23. Not yet.

3.4K 322 12
                                    

,,Alexi, když skočím chytíš mě?" zeptala jsem se a on přikývl. 

 Šla jsem k okraji střechy a skočila dolů. Alex mě chytil a se smíchem postavil na zem. ,,Díky Gaskarthe." usmála jsem se. 

 ,,Utíkáš před bratrem?" zasmál se. 

 ,,Jo, a musím zmizet, než si mě všimne." uchechtla jsem se a vydala se pryč, směr Hoodův dům. S kapucí na hlavě jsem procházela ulicemi a doufala, že si mě nikdo nevšimne. Když jsem došla ke Calumovu domu, hned na mě skočil Prince a přivítala Mali, která byla na přední zahradě. 

 ,,Ahoj, je Calum doma?" zeptala jsem se s úsměvem. 

,,Ahoj, jo je doma, ale jestli ho chceš překvapit, tak je to hned to třetí okno vzadu a je pootevřené." zasmála se a mrkla na mě.

,,Dobře." zasmála jsem se. ,,Díky." zavolala jsem na ni, protože už jsem byla za rohem. 

Plížila jsem se až k třetímu oknu a nenápadně nakoukla dovnitř. Ležel na posteli se sluchátky v uších a měl zavřené oči. Otevřela jsem okno a vlezla dovnitř. Jeho pokoj měl dvě červené, dvě černé stěny a všude byly plakáty rockových skupin, v rohu byly dvě akustické kytary a jedna basa. Nejvíc mě ale zaujala ta obrovská postel s prostorem na knihy pod ní. Po špičkách jsem došla k němu a nahnula se nad něj. Vyndala jsem mu sluchátka a koukala. 

,,Mali, jestli jsi to ty a chceš zase pomoct s květinami, tak ti na to seru." zamrmlal a otočil se na bok. 

 ,,Nejsem Mali, ale jak myslíš." uchechtla jsem se. Calum se otočil a rozzářil se mu úsměv na rtech. 

,,Ty si vážně utekla?" zeptal se a já přikývla. ,,Jsi blázen, víš to?" uchechtl se a stáhl mě na postel. 

,,Blázen co tě miluje natolik, že kvůli tobě skáče ze střechy do náruče souseda a pak skoro utíká k tobě domů, i když utíkat nemůže." uchechtla jsem se a z hlavy si stáhla kapuci. Mikinu, i s batohem, jsem si sundala a hodila na sedačku, co se nacházela v místnosti. 

 ,,Co to tady máš?" zeptal se a palcem přejel po mém líci. Pocítila jsem menší bolest, muselo to být od toho, jak i Kurt vrazil facku. ,,On tě praštil, že ano" zamračil se, já jen přikývla a lehla mu na hruď. 

Calum vydechl a začal mě hladit po zádech, pod tričkem. Koukla jsem Calumovi do očí a pak, po chvilce, jsem se mu přilepila na rty, které se o sebe začaly třít ve stejném rytmu. Začal mě kousat do spodního rtu a já mu to oplácela. Jeho velké ruce pomalu sjely na můj zadek, který stiskl a následně nalehl nade mě. 

Opustil mé rty a špičkou jazyka jel ke krku, který začal obsypávat polibky. Zaklonila jsem hlavu aby měl víc prostoru a zavřela oči. Užívala jsem si ten dokonalý pocit. Tílko mi přetáhl rychle přes hlavu a odhodil někam do rohu pokoje. Jeho rty se sunuly čím dál tím níž. Jedním máchnutím ruky mi sundal podprsenku a věnoval se mému hrudníku. 

Špičkou jazyka pomalu kroužil okolo mé bradavky. Když ji jemně chytil do zubů. Víc jsem se zaklonila a v rukách svírala povlečení. ,,Calume." zavzdychala jsem. Usmál se a pokračoval dál. Jeho rty se otíraly o moje břicho níž a níž. Dostal se k podbřišku a perverzně se usmál. Chytil mě za boky a stáhl mi leginy. Shodil ze sebe tričko a znovu se přesunul na moje rty. 

