5 seconds of teachers

By CalumsWaves

199K 15.2K 718

,,Historie je nejlepší učitelkou s obzvlášť nepozornými žáky."-Ashton ,,Profesionální sport? Nikdy! Připravil... More

Prolog.
1. Why are you reading it?
2. We shouldn't.
3. But it's impossible to forget, you know?
4. You are only my teacher.
5. Are you ready?
6. You slut!
7. The truth is, I love you.
8. Can you do it in five minutes?
9. I'm just a girl who know too much.
10. Who is Cali-Pali?!
11. I'll go to a shower, alone .
12. Don't forget protection.
13. Shirt down kitten.
14. I spent a year in prison.
15. Double date.
16. Goodbye, Mr.Hood
17. With love, Grace.
18. I don't need your help.
19. This is Calum.
20. Hey Bro.
21. Of course
22. What with prison, and what?
23. Not yet.
24. So, you invited me on date ?
25. Pig.
26. Calum!
28. Calum Thomas Hood.
29. I'm back - Monica
30. Mrs. Hood
31. Until death split us.
32. Special sex.
33. Oh, so you don't know.
34. Fuck you.
35. You are pregnant.
36. Barakat.
37. You really want that baby?
38. Daddy
39. Hey shorty, here's a daddy.
40. Do you want to suck my dick ?
41. This child is not mine.
42. Congratulations daddy.
43. Just sex
44. Love..
45. Catherine-Koa Hood.
Epilog.

27. Mali?

3.1K 277 8
By CalumsWaves

 ,,Chci, aby si křičela moje jméno!" zavrněl jí nadrženě do ucha a dál tvrdě přirážel.

,,Calum!"  zařvala a po chvilce jí došlo, co udělala. Bála se toho co přijde.

,,Slyšel jsem dobře?!" zařval Jack, až to s ní cuklo. Jack doslova zuřil. ,,A víš co teď princezno?" zeptal se, stále přilepený na jejích zádech, a tváří kousek od jejího ucha. Grace nahlas polkla a Jack se uchechtl. ,,Budeš prosit, protože to, co ti teď udělám se ti líbit nebude." 

Jack vzal Grace silně za paži a táhl jí do sklepa. ,,Víš, proč jsem ti říkal, ať do sklepa nechodíš?" řekl a otevřel, uprostřed byl jen starý kovový stůl. Postavil si k němu Grace a přitlačil jí na něj hrudníkem.

Jack ze stěny vzal jeden řemen a stoupl si dál od Grace. ,,A teď budeš odpovídat na moje otázky." zavrčel. 

,,Dobře." polkla Grace a připravovala se na nejhorší.

,,Dobře co?!" zavrčel Jack a švihl ji po zadku. Ne moc a ani ne málo. 

,,Do-Dobře pane." zamumlala Grace a cítila, jak se jí slzy hrnou do očí. Věděla, že tohle nebyla jeho poslední rána, a že přijdou další, silnější a pro ni bolestivější. 

,,Hodná holka." uchechtl se Jack a chytil řemen silněji do rukou. Žíly měl jasné vystouplé a všechny svaly v těle napnuté. ,,A teď mi řekni, jak přesně se jmenuji." přikázal jí a znovu ji praštil řemenem přes zadek. 

,,Jack." špitlo děvče.

,,CELÝ JMÉNO!" zařval Jack a praštil ji znovu, tentokrát vší silou. Její kůže už byla dávno narudlá a Jacka to celé dost vzrušovalo. Chtěl být zase v ní a užívat si to, ale musel to vydržet. Ovládat se. 

,,Jack Bassam Barakat." šeptla a čekala, co dál přijde. Slzy se jí kutálely po obličeji jedna za druhou a způsobovaly to, že měla řasenku po celých tvářích.

Jack ji znovu udeřil. ,,Kdo tě zničil? Kdo může za to, kde teď jsi?! Mmm?!" znovu křičel. 

,,Ca-Calum." šeptla a to už se jí z očí hrnuly hotové vodopády slz, při vyslovení jeho jména. 

,,Hodná." lehce se usmál a pohladil jí po zadku, do kterého následně znovu uhodil, tentokrát rukou. Řemen vrátil na místo a odpoutal Grace, která jen vydechovala a brečela.  On ji chytil za bradu a koukl jí do očí. ,,Příště, až něco takového uděláš, bude to stokrát horší kočičko." S těmito slovy odešel do baru. 

Grace počkala, až praští dveře a potom se zvedla a šla nahoru. Zamířila hned do koupelny, kde si dala ledovou sprchu. Ledabyle okolo sebe obmotala ručník a šla do ložnice pro její telefon.

Najela do kontaktů a vytočila telefonní číslo Mali. Mali byla něco jako její zpovědnice, nejlepší kamarádka, říkala jí všechno a věděla, že se to nedostane dál. ,,Mali?" řekla rozklepaným hlasem brunetka, když dívka na druhé straně přijala hovor. 

