Întâlnire cu duşmanul(Intrând...

By D-and-G

314K 21.3K 4.3K

Alice este fiica răpită de vampiri a vârcolacilor Ben şi Camy Clark. În urma unui atac copila de aproape un... More

Capitolul 1: Cei patru supravietuitori
Capitolul 2: Vrajitoarea şi copilul
Capitolul 3: Trei vampiri şi un copil
Capitolul 4: Amintirile Angelei
Capitolul 5: Cofesiunile vrăjitoarei
Capitolul 6: Urmarile rapirii
Capitolul 7: Doua suflete ranite
Anunţ!
Capitolul 8: Un nou mister
Capitolul 9: Un vis
Capitolul 10: Înainte de toate
Capitolul 11: Întâlnire cu Caden
Capitolul 12: Alice
Capitolul 13: Frumoasa și Bestia
Capitolul 14: Prea mult timp
Capitolul 15: O ușă deschisă.
Capitolul 16: Un refuz
Capitolul 17: Profeţia
Capitolul 18: Sâgerarea unei inimi
Capitolul 19: Nu totul e roz
Capitolul 20: Jason&Bella
Capitolul 21: O familie fericita
Capitolul 22: Înainte de consiliu
Capitolul 23: Decizia consiliului
Capitolul 24: O zi neagră
Capitolul 25: O consultaţie neconvenţională
Capitolul 26: Eroul
Capitolul 27: Prima zi de şcoală
Capitolul 28: Un mănunche de nervi
Capitolul 29: Ca la prima întâlnire
Capitolul 30: O plimbare prin oraş
Capitolul 31: Titlul proiectului
Capitolul 32: Prima parte a proiectului
Capitolul 33: Probleme pe străzile oraşului
Capitolul 34: Doi prieteni şi o fată
Capitolul 35: Dușmanul din familie
Capitolul 36: Liniştea dinaintea furtunii
Capitolul 37: Întâlnire cu duşmanul
Capitolul 38: Dezvăluiri şocante (partea I)
Capitolul 39: Dezvăluiri șocante (partea II)
Capitolul 40: Dezvăluiri şocante (partea III)
Capitolul 41: Dezvăluiri şocante (partea IV)
Capitolul 42: Inversare de roluri
Capitolul 43: O nouă şansă
Capitolul 44: Înainte de petrecere
Capitolul 45: Petrecerea Bellei
Capitolul 46: Praf și ceață
Capitolul 47: Trezirea de dimineaţă
Capitolul 48: Musafiri neaşteptaţi
Capitolul 49: Tratamentul
Capitolul 50: O luptă neaşteptată
Capitolul 51: Procedura de urgenţă
Capitolul 52: Ucigaşul din casă
Capitolul 53: Tatăl şi fiica
Capitolul 54: Mai mult decât surprize
Capitolul 55: Monstrul din profeţie
Capitolul 56: Vampir sau Varcolac?
Capitolul 57: Uniune
Capitolul 58: Aflarea poveştii
Capitolul 59: Discuţii în dormitoare
Capitolul 60: Plăceri interzise
Capitolul 61: Sentimente implicate
Capitolul 62: Despărţirea grea
Capitolul 63: Vizită de dincolo
Capitolul 64: Vizitatori nepoftiți
Capitolul 65: Capturi noi
Capitolul 66: În inima haitei
Capitolul 67: Schimbul
Capitolul 68: Atacul
Capitolul 69: Planul
Capitolul 70: Un minut
Anunt!
Multumiri
Anunț

Epilog

3.3K 267 58
By D-and-G

În timp ce o liniște ciudată domnea în casă pe holurile de la etaj ale locuinței se auzeau sunete de pași. Cel care tropăia se grăbea să ajungă cât mai repede în camera cea mai îndepărtată. Avea înfășurat în jurul taliei un prosop alb care de altfel era destul de scurt, dar pe el nu în interesa acest lucru. Pentru Benjamin Clark cel mai important lucru era să ajungă să pătrundă pe ușa de la dormitor, să ajungă să poată să își liniștească inima și sufletul zbuciumat. Chiar și dacă ar fi fost gol pușcă nu l-ar fi interesat nici dacă avea să fie văzut de toate persoanele de sex feminin din casă.

Într-un final reuși să ajungă în dreptul ușii. Drumul până la cameră fusese pe cât de lung pe atât de infernal. Sufletul lui nu era deloc liniștit, nici măcar nu se calmase cu puțin în ultimul timp.

Deschise ușa cu putere și pătrunse în dormitor. În fața ușii, în fața lui, era un pat mare și pufos. Camera era una de oaspeți iar acest lucru se vedea foarte bine în fiecare detaliu. Perdelele albe și proaspete de la geamuri, televizorul HD din colțul camerei care mai mult decât imens, ușa care ducea la baia separată de restul casei și mobila frumoasă și asortată. Culoarea predominantă era cea albă dar nu se compara deloc cu fețele și gândurile celor din încăpere.

