Sen benimsin !

By aysegullozturk

287K 10K 578

Metenin yanina biri geldi, kafami kaldırdığımda o gün ki gördüğüm psikopat çocuğa aşırı benziyordu.Alaycı bi... More

olaylı bir gün
okul
yemek
yekta seni nerden tanıyor. ?
.eğlence!!!
kavga
mete&kayra
iyi ki doğdun melisa:))
D-C mağdurları.
.mac+ozge ve emre ^_^
'Hayır bunu yapamam'
alışveriş
yoh artık !!
" Bunu sana ödeteceğim kızım ! "
bilmiyorum
sarhoş melisa
'seni seviyor'
irem'e bir şey olmaz değil mi ?
"Ne !?! Sen beni ablana sevgilin diye mi anlatın?!
Bıdık
senin bu iyi niyetinden yararlanır!
"Yok barışmamda bundan sonra. Piçlerle ışim olmaz
"Seni ne ilgilendirir, sen benim neyimsin ki ?"
"Kızım sen kime bulaştığını bilmiyorsun.
"O KIZ HAKKINDA DÜZGÜN KONUŞ!
yeni formam :D
En son kavgamız da kendimi ölesiye dövdurdum. Sırf seni üzdüm diye. "
Kimi çok sevdiysem gidiyor, bi ayrıcalık yap sen gitme olur mu ? "
"Melisa hakkinda ne biliyorsun? "
"Ben evleniyorum"
biz kardeşiz
yazardan not...
'ERKEK ORUSBUSU'
şehitlerimiz...
Düğün
okul
Hastayı kaybediyoruz!
Arkadaşa biraz elektirik vericem
gözlerini açıyor!
Yekta, tamam sakin ol
Evet, git bizde eğlenelim SEVGİLİMLE
beni bırakmazsın değil mi ?
Ayça & Sinan
"Ulan beni bu kadar özlemen be !"
Sen çok iyi bir anne olacaksın...
YEKTA ŞUAN KARŞIMDA BİR KIZLA ÖPÜŞÜYOR !"
MELİSA YAPTIKLARININ AYNISINI YAPICAM !
YILBAŞI.
İDDİA
"Ben annemsiz yapamam"
EĞLENCE 2
PİKNİK
BANA YARDIM EDİN
çünkü gözlerime baktıklarında bana acıyacaklar.
"Sıra sanda gelecek Göktuğ ilk önce bu küçük"
Benimle evlenir misin ??
"İyi ki doğdun Yekta!!!"
DUYURU
isteme günü
"çocuğumuza zarar vereceksin"
Parti
"Bebeğiniz kız olacak"
bütün gerçekleri öğreneceksiniz
"Ahmet?"
BENİMLE EVLENİR MİSİN?
"2 günde nasıl hazırlanacağız anne?"

"sence ölmek nasıl bir şey "

2.3K 110 2
By aysegullozturk


Yekta'dan.

Sabah gözümü açtığımda Melisa'nın yanında olduğumu fark ettim. Uyurken bile o kadar güzel ki tekrar ve tekrar aşık oldum. Düşünüyorum ilk zamanlarda öldürmek dahi istediğim kişi uğruna ölmek istiyorum. D-C oynarken 'tipim değil' demiştim Melisa'ya. " tipim değil" dediğin kişiye sonradan aşık olman, hayatın sana "ahanda ağzına sıçtım işte" deme şeklidir . Bunu hiçbir zaman unutmayın. Melisa uyanır gibi ses çıkarınca-o da nasıl oluyorsa- kafamı hemen yastığa koyup uyur gibi yaptım. Bana doğru döndüğünü hissettim. Yüzümün her hattını ezberlediğine eminim. Bir kaç saniye daha ben izle. Bende dayanamayıp onu kendime çekip dudağına hafif bir öpücük kondurdum. Gözlerimi açtığımda Melisa'nın kızardığını gördüm.

"Utandın mı sen Bıdık ?"

"hayır" diye inkar etse de emindim utandığına.

"Öyle olsun bakalım" dedim.

"Miyavvvv" diye yatağa biricik(!) kedisi geldi Melisa'nın. Biraz onunla uğraştı Bende banyoya gidip yüzümü yıkayıp aşağı indim. kıyafetlerimle uyumuşum yav. Kahvaltı hazırdı.

