да те бележа трайно. В крайна сметка, Кий подчиненият води доминанта в повечето случай. И ето ни нас - жив пример за тази теория. Лежиш неподвижно, а в същото време ме командваш..

- Но..как е възможно това? Аз не мога да сторя нищо..

- Точно това ме възбужда, Кий..че си толкова безпомощен в момента. Бих могъл да бъда толкова лош с теб..

- А ще бъдете ли?

Тишина. Той не отговори. Отново чух стъпките му, а след това студен материал се вряза с бедрото ми.

- Господи! – извиках изненадан и отворих уста да запротестирам, но ударът се повтори. – Какво правите г-н, Ким..спрете?! – развиках се и опитах да се размърдам.

- Штт, Кий! Бъди послушен.

- Боли ме – отвърнах раздразнен, а той отново ме удари. Ударите се повтаряха през около десетина секунди..по бедрата, корема, гърдите ми, дори слабините.. Удряше ме на толкова нежно място, но..странно защо това ме караше да се чувствам..хубаво.

- Виж се! Харесва ти..

- Не е вярно..боли ме!

- А защо членът ти е мокър, Кибум? Това се нарича желание..

- Не.. – отвърнах тихо и прехапах устна. Не може да бъде! – Ах..!

Г-н Ким обхвана пениса ми в ръката си, докато с другата потъркваше материала във входа ми. Стиснах пръстите на краката си в неконтролируем импулс на възбуда. Това бе толкова ново и странно..същевременно толкова хубаво. Изстенах.

И пак.

И пак..

ПАК.

ПАКК..

Не можех да се контролирам.. Докато той не спря.

Не усещах нито ръцете му, нито тялото му, допиращо се до моето. Не знаех какво прави, не усещах нищо друго, освен студената маса под себе си.

- Още си толкова тесен, Кий.. – Гласът му ме изненада и ме накара да се изчервя. Тесен? Защо го коментираше изобщо? Не е като да съм преспал с цял футболен отбор!

- Ще трябва да се погрижим за това – пръстите му отново се спуснаха по топките ми и сега усещах нещо хладно и мокро. Отново лубрикант.. Беше толкова странно всичко това. – Това е слюнка, Кий – свих вежди над очите си и отворих уста..

- Слюнка? Но.. от къде..? – в следващия миг усещах езика му...Господи..той..докосваше ме с език там..! Размърдах се и опитах да се измъкна. – Спрете! Това е толкова..срамно..и.. и гнусно!

- О, Кий.. Толкова ти е непонятно всичко, нали? – въздъхнах, но едва контролирах дишането си. – Просто се отпусни.

Послушах го и примирено го изчаках да свърши с всичко, което вършеше. Усещах как става по-дързък и се опитва да вкара езика си го вътре в мен.. Срамът не можеше да ме напусне, но възбудата ме заля като лавина. Отпуснах се максимално и застенах силно, опитвайки да не мърдам много. Чувствах се повече влажен, отколкото разтегнат там долу, но едва ли бе от значение, след като той не спираше да ме вкусва по този начин.

Ако до преди ден твърдях, че няма да правя нищо толкова срамно и мръсно, то сега тотално спрях да мисля за това какво бих и не бих могъл да правя. Разбрах, че г-н Ким няма да спре и няма да се откаже, докато не получи това, което иска. Може би това бе причината да е толкова преуспял.

- Г-н Ким..ах.. Моля ви..спрете.. – настоях аз, след като усещах, че губя вече контрол над себе си. – Не мисля, че мога повече...

- Но ще ти се наложи, Кий.. Дишай!

- Моля? – попитах, не разбирайки, при което спрях да мърдам изобщо, усещайки, че навлиза в мен.

Болката бе почти същата като предишния път, но сега бе малко по-различно. Сякаш бе малко по-добре. Вкопчих пръсти в масата и извих глава, щом той се задвижи над мен. Усещах ръцете, движенията, устните му по гърдите си. Беше малко груб с влизанията и излизанията си, но бях склонен да прикрия това. Изстенах и вдишах.

И пак..

ПАК.

И отново..

Не спирах, а той се наслаждаваше. Скоро устните му отново засмукаха малко под адамовата ми ябълка, после езика му продължи нагоре, докато не намери моите. Отвърнах на целувката му.

