Întâlnire cu duşmanul(Intrând...

Par D-and-G

314K 21.3K 4.3K

Alice este fiica răpită de vampiri a vârcolacilor Ben şi Camy Clark. În urma unui atac copila de aproape un... Plus

Capitolul 1: Cei patru supravietuitori
Capitolul 2: Vrajitoarea şi copilul
Capitolul 3: Trei vampiri şi un copil
Capitolul 4: Amintirile Angelei
Capitolul 5: Cofesiunile vrăjitoarei
Capitolul 6: Urmarile rapirii
Capitolul 7: Doua suflete ranite
Anunţ!
Capitolul 8: Un nou mister
Capitolul 9: Un vis
Capitolul 10: Înainte de toate
Capitolul 11: Întâlnire cu Caden
Capitolul 12: Alice
Capitolul 13: Frumoasa și Bestia
Capitolul 14: Prea mult timp
Capitolul 15: O ușă deschisă.
Capitolul 16: Un refuz
Capitolul 17: Profeţia
Capitolul 18: Sâgerarea unei inimi
Capitolul 19: Nu totul e roz
Capitolul 20: Jason&Bella
Capitolul 21: O familie fericita
Capitolul 22: Înainte de consiliu
Capitolul 23: Decizia consiliului
Capitolul 24: O zi neagră
Capitolul 25: O consultaţie neconvenţională
Capitolul 26: Eroul
Capitolul 27: Prima zi de şcoală
Capitolul 28: Un mănunche de nervi
Capitolul 29: Ca la prima întâlnire
Capitolul 30: O plimbare prin oraş
Capitolul 31: Titlul proiectului
Capitolul 32: Prima parte a proiectului
Capitolul 33: Probleme pe străzile oraşului
Capitolul 34: Doi prieteni şi o fată
Capitolul 35: Dușmanul din familie
Capitolul 36: Liniştea dinaintea furtunii
Capitolul 37: Întâlnire cu duşmanul
Capitolul 38: Dezvăluiri şocante (partea I)
Capitolul 39: Dezvăluiri șocante (partea II)
Capitolul 40: Dezvăluiri şocante (partea III)
Capitolul 41: Dezvăluiri şocante (partea IV)
Capitolul 42: Inversare de roluri
Capitolul 43: O nouă şansă
Capitolul 44: Înainte de petrecere
Capitolul 45: Petrecerea Bellei
Capitolul 46: Praf și ceață
Capitolul 47: Trezirea de dimineaţă
Capitolul 48: Musafiri neaşteptaţi
Capitolul 49: Tratamentul
Capitolul 50: O luptă neaşteptată
Capitolul 51: Procedura de urgenţă
Capitolul 52: Ucigaşul din casă
Capitolul 53: Tatăl şi fiica
Capitolul 54: Mai mult decât surprize
Capitolul 55: Monstrul din profeţie
Capitolul 56: Vampir sau Varcolac?
Capitolul 57: Uniune
Capitolul 58: Aflarea poveştii
Capitolul 59: Discuţii în dormitoare
Capitolul 61: Sentimente implicate
Capitolul 62: Despărţirea grea
Capitolul 63: Vizită de dincolo
Capitolul 64: Vizitatori nepoftiți
Capitolul 65: Capturi noi
Capitolul 66: În inima haitei
Capitolul 67: Schimbul
Capitolul 68: Atacul
Capitolul 69: Planul
Capitolul 70: Un minut
Anunt!
Epilog
Multumiri
Anunț

Capitolul 60: Plăceri interzise

4.1K 265 24
Par D-and-G

Alice păși temătoare pe holul ce despărțea dormitoarele de la etaj. Așa cum Jennifer îi promise o trezise de îndată doar că făcuse ceva puțin mai schimbat. Îl trezise prima oară pe Chris, apoi pe ea. Pe Alice nu o deranja câtuși de puțin acest mic amănunt atâta timp cât avea să fie singură cu el ca să poată să îl sărute.