"Gülten abla." diye bağırdım. Masa'ya biraz daha yaklaştığımda masa da bir not vardı:

"Günaydınlar canlarım. Bugün evden erken çıkmama gerekti. Size demedim ama işe başladım. Akşam gelince anlatırım. Bugün göktuğ gelecek. Yekta eğer ilk sen uyandıysan Ben gelene kadar yanından gitme. Hadi yemeğinizi yiyin güzel. Melisa sende ilaçları iç kıızım. Sizleri seviyorum." yazmış gülten abla. Hiç bir an bir kızın sevgilisi olmasını onaylamaz. Ama Gülten abla çok farklı sanırım babasından kaynaklanıyor. İlk güvendiği erkek ölünce. Neysa ya. Merdivenden inen Melisa'ya baktım. Bak yine şort giymiş. Neyse evdeyiz.

"Annem mi yapmış " dedi.

"Aynen öyle hadi otur da ye bir şeyler"

***

Kapı çalınca Melisa gidip kapıyı açtı. Gelen kim lan biz iyiydik . Hah bir bu ibne eksikti. Göktuğ geldi. Ulan bunun gözleri nerde. MELİSA'NIN BACAĞINI YİYECEK GİBİ BAKIYOR.

"Melisa çık üstüne değiştir" dedim sinirle. İtiraz etmeden odasına çıktı o da.

"Ne var ?" dedi Göktuğ'a

"Ne ne var oğlum. Hastamı görmeye geldim" diyip içeri girdi. Sanki babasının evi ibneye bak girdi oturdu. Melisa üzerine doğru düzgün bir şey giyip geldi.

"Bizim yalnız kalmamız lazım" dedin Göktuğ. NAH.

"Yooo" dedim bende

"Yok yanımda kalsın ama bir şeye karışmasın olmaz mı ?" dedi Melisa

"Sen öyle tatlı tatlı bakarsan nasıl hayır derim ki" dedi GÖTTUĞ. evet bundan sonra onun adı göttuğ

"Ben sana gösterecem tatlı tatlı bakmayı. Gözünü morartıyım da kimse bakam" dedi.

"Neyse. Şimdi o gün yaşadıklarını bize anlatman lazım ki bizde ona göre hareket edelim " dedi Göttüğ

"Biz o gün Emel ile alışverişe çıktı. Onu biraz değiştirdim. Sonra eve gelmek için ben otobüs durağına gittim. Batıkan yanıma gelip işte gelde evine bırakayım dedi. Bende nereden bileyim böyle şerefsizlik yapacağını bindi yolu değiştirip başka yola saptı. Tuhaf bir yere geldik. Ağlamaktan etrafı buğlu görüyordum. İçeri girdik işte ilk şiddet uyguladı sonrası işte..."

"Tamam bu kadar yeter " dedi göttüğ. Melisa bunları anlatırken için öyle bir acıdı ki . Bir anda Batıkan'nın Melisa'ya vurduğu ve Melisanın ağlayışı gözümün önünde canlandı. Ve ben Batıkandan intikam almadan rahat durmayacağım.

***

"Gülten abla benim işim var ben gidiyorum" deyip evden çıktım. Melisa banyoya gidince bunu fırsat bilip evden hızla çıktım. Batıkanın yattığı deli hastanesine doğru arabayı sürdüm. Hastanenin önüne gelince arabadan inip hemen içeri girdim. Danışmadaki kıza ;

"Burada Batıkan soy adı neydi yav bunu " dedim Soy adını unutmuştum. Her ne kadar babalarımız aynı olsa da o diğer babasının soy adını almıştı.


"Batıkan adlı bir hastanız yok" dedi kadın. Nasıl yani ?


"Tekrar bak gözlerin görmüyordur " dedim


"Beyefendi yok dedim" diye itiraz edince sinirlenir duvardaki resme yumruk attım. Duvarı yumruklamayı Melisa ile hobi edindik . Kadın yanıma gelip pansuman falan yapalım dedi ama umursamadım. Nereye gitti bu çocuk. Burada değilse nerede? Ulan bu piç bizimi kandırdı acaba. ALLAHIM ne olursun bize zarar vermesin. Bana verirse versin ama Melisa'ya dokunmasın. O benim hayatım da değer verdiğim sayılı insanlardan. Annem,Mete,Melisa var hayatımda sadece birinden birine bir şey olsa dünyam yıkılırdı. Telefonumun titreşmesi ile bütün dikkatim dağıldı.


"Abi neredesin sen ?" diye sordu Mete.


"İşlerim var biraz" dedim.