Всичко това започваше да ми харесва все повече и повече.. Искаше ми се поне ръцете ми да бяха свободни, за да мога да го докосна, а малко по-късно се сетих, че той не обича това. Беше странен. Не виждах нищо особено в едно докосване, но за него бе нещо адски странично. Дразнеше го, или просто не му харесваше чужди ръце да го докосват..не бях на ясно. Но бях убеден, че няма да се откажа просто така от желанието си да вплета пръсти в косата му, да докосна лицето му и всичко, което мога.

Ръцете му се оплетоха около бедрата ми и той се отдели от устните ми, като усили тласъците си. Можех да усетя как масата се отърква неприятно в гърба ми, но чувствах и приятни тръпки долу в корема си. Бях толкова близо, макар скоро да бяхме започнали. Може би това, че той си игра с мен дълго преди същинската част, ми бе подействало до някаква степен.

- Кий..стени! Хайде! – подкани ме през опитите си да диша нормално. Послушно изпълних и застенах колкото можах по-силно..или по-точно, толкова силно, колкото успяваше да ме накара.

Някак така умело се забиваше в мен, че ме караше да крещя..буквално. В друг момент просто ме удряше. Усещах бедрата си толкова зачервени и възпалени от ударите му. Не протестирах. Не можех да обясня чувството на задоволство, щом ме удареше, докато в същото време ме чука. Бе странно, ново и толкова хубаво.

- Ах! Кий! – извика той и аз отворих уста, когато обхвана члена ми в дланта си. Помпаше го грубо, притискаше пръст към върха, а това ме караше да треперя.

- Моля ви, г-н Ким..

- Молиш ме за какво, Кий? – можех да се закълна, че се усмихва.

- Просто ме накарайте да свърша..моля!

- Ах, Кий..толкова си секси, когато ми се молиш!

Устните му отново намериха моите и аз се вкопчих в тях като спасителен пояс. Харесваше ми да го целувам. Харесваше ми начинът, по който изискваше внимание и показваше надмощие. Харесваше ми всичко, което той правеше.

Дишането му се накъса.. Можех да усетя корема му, допрян до моя и свиващ се игриво. Усещах как и моят се гърчи от напиращия взрив.

Още няколко тласъка и той излезе бързо от мен. В следващия миг чух виковете му, усещайки топлата течност по пениса си и ръката му, която още помпаше моя. Избухнах малко след него.

Чувствах се уморен, задоволен и малко ме боляха определени части. Г-н Ким не каза нищо дълго време преди да махне червения плат от очите ми. Бях сигурен, че изглеждам разгорещен, но и той не бе далеч от това. Откопча веригите от китките ми и аз повдигнах тяло, сядайки на масата с все още вързани крака. Обвих пръсти около наранените си китки. Изпитвах някакво жулещо чувство по кожата си, но се опитах да не показвам болката, която изпитвам. Това обаче бе невъзможно. Скоро усетих и краката си свободни. Отпуснах ги и издишах. Усетих как вибрират от напрежение.

Г-н Ким хвърли веригитена пода и застана пред мен с вече обутите си дънки. А аз стоях все още гол иопитващ се да не изглеждам превъзбуден. Ким Джонгхюн прокара длан по бузата мии аз вперих поглед в неговия. Светло-сивият им цвят ме остави безмълвен. Скороръката му се плъзна по гръбнака ми, а другата под сгъвките на краката ми, катотихомълком напуснахме стаята. Не знаех дали да го докосна и как.. Той бешетолкова страшен, когато го правех. Затова просто отпуснах чело на гърдите му изатворих очи, чувствайки тялото си претоварено.&>

Fortsätt läs

Du kommer också att gilla

14.6K 974 29
Където Техьонг е влюбен в най-добрия си приятел .
59.8K 905 16
Тук ще намерите смутове свързани с BTS. Някои са шипове, а други са x Reader. ONE SHOT
7.8K 385 11
Джънкук никога не е изпитвал нужда да разтваря крака за друг мъж, докато не срещна Ким Техьонг. Наслаждавате ли се на петдесет нюанса сиво? Ето верс...
29.4K 2K 21
Главни герои: Jonghyun, Key(Shinee) Поддържащи герои: Onew и други. Годишно ограничение:18+ Идеята за мини фика е по книгата, но не е копирана. Опита...