Răpită de un demon

By Konjura

65.3K 3.5K 155

Intr-o lume in care nimic nu e garantat , o lume in care joci dupa propile tale reguli , o lume in care daca... More

Povestea mea
O noapte de cosmar , sau nu ?
A doua zi
A doua zi ( continoare)
Cine este ea?
Pe bune , a fost un vis?
Jurnalul
Jurnalul ( continuarea)
Cine sunt ?
Cine sunt ( 2 ) ?
Anunt !!
Memoria revine
Stiu cine sunt !
Vesti rele !
Vestile rele continua
Ceremonia
Rapita
Ce se intampla cu mine ?
O noapte de neuitat !
Sfarsitul unui nou inceput
Anunt!!!
O noua viata
La petrecere
Un sarut tampit !
Chiar e fratele lui ?!!
Provocare & Capitol
La "intalnire'
Alex ?
Ethan stie ?!?
Sfarsitul

Ce se intampla?

2.8K 154 3
By Konjura

Dar de-o data cineva imi pune mana la gura si ma ia pe sus . Eu incerc sa ma zbat , dar in zadar , este prea puternic . El m-a luat in brate tip mireasa , si m-a privit fix in ochi. Eram asa aproape incat ii puteam simti respiratia , in acel moment am putut observa chipul rapitorului si nu era Ethan . Era un tip blond , cu ochii caprui , musculos si niste colti mari .
- Ce vrei de la mine ? Intreb eu speriata.
- Pe tine , frumoaso ! Spune el cu un ranjet pervers .
- Cine esti ? Intreb eu cu rasuflarea taiata .
- Eu sunt Jeck , dar tu cum te numesti ?
- S...Serena . Spun eu balbaindu-ma .

Dar el nu mai spune nimic , ci doar imi zambeste apoi o luam din loc . In vreo 10 minute ajungem la o vila destul de mare cu un tapet visiniu , cateva candelabre si un parchet de culoare neagra . Jeck m-a dus intr-o camera destul de spatioasa in care se afla un pat cu baldachin imbracat in cearceafuri albe , un dulap destul de mare , si un tapet tot visiniu . Jack m-a asezat incet in pat , apoi s-a asezat si el pe marginea patului , si a inceput sa ma studieze cu privirea din cap pana in picioare . Ma intreb ce vrea de la mine.

Dupa cateva minute de privit Jack s-a apropiat de mine si m-a luat in brate dupa care mi-a soptit la ureche ,, Vei fi a mea" iar apoi si-a lipit buzele de ale mele . Eu nu am vrut sa ii raspund la sarut , dar el m-a muscat de buza facandu-ma sa deschid gura apoi introducandu-si limba in gura mea .
Am incercat sa scap dar in zadar , era prea puternic . Dupa ce si-a dezlipit buzele de ale mele m-a luat de maini si mi le-a pus deasupra capului apoi a coborat pe gat si a inceput sa ma sarute . Am inceput sa ma zbat , dar in zadar . Dupa cateva minute mi-a dat si tricoul jos si fiindca asta era tot ce purtam am ramas in lenjerie intima .
Jeck a inceput sa ma sarute si sa ma muste de sani lasandu-mi urme .

De durere am inceput sa plang . Dar pe Jeck nu l-a interesat ba chiar a continuat dandu-mi sutienul jos , apoi continuand sa ma muste de sani , dupa care si-a dat tricoul si pantalonii jos pana ce a ramas in boxeri . In acel moment am reusit sa scap din stransoare , mi-am luat tricoul si am fugit pe scari pana la parter si am iesit pe usa de la intrare . Am inceput sa fug prin padure , pana ce m-am lovit de ceva tare si solid . Era chiar Ethan !!!!
Fericit sa il vad am sarit in bratele lui .

- Esti bine? Ma intreba Ethan ingrijorat .
- Acum da , spun eu fericita .
- Dar ce ai patit? Ma intreba Ethan speriat .
- Iti povestesc cand ajungem la castel. Spun eu inca putin speriata .
- Bine , spune Ethhan apoi ma ia in brate si pornim spre castel.
Cand am ajuns la castel i-am povestit tot ce s-a intamplat lui Ethan , iar el s-a infuriat foarte tare.
- Sigur nu ti-a facut nimic mai mult ? Intreba Ethan furios.
- Nu , nu a reusit .
- Deci , cand il prind pe nenorocit il omor !! Spune Ethan aproape tipand .
- Dar pana la urma ce iti pasa , nu trebuia sa fi cu Vera? Spun eu trista .

- In primul rand Vera nu mai este iubita mea si oricum pe tine te iubesc prostuto , si crede-ma nu mint . Daca as minti nu mi-ar mai batea inima asa tare cand stau in preajma ta . Spune Ethan in timp ce se apropie de mine ca sa ii simt bataile .
- Of, Ethan imi pare rau ca am fugit , dar toate lucrurile pe care le-a spus Vera au fost asa dureroase , si asta pentru ca ori cat as nega si eu te iubesc . Spun eu cu o voce stinsa .
- Nu imi vine sa cred ce ai spus , si nu sti de cand astept acest moment . Tu nu iti dai seama cat de fericit ma face simpla ta prezenta , si iti promit ca nimeni inafara de mine nu se v-a mai atinge de tine. Spune Ethan apoi ma lua in brate .
- Promiti? Spun eu cu o voce de copil .
- Promit , dar acum hai sa ne culcam fiindca este tarziu . Spune Ethan dupa care adormim unul in bratele celuilalt.

Hey , sper sa va placa acest capitol , si scuzati eventualele greseli de punctuatie . Apropo acest capitol este dedicat tuturor care imi cititi cartea sau o veti citi . Va astept cu comuri . Pwp

Continue Reading

You'll Also Like

301K 28.5K 52
Ma ascund in umbre Si doresc lumina Pentru ca sunt un vampir Prins pentru todeauna in intuneric. Coperta realizata de AmiraEmerson
127K 8.3K 43
VOLUMUL 1 DIN SERIA 'LUX, IUBIRE ȘI ELEGANȚĂ' Încă din copilărie, Penelope a trebuit să își asculte mama vorbind despre viitorul ei, despre cum va tr...
260K 17.7K 39
Seria ❝Între mine și vampir❞ Volumul 1 Carte scrisă în 2015 - 2016 Răzbunare - un cuvânt atât de simplu și cu o greutate atât de mare. Missy Stoner ș...
1.5K 125 10
Ce faci atunci când singurii care te susţineau și linișteau cu adevărat nu sunt lângă tine pentru a-ți spune un cuvânt care să te facă să lupți în co...