Innocent (nevinný) Yoomin.

By ArmyBTS569064

2.9K 407 146

Jimin je milý a nevinný vysokoškolák, ktorý študuje tanec a hudbu. Je milý a veselý a má veľa priateľov a ob... More

PROLÓG.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21-Sejong
22
23 18+( pre silné povahy.)
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35 18 +
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50 🌟🌟🌟
51
53
54
55
56
57 18+
58
59
60 🌟🌟🌟
61
62
63
64
65
66 18 +
67
68
69
70🌟🌟🌟
71
72
73
74 18+
75
76
77
78 FINALE ⭐⭐⭐

52

20 6 1
By ArmyBTS569064

Jin pov.

Flasback. 18+

Po tom čo som jeho telo ohmatal, zatiaľ čo sa vo mne začala stupňovať intezivita hormónov počul som Joonov ston ktorý bol teplý keďže mi vzdychol priamo do tváre. Zatiaľ čo mi jeho ruky začali jazdiť po tričku ktoré o pár minút skončilo boh vie kde ,,si krásny vieš o tom ?" Povedal zatiaľ čo mi jeho jazykom začal oblizovať bradavky. ,,Ahh" zavzdichal som a svoje ruky dal v päsť od návalu a nátlaku.

Zatiaľ čo on skúmal ústami moje bradavky , moje pery sa dali na hlasitý ston  obaja sme si to vychutnávali tento moment v ktorom sme uvezneli naše duše v jedno.  Namjoon si si mnou spojil pery  zatiaľ čo ja som rukami cestoval  až som sa dostal k jeho  spodku pričom som mu jednou rukou zašiel pod jeho chino nohaviciacm pričom som mal voľný prístup k jeho zadku teda delila nás ešte jedna ladka menom spodky.

Ale tie boli tým najmenším problémom   jednou rukou som zmačkol jeho zadok , zatiaľ čo som sa druhou rukou venoval jeho ramenam pri ktorých som tak intenzívne jazdil prstami. ,,ahhh" ozval sa ďalší vzdych  keďže si jeho jazykom robil cestíčku k môjmu rozkroku zatiaľ čo ja som sa napäl od vzrušenia a rukami mu stiahol nohavice  zatiaľ čo on mi taktiež rozopol a uvoľnil si cestu.

Zatiaľ čo sa on opäť obtrel svojim rozkrokom o tén môj , a začali sme sa bozkávať pričom bol medzi nami zapálení oheň vášne vychutnávajúc sladkú chuť jeho pier nasávať ju každým vydýchom slasti , o pár minút bol Joon podomnou zatiaľ čo ja som sa hýbal do jeho smru pričom sa ozival zvuk spojeni nádych pier.

Zatiaľ čo som rukami  jazdil po jeho tele  ,,kedy si si stihol zariadiť toto tetovanie." Povedal som udichane pozorujuc jeho ľavu hruď. ,,Pači sa ty ?"

,,Áno kurva."  Vyšlo zo mňa takéto slovo aj keď som tomu sám neveríl jedine čo má však terás  zaujímalo bol tento neskrotni moment medzi nami.  Pričom som sa mu jazykom prisal  na krk až som mu začal robiť taktiež tieto značky aby všetky vedeli že tento muž patrí len mne. Namjoon zavzdichal zatiaľ čo mi ruku dal na môj chrbát  a ja som mu dal ruku na jeho rozkrok keďže sme obaja boli už len v spodnom prádle.

Ustami som bozkával každú časť jeho tela , až som sa dostal k jeho spodkom. Ktoré o pár minút skončili taktiež bohvie kde pri tom pohľade som sa musel kusnut do spodnej pery , a potom som znervóznel pri pohľade  na jeho tvrdý penis ktorý si pýtal moju pozornosť a ja som  sa rozhodol mu vyhovet mám naozaj šťastie.

Približil som sa k jeho penisu až som si ho nakoniec vzal do úst pričom Namjoon  ihneď slastné vydýchol zo zavretimi očami,  zatiaľ čo som ucítil jeho ruku na mojej hlave až si začal určovať vlastne tempo ktorým mu mám priniesť to neopísateľné blaho.   Každým nádychom  a výdychom sa intezivita jeho vzrušenia zvyšovala.

