...ZORLA EVLİLİK ...(1) ♣ (Dü...

By Esracrh

475K 15.1K 1.2K

...ZORLA EVLİLİK ...(1)♣ CEMRE VE EMRE'NİN AŞKA TUTUNDUĞU BİR HİKAYE BU. ONLAR AŞKI ANLATIYOR. SEVGİYİ... More

( Z.E) 1. Bölüm
(Z.E) 2. bölüm
(Z.E ) 3. bölüm
(Z.E ) 4.bölüm
( Z.E) 5.bölüm
(Z.E) 6.bölüm
(Z.E) 7.bölüm
(Z.E) 8.bölüm
(Z.E) 9. bölüm
(Z.E) 10. bölüm
(Z.E) 11. bölüm
(Z.E) 12.bölüm
(Z.E) 13. bölüm
(Z.E) 14. bölüm
ÖNEMLİ !
(Z.E) 15.bölüm
(Z.E) 16.bölüm
(Z.E) 17. bölüm
(Z.E) 18. bölüm
(Z.E) 19. bölüm
(Z.E) 20. bölüm
(Z.E) 21. bölüm
(Z.E) 22. bölüm
(Z.E) 23. bölüm
(Z.E) 24.bölüm
ÖNEMLİİ !!
(Z.E) 25.bölüm
(Z.E) 45.bölüm
46. bölüm
47. bölüm
48.bölüm
49. bölüm
50.bölüm
51.bölüm
52.bölüm
53.bölüm
54. Bölüm
55.bölüm
DUYURU !!
BEN GELDİM !
56.bölüm
57.bölüm
58.bölüm
59.bölüm
60.Bölüm
(Z.E)62.bölüm
(Z.E) 63.bölüm
(Z.E) 64.bölüm FİNAL
HADİ KONUŞALIM.

(Z.E ) 61.bölüm

3.8K 149 12
By Esracrh

Bu bölümü melike , besime ve büşrama adıyorum :) Seviyorum sizi canlar <3

Arkadaşlar video koydum. hikayeme sonunda video yapabildim. olmadı farkındayım ama elimden bu kadar geliyor . yapamıyorum yarappiğmmm !!

YAPAMADIĞIM İÇİN SUÇLAYAMAZSINIZ YANİ .d

Bana sorular yöneltmesi kafamı şişirmişti. Ah ben bu Merve'nin bu kadar dedikoducu olduğunu bilmiyordum bile . Öğrendiğim iyi oldu aslında . '' içeceğini bitirdiğine göre sana soru sorabilirim ? '' Gözlerimi devirerek başka tarafa baktım. Ah başım ağırıyordu . Ona yalvarışlı bakışlar attım '' lütfen sus... başım ağırdı cidden '' Kaşlarını çatarak pipetiyle uğraşmaya başladı. İnanmayacaksınız ama çaydan sonra  limonata içmişti . Ben bu kızı anlamıyorum . Nasıl bir boğaz vardı bunda ? Hem sıcak hem soğuk üst üste ? . Arkadaşlarım harika , canım arkadaşlarım benim . Öksürmeye başladığım da gözlerimi büyüterek Merve'ye baktım.

'' lavaboya gidip geleceğim ''

Hızla ayağa kalkıp arkamda şaşkın bir ifade bırakarak lavaboya doğru ilerledim . Buna ilerlemek değil resmen abanıyordum tuvalete . Ah sancılarım çoğalıyordu. Bu sancılar diğerlerinden de fazlaydı. Emre'ye söylersem endişelenirdi. Onu endişelendirmek hiç istemiyordum. Aynadan kendime baktığım da soluyordum. Nefes alamıyordum. Grip mi diye geçirdim içimden sonradan haklı bulup aynaya baktım. Sanki ölü gibi bir halim vardı . Neyim vardı benim ? Çiftlikten beri böyleydi . Ah bebeği doğurmak istiyordum sadece 3 ay kalmıştı . Biraz dayanmalıyım.. dayanmalısın .. Şimdi çıkamazsın melek... Lütfen dayan ..

