The Game of Love ||H.S. fanfi...

Par AndreeaBraicu

125 9 4

'' Au coborat pe scarile casei , tinandu-se de mana. Baiatul , fiul Jessicai presupun , tinea de mana o fata... Plus

Prolog

1. New city. New things.

71 4 2
Par AndreeaBraicu

Am urcat in masina matusii mele si am pornit. Nu credeam ca voi pleca vreodata din casa aia, nu cel putin pana se termina liceul. Am incercat sa il ignor pe Theo , verisorul meu , care pe bancheta din spate parea ca e la un parc de distractii , si am inchis ochii , gandindu-ma la cat de mult s-a schimbat viata mea in ultimele 2 luni.

*Flashback*

Parinitii mei au plecat la munca , acestia avand meseria de avocati , au un program incarcat , astfel fiind nevoiti sa lucreze si sambata. Eu , ramasa singura acasa , mi-am petrecut ziua ascultand muzica si uitandu-ma singura la filme. Ma uitam singura pentru ca nu am aproape nici un prieten , cel mult cativa colegi mai apropiat , pentru ca sunt stilul de fata care studiaza mai mult si nu prea baga in seama restul lucrurilor.

Mai pe seara , am primit un telefon in care mi se spunea sa merg de urgenta la spital , caci parintii mei sunt acolo in stare grava. Find foarte speriata , am sunat un taxi si am mers direct la spital. Parintii mei se aflau in operatii , cu mici sanse de supravietuire. Asta e tot ce am putut sa aflu , caci nimeni nu imi raspundea la intrebari , precum ce au patit.. Speriata , am inceput sa plang si am continuat asa pana cand un doctor a venit la mine sa imi dea vestile despre parintii mei. Au murit. Amandoi au murit.

Am lesinat si cand ma trezisem , vecina mea care imi era ca o bunica , era la spital , afland si ea de tot dezastrul intamplat.

*End of flashback*

Ei bine , asta e evenimentul care mi-a schimbat viata. De la accident , care defapt s-a dovedit a fi o crima in care parintii mei au foat impuscati, am inceput sa beau , sa fumez. Matusa mea stie lucrurile astea , dar cu toate astea , prima data cand a avut ocazia a venit dupa mine si astfel , acum sunt in masina ei , in drum spre Londra. Revenind la moartea parintilor mei. Cum spuneam , a fost o crima , dar nu e de mirare pentru ca acestia erau avocati si aveau multi clienti nemultumiti care sa le doareasca raul. Mama si tatal meu au foat impuscati. Acesta este motivul mortii lor. Politia nu a mai prea acordat atentie incidentului si cand a avut loc o bataie in cartier , moartea patintilor mei a fost uitata , precum si ancheta crimei.
-Sam , o sa stai cu mine in camera? Samanthaaaaaaa!! ma striga varul meu , Theo , pe care am incercat sa nu il bag in seama , insa fara rost.
-Oh nu, Theo. Samantha are camera ei. raspunse matusa Emily pentru mine.-Sam , am pregatit o camera pentru tine. Este cea cu balcon , am amenajat-o pe gustul tau , sper sa iti placa. ma informase matusa
-Multumesc , nu era nevoie , ma descurcam si cu canapeaua din sufragerie. am raspuns politicos
Macar unele parti din eu cea dinainte de accident au ramas.
-Stai linistita , Sam.

***

-Samantha! ma trezise matusa mea din somn. -Am ajuns , scumpo.
- Oh , bine.
M-am uitat din masina cum se indeparta spre casa cu Theo dormind in bratele ei. Se pare ca am dormit restul drumului pana aici , probabil adormind in timp ce ma gandeam la detaliile din ultimele 2 luni. Am incercat sa nu imi umplu iar gandirea cu gandurile astea si am iesit din masina. Mi-am luat bagajul si m-am indreptat spre intrarea in casa. Cand am intrat in casa , m-am asezat pe canapea pana venea matusa Emily de la etaj sa imi spuna unde se afla camera mea. Pe masuta din sufragerie era un tablou cu Emily, Theo si Will , unchiul meu. Acesta a murit acum 5 ani intr-un accident de masina. Era o persoana grozava si mereu imi lua apararea daca ma certam cu parintii. Il iubeam extrem de mult si ma bucur ca a murit cand aveam 13 ani , caci atunci nu am recurs la fumat si baut , dar atunci imi erau si parintii alaturi.. Cand acum , o am doar pe matusa Emily si pe baiatul ei sau verisorul meu , Theo.

Cand am auzit pasii lui Emily pe scari am pus tabloul inapoi pe masa , nerealizand cand il luasem in mana. Venise langa mine , insa ramanand in picioare langa canapea si am incercat sa ii zambesc cat de real pot.

-Ok , hai sa iti vezi camera si sa imi spui daca iti place. imi spuse entuziasmata.

-Bun , cu siguranta o sa imi placa. am spus si m-am ridicat in picioare , imbratisandu-mi matusa.

