Innocent (nevinný) Yoomin.

By ArmyBTS569064

2.9K 407 146

Jimin je milý a nevinný vysokoškolák, ktorý študuje tanec a hudbu. Je milý a veselý a má veľa priateľov a ob... More

PROLÓG.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21-Sejong
22
23 18+( pre silné povahy.)
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35 18 +
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
50 🌟🌟🌟
51
52
53
54
55
56
57 18+
58
59
60 🌟🌟🌟
61
62
63
64
65
66 18 +
67
68
69
70🌟🌟🌟
71
72
73
74 18+
75
76
77
78 FINALE ⭐⭐⭐

49

36 5 2
By ArmyBTS569064

Yoongi pov.

Začal som kašľať pričom som opäť prišiel k životu a otvoril oči no človeka ktorého som videl na domnou má viac rozrušilo môj údajný záchranca okamžite som sa posadil z nechápavim výrazom zatiaľ čo on ma ihneď objal pričom sa ozval jeho plač. ,,Čo to napadlo ! Hm ? August ja bez teba nemôžem žiť čo ťa to napadlo !" Kričal pričom ma silno obimal zatiaľ čo ja som mal chladný výraz.

,,Pustí má !" Povedal som pričom som vstal opäť na nohy, aj keď sa mi zatočila hlava udržal som sa zatiaľ čo on sa postavil tiež pozorujuc má zatiaľ čo mne vyšla slza. ,, Miluješ ma ?" Povedal som týchim hlasom zatiaľ čo Jimin ku mne okamžite prišiel a len prikývol.

,,August ja ťa milujem z celého môjho srdca , a duše odovzdal som sa ty a ty to sám vieš a ja viem že aj ty miluješ ma a tejto lásky sa bojíš tak nechápem prečo aa jej bojíš bojíš sa lásky alebo ?" Hovoril zatiaľ čo ja som uhol pohľadom a o pár minút sa na neho pozeral.

,,Bojím sa riziká milovať ťa poznáš ma a aj napriek tomu chceš-" neodpovedal som ti keďže som cítil jeho pery na tých mojich ktoré má umlčali ,,pššš .. milujem ťa a to je hlavné a ja viem že aj ty miluješ mňa nepokaz to prosím." Hovoril zatiaľ čo môj pohľad bol opäť prázdny a z mojich očí opäť výšla slza.

.,,Fajn dám šancu našej láske." Vyslovil som zatiaľ čo on sa usmial aj keď ja sam som neveril tomu čo som povedal ,,určite to má nejaké ale."

,,Nechcem lásku chcem tvoju vernosť a život Jimin pretože ako ty nemôžeš existovať bezomna ja nemôžem existovať s tým že ťa nevlastným." Hovoril som zatiaľ čo mu zmizol úsmev z tváre a o pár krokov ústupil.

,,Budem ty verný a budem ťa milovať , ale z mojej lásky nevzide nikdy nič dobré a nakoniec nás oboch zabije naozaj chceš prijmut toto riziko?" Hovoril som zatiaľ čo Jimin len prikývol až si ma k sebe pritiahol.

.,,To riziko som už dávno podstúpil myslíš že som plánoval že k tebe začnem mať nejaké city?" Obaja sme si hľadeli do očí pričom sme sa začali smiať až som mu svojou rukou chytil tvár a rameno zatiaľ čo on ma držal okolo pásu.

Opäť som pocítil tento pocit pocit kotrem istom sa snažíl vyhnúť , ktorému som sa vyhýbal toľké roky je znova späť a v kútiku duše sa za tento pocit opäť nenávidím. . z celej duše pretože som sa opäť chytil do pasce ale láska nakoniec porazila moju temnotu z ktorej som vzišiel a stála sa jej súčasťou. Obaja sme sa zasmiali pričom som povedal ,,malý by sme odtiaľto ísť domov." On len prikivol a začali sme chodiť smerom k lesu zatiaľ čo ja som presne vedel kam mám ísť ,,ako som už povedal ja som kľúč a východisko s tohoto lesa Jimin." Pomyslel som si zatiaľ čo som sa usmial.