Încă de când se duse la culcare și își primise sărutul de noapte bună din partea iubitului ei simțise că ceva nu era bine. Știa că Jennifer avea perfectă dreptate și se comporta într-un mod nu prea plăcut lăsându-l doar pe el să inițieze un sărut. Nu îi spuse deloc că singura dată când inițiase ea un sărut fu ca să îl amețească puțin de cap și să îi șteargă gândurile cu privire la ea. Nu îi spuse nimic despre șarlatania pe care o făcuse și nici nu menționase nimic despre fluturii din stomac ce nu o lăsaseră să doarmă aproape de loc.

Toată noaptea o singură persoană îi ocupase mintea în permanență iar acea persoană era la parter și o aștepta. Se gândise încontinuu la el și la sărutul pe care avea să îl ofere. Își simțise toată noaptea inima cum bate cu putere în timp ce simțea ceva ciudat în interiorul ei, ceva ce nu mai simțise niciodată. Îi venise să zboare în timp ce stătea și aștepta să o fure somnul și nu o singură dată se gândise să meargă în camera alăturată la Chris. În acele momente în care nu fuseseră împreună nu conta decât să fie în preajma lui chiar dacă nu îl săruta. Se simțea pustiită deși inima îi era caldă și bătea doar pentru a lui. Se gândise serios de câteva ori să se ridice din pat și să meargă să doarmă cu iubitul ei, sau cel puțin să fie sigură că el era bine. Nu îl credea în nici un pericol dar inima ei își dorea să o simtă pe a lui sub atingerea mâinii iar buzele o furnicau în timp ce tânjeau după ale lui. Își dorise toată noaptea să îl sărute la nesfârșit și să îl îmbrățișeze și nu o dată trebuise să amâne totul pe dimineață. Când adormise reuși să o facă doar gândindu-se la el și la buzele lui. Imaginația îi scăpase de sub control și crease zeci de imagini și de ipostaze incredibil de asemănătoare cu realitatea.

Se gândise încontinuu la buzele lui, și le imaginase cum le sărută și le tot atinge fără să se mai poată opri. Imaginația o duse cu totul într-o cameră lipsită de orice altă vietate. Totul era frumos și ordonat. În timp ce privea patul mare Chris o cuprinse de la spate și o sărută pe neașteptate.

Mult mai departe imaginația o duse până în cel mai intim moment ce se putea creea între două persoane. Deși se rușină la început nu își opri imaginația care visa încontinuu la momentul în care trupurile lor aveau să se unească. Nu se zbătuse să recapete controlul, nu atâta timp cât îl avea pe Chris al ei atât de viu și de real umblându-i prin gânduri.

Când pătrunse în bucătărie și văzu un trup pe jumătate dezgolit reveni cu mintea în prezent. Sări din amintirea imaginației sale bogate și se uită spre cel ce gătea pe blat.

La început se gândi că este tatăl ei natural Benjamin dar era imposibil să aibă acea construcție mai firavă. Era ușor bronzat, nu putea fi Justin sau James, ei erau mai palizi iar singura ei obțiune, prin excludere, era Chris. Zâmbi văzându-i mușchii spatelui jucând și dansând în timp ce el își mișca mâinile dibace pe blat. Stătea ușor aplecat înainte iar ea zâmbi. Felul în care perechea ei de pantaloni de sport negri și cu dungi roși pe lateral îi atârna pe șolduri o făcuse să își muște buza. Arăta demențial, un Adonis venit pe pământ ca să îi răpească mințile și să o facă să i se închine.