Simteam nevoia sa ma revansez cumva pentru toate lucrurile care le face pentru mine si , deocamdata, asta a fost tot ceea ce am gasit.

-Pentru ce a fost asta ? ma intreaba parca si entuziasmata dar si nedumerita de reactia mea brusca.

-Multumesc , Emily.

Matusei mele ii spun Emily pentru ca de mica am fost invatata sa ii spun asa pentru ca ea se simtea batrana daca ii spuneam matusa.

-Stai linistita , Sam scumpo. Stii cat de mult te iubesc si as face orice ca sa iti revi si sa fi iar optimista , as face orice sa iti poti trai viata ca o adolescenta normala.

-Multumesc mult.

S-a intors si a inceput sa se indrepte spre scari, eu mergand dupa ea. Am urcat scarile si am ajuns pe hol , apoi camera mea era prima la dreapta, asta stiu din ceea ce imi spuse Emily in masina inainte sa adorm. Si asa era. Emily mi-a deschis usa si apoi a inchis-o in urma mea , lasandu-ma singura pentru a-mi explora camera .

Camera era vopsita in culoarea unui crem cu noante de roz inchis. Era o culoare frumoasa. In partea dreapta , la intrarea in camera , era un dulap cu 2 usi glisante si oglinda pe ele. Pe peretele din stanga era un birou de un maro inchis , cu un laptop pe el. Normal ca Emily se gandise la toate inainte sa vin aici. In mijlocul camerei , lipit cu o parte de peretele drept , se afla patul , care aveam corpul din acelasi lemn ca biroul si saltea cu asternuturi de un albastru inchis. Peretele din fata intrarii era jumatate acoperit cu geam din sticla , si cu o usa , si ea din sticla , prin care intrai in balcon. Am mers in balcon , care era unul destul de mare si privelistea era cea din curtea din spate. Nu minunata , dar totsi frumoasa. M-am intors inapoi in camera si mi-am lasat geanta cu cele cateva haine pe scaunul de la birou. Curioasa , si parca sigura de ceea ce se afla inauntrul dulapului , am pasit pana la el si l-am deschis. Dupa cum ma asteptam , dulapul era plin de haine pe marimea mea. Emily avuse grija si de acest aspect. Am zambit slab si m-am intins apoi pe pat. Matusa mea isi permitea toate aceste lucruri pentru ca lucreaza ca si judecator si sotul ei facuse o avere destul dr mare din avocatura. Cam toata familia mea se ocupa cu avocatura sau cu lucruri din acest domeniu.

Camera mea era geniala , si pot spune ca pe gustul meu. Am vrut sa ies din camera , dar cand ma indreptam spre iesire o us mi-a atras atentia. Nu pot sa cred. Nu am observat-o pana acum in camera , dar daca aia era baia mea proprie eram in stare sa explodez de entuziasm. Am pasit spre ea si am apasat usor clanta intrand in camera. Intrasem defapt in baie , in propria mea baie. Aici faianta era de un albastru inchis, iar lumina difuza de acceasi culoare. Nu era o cada , dar era o cabina mare de dus cu multe functii. Era genul ala de cabina in care poti asculta muzica presupun. Nu am mai acordat atentie celorlalte detalii si am iesit din baie, indreptandu-ma iar spre iesirea din dormitor. Am iesit din camera silentios , pentru a nu-l trezi pe Theo , dar apoi mi-am dat seama ca in partea asta de casa se afla doar camera mea , caci celalalte camere se aflau in partea stanga a etajului. Mi-am scuturat capul , incercand sa imi alung toate gandurile. Daca voi continua asa nu voi mai merge nicaieri pentru ca ma opresc mereu , cufundandu-ma in ganduri. Am plecat spre scari si apoi le-am coborat cate doua. Matusa mea nu era in sufragerie , deci probabil era in bucatarie. Am trecut prin sufragerie si apoi am intrat in bucatarie , care era una destul de mare , dar nu exagerat de mare. Emily era asezate pe un scaun si uitandu-se intr-o revista cu mancare.

-Hei. am zis pentru a-i atrage atentia.

-Oh , Sam. Spune-mi. Iti place camera?

-Da , Emily. E geniala. Te iubesc si iti multumes din nou pentru tot ce faci pentru mine.

-Stai linistita , Sam. Si eu te iubesc si sper sa fie pe placul tau camera.

-Da, este. i-am raspuns cu un zambet sincer

Nu am mai zambit sau fost atat de fericita de cand mi-au murit parintii dar se pare ca incepe sa nu ma mai afecteze asa de tare cum ma afecta acum vreo 2 luni.

-Ok ,gata. Hai sa vorbim altele. Pentru inceput, vrei un ceai? ma intreaba razand

-Da , sigur. ii raspund amuzata de incercarea ei de a destinde atmosfera.