Aynaya bakmayı bırakıp karnımı tuttum. Sonradan kuscağımı anlayıp lavabonun içine girdim. Klozete eğildim ve çıkmasını bekledim. Böğürdükten sonra çok , çok fazla su çıkmıştı. Ne içtim ben ? Ah bir daha yemek yemeyeceğim. Şaka şaka yiyeceğim de ... az yiyeceğim. Zaten şişko bir şeye dönüştüm. Tamam fazla şişmemiştim . Şişko olmayı kim ister ki ? Merve şişko olsa neler yapardı... düşünmek istemiyorum. Ay (!) Sakın düşünmeyin . Kafamı sallayarak kendime geldim. Musluğa ilerleyip elimi yıkadıktan sonra yandan şu peçete çıkaran makinadan peçeteyi çıkarmaya çalıştım. Parmağımı içine soksam da olmuyordu. Elimi önüne koyup açılması gerektiğini biliyorum. Ama bozuktu ... ya da içinde selpak yoktu. Bende üstüme sildim. Lavaboya 2 kız gelince bende dışarıya çıktım. Merve'nin yanına ilerleyip oturdum . Limonatayı da bitirmişti. Ah o kadar çok şey yiyor ve kilo almıyor . Ne şanslı bir şey ya ? Ben yesem nasıl kilolar alırım. Şuan ayı gibiyim zaten . Şükür ki Emre var ... o beni hiç bırakmaz. Tipsize dönüşsem de ! "Gidelim mi ?"

Merve kafa sallayıp cüzdanını çıkardı ve içtiğimiz şeylerin parasını ödedi. Ayağa kalktık ve kafeden çıktık. Başım dönüyordu. Uyusam mı ? Diye düşündüm. Karnımdakini taşımak zordu zaten birde üstüne kendim. Başım dönerdi tabi . Canım karpuz çekti ? Emre'ye desem alır mı ? Telefona bakıp Emre'yi tuşladım. İlk aradığım da açmadı. Kaşlarımı çatarak ikinci kez aradım. Şu çocuk beni ihmal edince sinir oluyordum. Benimle ilgilenmesini istiyordum
Başkasıyla değil . Bir arkadaşlarını özledi diye beni ihmal edemezdi . Yolda yürürken Merve durup bana baktı." Taksi çağıralım ?"

Kafa salladım ." tamam"

Yoldan geçen bir taksi aradık. Tabi bulamadık. Taksi hiç geçmiyordu . Dudak büzerek Merve'ye baktım. Gülümseyip yola tekrardan baktı. Yoldan bir tane taksi geçtiğinde hemen önüne geçti . O anda az kala ezilecekti ki taksi son anda durdu. Ah hiç korkusu yoktu bu kızın ! İçim dışıma çıkmıştı resmen ! İçinde yolcu olduğunu fark ettim . Merve'ye bağırdım. " yolcu var gel buraya ! "

Merve bana bakıp sırıttı ." sende hamilesin "

Anlamamıştım. Ne yapacaktı ? Birden taksinin kapısını açtı ve yolcu ile konuşmaya başladı. Buraya sesleri gelmiyordu . Ne diyordu acaba ? O anda Merve birinin kolunu tuttu ve taksiden çıkarttı. Kadın şaşkınca Merve'ye bakarken ben kahkaha atıyordum. Merve beni almaya geldi ve taksiye yöneldik. " kadını neden çıkardın beklerdik ya ?"

Omuz silkip beni taksiye koydu ve kendisi de bindi . Taksici olanlara anlam verememiş bize öylece bakıyordu . " sürcen artık ? Bak bu kız o kadından değerli tamam mı ! Başkanın oğlunun karısı .... anlatabildim mi ?"