,,Ahhh Jin.." stonal moje meno ako keby  sa ho nedokázal nabažiť ,  zatiaľ čo ja som sa venoval aktivite ktorá mu dávala značne uspokojenie no musím priznať uznať že  aj v mojom rozkroku sa zväčšovala intezivita až sa pre mňa moje spodky stavali jedným tesnim miestom.  Namjoon si začal určovať vlastne tempo pričom som ja olizoval jeho špičku "zmrzliny" a  potom som si do úst vzal až po koreň  aj keď to nebolo zrovna ľahké keďže jeho hrúbka a veľkosť z odhadom aspoň pre mňa bola 18cm.

Myslím že sa to v takejto situáci ani nehodí  myslieť si stačí si užívať tento intenzívny moment.  ,,Prestaň.." povedal Joon z ukľudnujucim hlasom zatiaľ čo ja som tak  urobil, a opäť sa na neho pozerel zatiaľ čo  sa mu na tvári odrážal škodoradostny úsmev a než a m sa stihol nadiat bol som znova pod ním pričom mi rukou pohladkal hlavu. ,,Tvoja nevinnosť na privádza do šialenstva kvet." Hovoril zatiaľ čo som o pár minút na svojom tele ucítil ružu díky ktorej mi prechádzal celým telom až k rozkroku pričom som videl ten jeho perverzny pohľad ktorý mi poskytol zatiaľ čo ja som mal na tvári značnú červeň.

No než som si vôbec stihol uvedomiť, v akej pozícii sa nachádzam  moje telo  začalo vnímať nieči chlad na mojej pokožke  zatiaľ čo ja som opäť otvoril oči aby som zistil príčinu toho a potom som to videl.. šľahačku ktorá obklopovala môj penis. Zatiaľ čo sa na mňa Joon pozrel jeho dominántim pohľadom, zatiaľ čo ja som otvoril oči viac do ostra keďže som toto vôbec nečakal.  ,,Chcem ty poskytnúť plnu spokojnosť kvet."   Než som stačil čokoľvek povedať Joonov jazyk a aj jeho ústa sa ocitli na mojom peníse zatiaľ čo ja som sa dostal do eufórie.

Bola by chýba ho zastaviť pri tejto dokonalej činnosti ktorú mi poskytoval   páči sa mi to.. to ako  pečuje o moje telo to ako sa s ním hra a to čo mu poskytuje túto lahôdku si chcem vychutnať do morku kosti. ,, Ahhh " ozval sa ďalší môj ston   ktorý jasné hovoril  ,,pokračuj vo všetkom čo robíš som len tvoj tak si ma vezmi."

Jeho práca jazykom bola priam stelesnením elegancie a dokonalosťou sama , kde sa to v ňom zobralo ?  Ak skončil s tým čo robil  jeho tvár sa neubránila uškrnu , zatiaľ čo si naslinil  dva prsti ktoré smerovali k môjmu rozkroku.

Moje telo sa opäť pri tejto príležitosti naplo až som si dal ruky v päsť zatiaľ čo si on jazykom olizol pozostatk na jeho tvári ktorú mal od šľahački  zatiaľ čo sa vo mne jeho prsti začali pohybovať a ja som začal chytať do hrsti navlečku ktorá tam bola od tejto dávky  a rozkoše sa rás zbláznilm.

Viem o čomu ide ..  chce sa so mnou hrať , nechce aby to skončilo tak skoro a tento spôsob mu vyhovuje najlepšie.  Zavzdichali sme na rás pričom sa vo mne stále pochýboval naše vzdychánie sa zjednotilo v jeho spoločné zo stonmi  zatiaľ čo  sa on svojimi prstami venoval  menším prirazmi vo mne. Druhou rukou  sa venoval môjmu penisu ktorým intenzívne nastrúboval.

,,Kurva..." Kúsol som si znova do spodnej pery pričom sa ozval jeho intenzívny smiech. ,,Ale ale ... Niekto nám tu vyslovuje vulgárne slovíčka." Povedal pričom do mňa prstami nárazil silnejšie a ja spevnil svoj uchop  návliečky.