Așa cum probabil plănuise bărbatul care furase mințile însăși zeiței Afrodita ea se pierdu în timp ce îl privea. Simțea că se topește pe picioare și nu se gândi de două ori până să îi arate că este acolo, trează și gata să îi arate iubirea. Parcurse distanța dintre ei în câțiva pași într-un mers de felină. Prima și prima dată își lăsă buzele să îl atingă. Îi sărutase omoplatul încet ca mai apoi să își lase ușor mâinile pe spatele lui. Simți cum sub atingerea ei dansul și jocul mușchilor se opriseră și nu se zgârci la încă un sărut.

După ce mai reuși să depună încă alți doi pupici meniți să îi atragă atenția trupul băiatului se răsuci. Așa cum se așteptase buzele lui le întâlniseră pe ale ei într-un sărut pe care îl visase toată noaptea. Își încolăci brațele pe după gâtul lui și îl trase mai aproape în timp ce își dorea mai mult și tot mai mult.

Mâinile lui nu se sfiseră să o atingă așa cum ea își dorise și așa cum visase toată noaptea. La început, în primele secunde ale sărutului o cuprinse doar și o ținuse într-o îmbrățișare. Dar, după ce văzuse că și ea îl vrea mai aproape, mult mai aproape, se convinse că are permisiunea să o atingă şi mai mult. Mâinile lui coborâseră încet și ademenitor pe spatele ei în jos. Nu se sfii deloc să îi arate că ține la ea și cât de mult își dorește să o atingă peste tot. Se mișca încet, foarte încet dar pe ea nu o deranja câtuși de puțin atâta timp cât avea să primească ceea ce dorea, ceea ce visase toată noaptea. Când reuși să coboare suficient de mult ca să își facă mișcarea lui de grație știuse că ea este pregătită. Ea se oprise din sărutul ce îl începuseră și îl așteptă ca să fie sigură că el i-a înțeles mesajul. Îl lăsa și își dorea tot mai mult să acționeze cât mai repede, mâinile lui pe coapsele ei o ardeau și le simțea ca și cum acolo fuseseră o viață întreagă.

El îi zâmbi și deși nu deschise ochii ca să o vadă se întinse și îi atinse buzele în treacăt. În secunda următoare o săltă în sus și primise ceea ce își dorise atât el cât și ea. Alice îi înconjură de îndată bazinul cu picioarele și rămase cățărată pe el asemenea unei liane. El zâmbi și o ținu cu ușurință în timp ce iniția un nou sărut.

Mâinile ei se afundaseră cu totul în părul lui negru și mătăsos exact așa cum își dorise. Îl trase mult mai aproape de parcă ar fi fost la zeci de kilometri depărtare și îl sărută cu și mai multă pasiune.

Când simți un mic vânticel atingându-i pielea ce se ivea pe sub tricou știuse că el se mișcase din locul unde stătuse pironit atâta timp. Simți sub fundul ei un material care era pe atât de tare pe cât era de rece. Se oprise puțin din sărutul buzelor lui dulci și moi doar că să zâmbească și să primească puțin aer în piept. Știa că el îi face pe plac și că își dorește ca totul să decurgă așa cum visase. Nu o deranja deloc felul lent și delicios de frumos în care decurgea toată situația. Ba din contră, îi plăcea.

Așa cum îi spusese Jennifer inițiase încă un sărut. Simțea cum trupul lui se strecoare între picioarele ei aflate pe blatul din bucătărie și zâmbi. Îi permise acea apropiere dorită atât de ea cât și de el și îl îmbrățișă și mai mult.

Îi mângâie spatele conturând cât de mult putea fiecare părticică și fiecare mușchi în parte. Îl zgâriase ușor cu unghiile de câteva ori doar că să îl simtă cum respirația i se accelerează iar inima îi bate cu și mai multă putere. Zâmbea în sinea ei și se bucura pe deplin de fiecare atingere ce i-o oferea și de fiecare reacție pe care el o avea.