Geriye yaslanıp sırıttı. Bende kıkırdayarak Merve'ye baktım. Dışarıda ki kadın hala duruyordu. Şaşkınca anlamamış bir şekilde bize bakıyordu . " ama para ...." Merve taksiciye yaklaşıp gülümsedi . " çok mislisini vericez sür işte! "

Taksici hala anlam veremiyorken önüne yavaşça döndü ve sürmeye başladı. Ah şu Merve . Taksiciyi bile deli etti. Cidden o sevgilisine acıyorum . Merveyi zor zapt edecekti . Merve bizim evin adresini söylerken ben camdan bakıyordum . Telefonum titrediğin de hemen ekrana baktım .'Emre ' yazısını görünce hemen açtım " alo ? Niye aramadın sen ? Ben burada hamileyim sen beni unut anca !" Ben bunları derken Emre'den ses gelmiyordu .

" sakin ol cemrecik ... spor salonundaydık. Duymamışım . Bebeğimiz nasıl ? Nerdesin şuan ?"

" takside "

Şapşal ... şapşal işte . Cemrecik ne yani oraya bitanem , aşkım , balım , menekşem falan diyebilirdi . Cidden bunlar yüzünden kafayı yiyeceğim . " evde görüşürüz babanlardan almaya gidiyorum Soneri "

Ah doğru ya Soner ! Bebeğimi nasıl aklımdan çıkardım ben ? " Soneri'mi özledim ..."

Mırıldanmama karşılık oda mırıldandı. Ama bu kadar tatlı olmak zorunda mı ya ?" Bende seni özledim ..."

Bu kadar tatlı bir mırıldanış duydunuz mu ? Sadece dünyada tek o yüzden duymadınız diye sayıyorum . '' BİLİYORUM ''

Beni seviyordu. Biliyordum . Merve yandan omzuma yavaş yavaş vurup sırıtıyordu . ' seni gidi gidi ' bakışı atıyordu birde. Ne var özlemiştim olamaz mı yani ? Ona dil çıkarıp tekrardan camdan dışarıya baktım . '' Çok kas yaptın mı bak eve gelince göreceğim ona göre eğer çok yapmışsan öpeceğim yapmamışsan sen kaybedersin ''

'' anlaştık ''

Kıkırdayarak karnıma baktım . '' kusmalarım daha çoğaldı ''

'' hamileliktendir olur öyle '' diyerek geçiştirdi . Öküz manyak nolcak . Ben bu öküze mi aşığım? Hala inanamıyorum. Midem bulandığın da Emre'nin yüzüne kapattim ve Merve'ye baktım. " inelim"

Merve anlamamışca bana bakarken karnımı tuttum. Anlayınca çığlığıyla araba durdu. Buna gülmek istesem de kendimi tuttum. Ah kusmasam iyiydi aslında . Kendimi sıkıp karın ağrımı gidermeye çalıştım. O anda taksici durmuştu. Gelmiştik zaten az kalmıştı. Yürürsem iyi olurdu . Merve taksiciye para ( Merve'de ne zenginmiş abi ya herşeyi o veriyor ) verip taksiden indi. Benim tarafıma gelip kapımı açtı. Kolumdan tutup dışarı çıkardığın da havanın kokusunu aldım. Koku falan yoktu ama alıyordum işte. Oksijensiz kalacaktım az kala . Taksici bize bakıp duruyordu. Merve cama yaklaştığın da taksici biraz geriledi. Merve onu cidden korkutmuştu. " gitsene sen ?"

Taksici bana bakıp " abla iyi mi ? Şey benim karımda hamilede bunun yüzü bembeyazlamış ..." devamını merak ediyordum. Ne olmuştu ki ? Ama Merve devamını getirmeden taksinin kapısına vurdu ." Hadi yürü abca gidersin. Duymadın mı' karnım ağırıyor' dedi ondan başka neden olacak ?"

Taksici omuz silkip " yinede hastaneye gidip bi baktırın " diye diretti. Sonra da taksiyi çalıştırıp gitti. Merve alayla sırıtarak bana yaklaştı. " birde ne diyor ... kızım sana bir şey olması mümkün mü ? " diyerek kolunu omzuma atarak ilerletti. Yüzüm beyazmıydı ? Ne oluyordu ? Kafamı sallayıp telefonuma baktım. 20 kere biri aramıştı. Arayana baktığım da 'Emre' yazısını gördüğüm de koskocaman gözlerimi açıp onu aradım. 20 ne ya 20 ! Beni mahvedecek ...

