Lasă-mă să te iubesc

بواسطة Gabriela_Radu

765K 33.4K 5.6K

Amândoi suferă de același sindrom, sindromul eșecului în dragoste. Deși par duri și își ascund sentimentele... المزيد

Descriere
Trailer
1.Totul începe cu începutul
2. Să înceapă jocul...
3.Let's get this party started
4. Marea mahmureală
5. Eden vs Elvis Presley
6. New York, te iubesc♥
7. Idioți arestați la domiciliu
8. Răsfățata lu' tata
9. Iartă-mă, iubito
10. Sunt un prost
11. Mallorca venim
12. Prinși în fapt
13. Mătușică
14. Mine
15.Goana după pilulă
16. We're coming home
17. Dinner
18. Family time
19. Miss you
20. Try baby
21. No
22. I don't leave you
23. I'm here for you
24. Cum să îți spun...
26. Destăinuiri
27. Diavoliță
28. Câteva surprize
29. Burlăcițe
30. Da sau nu?
31. Una bucată nuntă
32. Al naibii de buchet
33. Our love
34. Vin berzele
Epilog + Mulțumiri

25. Fericire

16.9K 813 193
بواسطة Gabriela_Radu

Dacă nici acum nu își dă seama, o să mă dau eu cu capul de pereți. Sau poate că o face intenționat, adică se preface că nu știe nimic când el a bănuit de la început adevărul. El câteodată mai și glumește și poate că asta e una din glumele sale. Nu cred că de la operație i s-a urcat ceva la cap, este imposibil așa ceva. Nu ar mai săruta atât de bine și nu m-ar fi recunoscut dacă ar avea amnezie. Deci, revin la ideea că o face pe prostul.

Îmi ridic privirea și când îi întâlnesc ochii albaștrii mai strălucitori ca altă dată, mă pierd la propiu în ei, ca de fiecare dată. Cutele ce i s-au format pe frunte și uimirea de pe chipul său mă debusolează total. Nu știu ce alte indicii să îi mai dau ca să deschidă ochii. Oftez dezamăgită și îmi pun mâinile pe brațul său.

-O să fi tată, spun în speranța că în sfârșit va reacționa, dar tot uimit rămâne.

-Sunt gravid? mă întreabă șocat, dar cu o tentă de amuzament în glas.

-Eu sunt însărcinată, iubitule, nu tu! aproape că țip, dar trebuie să îl lămuresc până la urmă.

-Deci, amândoi suntem? Nu mai înțeleg nimic, spune și se bosumflă.

De dată asta sunt eu cea care se supără. Am încercat prin toate metodele, ba chiar i-am și spus că sunt gravidă și el tot nimic. Mă ridic enervată până peste cap de pe pat și mă îndrept spre ușă. Simt nevoia să urlu și să mă descărc. Aproape că îmi dau și lacrimile când ajung în dreptul ușii și pun mâna pe clanță, dar vocea sa mă oprește.

-Știam, răspunde simplu, iar când mă întorc spre el îl văd cum admiră bady-ul copilului. Vroiam doar să văd cât de departe ai de gând să mergi. Iubito, spune și se uită spre mine, vino puțin.

Am dat de belea!

Nu știu de ce, dar parcă ultime sale cuvinte au sunat ca o amenințare și a început să mi se facă frică. Strâmb din nas și fac cale întoarsă spre el. Nici nu pot să îl privesc în ochi, parcă îmi este jenă. Mă așez lângă el pe pat și aștept verdictul. Mă simt ca un porc în ajun, pregătit de tăiere.

-Iubito, uită-te la mine, spune și îmi ridică bărbia cu două degete.

Odată ce i-am întâlnit ochii calzi am recăpătat încredere. Am un presentiment cum că totul va ieși exact cum mă așteptam. Și zâmbetul său îmi demonstrează același lucru, că se bucură de aflarea veștii. Ce m-a deranjat, a fost atunci când o făcea pe prostul. În schimb, atitudinea sa fața de atunci este una mult mai serioasă. Acum nu mai are chef de glume pe seama acestui subiect.

-Mă bucur enorm! un zâmbet și-a făcut apariția pe chipul meu atunci când a vorbit, iar ochii mi-au fost inundați de lacrimi atunci când mâna sa a ajuns pe abdomenul meu. Piticanie mică, eu sunt tatăl tău!

Lacrimi de fericire se preling atât pe obrajii mei, cât și pe ai lui. Îmi mângâie burtica într-un anumit mod, de parcă îi este și frică să mă atingă. Zâmbetul meu se lărgește și mai mult atunci când se uită în ochii mei. Aș vrea ca acest moment să nu se termine niciodată.

-Iubito, îți mulțumesc pentru cel mai frumos cadou pe care l-am primit în viața mea, copilul nostru! Nici nu îți imaginezi cât de fericit sunt, scumpo!

-Te iubesc, Nick! Vă iubesc, iubirile mele! îmi pun ambele mâini peste cea a lui Nick și îmi apropii fața de a lui ca să îl sărut.

Și primesc un sărut plin de dragoste și pasiune. Mă sărută cu toată ființă lui. Pune suflet în el, la fel ca și mine. M-am dăruit lui toată încă din mica noastră excursie. Atât trupul cât și inima mea îi aparțin lui. Nu o să mai existe alt posesor în afară de el, știu asta. Poate că înainte de el am avut parte de iubiți, dar pe nici unul nu l-am iubit la fel de mult ca pe el. Nu aș fi crezut că o să ajungem aici, de la colegi de cameră la iubiți, acum viitori părinți. La început am luat totul ca pe o joacă. Dar acum, totul este cât se poate de serios. Ne-am lăsat duși de val. Dacă cineva mi-ar fi spus că o să fiu iubita lui și că îi voi dărui un copil, i-aş fi râs în fața, eventual i-aş fi dat și cu ceva în cap.

Dar nu. Destinul nostru a fost să fim împreună. Și mă bucur că sunt cu el. Știe să facă o femeie fericită. Iar eu mă consider printre cele mai norocoase, deoarece am un iubit super sexy cu care mai sunt și însărcinată. Mă simt aproape împlinită. Iubită sunt, chair dacă nu îmi spune, îmi demonstrează prin mici gesturi că totuși ține la mine.

Abia după ce ne săturăm amândoi ne desprindem, dar nu de tot. Îmi face semn să mă așez lângă el, iar eu nu ezit. După ce îmi descălțat pantofii, mă pun pe pat și îmi las capul pe pieptul său. El își duce un braț după umerii mei și își coboară încet mâna spre abdomenul meu. În schimb, eu îi înconjor trupul cu o mână și mă cuibăresc mai bine lângă el. Un oftat de plăcere îmi părăsește gura atunci când îi simt buzele moi pe frunte și îmi închid ochii. Mirosul său specific a reușit să îl estompeze pe cel de spital și să îmi încânte nările. Iar căldura sa, nu numai că m-a încălzit pe mine, dar au revenit și senzațiile. Corpul îmi este traversat de anumite stări, și nu cred că sunt din cauza sarcinii, deoarece sunt unele plăcute.

-Ți-am zis că ești minunată? întrebare sa mă face să îmi deschid ochii și să îmi ridic capul cât să îi văd fața. Tu ești regina mea, iar bebe, ori prinț ori prințesa lui tata.

-Abia aștept să îl țin în brațe, spun și îmi trec și un picior peste ale lui.

-Au! spune scurt, strâmbându-se de durere, în timp ce eu mă sperii.

-Ai pățit ceva? îl întreb panicată iar el începe să râdă. Ești un nesuferit, il lovesc în umăr și îmi așez capul la loc pe pieptul său.

-Dar îl iubești, și știi asta! Promit că nu o să te scap din ochi, o să fiu mai ceva ca o lipitoare.

-Serios? încerc să îl provoc să văd până unde poate să ajungă. Promit că o să fiu cuminte.

-La cum te știu, nu prea cred. Mâine vorbesc cu James să îmi dea drumul. Nu mai pot să stau nici o secundă în plus aici.

-Ai motive, iubitule? De ce nu mai ai răbdare?

-Vreau să stau în patul nostru de acasă și să te țin la pieptul meu în timp ce tu îmi spui că mă iubești și că abia aștepți să te căsătorești cu mine...

Ultimele cuvinte au ajuns la mine în stomac. M-am ridică imediat de pe pat și m-am dus în baie unde am dat afară tot micul dejun. După ce m-am spălat bine pe față și m-am șters pe mâini, m-am sprijinit de chiuveta și am început să mă analizez în oglindă. Nu înfățișarea mea mă sperie, ci vorbele lui. Da, visez de foarte mult timp cea ce a zis el, dar nu credeam că, spunând-o el îmi va provoca astfel de stări. Poate că sunt și confuză, dar cred în cea ce a zis el. Nimeni nu ne împiedică să fim fericiți, iar dacă fericirea lui și a mea este să ne căsătorim, atunci așa va fi. De când aa intrat în viața mea, totul are un alt sens. Parcă acum a răsărit soarele și pe cerul meu, când el mi-a zâmbit cu dragoste.

M-am întors la el la fel de pildă cum am plecat, dar ceva mai gânditoare. Nu știu ce să îi spun sau ce să fac. Parcă, citindu-mi gândurile, Nick își întinde mâna spre mine și mă lasă să îmi reiau poziția, la el în brațe. Nici nu a mai contat că am fost desculță la baie, totul a fost prea rapid.

-Ești bine, iubito? Nu vreau să plătiți ceva, îmi spune îngrijorat și mă mângâie pe păr.

-Acum da, șoptesc atât de încet încât mă mir că m-a auzit.

-Atât de tare te-a speriat adevărul? Nu cred că am zis o minciună, adică o să ne căsătorim în curând, nu?

-Stai puțin! Nici măcar nu m-ai cerut și tu vorbești despre căsătorie! mă revoltez și îmi ridic fața spre el.

-Măcar pot să îmi fac speranțe, care în curând se vor adeveri, te asigur. Nu o să te las petru nimic în lume, mai ales acum.

-Vrei să spui că sarcina este un pretext?

-Scumpo, nu. Nici măcar nu m-am gândit la așa ceva. Puteai să fi și regina angliei sau chiar și o cerșetoare, că eu tot nu o să renunț la tine.

-De ce? De ce nu vrei să te despărți de mine? Aș putea să avortez și să te las să îți duci viața de dinainte.

-Să nu vorbești de avort, îmi spune serios.

-Atunci aș putea să îl cresc singură.

-Nici atât! Copilul nostru va crește cu ambii părinți! Și nu te las pentru că țin prea mult la tine! De câte ori vrei să îți repet? mă întreabă exasperat iar eu îi zâmbesc și îmi apropii buzele de ale lui.

-Poți să mai repeți o dată? îi șoptesc cu bezele lipite de ale lui.

-Ești enervantă, dar fie. Hm... Te plac, e bine?

-Deocamdată mă mulțumesc și cu atât, spun ca mai apoi să îl sărut scurt pe buze.

Tot restul zilei mi l-am petrecut stând cu Nick și vorbind despre nimicuri. Am reușit să vorbesc și cu James, chiar dacă era ocupat și mă tot evita, și să îi fac rost iubitului meu de biletul de externare. La început nu a fost de acord, dar cu câteva argumente susținute și de autoritatea domnului Gates am reușit până la urmă. Poate mă crede o pacoste, dar eu abia aștept să nu mai calc în acest spital. Mi s-a urât să vin zilnic. Am rezolvat problema și cu terapeutul care va veni zilnic la noi acasă timp de câteva săptămâni, până când Nick va putea merge. Tot azi, m-au sunat și cei cu fotografia înrămată să îmi spună că mâine dimineață va veni o echipă de montaj cu ea. Aici se va ocupa Sam, deoarece eu voi fi ocupată cu Nick și mutarea lui.

Am mâncat prânzul împreună cu Nick la spital. Am avut parte și de o mică vizită astăzi. Sora sa, Mara, ne-a vizitat în după miaza aceasta. Este extrem de bucuroasă că suntem din nou împreună și ne-a uimit când ne-a zis că vorbește cu un băiat. Eu știu că s-a referit că băiatul acela îi este iubit, dar având în vedere că Nick este o fire vulcanică și nu vrea să împartă nimic cu nimeni, nu a vrut să ne dea detalii.

Tot astăzi m-a sunat și tata care mi-a zis că săptămâna asta are de rezolvat ceva prin New York și că ne va face o vizită împreună cu mama. Aici m-am panicat, deoarece ei nu știu absolut nimic de relația mea cu Nick și nici de sarcină. Mă îndoiesc că Sam le-a spus ceva.

Am ajuns acasă obosită și tot ce am putut face a fost să stau puțin de vorbă cu Sam și Eden și să le dau niște detalii pentru ziua de mâine, să mănânc niște spaghete bolognese și să îmi fac un duș. M-am schimbat într-o pijama simplă și m-am băgat în pat așteptând să mă cuprindă somnul.

Toată noaptea am dormit ca un prunc. De dimineață m-am trezit voioasă și foarte bine dispusă. Chiar dacă telefonul mobil a fost cel care mi-a dat deșteptarea, nu a reușit să mă enerveze, ca altă dată, fiindcă știam cine mă sună. Am răspuns apelului și am așteptat ca vocea să mă întâmpine.

-Bună dimineața, regina mea! Cum au dormit iubirile mele?

-Bună, iubitule. Foarte bine, să știi. Abia așteptăm să venim să te luăm acasă. Tu cum ești?

-Ca un leu într-o cușcă. Simt că nu mai am aer iar timpul nu vrea să treacă mai repede, îmi răspunde și mi-l și imaginez cum stă și își roade unghiile de nervi.

-O să ajung și eu într-o oră pe la tine.

-O oră?! exclamă supărat. Nu, iubito, nu pot să mai aștept atât. În maxim o jumătate de oră ești la mine în salon.

-Nick, nici măcar nu m-am ridicat din pat și tu vrei să ajung la tine atât de repede. Și mă mai ții și tu la telefon.

-Acum dai vina pe mine? Păi dacă îmi este dor de tine, tu ce vrei să fac? Abia aștept să ajung acasă și să mă joc cu Sara!

-Și eu care credeam că vrei altceva, spun și mă întristez.

-Iubito, tu ești principala mea ocupație acum, deci nici nu se pune problema. O să am tot timpul din lume ca să îți satisfac poftele, mai ales cele sexuale.

Mi-l și imaginez cum râde în acest moment. Nu numai că tonul lui folosit a fost unul extrem de sexy și a reușit să mă excite doar dintr-atât, dar și cuvintele folosite au fost calculate. Chiar îmi făceam griji în privința vieții mele sexuale. Cred că am o lună de când nu am mai făcut nimic, nu că aș fi avut și cu cine.

-Mă lași să mă pregătesc? îl întreb și îi aud oftatul.

-Bine, te las, dar să nu întârzii. Ne vedem curând, îmi spune iar eu închid telefonul.

Îmi place la nebunie să mă trezească el, dar aș vrea să fie și de față când o face. Numai gândul că din seara asta o să dorm la pieptul lui și tot acolo o să mă trezesc mă face să zâmbesc și mai mult și să mă grăbesc.

Pe lângă faptul că m-am pregătit, a trebuit să îi fac și lui un mic bagaj cu haine. Am mâncat singură deoarece ceilalți sunt plecați în oraș. Când mă gândesc că peste aproximativ două ore o să îl aduc acasă, îmi vine să urlu de fericire. Am intrat repede în mașină și am demarat în trombă spre spital. Mai întâi m-am ocupat de câteva formalități apoi am intrat la el în salon.

Este tot un zâmbet. Stă pe marginea patului ridicat și se sprijină în mâini. Își ridică privirea când mă vede și își întinde mâna spre mine. Îi las ce i-am adus lângă pat și mă poziționez între picioarele sale. El își așează mâinile pe soldurile mele și mă lipește și mai mult de el.

-Bună, iubito. Ce fac prințesele mele? mă întreabă și se apleacă ca să își lipească obrazul de abdomenul meu.

-Am venit să îl luăm pe tati acasă pentru că ne e dor de el, ești gata ?

-Dă-mi un sărut și imediat mă îmbrac.

Îi dau sărutul cerut, unul care să îl aprindă și mai mult. Geme mulțumit când îmi duc mâinile în părul său iar mâinile îi coboară ușor pe coapsele mele și le strânge atunci când îl mușc de limba sa jucăușă. După ce îmi aplică și mie același tratament, adică mă mușcă de limbă, îmi eliberează gura, ca mai apoi să îmi depună săruturi pe față.

-Ești minunată, spune printre săruturi, dar, se depărtează de mine, acum nu pot să îmi împlinesc visul de a face dragoste cu tine. Acasă, o să avem tot timpul din lume.

L-am ajutat să se îmbrace în niște blugi și tricoul ce i l-am cumpărat eu, iar când l-am văzut, m-ai aveam puțin și plângeam, dar el m-a luat în brațe și m-a sărutat până când doctorul a intrat în salon. Nici acum nu vrea să se oprească, dar James tușește fals și parcă îl deranjează ce vede.

-Știu că nu mai aveți răbdare până acasă, dar totuși, ați putea să vă abțineți, nu spune și face câțiva pași spre noi.

-Mă rog, spune și iubitul meu și își trece o mamă prin păr.

-Nick, ai încercat ce ți-am zis eu? se pare că amândoi mă ignoră, iar eu decid să îi las în pace, însă mâna lui Nick o prinde pe a mea și mă trage și mai mult lângă el.

-Nu, nu am încercat pentru că îmi este frică.

-Ce zici de acum? Uite, Lin, tu vino în locul meu și eu o să te sprijin, bine?

M-am ridicat de pe pat și am făcut în tocmai ce mi-a spus doctorul. Câțiva pași mă despart de el și încep să cred că vrea să îi parcurgă Nick până la mine. Doctorul îi pune mâna după gâtul său și îl ajută să se ridice de pe pat. Îl văd cum se chinuie să fac un amărât de pas, și ca să îl încurajez, o idee îmi trece prin cap.

-Iubitule, diseară nu mai primești desert dacă nu ajungi până aici! când își ridică privirea spre mine îmi zâmbește pervers atunci când îi fac cu ochiul și oftează când îi arăt cu degetul locul unde trebuie să ajungă.

-Nick, dacă nu te miști, o sărut pe Lin eu, ce zici? îl amenință și doctorul și devine dintr-o dată nervos și face pașii hotărât până la mine .

Încerc să îl prind atunci când se lasă moale, dar doctorul îl sprijină mai bine și îl așează pe pat. Mă îndrept spre el și îi iau fața în palme. Este transpirat și respiră greu. Știu că a făcut asta doar ca să îi demonstreze doctorului că nimeni nu se atinge de mine. Îl sărut delicat pe buze și zâmbesc mândră de reușita sa.

-Bravo iubitule, în seara asta o să ai parte de o surpriză, îi spun la ureche pe un ton seducător și îi aud oftatul.

-O să fierb până atunci! spune dezamăgit și mai primește un sărut pe obraz din partea mea.