Rukou mi zajel do kalhotek a prstem mi kroužil u vchodu. Rychle a bez varování do mě vnikl dvěma prsty. ,,Calume!" křikla jsem. Jeho druhá ruka mi zacpala pusu a já stěží dýchala. 

,,Shht potichoučku, snad nechceš, aby nás někdo slyšel." zavrněl mi do ucha a jemně ho skousl. Jeho dlouhé prsty ve mě dál kmitaly a já se kroutila rozkoší. 

Silně jsem tlačila víčka k sobě a snažila se zabránit hlasitým vzdechům, které se draly z mého hrdla. Calumova ruka a mých ústech tomu pomáhala, ale u toho jsem skoro přestávala dýchat. ,,Pustím tě, když slíbíš, že nebudeš křičet." zavrněl mi do ucha a já začala horlivě přikyvovat. 

Calumova ruka se pomalu přesunula vedle mé hlavy. Jeho prsty přidaly na tempu, silně jsem skousla spodní ret a víčka silně tlačila k sobě. Najednou přestal a rychle ze sebe stáhl kalhoty i s boxerkami. Znovu do mě vrazil prsty tentokrát tři a začal s nimi rychle kmitat. ,,Calume, u-už!" vzdychla jsem a víc se prohnula. Vlna orgasmu zasáhla moje tělo. 

Calum prsty vyndal a bez varování do mě vnikl až po kořen. Ani rozdýchat mě to nenechal. Začal přirážet, nejdřív pomalu a pak přidával na rychlosti. S obličejem nalepeným na mém krku, od kterého se odrážel jeho dech. Jeho tempo se stále zrychlovalo a přírazy přitvrdil. Začala jsem se svírat a blížila se ke svému konci. Druhá vlna orgasmu je tady. ,,Už dost." řekla jsem vyčerpaně, ale on pořád pokračoval.

,,Ještě ne." řekl a dál přirážel ve stejném tempu. Třetí orgasmus už nezvládnu, ale poddala jsem se tomu. Calum se udělal a pak udělal znovu i mě. Moje tělo se třáslo a jeho tělo se svalilo, skoro celou jeh váhou, na to moje. Kapičky potu mi stékaly z čela. Calum to ještě chvilku rozdýchával a pak se svalil vedle mě. 

 ,,Moc tě miluju." řekla jsem po chvilce a lehla mu na hruď.

,,Já tebe taky." usmál se a dal mi pusu na čelo. 

I s Calumem jsme se zvedli a šli do koupelny. Zalezli jsme do sprchy a pod proudem vody jsme se objímali. Calum mi začal obsypávat obličej polibky, zatím co já jsem se smála. ,,Už dobrý." zasmála jsem se a odtáhla ho od sebe.

,,Co by jsi řekla na to," věnoval mi pusu na čelo. ,,kdyby jsme si třeba," věnoval mi pusu na nos. ,,dali pak další kolo našeho, více než úžasného, milování." zavrněl mi do rtů.

,,No, ale to by pak znamenalo další sprchu." odvětila jsem.

,,A nebo," opřel si čelo o to moje a rukama lehce jezdil po mých zádech. ,,si pak můžeme udělat romantický večer u krbu. Mali bude v pokoji a máma má noční." uchechtl se a věnoval mi letmý polibek. ,,Co říkáš?" usmál se. ,,Jen mi dva, hrnky kakaa, deky, polštáře a filmovej maraton." 

,,To zní skvěle." usmála jsem se. Vylezli jsme ven, usušili se, oblékli, už jsme se chystali jít do obýváku, ale ozvalo se, dost naléhavé, bouchání na dveře.

,,HOODE JESTLI JE GRACE TADY, PŮJDEŠ SEDĚT!"



5 seconds of teachers Kde žijí příběhy. Začni objevovat