TAKINTI

By asranixa

1.9M 34.4K 19.9K

Efsan zorla evlendirilmekten kurtulmak için Mardin'den İstanbul'a kaçar. Ama yağmurdan kaçarken doluya yakala... More

Tanıtım
1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm
9. Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm
14. Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
18. Bölüm
19. Bölüm
20. Bölüm
21. Bölüm
22. Bölüm
23. Bölüm
24. Bölüm
25. Bölüm
26. Bölüm
27. Bölüm
28. Bölüm
29. Bölüm
30. Bölüm
31. Bölüm
32. Bölüm
33. Bölüm
34. Bölüm
35. Bölüm Sezon Finali

17. Bölüm

56.9K 806 373
By asranixa

Atlas mekana geldiğinde kalabalığa doğru ilerledi. Babası koltuğunda oturmuş elindeki içkisini yudumluyordu. Ringde eldivenlerini takan adama baktı. Adam onun On katıydı. Kendisi de heybetli biriydi. Ama bu adam çok daha iri yapılı biriydi.

"Yol yakınken vazgeç oğlum. Sana zarar gelmesine izin vermem. Ayrıca herkesin önünde kaybettiğini görmek baban olarak beni rahatsız edecektir." Cevdet Bey oğluna sırıtarak bakarken Atlas babasına döndü.

"Sen beni merak etme baba. İddiayı kaybettiğin zamanı düşün yeter." Atlas babasının yanından ayrılıp onun için hazırlanılan yere geçip oturdu. Uzun boylu esmer bir kız yanına gelip üzerindeki gömleği iliklemeye başladı.

Sarışın başka bir kızda omzuna masaj yapıp içkisini uzatmıştı. Atlas çalan telefonu cebinden çıkarıp kızları eliyle uzaklaştırdı. Gömleğini bir çırpıda çıkarıp köşeye attı.

"Patron karşı tarafı araştırdım. Adam 10 yaşından beri kafes dövüşü eğitimleri almış Ayrıca Amerika'da 100'e yakın altın madalyası var. Türkiye'de de girdiği bütün maçları kazanmış." Atlas Samet'in söyledikleri ile ringde hazırlık yapan adama baktı.

"Şey patron." Samet'in çekingen ses tonu ile Atlas adamdan bakışlarını çekti.

"Devam et Samet."

"Bu maç diğeri gibi olmayacak çok daha güçlü bir rakiple oynayacaksın istersen senin yerine başka birini maça çıka-"

"Söz konusu Efsan. Ayrıca sen benim ne zaman birinden korkup kaçtığımı gördün? Ben istediğim herşeyi alırım. Ya isteyerek yada zorla."

"Haklısın Patron." Atlas telefonu kapatıp köşeye attı.

"Biraz sakinleş maça çıkacaksın." Az önce gömleğini ilikleyen kız arkasına geçip omzuna masaj yapmaya başladı.

Atlas etrafı inceleyip ringin etrafinı kontrol etti. 3 raund vardı. Hepsini kazanmak zorundaydı. Ringin ortasına çizilen daireye baktı. Bu önceki maçlarda yoktu. Babasına bakışlarını çevirdi. İçkisini ona doğrultup gülümseyerek yudumladı. Atlas sahte bir sırıtışla elindeki içkiyi babasına bakarak kafasına dikti.

Tabiki kazanmasına engel olmak için herşeyi yapacaktı. Atlas aklına gelenle kızın elinden tutup kendisine çekti. Kulağına eğilip bir şeyler fısıldadığında kız ondan uzaklaşıp başını salladı. Atlas kızın yanından uzaklaşıp gitmesiyle sırıtarak başını koltuğa yasladı.

Ringe çıkmak için hazırlanırken az önceki kız hızla yanına gelip elindeki küçük poşeti uzattı. Atlas kızdan alıp hızla içini açtı. Kızın uzattığı içkiyi alıp birazını içkisine döktü.

"1 saatlik seni idare eder." Kız ona sırıtarak bakarken Atlas içkiyi ringde ona bakan rakibine karşı hızla kafasına dikti. Aldığı acı tatla başını salladı.

"Benim için yeterli çünkü bu maç 1 saat bile sürmeyecek." Atlas ringe doğru ilerlediğinde rakibininde hızla içkiyi kafasına diktiğini gördü. Atlas çalışanlara göz kırptığında hepsi yerlerine geçti. Atlas ringe çıktığında karşısında ellerini yumruk yapmış adama baktı.

"ATLAS!" Duyduğu tanıdık sesle başını kapıya çevirdi. Efsan koşarak ringe yaklaşıp ona baktı. Samet'te hızla arkasından gelmişti.

"Senin ne işin var?" Efsan ringin içine girip hızla sarıldı.

"Vazgeç. Bu çok tehlikeli." Atlas Efsan'ı kendisinden ayırıp gözlerinin içine baktı.

"Tehlikenin kendisi benim Efsan. Bu maçı kazanacağım."

"MAÇ İÇİN HERKES YERİNE!" Hakemin sesiyle Atlas Samet'e işaret etti. Samet hızla Efsan'ın kolundan tutarak ringden çıkardı.