După ce îi mângâiase de mai multe ori spatele poposi asupra umerilor lui goi. Nu îi mângâie atât de mult pentru că ceea ce își dorea avea direct în față, pieptul lui frumos și cald aștepta să fie mângâiat și dezmierdat. Rupse sărutul ce îi luase o cantitate imensă de aer și zâmbi. În timp ce ea își coborâse mâinile până spre pectoralii săi frumoși el îi respectă decizia. Nu o mai sărută pe buzele ce îi fremătau și o dureau din cauza a ceea ce fusese între ei, ci își alese un nou teren de joacă.

Buzele lui pe care ea nu se mai putea opri din dorința de a le săruta avea de gând să ațâțe și mai mult focul de ardea mocnit în interiorul ei acum supra încălzit. Ținta lui, terenul de joacă, și locul fierbinte nu fu altul decât gâtul ei. De la buzele roșiatice sări direct la bărbia ei și trecu pe lângă ureche. Presărase zeci de sărutări moi şi apetisante. Ignoră total lobul din fața sa ca să nu o tortureze și coborâse pe gât unde adevărata ei tortură începea. Alesese o porțiune la nimereală și își oprise buzele asupra ei creând mai mult decât o cușcă de ororilor.

Primul atac fu oferit de limba lui umedă care pregăti locul. Linse uşor, mai mult cu vârful, o porţiune iar primul efect al torturii se crease. Simţi cum pielea ei se face de găină în timp ce auzea tare şi clar cum inima îi pulsa mai aprig. Al doilea atac fu aplicat de dinţii săi. Mușcă ușor, foarte ușor, locul ales ca totul să se termine cu un sărut mai mult decât plăcut în care reintra în joc şi limba. O simţi cum respiră întretăiar şi zâmbi. Jocul nu se termina aici. Continuase tot mai mult și tot mai mult. Dezmierdă în continuare cu acelaşi tratament intețind atacul și mărind pasiunea și atenția cu care o făcea.

Ajunse din dreptul urechii până în dreptul pieptului dar menţinându-se pe gât. Folosise și aplicase același tratament nebun. Sub fiecare atingere a lui fata la care ținea tremura și respira tot mai greu. Se obișnuise cu fiecare tratament în parte dar nu se putea controla deloc când era atacată.

Pe neașteptate Chris al ei se opri din coborârea sa dementă. Simți cum un val puternic de săruturi urcă spre buzele ei iar ea își coborî chipul în întimpinarea lui dulce. Le putea simți atât de aproape și de flămânde încât ar fi fost în stare de orice doar ca să îi arate cât de mult își dorește ca să îi satisfacă pofta.

- Depărtează-te de ea sau te bag la morgă.

Alice tresări ca și speriată în brațele iubitului ei. Cunoștea vocea, ajunse să se familiarizeze cu ea, dar nu și cu nervozitatea și seriozitatea din ea. Un val puternic de jenă îi urcă în obraji și simți mai aprig ca niciodată nevoia de a se ascunde. Ar fi făcut orice în acel moment ca persoana ce îi prinse în momentul lor tandru să nu se afle în acea încăpere sau să nu îi vadă fața. Ar fi fost în stare de orice doar ca să fi prevăzut momentul și să poată fi atenționați la timp.

Deschise ochii cu teamă iar în fața ei văzu ochii verzi ai iubitului ei la fel de speriați pe cât erau ai săi. Știa ce gândește, au dat de belea.

- Dacă mai repet încă o dată o să fi nevoit să îți comanzi un sicriu.

Alice îl privise atentă și dădu ușor din cap. Christopher înțelese mesajul și închise pentru câteva secunde ochii. Oftă la fel de îndurerat pe cât se simțea și ea și se mișcă din locul cu care ea se obișnuise deja. Îl simți cum se retrage din strânsoarea picioarelor sale iar un mare gol se strecoară în locul unde fusese el.

