Лошо момиче

By MariaEmilova

37.4K 1.6K 82

Джесика е била само на 16 когато са убили семейството ѝ пред очите ѝ. Тя посвещава целия си живот на това да... More

Пролог
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
25.
26.
27.
28. (последна глава)
Номинирана (йей)

24.

1K 38 1
By MariaEmilova

Джесика

Беше 6:21 и аз с радост станах от леглото си.Сигурно ще си помислите "Кой нормален човек става с радост толкова рано?!".Е аз не съм нормална,а и днес ще разследваме къде са бърлогите на онези мишки.

Отидох в банята взех си 15 минутен душ и си измих зъбите.Облякох си чистото бельо и изведнъж ми стана страшно студено.С бързи крачки отидох до гардероба си и си извадих сиви къси панталони,черен,широк потник,на който пишеше keep calm and carry on.Запасох предната част на потника си в панталона,обух си черните кецове на Vans и отидох до тоалетката си.Вързах си косата на висока конска опашка и на нея сплетох египетска плитка.Сложих си спирала и бебешко розово червило.Този цвят ми е любим,а пък и ми отива.

Слязох долу и момичетата бяха се насъбрали в хола и си гледаха нещо на телефоните.Отидох до кухнята и си взех една ябълка.За 5 минути я изядох и се върнах обратно в хола.Момчетата все още не ме забелязаха за това се прокашлях раздразнено и те веднага отместиха погледите си от телефоните и ги насочиха към мен.

-Какво правите?-Попитах и надникнах в телефона на Крис. Той гледаше някакви обяви за апартаменти в Маями.Аз веднага грабнах телефона от ръцете му и излязох от тази страница.

-Защо го направи?-Попита той и се нацупи.

-Апартамент ли смяташ да си купуваш?-Попитах и му подадох телефона.

-Ако е възможно и къща....-Каза и си прибра телефона в джоба.

-Всички ли гледате това?!-Попитах раздразнено и леко ядосано.

-Да!-Казаха всички без Майк....Той не беше и тук.

-А не,не,не,не,не,не,не,не,не,не,не,не,не!!!!! И сама ли ще ме оставите да живея?! Това ли искате?! Няма да го позволя!!!! Ако трябва ще купя всички къщи и апартаменти в Маями,но няма да ви оставя да се изнесете!!!!-Казах аз ядосано и прибрах телефоните на всички.

-Няма да си сама! Ще живееш с Майк...-Каза Джейк.

-Стига де!!! Останете в нашата къща....Достатъчно е голяма!!!

-Ти да не би да ни се молиш?!-Попита Ник и кръстоса ръцете си.

-Разбира се,че не ви се моля! Просто....Свикнали сте да живеем в една къща заедно и сега ще ви е....Странно?!-Опитах се да прозвуча уверено,но дори и аз не си повярвах.Истината е,че щяха да ми липсват.Вярно,че ще се виждаме,но няма да е същото.

-Дори и ти не си вярваш като го казваш!-Обади се Стивън.

-Хайде де....Оффф знаете ли какво?! Правете каквото искате! Аз ще си живея сама и ще правя каквото си искам и най - сетне никой няма да ми държи сметка колко да пия!-Казах аз развеселено.Това да живееш сам си имало и положителни страни.

-Тук вече грешиш!-Обади се Майк от горния етаж.

-Оффффф.....-Изхленчих и се тръшнах на дивата нацупено.

-Нали аз ще живея при теб....-Каза той и застана пред мен.

-Гаден си!-Казах му аз и той се усмихна леко.-Заради теб няма да мога да се напивам и да си каня момчета на гости!-Казах и усмивката му веднага изчезна.

-Какво?!-Попита той без никаква емоция на лицето.

-Ууууу....-Извикаха всички момчета,без Майк,в един глас.

-Мисля,че ме чу от първия път. След като се върнем в Маями трябва да се срещна с Шон,а правех сметка да го поканя у нас и да му сготвя,а пък може и нещо да се случи....-Казах нарочно за да го подразня. Май ми стана навик.

-Това ще стане само през трупа ми! Кой е този? На колко е? Сигурно ли е,че се казва Шон? Къде се запознах те? Да не е онзи от супермаркета?Преди срещали ли сте се? Има ли си приятелка? Как изглежда? Мускулест ли е? Вече и аз ще започна да тренирам! Целували ли сте се? Прегръщали ли сте се? Какво точно си говорихте? Какво точно ще му готвиш? Държа ли се мило с теб?-Той беше готов да задава и още въпроси,но аз го целунах. Той беше шокиран,но после ми отвърна.Ние задълбочихме целувката като включихме и езиците си.Беше направо прекрасно,но въздуха ми свършваше и се отделих.

-Задаваш прекалено много въпроси!-Казах аз след като дишането ми се беше нормализирало.

-Опитвам се да защитя гаджето си....А сега ще ми отговориш ли на въпросите?-Попита той и ме прегърна.Огледах се и видях,че момчетата ги няма.

-Хайде да отиваме в гаража.-Казах и го задърпах натам.Отключих врата и момчетата се бяха облегнали на колите,които си бяха избрали.

-Аз съм с Mostro Di-Potenza SF22!-Избързах да кажа.-Как никой не го е взел?-Учудих се аз и отидох до стената с ключовете и взех ключа за колата.