,,Tady Calum. Grace co se stalo? Ty brečíš? Kde jsi?" zahrnul ji otázkami, jen stála s telefonem u ucha uprostřed místnosti a koukala před sebe. Byla jako zamrzlá a nedokázala nic po tom, co slyšela jeho hlas. 

,,Grace já chápu, že si zaskočená, ale odpověz mi." řekl Calum zoufale. ,,Prosím." dodal. Grace stékaly slzy po tváři.

,,Já-já.. " řekla koktavě a přiložila telefon k uchu. 

,,Kde jsi Grace?" zeptal se Calum. ,,Chci tě vidět, dlouho jsem tě neviděl. Vyřizoval ti Jack vzkazy?" 

,,Calume proboha zpomal." řeklo děvče. Z toho jeho zběsilého pokřikování, ji už mírně bolela hlava. ,,Jaké vzkazy?" zeptala se. 

,,Vždycky, když jsem viděl Jacka, tak jsem mu řekl, ať ti řekne, že tě pozdravuji, a že mi chybíš, a že tě miluju." šeptl chlapec. 

,,Ten zkurvysyn." zamumlala si sama pro sebe. 

,,Cože co? Grace kde jsi?" Calum byl ze všeho celý zmatený, netušil proč brečela, netušil kde je. Bál se o ni a v tuhle chvíli, po dlouhé době, chtěl být zase s ní. Grace mu po chvilce váhání nadiktovala adresu a šla se obléct. Sama pochybovala o tom, že se má sejít s Calumem, ale muselo to tak být. Oni dva si byli předurčeni. Grace pořád cítila něco ke Calumovi a to samé on k ní. 

Grace na sebe natáhla kraťasy a tílko, co má na spaní a šla do kuchyně. Vzala si misku, do které nabrala salát, a opatrně se posadila na sedačku v obýváku. Koukala v klidu na její oblíbený seriál, než někdo zazvonil. Věděla, kdo to je, proto se jí sevřel žaludek a začala mírně poklepávat nohama. 

Odhodlaně se po chvilce zvedla a šla ke dveřím. Před dveřmi se zastavila a vydechla. Chytla kliku a otevřela. ,,A-Ahoj." polkla. Chlapec ji beze slova objal okolo ramen a mačkal ji k sobě.

,,Myslela jsem si, že už tě nikdy neuvidím." zamumlal jí do krku. ,,Chci ti všechno vysvětli a tolik ti toho říct." mírně se odtáhl a pohladil děvče po tváři.  Šli do obýváku a oba se zapovídali. Calum si všímal její nervozity a toho, jak se zatvářila, když se pohnula na sedačce. 

Chytil ji za ruku a přehodil si ji přes stehna. Mírně jí stáhl kraťasy a zděsil se. Nejen, že se mu vyskytl pohled na její černé krajkové tanga, ale i na modřiny, které byly zbarvené do červeno-modro-fialova. 

,,Od koho to je?" zeptal se jí, natáhl jí znovu kraťasy a posadil si jí opatrně na klín. 

,,Nemůžu ti to říct, a-a měl by si domů." šeptla mu a snažila se od něj odtáhnout, věděla, že jestli je Jack uvidí bude zle. Nejen, že by skončila s ještě víc zničeným pozadím, ale samotný Jack by ublížil Calumovi a to ona nechtěla. Nechtěla, aby mu někdo ubližoval, stačilo, že už mu ubližovala ona sama.

Zatím co Grace se honilo v hlavě toto, Calum měl jiné myšlenky, chtěl vědět s kým teď bydlí a kdo jí to udělal. Chtěl být princem, co ji ochrání před zlým drakem. A teď taky tu možnost měl.

,,Ty jedna couro!" zařval Jack, který náhle vešel do domu. Jako na zavolanou.  Grace sebou cukla a začala se klepat. Přitulila se víc ke Calumovi a jedním okem sledovala zuřivého Jacka. ,,Jak vidím to, že jsem tě potrestal ti nestačilo!" vyštěkl a Calum si Grace víc namáčkl k sobě. 

,,Takže to si byl ty!" zařval Calum.

Jack se uchechtl. ,,Když si při sexu zařvala jeho jméno, tak může i vypadnout z tohohle domu."

,,Je to můj dům!" 

Continue Reading

You'll Also Like

8.3K 252 34
Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil její hlavní protivník Lando Norris. Dva rok...
457K 15.2K 50
Chloe byla spokojená se svým životem, dokud jí a jejím dvěma bratrům rodiče neoznámili, že se budou stěhovat. Chloe se nikdy nezajímala o přátelství...
12.5K 787 7
,, Na ruce má číslo 001. " ,, Myslím, že bych měla zavolat Hoppera. " ! DŮLEŽITÉ ! • Příběh nebudu psát přesně podle seriálu • Budou zde mé vymyšlené...
2.7K 342 35
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...