" neden açmadın ? Noldu ? Cemre iyi misin ? Bebeğe birşey mi oldu yoksa ? Cemre !?"

" taksideydim karnım ağırdı o kadar "

Telefondan 'hoh' sesi gelince sırıttım " ne o çokmu merak ettin ?" .

" çıldırdın mı kızım sen ölüyordüm az kala " dediğinde hemencecik " hayır öyle deme " diye bağırdım. O anda yolda yürüyordük. Merve omzumdan elini çekip koluma girmişti. Beni evime bırakıp gidecekmiş. Yoksa içi rahat etmezmiş. " Emre eve geldim kapat ."

" tamam bende evdeyim gel bakalım " tam bir şry diyecektim ki telefonu kapattı. Ekrana baktım. He bu karınla çok bir şey yaparız ya salak çocuk .

Evin önüne geldiğimiz de Merve durup bana baktı." Bak bitanem eve girince hemen bir duş al ve yat tamam mı ?"

Kafa sallayıp ona sarıldım. Arkadaşlarımı çok seviyordum. İyi ki onlarla tanışmıştım. Bir ara bizim evde parti mi versek ? Merve yanağıma öpücük attı ve gülümseyerek gitti. Heh şuan yanimda Ece yerine Merve vardı. Ece olmasaydı ; Merve Marış Coşkun ve Sude'de olmazdı. Ece yanımda olacağına eskiden kavga ettiğim ve kıskandığım kızla en iyi dost olmuştum. Evet kabul birazcık kıskanmıyor değildim. O benden güzeldi. Kendine bakıyordu . Ama en yakışıklı çocuğuda ben kapmıştım. Herkezin hayran olduğu çocuk sadece bana aitti. Zaten benle evlenince kız sayısı azalmıştı birazcık. Oh iyiki azalmış. Emre azaldığına' üzüldüm' deyince ayağıma giydiğim topuklu ayakkabıyı ona fırlatacaktim. Sonradan 'şaka şaka ' deyince ayağıma geri giymiştim. Merve bana topuklu giy topuklu giy diye diye bende artık topuklu giyiyordum. Bir kererahat etmeyip babaet giydiğim de kız deliye dönmüştü resmen . O andan sonra giyiyorum. Zaten şu zenginliğe alışamadım gitti. Ya evde sokak ayakkabılı gezmek nedir ya ? Ben eski evimde olupda giyseydim . Annem deliye dönerdi. Burada oh ne memleket . Yerleri kim siliyor ? Ya çamurluysa ayağımız ? Zaten bir kere Emre ayakkabısı çamura bulanmışken içeriye girmişti. Ben sorun etsemde etmiyordu . Adam rahat yani . Yarın olduğun da ev pırıl pırıp oluyordu. Kim siliyor cidden merak ediyordum . Yoksa o Emre'ye aşık olan eski evinde ki kızmı gelip siliyordu. Emre'ye sorduğum da 'birileri işte ' diye geçiştiriyordu. Acaba jendisi mi siliyordu ? Yok be ... Emre'den bahsediyoruz... şu çapkınlar çapkını olan varya.

Bahçeyi çoktan geçmiş evin kapısın da mal mal duruyordum. Gözümü 2 kere kırparak anahtarla kapıyı açacaktım ki kendisi açıldı. Kafamı kaldırıp açana baktım. Soner ? Ne ara büyüdün de açmaya başladın sen olom ? . Bana gülümseyerek bakıyordu. Çok büyümüştü benim oğlum. Sırıtarak kucağıma aldığım da içerden bağırarak bu tarafa gelen Emre'ye baktım. " soner sana demedim mi ben kapıyı açma diye ...." beni görünce susup sırıttı. " bak şu oğluna sahip çık kapıları açıyor .." ona dil çıkarıp içeriye girdim.