Se intoarse cu fata la aparatul pentru bauturi si il pornise , dupa ce asezase o cana in locul de unde bautura venea. Pana au fost gata ceaiurile , m-am asezat la masa. Emily imi dadu mie o cana si una o pastrase ea , apoi e asezase si ea pe scaunul din cealalta parte a mesei , astfel stand in fata mea.

-Deci Samantha... Stii ca o sa incepi ultimul an de liceu in opt zile, nu ?

-Da , stiu. am raspuns oarecum emotionata.

Stiam ca o sa incep scoala si sunt de acord cu asta. Desi cu siguranta nu mai sunt si nu voi mai fi ce am fost inainte , nici nu mai vreau sa fiu , realizez si eu ca nu pot abandona liceul. E totusi viata mea in joc si ma voi stradui sa trec anul macar.

-Si sper ca nu te superi , dar te-am inscris la cel mai apropiat liceu. spuse parca speriata de reactia mea.

-Ai facut ce?! am strigat dintr-o data , Emily tresarind.

Eu incercam sa imi abtin izbucnirea cat mai mult.

-Oh , nu te supara , daca e o problema pot vorbi cu directorul si mergi mai incolo , dupa ce te acomodezi. spuse Emily rapid si cam balbait.

M-am oprit din facut orice si m-am uitat cat de aspru am putut spre ea , apoi am izbucnit in ras. Matusa Emily se uita nedumerita la mine pana isi dadu seama ca am pacalit-o.

-Oh doamne , nu pot sa cred ca m-ai crezut. Normal ca nu e nici o problema , e perfect si chiar vreau sa inceapa liceul. am spus printre hohte scurte de ras.

Emily nu reactiona in niciun fel , ci doar se uita serioasa la mine.

-Esti pedepsita. a spus dintr-o data.

-Ce? Nuu , glumeam doar.

Apoi incepu si ea sa rada. Se pare ca si ea ma pacalise. Am mai ramas cateva secunde asa pana am inceput si eu sa rad deodata cu ea. Imi lipsise asta. Imi lipsise sa rad si sa glumesc cu cineva.

-Ok. Gata , o sa il trezim pe Theo.

Spuse si apoi se uita la tavan , parca incercand sa il vada pe Theo prin el. Dintr-o data s-a auzit un fluierat , dar nu genul de fluierat pe care il face un om , ci genul de fluierat pe care il auzi cand primesti un mesaj.

-Oh , era sa uit. Ma gandeam ca incepi anul si o sa iti faci si tu prieteni si va trebui sa vorbesti cu ei si..

-Nu ai facut asta.

-Nu stiu ce , dar nu , nu am facut-o. Eu doar ti-am luat un telefon. spuse cu un zambet nevinovat.

-Nu pot sa il accept , ai facut deja prea multe pentru mine.

-Ba da , poti , si o vei face. spuse entuziasmata si scoase un telefon din geanta care statea pe un scaun de la masa.

Pasise spre mine , inconjurand masa si imi intinse telefonul , eu luandu-l in mana , vrand sa ii spun ceva , insa ea intrerupandu-ma:

-Nici sa nu te aud. Iti place?

Am ras scurt si apoi m-am uitat la telefon , deblocandu-l si rasfoindu-i apoi meniul.

-Da , e perfect. Mersi din nou.

-Nu imi mai multumi atat , acum imi esti ca o fica.Apropo , are abonamentul facut , poti vorbi cat vrei , si ai un incarcator in sertarul biroului din camera ta.

Am vrut sa ii multumesc , insa am raspuns cu un simplu bine , la care ea a zambit mai mult decat ar fi facut unor o mie de multumiri. M-am uitat la ceasul telefoului si am realizat ca era ora 22 si 30 de minute , asa ca i-am spus noapte buna matusii mele si m-am dus in dormitor.

Am intrat in baie si dupa ce am facut un dus destul de lung si fierbinte, mi-am luat niste pijamale pe care le cumparase Emily si m-am pus in pat. Telefonul meu era la incarcat pe noptiera si dupa ce m-am uitat mai in detaliu la el , incercand sa ii aflu cam toate aplicatiile , m-am intins in pat si am incercat sa adorm. A fost o zi lunga , dar in care am avut parte doar de lucruri bune si sper ca asa sa fie anul meu de acum incolo.






Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

284K 32.7K 200
Taehyung a trimis un mesaj la un număr greșit la ora 3 dimineața pentru a cere ajutor la alegerea unui nume pentru un câine pe care l-a găsit pe stră...
230K 9.9K 193
~Hi ~Who are you? ~Jimin ~Yeah, sure ____________________________________ Vol 1 Totul începe când Lisa primește un mesaj de la un număr privat. După...
46.2K 3.3K 36
Volumul III al seriei Tomorrow "În zadar te iubeşte un univers întreg, dacă nu ai iubirea cuiva care depinde de sufletul tău." ©2018 AstridRedd. All...
2K 152 20
|CARTE FINALIZATĂ| |COMEDIE ROMANTICĂ| Tania Min, o tânără de douăzeci de ani, este o fată rebelă care nu ține cont de părerile celor din jur și aleg...