Răpită de un demon

By Konjura

65.3K 3.5K 155

Intr-o lume in care nimic nu e garantat , o lume in care joci dupa propile tale reguli , o lume in care daca... More

Povestea mea
O noapte de cosmar , sau nu ?
A doua zi
A doua zi ( continoare)
Cine este ea?
Ce se intampla?
Pe bune , a fost un vis?
Jurnalul
Jurnalul ( continuarea)
Cine sunt ?
Cine sunt ( 2 ) ?
Anunt !!
Memoria revine
Stiu cine sunt !
Vesti rele !
Vestile rele continua
Ceremonia
Rapita
Ce se intampla cu mine ?
Sfarsitul unui nou inceput
Anunt!!!
O noua viata
La petrecere
Un sarut tampit !
Chiar e fratele lui ?!!
Provocare & Capitol
La "intalnire'
Alex ?
Ethan stie ?!?
Sfarsitul

O noapte de neuitat !

1.8K 116 2
By Konjura

- Meisan , opreste-te ! Spun eu dupa care imi i-au tricoul , apoi fug din camera .
- Serena , stai ! Se auzi vocea lui Meisan din spatele meu .
- Asta ai vrut de la inceput ! Spun eu oprindu-ma in fata usi de la intrare .
- Nu , adica Serena tu ma atragi , ma atragi atat de tare incat nu m-am putut abtine . Spune Meisan atingandu-mi obrazul .
- Iati mana de pe mine , nemernicule , nu vreau sa te mai vad nici-o data ! Spun eu , apoi iesind din casa .

P.O.V Serena *

Nu pot sa cred !! Era cat pe aci sa ii cad in plasa nemernicului ala , si ce este si mai rau , este ca era sa fac o mare prostie , pe care as fi regretato toata viata . Of , cred ca Ethan ma uraste , si are tot dreptul . Nu mai pot ! Vreau sa mor ! Sunt o persoana atat de oribila . Cum am putut sa ii fac una ca asta lui Ethan ? Ce a fost in mintea mea ?
Chiar nu stiu ce s-a intamplat cu mine . Adica dupa ce am baut apa aia cu un gust ciudat totul a devenit altfel . Asta e ! Cum de nu mi-am dat seama ?! Apa aia m-a facut sa ma port ciudat si cu siguranta asta a fost planul lui Meisan de la inceput , noroc ca nu i-a mers !

P.O.V Meisan*

Serena a plecat foarte furioasa . Acum ma uraste , si eu care credeam ca acea licoare v-a merge . Se pare ca dragostea purtata de Serena nemenicului ala este mult prea puternica . Si cand ma gandesc ca aproape reusisem sa o aduc pe Serena in patul meu . Adica dintre toate fetele , ea are ceva unic , ceva special . Chipul ei angelic si nevinovatia ce i se citeste in ochi , corpul ei perfect parca sculptat, mainile ei delicate si picioarele ei subtiri care te fac sa te topesti instant ma fac sa inebunesc . Ea este perfecta ! Si o voi face sa ma iubeasca , nu renunt asa usor !

P.O.V Ethan*

Of ce s-o fi intamplat cu Serena . Nu am mai vazut-o asa nici-o data , parca nu ar mai fi ea . Probabil nemernicul ala i-a facut ceva , dar pana nu aflu ce nu il pot acuza . Dar daca totusi nu i-a facut nimic , iar Serena a inceput sa simta ceva pentru el , pff numai gandul acesta ma roade pe dinauntru . Chiar nu mai rezist ! Oare ce .............

- Ethan , stai ! Se auzi vocea blanda a Serenei din spatele meu .
- Esti bine ? O intreb eu lund-o in brate .
- Nu Ethan , nu sunt bine, si da inteleg daca ma urasti , dar aceea nu eram eu . Din vina lui Meisan am spus tot ce am spus , el mi-a dat o licoare ,si eu i-am cazut in plasa .
- Banuiam eu , si stai sa vezi ce ii fac cand il prind .
Spun eu furios .
- Bine , dar hai sa nu ne mai gandim la asta acum si hai sa mergem acasa .
- Bine .
Am luat-o pe Serena in brate apoi am pornit catre castel , si in mai putin de cinci minute am ajuns in camera noastra . Am lasat-o pe Serena in pat apoi m-am asezat langa ea . Innca pare destul de confuza , asa ca m-am apropiat de ea si am luat-o in brate .