. " sanki senin oğlun değil "

" ailenin evinden sonra oldu bak ailen sorunlu diyorjm anlamıyon ki ?" Yanıma oturduğun da elinde elbezi gördüm. Gözüm elbeziye takılırken cevap verdim. " ailem senin ailene bin basar heh estetik" soneri koltuğa oturtup Emre'ye geri baktım. Tam bir şey diyecekti ki sözünü kestim. " sen bezle ne yapıyorsun ?"

Eline baktı. Sonra bana sırıtarak baktı. Birden hızla eline tekrardan baktı. Hemencecik arkasına sakladığın da " evimi temizliyorsun ?" diyerek kocaman gözlerimi açtım. Hah cidden o yapmış olamaz ? Yardımcıları falan gelmiştir.

" yoo Soner'in elindeydi aldım."

Neden yalanmış gibi geliyordu ? Kıkırdayarak ayağa kalktım. " hem daha demin ki konuya gelelim annem estetiği bıraktı bir kere "

Neden konuyu saptırıyordu ki ... tebrik etmek için kalkmıştım oysa . Benim yorulmamam için temizliği yapıyordu. 'Neden temizlikçi çağırmıyorsun ?' demeyin. Evde kız olmasını istemiyordum o kadar. Oda bildiği için çağırmıyordu ve kendini hırpalıyordu. Elbeziyi elinden aldım ve yanına oturdum. Ona sımsıkı sarılarak yanağına öpücük kondurdum. " seni çok seviyorum biliyorsun değil mi ?"

Kafa sallayıp dudağımı öptü." Biliyorum.." ne diyeceğimi bilmiyor gibiydi ." Bak iyi temizlik yapıyorum dalga geç oldu mu ?" dediğin de kahkaha atmaya başladım.

"Seni şapşal benim için herşeyi yapıyor şapşal "

Bana sırıttıp elini elimin üstune koydu ." Seni çok seviyorum da ondan bak aşkin ne hale düşürdu beni... eskiden bir şeyden iğrenen çocuk şimdi hepsini elleyebiliyor sen bana ne yapıyorsun ya ?" Sorduğu soruya karşılık omuz silktim " büyüleme "

Aklıma gelen fikirle Soner'i kucağıma aldım. (Karnına dikkat ederek) Emre bana bakarken Soner'de babasına bakıyordu. " hadi havuz partisi yapalım ?"

Soruma karşılık 'ne? ' bakışı attı. " şimdi mi? "

Kafa sallayıp Soner'i kucağımdan indirip Emre'nin kucağına koydum. " kızları ve erkekleri çağıralım... hem akşam çok sarar ?"

" havuz soğuk olur olmaz bebeğe zararlı "

" kalın giyerim. Tişortle girerim. Hem bir şey olmaz. Hem bilgisayarda okumuştum.' Hamileler denize girebilir çokta faydalı olur' demişti"

Yalvarışlı bakışlar attım. Ama yüz ifadesi değişmiyordu. " yarın olsun uyuyorlardır onlar " ne uyuması be saat on iki . Dörtte falan uyurlar onlar . Tayfayı biliyorum yani. Merve zaten sevgilisiyle bir şeyler yapar . Sude Coşkun'un kapısının orada nöbet tutuyordur . Ece ise Barış'la bir şeyler yapıyordur. Nişanlılar sonuçta . Yani hepsi uyanıktır.

O anda Soner esnediğin de işaret parmağımı Emre'ye tuttum. " sonra konuşacağız sakın uyuma "

Soner'in elinden tutup merdivenleri çıkmaya başladık. Odasına geldiğimizde kapıyı açtım. Elimi bırakıp yatağına çıkmaya çalıştı. Sonunda bir bacağını atmış diğeri aşağıda kalmıştı. Yanına ilerleyip ayağına hafif yukarı kaldırdığım da oda tırmandı. Yastığına kafasını koyup gözlerini kapattı. " seni seviyorum bitanem "

Yanaşıp yanağına öpücük koydum. Benim sarı pisiğim. Benim gibi sarıydı oda . Acaba melek nasil olacak. Emre gibi siyah saçlı mı yoksa benim gibi sarı saçlı mı ? .