"Dünde gelmedin annem merak etti seni ondan aradım"


"Bir şey yok dünde Melisalar da kaldım. "



"Hmm tamam o zaman hadi görüşürüz " deyip telefonu kapattı. Bu batıkan iti nerede ulan. onu bir şekilde bulmam lazım. İçim hiç rahat değildi. Kesin yine bir işler karıştırıyor bu it. Karşımdan gelen Göttuğuyu gördüm. Bunun bu deli hastanesinde ne içi var lan.


"Hayırdır Yekta evine mi geldin" dedi pişkin pişkin.


"he amina koyum deli ettiniz beni sonunda" dedim.


"Ne işin var burada ?"


"Sana ne oğlum işim vardı hallettim gidiyom" Yanında gideceğim sıra kolumdan tutup hızla aynı yerime gelmem neden oldu.


"Eline koluna sahip çık yoksa ben sahiplenicem onları lan !"


"Hadi ne yaparsın" diye sordu. İşte sen kaşındın. Kolunu kıvırıp belinin oraya getirdim.


"Bir şey mi diyordun ?"


"Bu kadar mı yapacağın lan ?!" Kolunu bırakıp yere attım. Herkes bizi izliyordu. Umurumda mı ? yoo. Hızla yumruklarımı suratına geçirdim. Ben ona vurdukça o daha piç gibi sırıtıyordu. Sinirimi bouyordu bu durum. Üstünden kalkıp arabama doğru gittim. Arabaya binip her zaman yalnız kalmak istediğimde gitmek istediğim yere gittim. Bir uçurum kenarıydı. Deniz tam aşağıda. Buradan atlasam ölümü bulamazlar ulan. Kimse gelmezdi buraya ama şimdi tam uçurumun kenarında yaklaşık 15-16 yaşında uzun siyah saçlı bir kız vardı. Arabadan inip yanına gittim.


"Merhaba" dedim kıza bakarak.


"M-merhaba" dedi.


"Ne işin var burada ?"


"sence ölmek nasıl bir şey "


"Hiç bir ölü ile iletişime geçmedim veya ölüp dirilmedim ama bence kötü. " dedim.


"Neden kötü ?"


"Şimdi bir kere hayatının tadını çıkaramıyor. Özellikle genç yaşta KENDİ canına kıyan insanlar. Hayatın hep kötü yönlerini görmüş olabilirler ama güzel yönleri de var inan ki. 9-10 Ay öncesine kadar bende hayattan kopuk bir şekilde yaşıyorum. Ama birden hayatıma biri girdi. Sabah hani güneş doğarken ve bir anda içini huzur kaplar ya . O kız da benim hayatıma o güneş gibi girdi. Huzur doldu içim. Her anım, her dakika her saniye onu düşür oldum. İşte kendi canına kıyan insanlar bu huzuru yaşamadan ölüyor . Allah bize bu fırsatları vermişken kullanmalıyız. Bizi sevmeyen insanlar olsa da ailemiz sevmese de her şeye rağmen yaşamalıyız. " dedim


"Ben ç-çok teşekkür ederim. Eğer az daha geç gelseydin benim ölümü görmüş olucaktın" dedi gülümseyerek. Cidden kız aşırı derecede güzel bir kızdı. Hızla yanımdan uzaklaştı. Allah bilir kızın ne sorunu var. Neyse ben kendi sorunumla ilgileneyim. Bu Batıkan piçini bulmam lazım. Dünyanın bir ucunda olsa bile gidip onu gebertmem lazım. Hemen öldürmeyeceğim onu öldürmem için bana yalvaracak. Ama öldürmeyeceğim.

Düşünüyorum da hayatıma he kadar çabuk girdi Melisa. Tek gecelik ilişkiyı seven Yekta Uslu şimdi sadece bir kıza kitlendi kaldı. Ben baya değişmiştim. Size küçük bir sır önceden uyuşturucu kullanıyordum ama hastane falan derken bıraktım. Melisa'nın öğrenmesini istemiyorum. Öğrenirse bu zamana kadar neden söylemedin diyecek. Kırılıcak, bırakmadım sancak, benden uzaklaşacak . Bir suru sorun neyse. Sigara kutusundaki son sigarayı alıp yaktım. Ulan sigara içmeyenler birini beklerken, dertlenince,canı sıkılınca ne yapıyor acaba. Sigaram birince bir köşeye attım. Etrafı izlemeye başladım. İstanbul ayağımın altındaydı resmen. Bir süre daha böyle etrafı izlerken telefoun zil sesi bu huzuru bozdu.


"Batıkan sana bir şey diyicem ama sakin ol tamam mı ?" dedi Özge sesi kötüydu


"Diyiceğine bağlı"


"Batıkan... şuan Melisalarda . Melisa evde tek lütfen hemen gel." NE ?!