Nu îndrăzni să își ridice privirea, îi era mult prea mare rușinea de a da de ochii tatălui ei. În schimb coborâse de pe blat și trecu pe lângă Chris. Tot ceea ce vedea erau pași ei repezi care încercau să o scoată cât mai repede din bucătăria unde cu câteva secunde în urmă o considera un adevărat rai.

În fața drumului ei un trup îi tăie calea. Nu avu nevoie ca să își ridice privirea spre el ca să știe cine este. Mâna lui mare îi ridică chipul cu delicatețe deși ea o simțea ca plină de cuie otrăvite. Fără să vrea dădu cu privirea de ochii lui negrii și serioși pe care îi compară cu un abis.

- Am spus că vă las să fiți un cuplu dar nu în felul acesta.

Alice își trase nasul, simțea cum zeci de lacrimi încercau să iasă la suprafață.

Se eliberă din strânsoarea lui și plecă cât mai repede pe lângă el. Alergă pe scările de la etaj și văzu în treacăt trupul somnoros al Camillei. Știuse că avea camera sa liberă și nu se gândi de două ori înainte de a intra înăuntru. Închise ușa în urma ei și încuie de două ori, nimeni nu avea să o deranjeze când simțea mai mult ca niciodată nevoia de a fi singură și de a se calma.

În bucătărie Christopher îl privea cu ură și nervozitate pe Benjamin, cel care îi întrerupse. Era foarte nervos pe tatăl natural al Aliciei chiar dacă avea să le ofere libertatea de a ieși din casă.

Visase o noapte întreagă la iubita lui și cu greu se abținuse să nu meargă la ea. Trupul său răspunse aprig toată noaptea gândurilor ce îi cuprinseră toată mintea pe durata orelor în care nu dormise. Era nervos că acum când reușise să aibă parte de un moment singur alături de iubita lui fusese întrerupt. Se trezise ca să îi pregătească micul dejun dar renunțase când fusese sărutat pe spate. Acum, nu mai avea de când să continue ceea ce începuse, își dorea doar ca să plece de acolo.

Privindu-l sfidător pe Ben păși grăbit spre ieșire. Trecuse de el aproape în totalitate când fusese oprit într-un mod destul de dureros de tatăl fetei.

- Nu am nimic cu tine și cu dragostea ce i-o porți dar jur că dacă îi faci ceva și ne strici toate planurile din cauză că vrei să îi fi primul bărbat cu mâna mea te bag în pământ, mârâise el.

- Ce? întrebă el surprins.

- Benjamin are dreptate, se auzi vocea lui Katherine. Dacă te atingi de Alice mai mult decât trebuie o să ne omori pe toți.

Christopher se întoarse spre Katherine care se pregătea să intre în bucătărie. Vrăjitoarea era îmbrăcată într-o cămașă de noapte elegantă în timp ce părul îi stătea dezordonat.

- Cum este posibil? întrebă el.

Vrăjitoarea zâmbise.

- Dragule, habar nu ai cât de importantă și de puternică este o fecioară.

Katherine pășise și mai aproape de el. Îi prinse fața cu o mână și o țintui locului. Unghiile ei îi intrau în piele atât cât să lase urme dar nu și sânge.

- Avem nevoie de ea ca să îl învingem pe Jeff, amestecă-te în planurile noastre și suntem pierduți.

- Ce vrei să faci cu ea? De ce este așa de importantă? întrebă el.

- Tocmai ți-am spus, avem nevoie de puterea ei de fecioară ca să îl învingem pe Jeff. Păstrează-te până când se termină toată povestea asta iar eu personal am să mă asigur de virilitatea voastră.

Christopher se smulse din strânsoarea ei. Se trase puternic și se eliberă și din strânsoarea lui Benjamin. Sătul de toate cele auzite îi părăsi pe cei doi adulți și merse la etaj.

Își dorise să vadă ce face iubita lui și să o calmeze din moment ce era sigur că fusese prinsă cu garda jos mult mai rău ca și el. Când se pregăti să apese pe clanța de la ușă ceva îl opri. Se întoarse spre dreapta și o găsi pe Camy ținându-i brațul.

- Nu vreau să vă separ dar în momentul acesta cel mai bine este să fiți în camere separate.

- De ce?

Camy zâmbi.

- Știu ce a fost în bucătărie, amândoi trebuie să vă calmați și să vă liniștiți atât mintea cât și trupul.

Chris se smulse brusc din strânsoarea ei. Faptul că și celălalt părinte natural al iubitei lui intervenea între ei doi îl enerva peste măsură.

- Ascultă și tu la ușă, îi vorbi el aspru. Plânge.

Camy îl privi tristă. Oftă.

- Știu că plânge dar nu tu ești cel care trebuie să o calmezi, este prea periculos.

Chris mârâi.

- Și de ce, mă rog, este atât de periculos?

Camy deveni serioasă. Făcu un pas spre el iar orice urmă de blândețe dispăru de pe chip. Fiecare trăsătură a ei exprima un singur lucru, duritate și seriozitate sporită.

- Pentru că este la fel de excitată ca și tine iar nimeni din casa asta nu vrea să moară doar pentru că tu ai vrut să te simți bine.

Chris mârâi. Camy făcu la fel.

- Apropie-te de ea și am să îți rup fiecare oscior din corp fără să inițiez transformarea de urgență.

Chris o privi dur. Fără a mai spune nimic altceva plecă de la ușa camerei iubitei lui.

Camy îl urmări și îi numără pașii. De îndată ce el intră în baie plecă și ea de la ușa ei.

**********

Alice nu știa sigur de ce plânge. Tot ceea ce știa era că trebuia să se elibereze de ceva ciudat ce simțea în interior iar plânsul era cea mai ușoară cale. Putea să își devasteze camera și să strige până răgușea dar nu dorea să atragă atenția asupra sa, își crease destul o imagine de ușuratică în fața tatălui ei natural.

Când se gândea la evenimentele petrecute în bucătărie și la privirea lui Benjamin nu simțea decât că îi vine să plângă și mai tare. Fusese prinsă de nimeni altul decât de cel care o căutase fără oprire ani de-a rândul și care ținea la ea suficient de mult încât să îi permită să fie cu iubitul ei. Acum când știa că tatăl ei nu dorea o apropiere de altă natură între ea și Christopher se întreba de ce îi permise să se întindă lângă el când leșinase. De ce nu ripostase și nu îi despărțise dacă acum era dispus să îi și amenințe cu moartea? Ce se întâmpla de era atât de important ca ei doi să fie despărțiți?

Își cunoștea corpul și la fel de bine mentalitatea. Era sigură și știa la fel de bine că dacă Chris ar fi vrut să termine toată treaba pe blatul din bucătărie și să sară peste cuvântul lui Ben ea s-ar fi opus. Nu era deloc genul ușuratică și trebuia să cunoască mai bine înainte de a face o prostie. În acele momente de nebunie nu dorise deloc mai mult decât săruturi și atingeri inocente și/sau inofensive. Își dorise să se simtă iubită și apreciată, își dorise să știe că poate primi acele momente de tandrețe și pasiune pe care și le dorea. Nu intenționase nici o secundă să îl lase să sară calul și să facă ceva ce ea nu era pregătită, l-ar fi oprit.

Ea doar își dorise să se simtă iubită și sărutată, își dorise să știe cum este să te pierzi pentru câteva minute într-un sărut și să fi amețită. Își dorise să cunoască puțin din tot ceea ce se întâmpla în lume și dorise să exploateze ceea ce simțea extrem de viu în interiorul ei. Se lăsase captată de senzația de plăcere și de cea de zbor iar acum avea de suferit.