Soneri üstünü örttüm ve gece lambasını açtıktan sonra büyük ışığı kapattım. Merdivenleri inerken bizim odaya birinin geçtiğini gördüm. Banane o parti yapılacaktı bugün. Biliyorjm bugün olmayacaktı . Ama sinir işte ne yapabilirim ?. Damarım tuttu mu ? tuttu . Hızla odaya girdim ve ışığı açtım. Yatak bozuktu ve içinde uyuyan bir Emre vardı. Yorganı üstünden çekip ona sırıttım. " beni kandıramazsın sen üstün çıplak olmadan uyuyamazsın"

Evet baksırlı yatmaktan hoşlanırdı. Yoksa rahat edemezdi. Bir jere baksırsız yatacaktı. Tamam bende istiyorum öyle ama ya Soner içeriye girerse ? Zaten bizi bir kere görmüştü. O andan sonra ' çılpak çıplak ' diye bağırıyordu. Emre kapıyı kitledim dese de kitlememişti. O anda kapıyı açtı ve girmişti. Nasıl açtı anlamamıştık. Babam öğretmiştir. Çiftlikten beri ailemde kalıyordu. Başka kim ögretebilir ki ? İşleri yoktu. Tatildi o zaman onlara. Ondan verdik zaten . Yoksa nasıl verirdik?....

" beni nasıl da tanıyor "

Ses geldiğin de gözümü kırparak ona baktım. " yarın zamanını bana harcayacaksın o zaman "

Her gün spor şeylerine gidiyordu. Ben onu her haliyle seviyordum ki ?. Ah iddaya girmiştik değil mi ? Yanına oturup karnını açtım. Bana öylece bakarken bende ona baktım. " soyundurma çok istediğini biliyorum. Ama hamilesin " ona gözümü devirerek sırıttım.

" iddaya girmiştik ona bakıyordum. Biliyorum bebek olduğunu "

" heh ! İdda doğru ya " diyip ayağa kalktı ve üstünü çıkardı. Kendini sıktığın da gözlerimi kocaman açarak baktım. Yuh ama ne ara yaptı bu çocuk. Gözlerim vücudun da gezerken tam altınıda indirecekti ki omzuna vurdum. " kapı açık"

Arkasına bakıp sırıttı ve kapıya ilerledi. Sapık çocuk. Altını indirip baksırıyla kaldı. Bana doğru yaklaştı... diyecektim ki yatağa ilerledi. O sırıtırken mırıldandım. " salak manyak öküz "

Ona döndüğüm de yanına vuruyordu. " gel buraya bebek "

Sesi koniğine gidiyordu. Şu kendini vemrek isteyen etkekelre benziyordu. ' ah gel ... gel buraya bebeğim ' diye . Bende yüzümü şekilden şekle sokup yanına ilerledim. " geliyorum bebek "

Yanına ilerledim ve uzandım. Kafamı yastığa koyduğum da yandan bana baktı." Sen nasıl benim herşeyim oldun ya ?"

Sırıtarak saçıyla uğraştım. Tepemdeydi. Gözlerinin içine bakıyordum. " sen , ben , bebeğimiz ve Soner beraber çok mutlu olacağız "

Kafa sallayıp kafamı kafif kaldırdım ve dudağını öpmeye başladım. Oda karşılık verip daha çok bastırdı. Karnıma dokunmamaya gayret ediyordu. Ama uzun zamandır bir şey yapamıyorduk bebek yüzünden . Bebek doğduktan sonra yakasını hiç bırakmazdım. Kendinden geçip bana yaklaşacaktı ki durdu. Dudağını hafif geri çekti . Hala yüzüme yakındı. " şu bebek bir doğsun bak nolacak sana "

Geri ilerleyip yastığa kafasını gömdü. Kıkırdayıp kafamı Emre'nin kaslı göğsüne yasladım. " Nolacak ?"

