"sence ölmek nasıl bir şey "

2.3K 110 2
                                    


Yekta'dan.

Sabah gözümü açtığımda Melisa'nın yanında olduğumu fark ettim. Uyurken bile o kadar güzel ki tekrar ve tekrar aşık oldum. Düşünüyorum ilk zamanlarda öldürmek dahi istediğim kişi uğruna ölmek istiyorum. D-C oynarken 'tipim değil' demiştim Melisa'ya. " tipim değil" dediğin kişiye sonradan aşık olman, hayatın sana "ahanda ağzına sıçtım işte" deme şeklidir . Bunu hiçbir zaman unutmayın. Melisa uyanır gibi ses çıkarınca-o da nasıl oluyorsa- kafamı hemen yastığa koyup uyur gibi yaptım. Bana doğru döndüğünü hissettim. Yüzümün her hattını ezberlediğine eminim. Bir kaç saniye daha ben izle. Bende dayanamayıp onu kendime çekip dudağına hafif bir öpücük kondurdum. Gözlerimi açtığımda Melisa'nın kızardığını gördüm.

"Utandın mı sen Bıdık ?"

"hayır" diye inkar etse de emindim utandığına.

"Öyle olsun bakalım" dedim.

"Miyavvvv" diye yatağa biricik(!) kedisi geldi Melisa'nın. Biraz onunla uğraştı Bende banyoya gidip yüzümü yıkayıp aşağı indim. kıyafetlerimle uyumuşum yav. Kahvaltı hazırdı.

"Gülten abla." diye bağırdım. Masa'ya biraz daha yaklaştığımda masa da bir not vardı:

"Günaydınlar canlarım. Bugün evden erken çıkmama gerekti. Size demedim ama işe başladım. Akşam gelince anlatırım. Bugün göktuğ gelecek. Yekta eğer ilk sen uyandıysan Ben gelene kadar yanından gitme. Hadi yemeğinizi yiyin güzel. Melisa sende ilaçları iç kıızım. Sizleri seviyorum." yazmış gülten abla. Hiç bir an bir kızın sevgilisi olmasını onaylamaz. Ama Gülten abla çok farklı sanırım babasından kaynaklanıyor. İlk güvendiği erkek ölünce. Neysa ya. Merdivenden inen Melisa'ya baktım. Bak yine şort giymiş. Neyse evdeyiz.

"Annem mi yapmış " dedi.

"Aynen öyle hadi otur da ye bir şeyler"

***

Kapı çalınca Melisa gidip kapıyı açtı. Gelen kim lan biz iyiydik . Hah bir bu ibne eksikti. Göktuğ geldi. Ulan bunun gözleri nerde. MELİSA'NIN BACAĞINI YİYECEK GİBİ BAKIYOR.

"Melisa çık üstüne değiştir" dedim sinirle. İtiraz etmeden odasına çıktı o da.

"Ne var ?" dedi Göktuğ'a

"Ne ne var oğlum. Hastamı görmeye geldim" diyip içeri girdi. Sanki babasının evi ibneye bak girdi oturdu. Melisa üzerine doğru düzgün bir şey giyip geldi.

"Bizim yalnız kalmamız lazım" dedin Göktuğ. NAH.

"Yooo" dedim bende

"Yok yanımda kalsın ama bir şeye karışmasın olmaz mı ?" dedi Melisa

"Sen öyle tatlı tatlı bakarsan nasıl hayır derim ki" dedi GÖTTUĞ. evet bundan sonra onun adı göttuğ

"Ben sana gösterecem tatlı tatlı bakmayı. Gözünü morartıyım da kimse bakam" dedi.

"Neyse. Şimdi o gün yaşadıklarını bize anlatman lazım ki bizde ona göre hareket edelim " dedi Göttüğ

"Biz o gün Emel ile alışverişe çıktı. Onu biraz değiştirdim. Sonra eve gelmek için ben otobüs durağına gittim. Batıkan yanıma gelip işte gelde evine bırakayım dedi. Bende nereden bileyim böyle şerefsizlik yapacağını bindi yolu değiştirip başka yola saptı. Tuhaf bir yere geldik. Ağlamaktan etrafı buğlu görüyordum. İçeri girdik işte ilk şiddet uyguladı sonrası işte..."

"Tamam bu kadar yeter " dedi göttüğ. Melisa bunları anlatırken için öyle bir acıdı ki . Bir anda Batıkan'nın Melisa'ya vurduğu ve Melisanın ağlayışı gözümün önünde canlandı. Ve ben Batıkandan intikam almadan rahat durmayacağım.

Sen benimsin !Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt