DURAKTAKİ KATİL (TAMAMLANDI)

Par sirinpandaa

1M 46.3K 10.8K

Donuk gözlerini ucunda durduğu uçurumdan çekti. Bakışları beni bulduğunda gözlerindeki acı ifadenin ne kadar... Plus

1- ÖLÜMÜN SOĞUK NEFESİ
2 KAÇIŞ
3. ÖLÜ BEDEN
4. GÖLETTEKİ CESETLER
5.İÇİMDEKİ NEFES
6.SENİN YANIN ÖLÜM !!
7. KURTULUŞ
8. ÖLÜMÜ HİSSETMEK
10. ACI FERYATLAR
11. UTANÇ
12. ANGEL OF DEATH
13.ZİNCİR
14. ZEHİR
15.VİCDANSIZ
16.ACI
17. KÖTÜ RUH
18. ÖLMELİSİN !
19.SİYAH YAĞMUR
ÇOK ÖZEL FRAGMAN !!!
20.KARANLIĞI TERK EDERİM
21.CEZA
22. ÖLÜ
23. MEZAR
24. HİSSİZ
25. KURŞUN
26. BANA AİT
27.MUHTAÇ
28. LAVİNİA
29.ÖZGÜR KUŞ
30. ÖPÜCÜK
31. KORKU
32. YOKLUĞUNDA
33. PLAN
34. KARANLIĞIN DOĞUŞU
35. ARZU
36. KOALA
37. ELVEDA
38.KÜL
39. BİTTİ
40. SONSUZLUK
41. MİLA
42. FİNAL - PART 1
43. FİNAL - PART 2
ÖZEL BÖLÜM ❤
DUYURU

9. KATİLİ SEÇMEK

22.5K 1.2K 83
Par sirinpandaa

Hıçkırıklarımın arasından dışarıyı seyrediyordum . Bir türlü susturamadığım kalbim atmayı bırakmak üzereydi . Zor nefes alıyordum ve bunun farkındaydım . Taksiye evin adresini vermiştim . Peki eve girebilir miydim ? O eve nasıl geri dönecektim ki ? Parmaklarımla yüzümü kapatıp kendime gelmeyi denedim . İçimde bir yerlerde anlatamadığım bir duygu vardı . Ve bu şimdi gün yüzüne çıkıyordu .

Özlem . Mirza'yı özlüyordum . Oysa kendime kızmıştım en başından . Bir katili aklından çıkar diye . Derin bir nefes alıp gözümün altını sildim . Taksi eve yaklaşıyordu ama yavaş gidiyordu . Sonunda durduğunda yavaşça kapının kulpundan tuttum . Kulaklarımı dolduran 'klik 'sesinin ardından ürkerek kapıya bakındım . Kapılar kilitlenmişti . Ne olduğunu anlamaya çalışırken duyduğum sesle tüm bedenime yayılan korku titrememe neden oldu  .

'Kızıl ? ' korkuyla kapıya uzandığım sırada kolumdan tutmasıyla geriye savruldum . Ensemi sert bir şekilde koltuğa çarptığımda acıyla inledim . Ön taraftan bir anda üzerime çıktığında korkuyla elimi ona doğru savurdum . Kollarımdan tutarak bacaklarımın üstüne çöktüğünde korkudan bayılmak üzereydim . Hiç bir şey yapmak istemiyordum . İçimden bir duygu onu gördüğüme sevinmeye çalışsa da beynim her dakika onun Katil olduğunu hatırlatıyordu bana .

Korkuyla çığlık attığımda ellerimi kıracak kadar sıkmaya başladı . Acıyla yüzümü buruşturdum . Kesinlikle beynim ondan korkuyordu . Ona doğru dizimi savurduğumda kasıklarına gelen tekmem acıyla kıvranmasına sebep oldu . Ellerini bir anlık gevşettiğinde son gücümü de kullanarak göğsünden itekledim . Kapıya doğru savrulduğunda acıyla inledi . Hızla kapıya yetişip kilidi çevirdim . Beni yakalamak için uzansa da sadece saçımın ucundan tutabilmişti . Saçlarımdan kopan tel derimde iğne etkisi yaratırken hızla ilerlemeye başladım . Onunla ilk karşılaştığım sokaktaydım . Daha doğrusu bana ilk iğneyi yaptığı sokakta . Korku tüm bedenimi ele geçirirken hızla adımlarımı güçlendirdim . Arkama dönmeye fırsatım olduğunda taksiden indiğini gördüm . Önüme dönüp bana doğru koşmasını aldırmadan koşmaya devan ettim . Ta ki kapıdan çıkan Emre'yi fark edene kadar .

'Emre !! ' korkuyla çığırdığımda bakışları beni buldu . İki saniye bana bakındıktan sonra omzumun arkasından arkaya bakmaya başladı . Mirza'nın yaklaşmasına izin vermeden hızla Emre'nin kollarına dolandım . Kalbimin ritmi , göğsüne yasladığım kulağımda atıyordu sanki . Koşmam hataydı . Onu görmek istemiştim ama bunun tamamen bir yanılma olduğunu anlamıştım . Beni öldürecek olan birinin yanında kalmak mı istiyordum ? O bir Katil !!

Bağıran iç sesim her şeyi açıklığa kavuşturduğunda korkuyla kafamı kaldırdım . Emre hızla beni arkasına çektiğinde korkuyla sokağın öbür ucuna baktım . Mirza yüzünü kapatacak şekilde şapka taksa da çenesi görünüyordu . Ve o boynunda hasta olduğum dövmesi . Korkuyla kollarımı Emre'nin ellerine doladım . Mirza ' nın çenesinin seyrediğini fark etmem uzun sürmemişti . Ona dokunmama mı kızıyordu . Saçmalama diyerek araya giren düşüncelerime hak verdim . O sadece seni öldürmek istiyor . Doğruydu .

Bakışlarım ikisinin arasında gidip gelirken aklıma eski anılarım geldi . Emre benim altı yaşından beri yanımda olan birisiydi . Ona her şeyimi anlatırdım . Klasik abi kardeş ilişkisi yoktu bizim aramızda. Ben ondan hoşlandığımı düşünüyordum . Ama her şey değişmişti. Emre başka birisine aşık olmuştu ve benim zayıf kalbim onu abisi gibi görmeye mahkûm kalmıştı . Emre bir anda ellerimin arasından kaydığında korkuyla gözlerimi kapadım . Havada uçuşan yumrukları görmemle yutkunmam bir oldu .

Birbirlerine öldüresiye attıkları yumruklar bazen boşa gitse de yüzleri çoktan zarar görmüştü . Ne yapmam gerekiyordu ? Ne yapmalıyım ? Korkuyla titreyen parmaklarıma baktım . Güçsüzdüm . Ne yapabilirdim ki ? Bir hiçtim ben . Korkuyla önüme döndüm . Emre üste çıkmıştı . Bir eli boğazını kavrarken diğer eliyle yumruklarını savuruyordu . Korkuyla elimi kaldırdım ve ileriye doğru uzattım . Ormanda ağaçtan düşerken hissettiğim sesi bir daha duyduğumda bir anda kararan gözlerimle evin demir kapısına doğru düştüm . Sırtım sert bir şekilde çarptıktan sonra yere düştüğümde yavaşça gözlerimi araladım .

Bu sefer de beni tutmasını beklemiştim nedensizce . Emre'nin ne zaman benden ayrılıp , Mirza'ya yumruk salladığını görmemiştim . Ya da Mirza'nın ne zaman karşılık verdiğini . Tek gördüğüm beni isteyen iki insandı . Ama birisi katildi . ' Her gerçeğin bir yüzü vardır ' diye düşündüm . Demir kapıya yaslanarak ayağa kalktım ve elimi kalbime koydum . Neden hissedemiyordum ki ? İçimi bir panik daha kaplarken yavaşça kafamı kaldırdım .

Bir anda gelişen olaylarla Mirza , Emre'yi üzerinden atığında ayağa kalkma fırsatı yakaladı . Eline aldığı siyah şeye korkuyla baktığımda kalbim tekledi . O bir silahtı . Hızla inip kalkan göğüslerine baktım . Mirza silahı belinden çekip namlusunu tam Emre'nin kafasına doğru tutmuştu . Korku tüm bedenime yayılırken yerdeki şapkaya baktım . Terlediği için saçları ıslanmıştı . Şapka kafasından düştüğü için yüzünü daha rahat görüyordum . Yorulmuş gibiydi . Nefesini duyuyordum sadece . Emre şaşkınlıkla onu izlerken onun da farklı olmadığını gördüm . İkisi de birer boğa gibiydi . Kızgın birer boğa . Bana döndüğünde korkuyla geriledim . Silahın ucu hala Emre'ye bakıyordu . Bu hiç hoşuma gitmese de durmak zorundaydım . Ona bir şey olmasına izin veremezdim .

' Kızıl ? ' sesini duyduğumda bakışlarımı silahtan alıp ona çevirdim . Bana bakmıyordu ama benimle konuşuyordu .

' Seçimini yap . Şimdi ' dediğinde şaşkınca beklemeye başladım . Ne seçiminden bahsediyordu bu ? Korku bedenimi titreterek geçtiğinde nefes alaya çalıştım . Bana seçim yaptırıyordu . O mu ben mi demişti kısaca . Şaşkınlığım artmaya devam ederken elini uzatan Emre'ye döndüm . Gülümsediğinde ben de gülümsedim .

Doğru olan şeyi yapacaktım , herkes için . Emre'ye doğru ilerlemeye başladım . İlk önce tek olan merdiveni inmiştim . Sonra da yavaş adımlarla ilerlemeye başlamıştım . Mutlu olabilirdim . Bir anda kalkan elle neye uğradığımı anlamazken Mirza'ya baktım . Silahı hala ona doğrultsa da artık bana bakıyordu ve elini de bana uzatmıştı . Ne yapmam gerektiğini düşünürken bir yandan da korkuyordum .

Sence seni bırakır mı ? Sesim beynimde yankı yaptığında ona hak verdim . Onu seçmezsem beni bırakır mıydı ? Bırakmazdı .

Arkanı döndüğün anda öldürür seni . Emre'yi seçersem bu olacak mıydı ? Evet . Beni öylece bırakmazdı . Korkmaya devam ederken ellere baktım . Gözüm sadece Mirza'ya bakıyordu . Elimi yavaşça kaldırdım ve Emre'ye doğru uzattım .

Yapma . Öldüreceksin onu !! Gür sesle içimde yankı yapan cümleyi tekrarladı beynim . Onu öldürecektim . Benim yüzümden . Yavaşça Emre'ye yaklaştım ve kulağına eğildim . Mirza bize uzaktı ve fısıltımı duyamazdı . Yavaşça geriye çekildikten sonra Mirza'ya döndüm ve elimi uzattım . Elimi sıkıca kavradığında beni kendine çektikten sonra silahı yavaşça indirdi ve beline koydu . Emre beni tehlikeye atacak kadar aptal değildi . Hele de bu olaylardan sonra .

Hızla ilerlemeye başladığımızda elimi sıktığını fark ettim . Onu sinirlendirmiştim . Bunu görebiliyordum . Bu iyi de değildi . Taksiye bindiğimde hızla üzerime eğilip kemeri taktı . Sonunda taksiyi çalıştırdığında korkuyla önüme bakındım . Emre korkuyla bana bakıyordu . Taksi ara sokakta geriye giderken son çareme el salladım . Üzgünüm Emre . Ölmene izin veremezdi bu zayıf kalbim ...

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

Mafya Sekreteri (Raflarda) Par Zem.

Roman pour Adolescents

8.7M 222K 50
Çağrı'nın annesinden sonra tutunduğu dal Demir'di. Demir'in hayatındaki tek doğruydu Çağrı. Klasik mafya hikayelerinin standartlarını aşan, burun kır...
İHTİLAL Par Fatma Demir

Mystère / Thriller

796K 27.9K 63
"Benimle oynarken iyi düşün." diye hırladı. Sesi karnımı burkarken dudaklarıma kilitlenmiş bakışlarını görünce karanlığın verdiği cesaretle güldüm. "...
479 120 19
"Beni gerçekten sevdiğine nasıl inanacağım?" dedim onun mavi gözlerine bakarak. Benim kahverengilerim onun mavi deryalarına karışırken duyacağım ceva...
KarAslan Par Madra

Roman Historique

727 58 8
Yedi kıtada hüküm süren krallıkların savaşlarını aşklarını konu alan zaman zaman +18 aşk ve savaş sahneleri barındıracak bir hikayeyle sizlerleyim u...