,,Daddy" vyšlo zo mňa zatiaľ čo som sa začal v duchu preklínať za to čo som vôbec vyslovil  ,,ako si mi to povedal ?" Joon  z jeho hrubým hlasom pričom sa vo mne začal hýbať viac zatiaľ čo ja som vzdychál od toľkéj eufórie.

,,J-joon"  povedal som vzdichajuci  jeho meno zatiaľ čo on si tie dva prsti vybral a ja vydýchol  zatiaľ čo sa ku mne nahol a venoval mi  pusu ,  avšak ja som podzdvihol nohy. Čím som mu dal jasne znamenie ktoré on zdá sa pochopil pričom svojimi rukami chytil  môj zadok načo ho jemne stlačil zatiaľ čo sa nahol a jazykom opäť začal skúmať môj otvor zatiaľ čo  mňa zavalilo horko a s ním aj pot.

Po tomto som si svoje nohy omotal okolo jeho pásu zatiaľ čo on si rukou začal nastrúbovat svoj penis ktorý bol navhlčeni jeho slinami. Zatiaľ čo predpomna dal  krabičku kde bolo niekoľko príchutí kódom zatiaľ čo ja som sa zarazil no jo no on vždy musel byť opatrni ,,kašli na kondóm." Rukou som mu ten kondóm odhodil aj z krabičku zatiaľ čo sa on viac usmial a len prikivol hlavou.

Jeho penis začal vstupovat do môjho otvoru, zatiaľ čo on prehovoril ,,keby ta čokoľvek boli povedz mi kvet."  Po tomto som len prikivol a on do mňa začal vstupovat viac celou svojou dĺžkou až po samotni koren, zatiaľ čo si so mnou preplietol ruky v jedno.  Načo mi z očí vyšla slza ktoru mi zotrel, nebolo to po prvý krát čo sme spolu spáli no bolo to prvý krát čo sme spolu spáli z vedomím  o našich pocitoch aj keď s týmto človekom to vždy bude ako po prvý krát výnimočné tak ako je aj on samotný.

Namjoon sa vo mne začal pomaličky pohybovať zatiaľ čo ja som s ním vydýcholoval v plnej agoni ktorú mi ponúkal,  jeho pohyby sa o pár sekúnd zmenili na menšie  prirazi  keď však narazil penisom o moju prostatu všetka sranda a jeemost sa stratila tak ako aj prišla.

,, J-joon.." povedal som zádichano zatiaľ čo má on pobozkal a ja mu vydýchol do bozku keďže sa naše telá treli jeden o druhého viete si predstaviť do akej polohy sme boli vystavený.  Joon začal zintenzívnovať na prirazoch pričom naše ruky boli v jednom ohni spojené tak ako naše duše.

,,Kurva  tak veľmi ťa chcem." Vyslovil zatiaľ čo ja som ho pobozkal na krk. ,,Tak si ma vezmi." Joon začal svojim penisom porážať viac  a aj naše vzdychy sa zdali byť hlasnejšie.  O pár minút Joon prestal pričom si na prezrel  a aj ja jeho  naše telá boli spotene  od inteziviti díky ktorým boli naše telá vystavené.  Joon sa natiahol pre sklenku pohára v ktorom bolo červené víno ktoré začal jemne liat na moje telo.

Následne moje telo začal opäť bozkávať a opäť priražat zatiaľ čo ja som sa snažil spracovať to čo za práve stalo zatiaľ čo  on jazykom jazdil po víne  mojom tele ktoré však už bolo aj na jeho.  Jazykom jazdil po mojom tele a aj po mojich tvrdich bradavkách zatiaľ čo môj penis  bol "zaseknuti "  medzi jeho telom keďže na mne ležal celou svojou váhou zatiaľ čo opäť začal  priražať.  ,,Ahh." Vzdychol som zatiaľ čo on mi kúsol do ušného lalučku.

,,Joon ja .." snažil som sa niečo povedať no potom sa ozval môj vychádzajúci orgazmus zatiaľ čo sa Joon urobil o pár minút po  mne načo unavené pádol na moju hruď z rýchlenim dýchanim. ,, Zvládneš druhé koľko ?"  Povedal zatiaľ čo sme sa na seba obaja pozreli.

