Лошо момиче

By MariaEmilova

37.4K 1.6K 82

Джесика е била само на 16 когато са убили семейството ѝ пред очите ѝ. Тя посвещава целия си живот на това да... More

Пролог
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28. (последна глава)
Номинирана (йей)

10.

1K 49 1
By MariaEmilova

Джесика

Беше 8:23 и аз станах от леглото.Отидох до банята,взех си 10 минутен душ и си измих зъбите.След това отидох до мешката си и извадих едни къси панталони с висока талия които бяха в два цвята,бяло и неоново розово,взех си потника на който пишеше "Summer" и си обух черните кецове на "Supra".Сложих си спирала и гланц за устни.Оставих си косата спусната.Дали ще ми стоят добре няколко нюанса на лилавото? Или Пък от горе да я оставя синя,а от долу зелена?! После ще мисля,сега умирам от глад.Слязох долу и на масата бяха всички.

-Добро утро.-Поздравих ги.

-Добро утро.-Отвърнаха ми и аз им се усмихнах.

-Браво! Победила си Хан.-Обади се Стивън.

-Да! Не беше лесно,той кара доста добре!-Казах докато отхапвах тоста си.

-Все пак в страната си той е най - добрия.Как му се представи? "Аз съм Джесика Смит и съм дошла тук да си срина славата" или...-Каза Джейк,но аз го прекъснах.

-Той знаеше коя съм.-Казах докато отпивах от портокаловия си сок.

-Сериозно?!-Каза Ник учудено.

-Да!Каза,че най - накрая е имал достоен опонент и т.н.-Казах.

-Ако аз се състезавах щях да го бия от раз!-Каза Ник.

-Да бе,да!Човека знае кога да включва нитрото си.-Казах и се засмях.

-Сега само с това ли ще се заяждаш?!-Каза той и кръстоса ръце пред гърди и се нацупи.Ние се засмяхме на физиономията му.След като си изядохме закуската решихме да тръгваме.

-Този път Крис ще води!-Казах аз докато се качвах в колата.Той ми се усмихна и потегли.Аз тръгнах след него.

*Вече си бяхме в Сан Диего и аз веднага се качих в стаята си и се проснах на леглото.Чух,че долу се чуват викове.Веднага станах от леглото взех си пистолета и по най - бързи и тихия начин слязох долу.Били са момчетата.Постоях за малко скрита за да чуя за какво си говорят.

-Не можем да ѝ кажем! Не сме сигурни!-Обади се Ник.

-Абе ти добре ли си?-Изсъска Крис.-Ако вече идват насам ние ще сме виновни,че не сме ѝ казали и тогава всички ще умрем! И не,не от хората му,а от Джесика!

-Крис е прав! Трябва да ѝ кажем!-Каза Стивън със спокоен тон.Май ми се връзват нещата.Хората ба Макс са ни проследили до тук и сега идват,а Ник няма намерения да ми каже защото не е бил сигурен.

-Няма нужда да ѝ казвате!-Обадих се и всички погледи се забиха в мен.Този на Ник обаче беше уплашен.

-Колко от разговора чу?-Попита Джейк.

-Само от тогава,когато Ник каза,че не може ли сте да ми кажете защото не сте били сигурни.-Казах докато прибирах пистолета в колана си.

-Но ние не сме споменавали нищо за....-Каза Майк,но аз го прекъснах.

-Ох,просто схванах за какво си говорите! До колко часа ще са тук?-Попитах раздразнено.

-Не знаем точно,но горе долу 2-3 часа....-Каза Крис.

-Вземете си най - добрите оръжия! Ще стане кървава баня!-Казах аз и се запътих към стаята с оръжия.Взех си един пистолет KJ Glock и един Beretta Px4,осем шурикена и четири ножа.Също така взех и заглушители и за двата пистолета.После отидох в стаята си и си сложих по дълга блуза за да закрива ножовете и пистолетите.Слязох долу и Майк се опитваше да си скрие пистолетите.Съжалих го и отидох да му помогна.Скрих му ги в колана и после смъкнах малко тениската надолу за да не се виждат.

-Благодаря.-Каза той докато ме гледаше.Аз му отвърнах само с една усмивка.

-Какви оръжия си взе?-Попитах го.

-Два пистолета със заглушител,четири звездички от тези дето се хвърлят,все им забравям името,и три ножа.-Каза той докато броеше на пръсти колко общо са.

-Шурикен!-Казах аз изведнъж.Той ме погледна въпросително.-Звездичките за хвърляне,шурекен!-Казах аз и той тогава направи разбираща гримаса.Изведнъж Джейк влезе и каза:

-Проследих навигацията на колите на онези и ще са тук до 30 минути.-Каза той набързо.

-Чакай,щом си проследил навигацията им не можеш ли да им я хакнеш и да промениш курса?!-Изведнъж ми хрумна това и той ме погледна с една повдигната вежда.