.
.
Obaja sme prišli k autu do ktorého sme nastúpili pričom sme obaja mali na tvary úsmev no obávam sa že každý z rôznych dôvodov. Opäť sme sa na seba pozreli zatiaľ čo Jimin sklonil hlavu ,,hambiš sa to vážne?" On len prikivol zatiaľ čo ja som opäť nasadil chladný výraz a hrubo mu chytil rameno.

Zatiaľ čo on ma sledoval vystrašené no potom som sa na neho usmial ,,ešte predtým než prídeme opäť domov chcel by som s tebou urobiť niečo a spečatit náš vzťah."

,,Aby si z neho nemal možnosť utiecť Jimin už nikdy."

,,Čo to je ? Čo musíš urobiť ?" Povedal zatiaľ čo ja som sa len otočil , a naštartoval auto pričom sa auto začalo hýbať. Jazdili sme naozaj dlho , nebolo to niekoľko minút bolo to niekoľko hodín pokiaľ sme sa dostali do mesta a keď už sme sa do neho dostali a Jimin mohol vidieť okolitých ľudí naša cesta neskončila naopak práve len začala. Moja tvár bola opäť chladná až sme sa o 3 hodiny dostali na stanovené miesto, a ja auto zaparkoval vystúpil som zatiaľ čo on ma zmätene pozoroval.

Zatiaľ čo ja som k nemu prišiel a otvoril mu  úsmevom dvere zatiaľ čo on si nechápavo a neochotne  z obávami vystúpil  ,,čo to ?"  Povedal zatiaľ čo ja som sa usmial načo som ho začal tlačiť smerom k predu  k soške pred ktorú sme sa postavili pričom neďaleko stal mních.

Obzrel som si sošku zatiaľ  čo som sa následne pozrel na Jimina ktorý bol viac a viac zmätený ,,čo tu robíme ?" Povedal zatiaľ čo ja som vydýchol a pozrel sa na neho.

,,Miluješ ma však ? "

,,Áno ale-"

,,Tak nech je svedkom našej lásky on." Ukázal som na sochu pričom som k nemu natiskol ruku.   Zatiaľ čo Jimin začal váhať  pričom sa pozeral na mňa a potom na budhu ktorá tam pokojne  bola postavená zatiaľ čo ten mních všetko pripravoval.  Jimin po pár minút zaváhania mi svoju ruku podal  zatiaľ čo som mal na tvári vytazni úsmev  pričom sme začali spoločne kráčať ku kňazovi ktorého sme pozdravili  a dali mu uctu.

Pričom mi do vlasoch zavítal jemný vietor kňaz začal robiť všetko pre to aby sa tento rituál stal legálnym a oprávnenim  ,,položte si  sľuby." Povedal zatiaľ čo sme si vymenili pohľad  a ja si spojil ruky. Cítil som  jeho napätosť  až do morku kosti ale pre neho už nebola ani nikdy nebude návratu.

,,Sľubujem ty  Park Jimin  že ťa nikdy nezradim ,  že tvoju dvôveru a lásku budem mať v hrsti. Sľubujem že ťa nikdy neprestanem milovať, sľubujem ty že  pred svojou smrťou uvidíš len moju tvár , že budem mať moju ruku v tej tvojej a nepustím ju. Sľubujem že ja budem ten kto uchráni našu lásku a nedovolí aby zanikla vo  večnom popoli." Hovoril som pričom som mal medzi rukmi paličky z ktorých vychádzal dim zatiaľ čo ja som sa kukol na  sošku a potom spokojné zatvoril oči keďže sa začali recitacie v podobe modlitby.

,,A poslaný sľub ktorý ty dávam Jimin že keď príde čas zomrieť , ukončim nás pre našu lásku a ak sa medzi nás postaví ktokoľvek ten za našu lásku zaplatí smrťou ,  pretože ja nedovolím ani samotnej smrti aby nás rozdelila. A ak sa nás pokúsi niekto rozdeliť  zabijem ho v mene našej lásky nikomu ani samotnému budhovi nedovolím aby medzi nás prišiel."    Pomyslel som si pričom sme si  vymenili pohľady.

