Fanboy Baekhyun

由 EXOshipTURKEY

36.4K 2.6K 518

Fanfictionların etkisinde kalan sadece hayranlar mıdır? Peki ya Baek okuduğu fanfictionlar sayesinde aslında... 更多

Bölüm 2
Bölüm 3
4.Bölüm
5.Bölüm
6. Bölüm
7.Bölüm
8.Bölüm
9.Bölüm
bela çekici yazar
10.bölüm
üzgünüm
11.Bölüm
yeni hikaye
12.Bölüm
13.Bölüm (FİNAL)

Bölüm 1

5.4K 316 103
由 EXOshipTURKEY

Her zamanki gibi yorucu bir günün ardından ılık bir duş alıp BaekYeol fic'imi yazıyordum.Ben bir fan değilim, ancak BaekYeol ficlerini okumayı da
yazmayı da çok seviyorum.

Ficlerde genelde hep benim Chanyeol'un altında olmam canımı sıksada düşündüğümde , eğer gerçekten öyle bir şey yapsak benim
üstte olacağımı pek sanmıyorum.

Ficlerle tanışmam aslında çok olağan üstü olmamıştı.Konser verirken hayranlar üzerinde BaekYeol yazan pankart açmışlardı. Aslında şaşırmıstım çünkü o zamanlar BaekYeol'un ne olduğunu dahi bilmiyordum.

İnternette küçük bir araştırma yaptığımda Chanyeol ve benim
fotoğraflarımı gördüm. Yukarılarda dostça şeyler gibi görünseler de aşağılara indiğimde hayranların çizmiş olduğu erotik resimleri gördüm ve resmen şok geçirdim.

Daha sonra Wattpad'a girdiğimde de BaekYeol hikayelerini gördüm. Rastgele birsine tıklayıp okumaya başlamıştım.

İlk başlarda resimlerde olduğu gibi sevimli ve eğlenceliydi. Ta ki smut yerlerini görene kadar . O fic yüzünden 4 gün Chanyeol'un yüzüne dahi bakamamıştım ama bir şeyler daha fazla okumamı tetiklemişti.

Her BaekYeol hikayeleri okuduğumda, Chanyeol'a karşı bakışım da değişti, duygularım da..

Bunu korkunç bir şey olarak görüyordum ama kendime engel olamıyordum. Bunların ficler yüzünden olduğunu, hikayelerin etkisinde kaldığım için Chanyeol'a karşı düşüncelerimin değiştiğini düşünüp 3 ay boyunca
hiç fic okumamış yada düşünmemiştim.

İşe yaradığını düşünsem de yanılıyordum. Chanyeol bana her baktığında , konuştuğunda ya da dokunduğunda kalbim çok hızlanıyordu. Durduramıyordum.

Birkaç zaman sonra da kendimi BaekYeol fici yazarken buldum. Gerçekten bunları bırakmam gerekiyordu.

Eğer Chanyeol ya da üyelerden herhangi biri bunları öğrenirse cidden çok kötü bir duruma düşerdim.

Her ne kadar saklamaya çalışsam da üyeler son zaman ki davranışlarımdan
şüpheleniyordu. Daha dikkatli olmalıydım. Özelliklede laptop'umu kimseye vermemeliyim..

1 yıldan beri Chanyeol'a olan duygularımı ne kadar bastırmaya ve unutmaya çalışsam da başarılı olamamıştım. Chanyeol bana karşı hep arkadaşça davranmıştır. Onun benim yaptıklarımı yapması imkansız. Bana ve tüm diğer üyelere karşı tavırları hep aynı kalmıştır. Bu canımı yaksa da onu suçlayamazdım. Bu her ne kadar fanlar ve benim için normal gözükse de başka temiz insanlar için anormal bir şeydi.

Belki de Chanyeol benim duygularımı öğrenirse ömür boyu benden kaçacaktır. Bu yüzden ona hiçbir zaman duygularımdan bahsetmedim ve şu 2 aydır Chanyeol'a karşı kendime çizgi çektim. Chanyeol ona karşı olan soğuk tavırlarımın farkındaydı ama bana hiçbir şey söylemedi.

Söylememesi belkide daha iyiydi çünkü neden böyle davrandığımı ona nasıl açıklardım bilmiyorum.. Neyse Baekyeol çifti haricinde favorim olan çift HunHan çifti.. Ficlerde hep Baekyeol çifti eğlenceli HunHan çifti romantik olmuştur.. Luhan hyung da ben de hep altta oluruz. Şahsen Luhan hyung çok sevimli görünsede oldukça erkeksidir. Bu yüzden belki gerçekte o üstte olabilir.