" o zaman görürsün " diyerek bana 'sen bittin' sırıtışını attı. Tamam bana ne olacak anladım.... konuyu değiştirmeye çalıştım.

" yarın parti yapıyoruz itiraz yok erkenden hemde "

" ben erken kalkamam " diye itiraz ettiğin de kafamı kaldırdım ve kaşlarımı çattım. " o zaman hiç uyutmam ona göre sonrada yarın kaldırtırım beni biliyorsun yani .. sonra ....."

Eliyle ağzımı kapattım "" tamam tamam işkence görecek halim yok kalkacağım"

Sırıtarak kafamı göğsüne yasladım. Ben ne zeki bir varlığım öyle. Sınavlar da niye kötüyüm ki bu kadar ? Aman çokta umurumda .

.............

EMRE'NİN AĞIZINDAN

Çalar alarmla gözlerimi kocaman açtım. Ya alarm kurduğuna inanamıyorum cidden . Alarmın tuşunu bulmaya çalıştım. Gözlerimi geri kapattığım için göremiyordum canım (!) alarmcığımı. Tuşu bulduğum da kapattım. Yanıma elimi sürtüğüm de boştu. Ah Cemre ah ... Ben kalkmasam o gelip kaldıracaktı. O yüzden gözlerini ovuşturarak ayağa kalktım. Yerden terliği giydim ve dolaba ilerledim. Dolabtan tişört alıp yatağa bıraktım. Tam giyecektim ki kapının açılmasıyla aniden oraya döndüm. Cemre olduğunu fark ettiğim de hohlayarak pantolon da seçtim. Dolabtan tam alacaktım ki elime vurup geri taktı askıya . Ona öylece bakarken elindekini gösterdi. Mayo ? Üstüne baktığım da bikinisini giymişti . Üstüne omzu aşağıya düşen ince ve bol tişört onu iyi gösteriyordu. ( hamilelere göre ) " hemen mi ? Hazırlıklar ?"

" hazırlattım her şey hazır "

Ona bakarak ofladım ve mayoyu elinden aldım. Cemre çıkardığım tişörtü alıp geri dolaba koydu. Bende baksırın üstüne mayoyu giydim. ( mayolar kaydığı için erkekler altına baksır giyiyormuş :D)
Cemre'ye tekrardan baktım. Bana kendi etrafında dönüp " nasıl olmuş ?" diye sordu.

" harikasın (!) inşallah bizimkileri çağırdın sadece onlara güvenim sonsuz sana bakmazlar da başkaları sana bakarsa boğarım. "

Kendini gösterip " bana mı bakacaklar ?"

" evet hamilelere naptıklarını bilmiyor musun ?"

Bana şaşkınca bakarken omuz silkip " boşver hadi inelim " dedim.

Önüne geçip ilerlerken arkadan geliyordu. Ya merdiven ıslaksa ? Ya kayıp düşerse ? Durup ona baktım. Tepemden bana bakıyordu. Yanına ilerleyip kolundan tuutum ve inmeye başladım. " ne oldu ?"

" düşmenden korktum ... ya ıslaksa merdiven ?"

Merdivenin sonuna geldiğimiz de yanağıma öpücük attı. " seni çoook seviyorum " ooo yu uzatmıştı. Sırıtarak ilerledi. Bende arkasından ilerledim. Bahçeye çıktığımız da çocuklar etrafa dağılmış içeceklerden falan zıkkımlanıyorlardı.

" zıkkımlanmaya devam mı?"