,,Z našej lásky budu vydesený samotný bohovia." Povedal som načo sa Jimin len neisto usmial načo  mních prestal recitovať a pozeral sa na Jimina ktorému podal paličky z dimom.

,,Sľubujem ty že ťa nikdy nezradim , sľubujem ty bezhraničnu lásku a  vernosť budem ťa milovať až do môjho posledného dychu, mojim telom i dušou v mojom srdci bude napísané len tvoje meno August budem ťa podporovať a nestratím tvoji dôveru v samého seba. Som na toľko stratený v tvojej láske  že aj šialenstvo ktorému má  výstavuješ je prikratke na moju lásku k tebe sľubujem že ťa neopustím."  Vyslovil pričom som sa ja usmial načo vložil tičky do hranku kde boli aj moje pričom spoločné vypúšťali jemný dim.

Po tomto  Jimin zavrel oči a začal sa modliť načo sa znova ozvali recitacie taktiež s ním aj ja , po dokončení sme sa obaja postavili zatiaľ čo ja som zobral zo stola už prichystané prstene  ktoré sme si vymenili.   ,, Zväzok je dokončený práve ste sa vzali a samotný budha bol toho svedkom." Povedal zatiaľ čo ja som začal chodiť k autu z ktorého som vybral košík a ihneď ho daroval aj tomu mnichovi a aj samotnému  budhovi ktorý od nás  dary prijal.

Po tomto sme poďakovali a potom sa objali zatiaľ čo  Jimin povedal šťastné ,,mi ..sme sa práve vzali ?" Povedal zatiaľ čo ja som len prikývol načo sme sa obaja rozlúčili a začali sme chodiť k autu do ktorého sme nastúpili (ano Jimin mal oblečenie dal som mu ho keď sme odchádzali z lesa.)

Auto sa znova naštartovalo pričom sa mních pozrel na tie dve tičinky ktoré po našom odchode  začali miesto jemného dymu horieť a to doslova tyčinky boli oboje  v plameňoch.  Mních sa pozrel na sochu bohá a ihneď sa začal modliť pričom povedal ,,toto sa nemalo stať ty dvaja spolu sú  odsúdený ku skaze .. tyto dvaja nikdy nesmeli byť spolu."  

Povedal pričom sa chytil za srdce  ktoré ho začalo prišerne pichať nehorazna bolesť ktorá ho obklopovala sa stala neznesiteľnou načo sa on kukol zo slovami na sochu a to bolo posledné čo videl predtým než úpadol na zem bez akýchkoľvek známok života.

.
........
...

,,Čo povie tvoj otec urobili sme to a ani sme nepremýšľali..." Jimin povedal zahambene zatiaľ čo ja som mu chytil ruku a tou druhou šoféroval ,,môj otec ta ma rád neurobi nič čo by nemal..  a keby ma niečo proti postavím sa mu."   Pobozkal som jeho ruku ktorú som držal vo svojej..

,, Tentokrát.... Tentokrát nenechám aby ,  má moja láska oslabila a pohltila nie  nedovolím to tentokrát si ju nenechám zobrať tentokrát.. sa stane mojou silou a budem z nej čerpať z Jimina až z neho nakoniec vysajem život.  Nikomu nikdy nedovolím aby mi ho vzal nikdy."   Pomyslel som si pričom som stále jazdil až som sa o pár minút dostal pred moje sídlo.

Zastavil som auto pred domom pričom sme z auta tentokrát obaja vyšli až sme ruka v ruke začali kráčať smerom k domu pri dverách sme sa zastavili  ,, tentokrát v mojom dome zostaneš navždy , a nie len kvôli zmluve." Povedal som zatiaľ čo sa Jimin začal tváriť viac zahambene.

Načo sa o pár minút klppania otvorili dvere presnejšie ich  otvoril jeden  zo zamestnancov načo sme začali kráčať spolu do vnútra áno  neveril som že sa to môže stať ale stalo zaľúbil som sa. Až som som sa v tejto láske sám stratil.