-Faci progrese, Nick! Vreau de cel puțin două ori să faci ăsta în fiecare zi. Lin, mă pot baza pe tine? mă întreabă doctorul iar eu afirm cu toată seriozitatea mea.

După o oră în care am vorbit cu doctorul, am reușit să plecăm în sfârșit acasă. I-am cumpărat lui Nick niște cârje ca să se poată mișca, chiar dacă până la mașină a fost dus într-un cărucior. Acum ne aflăm în mașină așteptând la un semafor. Coada este infernală și ma bucur că o să întârziem acasă. Sub atenta supraveghere a lui Nick, am reușit să îi trimit câteva mesaje lui Sam ca să o informez de noi și să o întreb cum stă cu pregătirile.

O doamnă cu câteva buchete de flori se plimbă printre mașini, iar Nick începe să se caute prin buzunare. Deschide geamul și o cheamă pe doamna respectivă. Se uită cu coada ochiului la mine și apoi îi cere:

-Vreau cele mai frumoase flori pentru cea mai frumoasă femeie din lume, spune și îi întinde banii vânzătoarei.

Doamna se uită zâmbind spre mine și apoi alege dintre buchete unul de trandafiri roșii. Nick îi mulțumește, apoi închide geamul și se întoarce spre mine. Îmi întinde buchetul de flori zâmbind și apoi îmi ia mâna pe care se află inelul și o duce la buze, depunând mici săruturi pe ea.

-Îți mulțumesc pentru fiecare secundă în care ești cu mine, pentru că mă iubești așa cum sunt și pentru că ești mama copilului meu.

Îmi așez mâna pe obrazul său și îl sărut dulce. Doar că nu am avut timp de mai mult pentru că șoferii au început să ne claxoneze, fiindcă se pusese verde la semafor și eu nu mă mișcăm. I-am dat florile înapoi lui Nick și am călcat accelerația. Nick și-a pus mana stângă pe piciorul meu și a început să mă mângâie.

-Te iubesc, i-am spus și m-am uitat pentru câteva secunde la el, cât mi-a permis traficul.

Când am ajuns în subsolul blocului, l-am apelat pe Eden ca să vină să mă ajute. Eu am luat restul bagajelor, printre care și buchetul de trandafiri și am urcat împreună cu cei doi în lift. Nick și cu Eden tot își şuşoteau câte ceva și se mai uitau pe furiș la mine.

O atmosferă veselă predomină în apartament, așa cum m-am așteptat. Familia lui Nick a venit și ea pentru a îi ura Bun venit, pe lângă Sam și Eden. Prima care a sărit pe el a fost cățelușa Sara, extrem de fericită să își vadă tatăl.

-Scumpa mea, ai crescut enorm, îi spune și o ia în brațe, dar după puțin timp o lasă jos și merge să îi salute și pe ceilalți.

Cea mai emoționată este Mara care a început să plângă când l-a luat în brațe. Cu ajutorul lui Eden, care l-a cărat de la persoană la persoană, s-a așezat pe canapea alături de ceilalți. Eu am pus florile în apă, iar Sam a venit ca să aducă șampania și paharele. Amândouă am început să râdem fără motiv, dar de fapt îl știm: îi iubim pe cei doi proști extrem de mult.

Am început să mă încrunt atunci când Eden a vorbit ceva cu Nick și apoi a dispărut prin apartament. M-am alăturat și eu celorlalți, încercând să vorbesc ceva important cu Mara, dar Nick m-a prins de mână și m-a așezat la el pe picioare. M-a sărutat o dată și apoi m-a înconjurat cu brațele sale.

-Le spunem? mă întreabă la ureche, iar eu mă întorc spre el.

-Tu, nu eu!