În jurul patului erau mai multe persoane, mai multe suflete chinuite și înnegrite de tristețe. Le cunoștea pe toate la fel de bine cum cunoștea și motivul tristeții de pe chipurile lor. Era imposibil să nu facă și el parte din aceea adunare întunecată.

Închise ușa în urma lui cu o mișcare înceată. Nu făcuse nici un pic de zgomot dar știa nu avea să fie auzit nici dacă intra cu un tanc în cameră. Se duse de îndată lângă singura persoană de care era cel mai apropiat. Se duse lângă Camy și o îmbrățișă de la spate. Soția lui tresări de îndată nesimțindu-l deloc până în acel moment. Ben nu se simți afectat de faptul că nu fusese băgat în seamă, știa că și el ar fi făcut același lucru dacă ar fi fost în locul ei.

Își trase soția mai aproape nu numai ca să o îmbrățișeze și să îi arate sprijinul lui dar ca să se și ascundă. Știa că nu este politicos și nici deloc un lucru de lăudat faptul că stătea aproape gol în fața persoanei de pe pat.

Camy își lăsase capul pe umărul lui și oftă. Durerea era vizibilă în fiecare gest al ei.

- Și acum ce facem? întrebă Ben.

Vocea lui păruse un strigăt comparativ cu liniștea mormântală din dormitor. Nu strigase deloc, nici nu vorbise prea tare, doar vorbise.

Privirea lui se plimbă pe fețele tuturor celor de față. Dylan și Aylin ridicaseră din umeri, era de așteptat ca ei să nu știe nimic. Jennifer și Justin făcuseră același lucru, erau ei vampirii dar nu erau în măsură să știe ce aveau de făcut. James și Angela priviseră țintă persoana din pat și pe cel care stătea așezată lângă.

Ben le urmări privirea. Pe patul unde un trup era întins se afla un altul aflat într-o stare mult mai gravă decât fiecare dintre ei. Christopher Smith era nu doar rănit din punct de vedere fizic dar avea și sufletul sfâșiat în două. I se făcuse milă de el privindu-l atât de distrus cum încearcă să se refacă. Rănile lui fizice nu erau mari, mai mult erau doar zgârieturi și tăieturi ușoare. Rana lui sufletească era cea care sângera puternic iar nici un pansament din lume nu o putea opri.

- Acum așteptăm.

Ben își ridică privirea de la pat spre persoana care vorbise. Katherine era la fel de puternică și de sigură pe ea cum fusese mereu. Îl privise spunându-i să aibă încredere în ea iar el dădu ușor din cap.

Își lăsase încă o dată privirea spre pat. De această dată privirea lui nu mai poposi asupra lui Christopher care stătea în șezut pe margine, ci merse direct spre persoana din mijlocul patului, spre persoana care crease întreaga stare din încăpere. Ochii săi trecură pe lângă brațele palide și bandajul de la mâna dreaptă. Trecuse mai departe de cele câteva pete de sânge de pe bandaj și urcase mai mult. Așa cum era de așteptat pieptul ce îl întâlni era acoperit de mai multe bandaje. Aici petele de sânge erau mai mari și mai pronunțate. Mirosul lor era complet acoperit de un strat de ierburi menit să îi grăbească vindecarea.

Privirea lui urcase spre chipul angelic. Mezina lui avea pielea palidă, mai palidă decât era a unui vampir, dar în rest totul părea a fi normal. Buzele îi erau incredibil de roșii comparativ cu tenul său. Petele de sânge ce le avuse în jurul gurii fuseseră șterse iar ea rămase doar cu o expresie de relaxare întipărită pe chip.

Alice părea că doarme, în timp ce toți ceilalți erau treji.

Alice se odihnea în timp ce toți ceilalți o vegheau.

Alice era calmă în timp ce ceilalți nu erau.

Alice era liniștită, ceilalți erau îndurerați și întristați.

Alice... Alice... Alice... ai văzut ce te-a așteptat? Știi tu oare dacă s-a terminat totul? Ești pregătită să o reiei de la capăt?

SFÂRȘITUL VOLUMULUI II

Continue Reading

You'll Also Like

224K 13K 48
3.01.2017- #8 în Vârcolaci 7.03.2017- #9 în Vârcolaci 9.03.2017- #6 în Vârcolaci
178K 8.1K 103
Prințul moștenitor, un vampir atât de frumos de care, și după care, fug toate fetele. Nu are niciun gând să găsească pe cineva care să îi satisfacă ș...
158K 9.4K 37
Ayame este o fata normala de optsprezece ani , chiar daca uneori poate fi foarte ciudata. Traieste intr-o haita frumoasa alaturi de Richard si Belle...
101K 2.3K 26
Ea fata cuminte, nu bea, nu fumează, învață bine, aroganta, mandra, orgolioasa, are mulți prieteni, profesorii o iubesc, populara, invidiata de toți...