Pozrime sa na zvrat udalosti, terás je časť čeliť krutej realite. Z Jiminom sme vyšli dnu zatiaľ čo za nami môj personál zavrel dvere boli sme v hlavnej predsieni a ja  sa opýtal ,, kde je môj otec a Jin z Namjoonom?" Spýtal som sa načo sa na nas pozerala jedna z  domácich pozrela.

,, Kde sú ?" Zopakoval som a oni si vydýchli ,,Jin z Namjoonom išli do firmy zachrániť to čo sa dá a  vaš otec je už niekoľko dní mimo pred nedávnom tu kopali dvaja muži dvojčatá neboli  z Koreje a keď ich váš otec videl okamžite odišiel."  Oznámili mi zo sklopením pohladom zatiaľ čo ja som si povzdychol. 

,,Dobré môžete ísť chcem vás poprosiť o pár minút heslo Jiminovi donesiete mi ho priamo do izby jasné ?" Oni len prikivli zatiaľ čo sme ja a Jimin začali kráčať smerom hore k našej izbe.

Otvoril som dvere od našej izby zatiaľ  čo do nej prenikalo slnečné svetlo a Jimin sa začal tváriť zahambene zatiaľ čo ja som zavrel dvere.  ,,Tak .... Vitaj v mojej izbe."

,, Našej izbe."  Opravíl som sa zatiaľ čo sa Jimin červenal bolo divné ho vidieť červenať sa vlástne už len fakt že od terás je všetko moje aj jeho bol celkom divný.  Nikdy som sa z nikým nevzal ale Jimin je špeciálny človek v mojom živote on je niekto kto mi  ukázal že ešte dokážem a zvládnem milovať.

,,Dobré si to tu obzri pretože tu stravime zbytok nášho života." Obrátil som Jimina k sebe a zdvihol mu hlavu keďže sa kukal do zeme.  ,,Jimin." Povedal som kľudným hlasom  zatiaľ čo sa on usmial do veľmi širokého úsmevu.

,,Veľmi dobré sú uvedomuješ že za Taeho ťa aj tak potrestam však si to uvedomuješ?"  Povedal som chladným pohľadom pričom som si ho pritiahol k sebe zatiaľ čo on sebou cukol no on mi svoju ruku dal na moje ramená ,,viem ale ja som myslel že si ma už potrestal."  Povedal zatiaľ čo ja som sa k nemu nahol a kúsol ho do ušného lalučku.

,, Ja... Ale myslím úplne iný druh trestu.". Jeho ruka sa mi omotala okolo krku viac pričom chytil moje čierne vlasy.

,,Tý... Myslíš takýto druh trestu ano?" Taktiež svoju hlavu začal približovať k mojim perám zatiaľ čo ja som mu pošuškal. ,,Jasné že ... Áno Jimin ubičujem ťa k smrti." Jiminovi sa z tváre vyparil úsmev tak ako sa objavil a nahradili ho obavy.

,, Zahráme sa trochu čo povieš?" Povedal som pričom som ho začal obchytkávať až som skončil pri jeho zadku ktorý som stlačil.

ヽ⁠(⁠。⁠◕⁠o⁠◕⁠。⁠)⁠ノ⁠.ヽ⁠(⁠。⁠◕⁠o⁠◕⁠。⁠)⁠ノ⁠.ヽ⁠(⁠。⁠◕⁠o⁠◕⁠。⁠)⁠ノ⁠.ヽ⁠(⁠。

Dalšia časť je tu 💜🌟 armys.

Bantagan boy.💜

Continue Reading

You'll Also Like

472K 16.9K 79
Freya je tak trochu hanblivá 20 ročná panna, no keď nastúpi na výšku, všetko sa tak nejak zvrtne. Jej spolubývajúca je cool a šialená Lua, ktorá ju z...
31M 1.1M 49
"Screw the rules. I want you, Kim Y/N." THIS FIC WAS MADE INTO CLICKBAIT FOR A YOUTUBE VIDEO COMPLAINING ABOUT KOREABOOS LOLLL ITS NOT THAT BAD GIVE...
12.4M 349K 64
"A hidden connection is stronger than an obvious one." ©𝐉𝐈𝐊𝐎𝐎𝐊𝐈𝐄𝟏𝟕 No translations allowed. |*Contains some mature and triggering content*|...