Mă ridic din brațele sale și încerc să îl ajut și pe el să se sprijine de mine, dar nu mă lasă și îl cheamă pe fratele său. Cu o mână ținând-o pe a mea și cu cealaltă sprijinindu-se de Rory, Nick captează atenția musafirilor. Sosește și Eden care își sărută iubita fugitiv și o ia în brațe. Câteva perechi de ochi ne privesc uimiți și totodată amuzați. Unii știu despre ce este vorba, alții nu chiar. Zâmbetul de le chipul domnului Gates mă face să mă înroșesc și să vreau să mă evapor.

-Vă mulțumesc că sunteți aici. Chiar nu mă așteptam să îmi revăd familia atât de repede, a fost o surpriză pentru mine.

Pivirile noastre se intersectează imediat, iar mâna sa o strânge puțin pe a mea.

-Vreau să vă spun că sunt cel mai fericit om de pe pământ, de ce? Pentru că viitoarea mea soție îmi va dărui un copil, spune și mă trage spre el, iar eu îmi pun o mână pe pieptul său. Iubito, îți mulțumesc pentru tot. Tu ești regina mea!

Toată lumea începe să aplaude și să ne felicite, dar noi suntem prea ocupați să ne sorbim din priviri ca să îi băgăm în seamă. Doar atunci când Eden își cere scuze, și sunt nevoită să mă așez lângă Nick pe canapea. Stăm îmbrățișați și îl privim pe Eden cum o trage pe Sam în mijlocul camerei și se așează în genunchi în fața ei. Emoționată, sora mea își duce ambele mâini la gură. Mie îmi scapă două lacrimi de bucurie pentru ea, dar Nick mi le șterge și mă strânge și mai tare în brațe.

-Nebunatica mea mică, nici nu știi cât de mult pot să te iubesc. Încă de când ne-am cunoscut ai reușit să mă cumințești și să mă seduci. Sunt prizonierul tău iar tu stăpâna mea. Acum, când peste câteva luni vom forma o adevărată familie, vreau să îmi aparți și în acte, chiar dacă sunt proprietarul inimii tale. Te iubesc enorm și, spune și scoate din buzunar o cutiuță mică și roșie, vreau să devi doamna Rockefller! Iubito, vrei să te măriți cu un prost?

La întrebarea adresată de Eden toți începem să râdem, deoarece numai el este în stare să spună asemenea prostii. Nick îmi sărută fruntea și își pune mâna pe abdomenul meu, șoptindu-mi ceva la ureche.

-În curând și eu o să îți pun această întrebare, iubito!

Sam răspunde un Da tare și răspicat, apoi, după ce Eden îi pune inelul pe deget, sare la el în brațe, dărâmându-l pe pe covor. Domnul Gates desface șampanie și toarnă în fiecare pahar pentru a toasta. Atunci când Mara vreau să îmi înmâneze și mie unul, Nick o oprește.

-Știi că nu ai voie, iubito. Nu vreau să pățească ceva junior, îmi spune ca un avertisment.

-Dar îmi e poftă, încerc să protestez chiar dacă mint.

-Iubito, nu vreau să ne certăm. Ești foarte căpoasă de la un timp, dar o să te cumințesc eu în seara asta.

Înghit în sec la auzul amenințării, dar sărutul pe care îl privesc îmi demonstrează că nu trebuie să îmi fie frică.

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

7K 124 57
This story is bilingual (romanian&english) and contains: curses, kisses, tears, drama, violence, action, blood, bad grammar If you're not comfortable...
15.6K 1.2K 25
Următorul mesaj este emis de către Palatul Princiar În numele Alteței Sale Serenisime Instituția Prințesei de Marsilia va fi reprezentată de către Ju...
92.6K 7K 50
Volumul I:Pasăre de Noapte Volumul II:În mrejele iubirii Jolanne este o tânără al cărei destin a fost scris încă de la inceputul vieţii ei. Obligată...
70.4K 2.7K 27
Atunci când fratele tău îţi găseşte o slujbă de bonă, întreabă-l tot, despre tot. Asta n-a făcut Kira, când fratele ei i-a găsit de lucru la un priet...