-По дяволите! Зле сме с избора на коли!-Каза Крис и аз кимнах енергично в знак на съгласие.

-Аз съм с....vector avtech wx8.-Каза Майк и аз му хвърли ключовете за колата.

-На къде сме първо?-Попитах и се облегнах на колата ми.

-Разучих някой от най - малко посещаваните закътани места....Следвайте ме!-Каза Джейк и се качи в колата си и потегли.Аз го последвах,аз след мен и останалите.



Минаха 4 часа от както излязохме от вкъщи,но си струваше. Разбрахме къде са скривалищата им и също така разбрахме къде е и това на Макс. Едвам се задържах да не вляза и да го убия още от сега,но момчетата ме спряха....С доста големи усилия,но все пак ме спряха.Вече паркирахме колите си в гаража и момчетата като излязоха от колите си приличаха на премазани крави,които се опитват да се задържат на краката си.

-Какво ви става?-Попитах,а те се облегнаха на колите си.

-Уморени сме!-Казаха всички в един глас.

-А ти не си ли?-Попита ме Ник.

-Не! Даже съм щастлива!-Казах и започнах да се въртя в кръг с разперени ръце.

-Стига,че ми се зави свят!-Каза Джейк и се хвана за главата.

-Добре. Хайде отивайте в хола пък аз ще сготвя нещо.-Казах и те веднага се затичаха към хола.Засмях се леко и отидох в кухнята и започнах да изваждам продуктите,които са ми нужни.


След 2 часа всички бяхме на масата и се хранехме.Момчетата,отново,ядяха като за последно.

-По - бавно хора! Ще се задавите!-Казах и отпих от сока си.

-Искаме вече ти да готвиш за обяд и за вечеря,а ако е възможно и за закуска!-Каза Стивън с пълна уста и всички кимнаха в знак на съгласие.

-Ще се постарая.-Казах и се усмихна.После продължих с обяда си.


-Искате ли да се поразходим?-Попита изведнъж Крис.

-Не е лоша идея.-Обади се Ник.

-Става,но без коли!-Поясни Майк.

-Съгласен съм!-Казаха Стивън и Джейк в един клас. Всички ме погледаха в очакване на отговор.

-Добре.-Казах аз и момчетата започнаха да се качват по стаите си.Сигурно за да се преоблекат и аз реших да последвам примера им.Качих се в стаята ми застанах пред гардероба.Сложих си една къса цикламена рокля малко над колената и една светла дънкова грейка с шипве отстрани на рамената.Обух си белите пантофки и си взех червената чантичка. Там сложих телефон,около 300 долара,ключовете за вкъщи и други дамски нужди....Е поне тези,които ми се сториха за важни и тези,които се побраха.Сложих си от бебешко розовото ми червило и отгоре него нанесох безцветен гланц.Сложих ги в чантичката си и слязох долу.Момчетата още не се бяха приготвили за това седнах на дивана и си пуснах X Factor. Обичах това шоу. Хем гледам истински таланти,и хем гледам хора с истински надежди за талант.След 10 минути момчетата слязоха долу.Как така всички слязоха едновременно,не знам! Всички бяха облечени доста добре. Крис беше с бял потник,на който имаше снимка на Калифорния,3\4 къси панталони и черни кецове.На главата си имаше флекс обърнат на обратно. Ник беше с тъмно синя блуза,дълги панталони и сиви кецове. Джейк беше с черен прилепнал потник и като панталоните на Крис,но неговите бяха бели,и беше обут с джапанки. Стивън беше със сива блуза с V-образно деколте,дънкови бермуди и с джапанки,а Майк....Той беше почти като Крис. С бял потник на който пишеше live for the moment,дънкови бермуди,джапанки и имаше флекс,който беше на обратно.Взел е от всеки по нещо.

-Готови ли сте?-Попитах и се запътих към вратата.

-Да.-Казаха те в един глас и излязохме и аз заключих вратата.

-Къде искате да отидем?-Попита Майк и си сложи едната ръка на раменете ми.

-Хайде към статуята на свободата....Да си направим малко снимки там...А и между другото Майк...Имам блуза със същия надпис.-Казах и му се усмихнах.

-Да знам...Виждал съм я.-Каза и ме целуна по бузата на бързо,а аз се ухилих като идиот.

-Стивън,ще ни снимаш ли?-Попитах го аз и му подадох телефона си.

-Да.Застанете до шадравана.-Каза той и ни го посочи.Ни отидохме до него и се целунахме и той ни снима.

-Готово.Добре се получи.-Каза и ми подаде телефона.

-Хайде да тръгваме.-Каза Ник и ние тръгнахме.


Авторска бележка:

Съжалявам ако има грешки! :)

Continue Reading

You'll Also Like

79.2K 2.9K 25
Мечтата ми беше да бъда журналист. Бях завършила колеж, но така и не намирах работа по специалността си и с една дума бях отчаяна. Единствената възмо...
211K 6.3K 40
- Аз съм ти шеф,а ти си длъжна да ми се подчиняваш!- изръмжа той. - Аз нямам шеф и не съм длъжна пред никого. - Тук грешиш,скъпа моя - той я дръпна к...
252K 10.6K 88
Кой е Джак Гилински ли? Най-лошото и най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Той е самото зло, но може да бъде и милостив, ако се държиш добре. Съ...