Tabi benim dünyama göre gerçekte böyle şeyler olacağını hiç sanmıyorum
ama bazen merak da etmiyorum değil. Acaba aralarında benim gibi gay olan var mıdır?

Ben, gay olduğumu ficler sayesinde anladım. Keşke ficlere hiç bulaşmasaydım.
Her okuduğumda deli gibi atan kalbim ve şişmiş erkekliğim ile kalıyorum. Odamı Kris hyungla paylaştığım için banyoda gizlice elimi kullanıyorum ve birgün yakalanacağımı hissediyorum.. Benim yazdığım ficin hayran tarafından yazıldığını sanıyorlar anca ksahte bir profil açtım.

Hikayemi gerçekten çok seviyorlar ama binlerce kez dediğim ve asla yapmadığım gibi buna bir son vermeliyim..

Kris hyung'la odamı paylaşmak benim için büyük bir şans çünkü o , odayı sadece uyumak için kullanıyor ve eşyalarıma asla dokunmuyor.Bu yüzden onunla kalmak rahat hissetiriyor.

Eğer Chen'le aynı odada kalsaydım, çoktan her şeyimi kurcalamış ve herkese yaymış olacaktı..Bu yüzden Luhan hyunga çok üzülüyorum. Chen ile aynı odada kalıyor..

Ficimi yazıp yayınladım ve laptopumu kapatıp bir kenara koydum. Laptop'um şifreli olduğu için rahat davranıyorum tabi ki.

Aynanın karşısına geçip kendimi süzmeye başladım. Dağılmış dalgalı açık kahve saçlarım,şişmiş kızarmış gözlerim ve bitkin bir vücutla başbaşayım... Yeni albümümüz çıktığından beri programımız fazlasıyla yoğun. Bazen sadece bir saatlik uykuyla bile durduğumuz oluyor ama hayranlarımız için değer..

Bugün nasıl olduysa işimiz erken bitmişti ve akşam 7'de eve gelmiştik. Hemen duş alıp odama kapanmıştım ; son 2 aydır yaptığım gibi..

Bu üyeleri rahatsız etse de aynı şeyi yapmaya devam ediyorum çünkü chanyeol'e karşı olan duygularımı evde ve sakinken daha çok belli ediyorum..

Birden D.O'nun sesiyle irkildim..

D.O , " Gelin artık şuraya , yemekleri hazırladık o kadar ! "diye bağırıyordu.

Çok aç olduğumdan dolayı hemen odamdan salona yöneldim.Chanyeol ve Chen sohbet ediyordu.

Chanyeol'le göz teması kurmamaya çalışıyordum. Chen alaycı sesiyle "Kaplumbağamız kabuğundan çıkmış?" diyerek güldü. Ahh , bu çocuk bazen çok sinir bozucu olabiliyor.

Hiçbir şey söylemeden mutfağa yöneldim. D.O gene harika bir sofra hazırlamıştı. en sevdiğim insanlardan kiki ifade simgesi
D.O , " Karnın aç , değil mi?" diye sorduğunda beni anlayan birileri olduğundan dolayı minnettardım. Kafamı salladım. Ardından sözlerine devam etti. " Ama Baek.. Yemekten sonra seninle bir şey konuşmak istiyorum." dediğinde başımdan aşağı kaynar sular aktığını hissedebiliyordum.

D.O'nun ne hakkında konuşacağını kolayca tahmin edebiliyorum.Başımı tekrar sallayıp Lay hyungun yanına oturdum. Lay hyung sessiz bir insan ayrıca çok iyi bir kalbi var. Hiçkimsenin işine karışmaz.

Gerektiğinde olaylara dahil olur ve konuştuğu zaman da elinde olmadan herkesi güldürür.

" Oh, Baekhyun . Çok yorgun görünüyorsun , iyi misin?"

Lay konuştuğunda kafamı sallayarak teşekkür ettim. Sevindiğini belli edecek şekilde gülümsediğinde tek gamzesi ortaya çıkmıştı.

Biraz sonra herkes tek tek gelip masaya oturmuştu. Chanyeol ise tam karşıma oturdu...'

Ahh , şu çocuk. Ben ondan kaçmaya çalışırken neden her zaman yanıma gleip işleri zorlaştırmak zorunda ki?

Kafam eğik olsa da üyelerin tuhaf bakışlarını üzerimde hissedebiliyordum...Kısa süre sonra yemeklerimizi yiyip tabaklarımızı
yıkadık.