Ea isi ridica imediat privirea , iar eu cedandui pivirii sale mici am inceput sa o sarut flamand pe buze .
Apoi incet , incet am inceput sa cobor pe gat facand-o pe Serena sa scoata un mic geamat de placere , facandu-ma sa ma infierbant mai tare , asa ca i-am dat usor tricoul si pantalonii jos lasand-o doar in lenjerie intima , si desigur ca nici ea nu se lasa mai prejos dandu-mi camasa si pantalonii jos lasandu-ma doar in boxeri .

P.O.V Serena*

Ethan m-a dezbracat pana ce a ajuns la lenjeria intima si de sigur ca eu am facut la fel . Deja simteam cum obraji imi ard , iar corpul mi-o i-a razna . Era pentru prima data cand simteam asa ceva , si totusi ma simteam asa de bine si Ethan la fel. Eram amandoi foarte infierbantati , iar dorinta de a explora noi taramuri ne tulbura pe amandoi .

Asa ca Ethan a continuat dezmierdandu-mi sanii cu saruturile sale dulci , desigur facandu-ma sa scot un mic geamat de placere , apoi el mi-a dat usor sutienul jos dupa care incepu sa se joace cu sanii mei , apoi coborî pe abdomenul meu si incepu sa ma sarute incet si apasat facandu-ma sa gem dinou de nerabdare . Si incet incet ajunse in zona cea mai intima , asa ca imi dadu usor lenjeria jos dupa care incepu sa ma sarute in acea zona , facandu-ma ca mii de gemete sa imi iasa incontrolabil pe gura , apoi i-am dat si eu boxeri jos si am inceput sa il sarut flamand pe buze , asa mi-am inconjurat picioarele de talia lui , dar Ethan se opri dintr-o data .

- Serena , esti sigura ca vrei sa faci asta .
- Da Ethan vreau sa fiu a ta . Spun eu dupa care Ethan imi zambeste si incepe sa ma sarute , si in cateva secunde intra usor , usor in mine , apoi din ce in ce mai tare , facandu-ne sa umplem camera de gemete de placere . Simteam cum barierele dintre noi fusesera rupte , acum simteam ca nu mai exista limite intre noi , simteam cum eu si Ethan facem parte acum dintr-un intreg si ma simteam in al noulea cer . Amandoi eram atat de infierbantati , Ethan nu se opri ba chiar continua tot mai tare pana ce ajunse in punctul maxim , atunci scotand uultimul geamat dupa care Ethan imi dadu un ultim sarut si iesi incet , incet din mine.

Apoi isi trase suflarea si spuse :
- Esti bine ?
- Mai bine ca nici-o data ! Spun eu ghemuindu-ma in bratele sale puternice .
- Ma bucur sa aud toate acestea , mica mea raza de soare . Spune Ethan sarutandu-ma pe frunte .
- O , Ethan te iubesc !
- Si eu . Spune el dupa carre adormim unul in bratele celuilalt .

Hey sper ca v-a placut si acest capitol , si da l-am facut mai lung ca sa va pot multumi pentru cele 1,29 de mii de vizualiizari si cele 124 de voturi . Va iubesc <3 :3

Continue Reading

You'll Also Like

766K 33.2K 56
Oricine își dorește o a doua șansă. Oricine dorește să întoarcă timpul pentru a repara greșeli sau pentru a schimba decizii. Dar dacă aceasta râvnită...
178K 8.1K 103
Prințul moștenitor, un vampir atât de frumos de care, și după care, fug toate fetele. Nu are niciun gând să găsească pe cineva care să îi satisfacă ș...
634K 36.5K 52
#NECORECTATA. Citiți pe propria răspundere asa ca sa nu-mi veniti cu, comentarii răutăcioase cum ca am greseli. O voi corecta curând. Volumul 1 : Reg...
72.4K 1K 11
Ea, o fată cuminte, cu planuri mari de viitor, el genul "bad guy" mafiotul cu inimă de piatră. Întâmplarea face că cei doi să se întâlnească, viața l...