-Мислиш,че не съм пробвал ли?!-Попита ме раздразнено.

-Ми де да та знам,аз?!-Казах аз и се запътих към кухнята за чаша вода.Там беше Крис.

-Хей.Притеснена ли си?-Попита ме той.

-Аз,не! Но ти май да?-Казах аз докато си отпивах от водата.

-И то много! Ами ако някой от нас пострада?-Каза той видимо притеснено.

-Крис,успокой се! Никой от нас няма да пострада,обещавам!-Казах аз и го прегърнах.Той ми отвърна.

-Обещаваш ли?-Попита той.

-Обещавам!-Потвърдих и той ме прегърна още по - силно.-Хайде вече да заемаме местата си.

-Добре.-Каза той и се напрегна.

-Успокой се!-Казах аз за пореден път.Отидохме в хола и там бяха всички.-Аз съм тук с Крис. Ник и Стивън са на втория етаж,а Майк и Джейк са пред гаража! Без спорене и викане,трябва да сме максимално тихи,ясно?!-Казах аз и всички кимнаха.На мен това въобще не ми стигна.-Ясно?!-Извиках аз.

-Да!-Извикаха те.

-Всички по местата!-Извиках отново аз.

След около 10 минути някой разби врата и около 12 мъже с маски влязоха в къщата.

-Не съм канила гости.Ами ти?-Направих се на ударена.

-Не,не съм!-Каза той видимо спокойно,но знаех,че само го прикрива.За разлика от мен той е доста напрегнат,а аз съм спокойна в такива ситуации.

-Вие много добре знаете кои сме ние!-Каза единия с маската,която беше различна от тази на останалите.Явно той е "лидера".

-Ще ни кажете ли или ще разиграваме театър?!-Попитах вече раздразнено.

-Ние сме от бандата Макс и сме тук за да сложим край на вашата банда!-Каза отново този с шарената маска.

-И не можахте ли да почукате?-Попитах аз с ирония в гласа си.Единия хвърли нож към мен,но аз имах бързи рефлекси и го хванах на милиметри от лицето ми.

-А,значи така ще играем?! Добре!-Казах аз и прострелях този,който хвърли ножа,но после другите се включиха и Крис започна да стреля.Момчетата от горе също ни помогнаха останаха само трима.

-Добри сте,но хайде да се бием без огнестрелни оръжия! Какво ще кажеш?-Попита ме той.Разбира се,че ще се съглася.

-Съгласна съм!-Хвърлихме пистолетите си настрани и те започнаха да се приближават към нас.Аз само се подсмихнах самодоволно и набързо извадих един нож от колана си и го хвърлих в гърлото на единия. Крис направи същото и с другия.

-Останахме само аз,ти,той..-Каза и посочи Крис.-И тези там!-Посочи към Ник и Стивън.-Не е честно четирима срещу един! Искам да се бия само с теб!-Посочи мен.-Ако не те е страх,разбира се!-Каза и се засмя.

-Съгласна съм!-Казах твърдо. Крис се приближи до мен и ми прошепна:

-Джесика,какво правиш?!-Каза той,но аз го избутах.

-Ще се бием значи?! Добре!-Каза и се приближи до мен.Засили юмрука си към лицето ми,но аз бързо го хванах и извих ръката му.Той извика от болка,но на мен не ми пукаше.Извих я още по силно.Не знам как,но копелето успя да се измъкне.Заби ми един доста силен шамар и паднах на земята.Той седна върху мен и започна да ми налага юмруци.С коляното си го ударих в слабините и докато се превиваше от болка аз взех един от пистолетите и го насочих към главата му,но той се обади:

-Нарушаваш...пра...правила...та..-Каза той,накъсано.Аз само се усмихнах злобно и казах:

-Правилата са създадени за да се нарушават!-Казах и го застрелях.

Авторска бележка:

Съжалявам ако има грешки. :)

Continue Reading

You'll Also Like

Agua Delmare By Melly ©

Science Fiction

5.7K 381 30
Автомобилни състезатели, високи скорости и адреналин на пълен капацитет. Ейс Рейсър е безстрашен, смел и дързък пилот. Спускащ се по пистата с най-ус...
119K 4.2K 105
(!) ИСТОРИЯТА Е ПРЕВОД! (!) ВСИЧКИ ПРАВА ПРИНАДЛЕЖЪТ НА happydays1d Никога не са ти казвали, че чудовището под леглото ти може да има чифт красиви го...
79.8K 2.8K 15
-Елинор, целуни ме. Знам, че го искаш! -провикна се той. Но кой всъщност е "той"? Елинор е на 18. Живее с най-добрата си приятелка. И е готова да от...
211K 6.3K 40
- Аз съм ти шеф,а ти си длъжна да ми се подчиняваш!- изръмжа той. - Аз нямам шеф и не съм длъжна пред никого. - Тук грешиш,скъпа моя - той я дръпна к...