Sesime karşılık bütün kafalar bana döndü. " sonunda uyandı " diyerek yanıma gelen Coşkun'a baktım. Elimi sıkıp kafamızı tokalaştırdık. Erkeklere özgü çok saçma bir şey farkındayım. Ama yapıyoruz işte . Elimiz yetmiyor mu olom ? Arkasından da Sude gelmişti. Bunlar bir barışamadı gitti ya . Coşkuna yaklaşıp kulağına fısıldadım. " şu kız senden bıkmadan barış "

Barış dedim de aklıma barış geldi. Arkadan ona baktığımı görünce bana el salladı. Yanına ilerleyip onlada kafa tokalaşması yaptık. Ece'ye baktığım da saçını kesmişti. " yakışmış "

Masa da ki küçük küçük pastaları altında ki kabını çıkararak ağzıma attım. Ağzımda çiğnerken Merve'nin yanına gittim ." Çocuk nerede "

" onun bir ismi var değil mi ? Batu ismi batu ! .... Hem işi varmış"

" ah yazık" diyerek yaşlı teyzeler gibi 'tüh tüh tüh' sesleri çıkardığım da havuza itti. Havuza düştüğüm de boğulma numarası yapmaya başladım. Suyun altına indim ve cansız durmaya çalıştım. Biraz bekledikten sonra yukarıya yüzdüm ve "böö" diye bağırdım. Cemre'nin gözünün içi sulanmışken havuzdan çıktım ve ona yaklaştım. " şaka yaptım şaka ağlama "

Teselli ediyordum. Hem ağlat hem teselli et oh ne güzel memleket . Elini omzuma vurup " pislik" diye mırıldandı. Sımsıkı sarılıp Merve'ye ölümcül bakışlarımı attım. Kıkırdayıp yandaki masadan içkisini içti.

" hadi havuza !"

Bağırmamla herkes havuza balıklama atladı. Bende suya inip elimi uzattım. " gel "

Cemre ilkte taşa oturdu. Sonradan elimi tutarak yavaşça suya indikten sonra bana sımsıkı sarıldı. " bu karınla batmasam iyi aslında "

Mırıldandığın da sırıttım. Bana sımsıkı sarılırken karnına tutmamaya gayret ettim. Hadi yüz bakalım şimdi . Onu bıraktığım an endişelenip fazla hareket ettiği için batmaya başladı. Kafasına kadar gelmişti . O anda suya dalıp belinden tuttum ve yüzeye çıktım . Endişeyle gözlerini kocaman açarak bağırmaya başladı . " Manyak beni niye tutmuyorsun !"

Kendi kendine bağırırken sırıtarak suyun altına girdim ve karnına öpücük koyduktan sonra tekrar yüzeye çıktım. Sırıttı. " şapşal "

Kollarını omzuma sarıp sırıttı. Etrafa baktığım da herkes sıkılmışa benziyordu . Beni kaldırdılar ... biraz da eğlenelim değil mi ? Tam bağıracaktım ki arkamda ki kişinin diyeceğim şeyi söylediği için sustum . " su savaşı !"

Bağırana baktığım da ... zaten kim olduğu anlaşılır tabiki de Coşkun . Herkes birbirine suyu fışlatırken ben Cemre'nin önünü siper ediyordum. Sırtım su fışratanlara dönüktü. Cemre kıkırdayıp bana daha çok sarıldı. Bayılıyorum şu kıza ya ....

Yb uzun sürdü farkındayım. Aklıma bir şey gelmiyordu sadece .. şimdi geldi ve yazdım işte . Sonunda ne olacağının farkında olanlar burada mı ?

Herkes farkındadır belki de ..






Continue Reading

You'll Also Like

19.4K 522 23
Asya bir sene önce babasını yani Hakan Emir'i bir dakika bile görebilmek için onun müdürü olduğu şirkette işe başlar . Ama oranın mafyayla bağlılığı...
217 84 11
Geçmişe bağlı kalan bir adam, Geleceğine ihanet etmiş bir kadın.
1.4K 260 13
"Gitme ..." "Gitmeliyim " "Çok seviyorum... " "Keşke çok sevmeseydin ... " "Gidersen ölürüm !" "Kalırsam da ölüyorsun..." Kadın sustu adam sustu ... ...
1.6M 54K 24
"Zorla evlendik farkındasın değil mi?" dedim dehşetle. Umursamadı ve gözlerimin en derine bakıp, belimde olan eli belimi okşamaya başladı. "Evet kar...