****


Hızla eve gittim Melisa evde tek. Yanında Batıkan var üstelik he. Gazı iyice kökledim .Saatin geç olduğundan trafik yoktu. Evin önüne gelir gelmez arabadan indim. Kapıyı açamazdım En iyisi Melisanın odasının balkonuna tırmanmak. Borulardan yardım alarak çıktım. Kapıyı kıramazdım ama camı kırabilirim. elimi vurduğum anda kırıldı . Ne ince cam yav. Neyse Melisa aşağıda tek. Camdan içeri atlayarak hızla odanın kapısını açtım. Merdivenlere geldiğimde Batıkan'ın kollarında ağlayan Melisa. Batıkan beni göremezdi. Melisa'ya bakarken gözlerimiz buluştu. Parmağımı dudağıma getirip 'ştt' der gibi yaptım. Sustu. Batıka'nın sırtı bana donuktu. Yavaş adımlarla yanına gittim Batkan'nın boğazından tutğumda çırpınmaya başladı. Melisa'da bunu fırsat bilip dışarı çıktı. Mete ve Kaan gelip Batıkan'ı elimden aldılar.


"Ulan bu piçi götürün bizim oraya halledecem ben onu." dedim Melisanın gözleri ağlamaktan kıp kırmızı olmuştu. Gidip hemen sarıldım. İç çeke çeke ağlıyordu.

"Y-yekta?"


"Şttt sonra konuşursun" dedim. Elimin halini görünce bir anda yüzü değişti.


"E-eline ne oldu ?"


"Bir şey yok küçük sıyrık" dedim ama küçük sıyrık değildi.


"Ulan ne küçük sıyrığı "


"Bıdık sus. Mete bir tane camcı bul hoş bu saate kapalıdır ama gerekirse evine git gelmezse para teklif et ben hallederim."


"Camcı neden Yekta " dedi Gülten abla.


"Melisanın odasını camını biraz kırmış olabilirim " dedim. Onların bu evde oturmaları hiçte uygun değildi.


"Gülten abla yarın ben size bir ev buluyorum ve taşınıyorsunuz-tam bir şey diyeceği sıra- İtiraz yok siz burada kaldığınız sürece bu piç kaçarsa ki kaçamaz bulur gelir tamam mı ? Parayı falan sorun etmeyin her şey bende" dedim.


Camcı gelip camı taktı. Herkes de dağılınca bizde Melisa ile odasına gittik.


"Ben sana çok teşekkür ederim Yekta. Öyle bir korktum ki aynı şeyleri yaşıyacağım diye. Ama kurtardın beni . Sen çok seviyorum" dedi yatağına uzandığı anda uyup gitmişti.


"Bende seni seviyorum hatun" diyip bende yanına kıvrıldım. Evet, sabaha kadar uyumayıp bu güzelliği izleyeceğim . Hadi iyi geceler.



YO YEEE BEN GELDİM. ASLINDA HANİ ŞU YILDIZ KOYDUĞUM YER VAR YA ORADA BİTİCEKTİ AMA UZUN OLSUN DİYE BÖLE YAZDIIM BİLİYORUM HER BÖLÜMDE AYRI BİR EKŞİN AMA SEVİYORUM YA BÖYLE EKŞİNLAR NORMAL BÖLÜM YAZARKEN SIKILIYORUM ONDAN BÖYLE NEYSE VOTE VE YORUM BEKLİYORUM BU ARADA 6.6K OLMUŞUZ SİZLER ÇOOOOK SEVİYORIM :* *-*





Continue Reading

You'll Also Like

2.2M 154K 53
Tamamlandı Siz: Medya* Siz: Sen benim adresimi nereden biliyorsun aq? Siz: Hayır abi madem biliyorsun beni mi sikeceksin? Siz: Yemin ederim saygım...
20.1K 1K 16
(Biyo aile kitabı) 16 yaşında olan Asel Mina' nın cehhenemin den kurtulma hikyesi (Mizah ve argo kelimeler içerir) Alıntı *** Bana üsten üsten bakı...
256K 1.5K 2
"Peki en sevdiğin renk ne Şervano?" Gökyüzüne bakıyordu bende ona. Onu izlemek gökyüzünü izlemekten daha cazip geliyordu bana. "Firuze. " " Efendim...
4.6K 499 8
Alara canı sıkıldığını için bir numara sallar ve yazar ama bir sorun vardı. Salladığı numara seri katil olan barın kılıç atasoy'du...