În timp ce plângea ca să se calmeze și ca să își revină pe deplin simți ceva umed și catifelat atingându-i obrazul. Era ceva ciudat să fie atinsă având în vedere că ea plânse având picioarele la piept și capul ascuns atât pe ele cât și de brațele cu care se îmbrățișa. Se oprise de îndată și privi un fața ei spre cel care reușise să îi intre în cameră.

În fața ei, pe pat, era un lup de culoare gri-cenuşiu care o privea atent. Capul îl ținea ușor într-o parte în timp ce ochii galbeni de lup o priveau cu melancolie.

- Tu care mai ești? întrebă ea supărată.

Câteva secunde mai târziu lupul coborâse de pe pat. Se duse în fața acestuia și se transformă din lup în om. După ce Alice își șterse ochii umezi privi spre mama ei naturală care o privea de la capătul patului.

- Nu ar trebui să te îmbraci? întrebă ea privind-o.

I se părea mult prea ciudat să îşi vadă mama complet goală privind-o cu tristeţe. Se simţea mult mai pierdută.

Camy îi zâmbise. Pe marginea capătului de pat era un veșmânt. Îl luase de îndată cunoscând tricoul lui Ben și în trase peste cap. Când trupul îi fu acoperit îi zâmbi fiicei sale știind că tricoul îi trecea destul de bine de pântec.

Se duse lângă ea pe pat și o trase în brațele sale. Alice nu opuse nici un pic de rezistență și se cuibări la pieptul ei în timp ce se abținea să nu plângă.

- Este în regulă să plângi, draga mea. Nimeni nu îți vrea răul.

Alice nu se mai putuse controla și își dădu drumul lacrimilor.

- Știu ce s-a întâmplat și vreau să îți spun de ce tatăl tău a fost așa de dur cu voi

- De ce?

Camy oftă, fiica ei combinase cuvintele cu scurtele gemete ce le simțea până în inimă.

- Avem un plan ca să îl înfrângem pe Jeff iar singura modalitate de a funcționa este dacă Christopher...

Camy oftă, îi era greu să spună lucrurilor pe nume când avea o fată.

- Ben vrea să se asigure că rămâi..., căuta un cuvânt, ceva care să nu fie prea dur sau vulgar pentru fiica ei. El vrea să se asigure că rămâi fecioară.

- Putea să ne spună.

- Putea, dar el nu este genul care se ocupă de chestiile mai delicate.

Alice încetă pentru câteva secunde să mai plângă. Singurul lucru care rămase același fu sughițul ce o cuprinse.

- Adică p-pot să f-fiu cu e-el?

Camy o sărută pe creștet.

- Nimeni nu îți interzice să fi cu cel pe care îl iubești atâta timp cât nu ajungeți prea departe.

Alice scoase un geamăt combinat cu un râset.

- Nu s-ar fi ajuns prea departe, l-aş fi optit.

Camy îi zâmbi. Deşi credea cu tărie vorbele ei nu putea fi prea sigură de cât de mult control avea. Ea însăşi se pierduse de multe ori în braţele lui Ben deşi opuse rezistenţă ca să se amuze, Alice nu ar fi putut rezista pe deplin.

- Ştiu, draga mea, dar ce e sigur e sigur.

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

178K 8.1K 103
Prințul moștenitor, un vampir atât de frumos de care, și după care, fug toate fetele. Nu are niciun gând să găsească pe cineva care să îi satisfacă ș...
78K 2.6K 42
Ce se intampla cand cel mai rau si dur alpha suprem isi gaseste sufletul pereche ? O va iubi si va fi dispus sa se schimbe pentru ea ? Sau o va respi...
123K 8.2K 43
Cum este sa iti pierzi familia cand esti inca un copil ? Sa traiesti singura si sa lupti pentru supravietuire. Sa iti juri ca o sa te razbuni. Abby R...
245K 13.2K 48
Luna Supremă.Aceste este destinul Jessicăi Smith.După ce și-a găsit sufletul pereche,dar a fost respinsă de către acesta din cauza că este Alpha-ul S...