D.O ve ben odama girip kapıyı kapattık. D.O'nun sorduğu sorulara ne cevap vereceğim hakkında en ufak bir fikrim bile yok ancak gerçekleri söylememeyi
planlıyorum.

D.O yatağın baş ucuna oturup gözleriyle karşısına oturmamı işaret etti. Onun dediğini yapıp karşısına oturdum ve kısa süreli sessizlikten
sonra konuşmaya başladı.

"Ne hakkında konuşacağımı büyük ihtimalle tahmin ettiğini düşünüyorum. Şu 2 aydır davranışlarına hiçbirimiz anlam veremiyor. Eski neşeli Baek'in yerine adeta bambaşka bir Baek geldi. Sadece işte konuşuyorsun, oysaki önceden bir dakika bile susmazdın. İşten gelince odana kapanıyorsun ve sadece yemek yemek için dışarıya çıkıyorsun. Senin adına endişeleniyoruz Baekhyun..
Eğer bir sorunun varsa bize söyle sana yardım edelim..''

Sözlerini bitirdiğinde başımı önüme eğmiş ne diyeceğimi düşünüyordum.D.O'ya yalan söylemek istemiyorum ancak eğer doğruları söylersem he rşeyin daha da
kötüye gideceğine eminim .

"Sadece çok yoruluyorum , o kadar." dediğimde D.O'nun buna inanmayacağını biliyordum. Bununla hiç kimse tatmin olmaz zaten.

Soo koca baykuş gözleriyle beni süzüyordu.

"Buna inanmamı bekleme benden Baekhyun. 3 yıldır seninle yaşıyoruz ve yorgunluğun seni böyle yapmayacağını her şeyden daha iyi biliyoruz.
Sorununun ne olduğunu söylemekten çekinmemelisin. Biz bir aileyiz ve birbirimize her zaman destek oluruz. Bunu unuttun mu?''diyerek destek vermek için ellerimi tuttu ve gözlerimin içine bakmaya başladı.

Ne söylersem söyleyeyim tatmin olmayacağını biliyordum ama gerçekleri söyleyemezdim.

"Neden konuşmuyorsun Baek , kötü bir şey mi?" dediğinde kafamı evet anlamında salladım. Biran önce bu konuşmanın bitmesini istiyordum.

"Hadi ama Baek, paylaş benimle. Belki yardımcı da olabilirim. Sana söz veriyorum ki kimseye anlatmayacağım. Sadece senin ve benim sırrım olur, tamam mı?" dediğinde başımı tamam anlamında salladım.

D.O'dan kurtulamayacağımı biliyordum ancak şuan gerçekten sıkışmış durumdayım. Gerçeği anlattığımda D.O'nun tepkisinden korkuyorum.

"P-peki.. Bunu nasıl k-karşılayacağını bilmiyorum ve korkuyorum çünkü bu korkunç bir şey. B-bu yüzden kimseye söylemeyeceğine ve fazla
kızmayacağına söz verir misin?" kekeleyerek konuştuğumda D.O'nun cesaret verici gülümsemesini gördüm ve devam ettim.

" B-ben aşık oldum hyung."
D.O'nun gülümsemesi bozulmamıştı aksine mutluca konuştu."Ne var bunda bu kadar korkunç olacak? Aşk güzel bir şeydir."

Gözlerimi kapattım ve devamını getirmek için nefes aldım.

" A-ama aşık olduğum kişi... O bir k-kız değil.."

Sonunda konuştuğumda gözlerimi kapattım ve kalp atışlarımı yavaşlatmaya çalıştım.

"Baekhyun.."

Yazar : HANRIS

繼續閱讀

You'll Also Like

15.4K 1.6K 9
Kadın nüfusunun azaldığı bu çağda, çok erkek çocuğu olanlar narin görünen oğullarını Kucak Oğlanı olarak satmak zorunda kalıyordu... Melih ise bu ola...
186K 13.3K 23
"Bu bir emirdir binbaşı! Sen ve Şüheda yarın akşam eve geliyorsunuz!" Eğer samimiyetimiz olsaydı şurada kahkaha atmaktan bayılırdım. Ama samimiyetimi...
65K 3.7K 17
Ailesinden ayrı büyüyen Günce, o gün hırsızlık yapmak için abisini seçtiğini nerden bilebilirdi? ••• 6 Ağustos 2001. Bahçeden gelen kuş cıvıltılarıy...
51.9K 273 13
Gerçek hikayeyi biraz daha kurgulayarak anlattım Lütfen beğenmediğiniz yerleri söyleyin