.
...
..

Joon  má vzal na ruky pričom so mnou prišiel do mojej izby ktorá bola taktiež  romantický vyzdobena , sviečkami ktoré boli zapálené a  aj ruže na posteli boli  Namjoonom sme prišli do izby no ja som absolútne nevnímal výzdobu  romantiku náradíli naše hormóny  pričom som Namjoona hodil na posteľ a on sa  nej úvelebil  zatiaľ čo ja som si na neho sadol obkročmo až som jeho penis  nasmeroval k môjmu otvoru zatiaľ čo on do mňa opäť vošiel.

Začal som na ňom jazdiť  pričom som mu ruku omotal okolo krku pričom sme sa bozkávali a taktiež  hlasno vzdichali. O malu chvíľu som prestal jazdiť  zatiaľ čo on do mňa svojim penisom začal priražat zatiaľ čo ja som mu opäť začal robiť znamenka na neho druhej časti krku zatiaľ čo si on kúsol do jazyka.

,,Kurva Jin ... Kurva ..!" Zakričal pričom sa ozval zvuk našich tiel pri jeho prirazoch , zatiaľ čo ja som vydýchal pričom som si všimol jahôd  a jednu som si zobral do úst až som do nej kúsol a potom Joon urobil to isté pričom tvrdo priražal zatiaľ čo ja som  ostatok jahody začal zotierat po jeho tele a potom ho začal bozkávať.  Následne o pár minút som bol otočený  chrbtom k nemu zatiaľ čo do mňa vražal a jednou rukou  má ťahal za vlasy pričom sa ozival pleskot našich stehien.


O pár minút som na svojom tele znova ucítil tekutinu a tentokrát mala hnedu farbu bolo jasné že to je nútela,   čím viac Joon priažal tým viac  skzala po mojom tele až sa dostala do jeho blízkosti takže ju ochutnal z môjho chrbta až sa dostala k môjmu otvoru.

Zatiaľ čo ja som vzdychál a rukou som držal posteľ  až sme sa o pár minút obaja spravili znova čo viru organizmu pričom sme obaja padli na posteľ zatiaľ čo naše telá splinuli do jedného.

.
...

O pár minút sme boli vo sprchovom kúte kde  som mal jednu nohu vyzdvihnutu pričom sa okolo nás ozivala voda ,  zatiaľ čo Joon priražal a ja vzdychál ,,kurva " povedal načo má otočil a ja sa telom oprel o sklo zatiaľ čo on do mňa vnikol a opäť priražal zatiaľ čo ja som k nemu otočil hlavu a obaja sme si venovali bozky, bozky  ktoré nás oboch dávali do neopisatelnej spokojnosti.  O pár minút.  Z prirazmi prestal načo má on sám dal kľaknúť pred neho pričom mal orgazmus do mojich úst  a ja hneď po ňom som taktiež skončil v agoni pripomínajúcu eufóriu.

(⁠ノ゚⁠0゚⁠)⁠ノ⁠~(⁠ノ゚⁠0゚⁠)⁠ノ⁠~(⁠ノ゚⁠0゚⁠)⁠ノ⁠~(⁠ノ゚⁠0゚⁠)⁠ノ⁠~,~~~

Po tomto 😂 si na seba dám svätenu vodu.

Bantagan boy.💜

Continue Reading

You'll Also Like

78.6K 2.1K 31
Mas 15 rokov a nenavidis Hokej a Juraja Slafkovskeho nenavidis ho z celeho srdca vsetci ho miluju ale ty nie • Prvom rade sa ospravedlnujem za chyby...
31M 1.1M 49
"Screw the rules. I want you, Kim Y/N." THIS FIC WAS MADE INTO CLICKBAIT FOR A YOUTUBE VIDEO COMPLAINING ABOUT KOREABOOS LOLLL ITS NOT THAT BAD GIVE...
137K 7.1K 86
,,Madison, ale ty ho nemôžeš poraziť sama, počúvaš!" Rozčúlený Severus Snape naozaj nemal trpezlivosti nazvyš. ,,Tak ma nauč všetko, čo veľký polovič...
6.9K 57 61