Haberi duyduğum gibi koşarak mekana gelmiştim. Ama Atlas'ın kararlı tavrından dolayı birşey yapamamıştım. Hakemin komutuyla maç başlamıştı. Atlas rakibine yaklaşıp yüzüne bir yumruk attı. Rakibi çok güçlü iri yapılı bir adam olduğu için tepki bile vermemişti. Karşı taraf hızla Atlas'ın karnına bir yumruk atmıştı. Korkuyla Atlas'a bakarken acı içinde yere düşmüştü. Adamın üstüne çıkıp tekrardan yumruk atacağını düşünürken Atlas ani bir hareketle adamın kasığına ve yüzüne aynı anda tekme atmıştı. Adam yere düşerken Atlas sırıtarak yerden kalkıp bana baktı.

Adamın yerden kalkması için hakem başında durup saymaya başladı.

"5,4,3,2,1 ve bitti." Adam yerden kalkamamıştı. Heyecanla Atlas'a baktım.

"İlk raund bitmiştir." Hakem maçı bitirdi. Atlas ringden indiğinde yanına esmer bir kız yaklaşıp elindeki havlu ile terini sirdi. Atlas sırıtarak kızın alnını temizlemesine izin verirken daha da sinir olmuştum.

Karşımdaki görüntüye daha fazla dayanamadan oradan uzaklaştım. Geçen gece zorla götürüldüğüm odanın boş olduğunu görünce içeri girip kapıyı kapattım. Rahatsız olmuştum gördüğüm manzaradan o kız ona yaklaşsa bile buna izin vermemeliydi. Kapı açılıp kapandı. Ağzımda hissettiğim el ile korkuyla çırpındım.

"Hmm neden kaçıyorsun güzelim?" Atlas'ın sesini duymamla hareket etmeyi bıraktım. Nefesini boynumda hissetmiştim. Sıcak dilini boynumda gezdirirken kısık bir inleme ağzımdan dökülmüştü. Elini hale çekmezken diğer eliyle bacaklarımı okşadı. Pantolonumun fermuarında parmakları geziniyordu.

"Maça çıkmadan önce enerjimi almaya geldim." Fermuarımı açıp Pantolonumu hızla bacaklarımdan sıyırdı. Arkamda duran güçlü bedeni beni sıkıca tutuyordu. İç çamaşırımın üzerinden kadınlığımı okşadığında delirecek hale gelmiştim. Elini tutup uzaklaştırmaya çalıştım. Ama başarısız olmuştum. Beni sıkıca tutarken okşamaya devam ediyordu.

"Şsst rahat dur. Çok susadım suyumu içmem gerek." Kadınlığımı hızla okşarken deli gibi sulanmıştım. İç çamaşırımı da indirip kadınlığımın içine parmağını soktu. Kendimi ona bastırırken inlemelerim eli yüzünden kesiliyordu. İkinci parmağını da hızla içime sokmuştu. Parmakları yavaşça içime girip çıkarken kadınlığımın suları yere dökülüyordu. Elini ağzımdan çekip beni kendisine çevirdi. Şimdi kadınlığım gözlerinin önündeydi. Bedenim arzunun ateşinde yanarken eğilip kadınlığımın yanaklarına sıcak dilini gezdirdi. Omzuna tutunup sıkmaya başladım. Beni kendine daha çok yaklaştırıp kadınlığımı yalamaya başladı.

Onun dokunuşları ile cayır cayır yanıyordum. Dilini kadınlığımın içine soktuğunda nefesim kesilmişti. Dilini içime sertçe itiyor karşısında hazdan titreyen beni delirtiyordu. Parmakları ile yanaklarımı iyice açıp dilini içimde gezdiriyor arada kasıklarımı okşuyordu. İçimdeki doluluk ile omzunu tırnaklarımla çiziyordum. Bir elimle ağzımı kapatmış inlemelerimin duyulmasına engel oluyordum. Dilini içimden çıkardığında delicesine boşalmıştım. Kadınlığımın suları yere dökülürken baştan sona yalayıp sularını diliyle temizlemişti. Anın verdiği heyecan ve boşalmanın yorgunluğu ile ayakta duracak halim kalmamıştı. Atlas yerden doğrulup beni kucağına aldı.

Koltuğa ilerlediğimizde beni bırakıp yüzüme eğildi.

"Şimdilik susuzluğumu giderdim. Ama bir sonraki raund bitince açlığımı da gidereceğim güzelim. Burada ben gelene kadar dinlen çünkü sonrasında koltuktan kalkamayacak hale geleceksin." Atlas odadan çıktığında nefes nefese kalmıştım. Aynadan yorgun düşen bedenime baktım. Onun için mekan fark etmiyordu. Ateşten farksız bedeni benide yakıyordu.

Kendimi toparlayıp odadan çıktım. Hakem ortada dururken Atlas eldivenini taktı. Samet'in yanına ilerleyip ringe baktım.

"Neden iddiaya ben koyuldum?" Samet'in bakışlarını yüzümde hissederken Atlas'a bakmaya devam ettim.

"Patronun babası Cevdet Bey yeni bir maç için iddiaya girdi. Patron bilirsiniz bundan çekinmedi kabul etti. Ama Cevdet Bey iddia olarak sizi ön plana attı. Bu da Patronu daha çok hırslandırdı.

"Peki Atlas kaybederse ne olacak?" Samet sessizce önüne dönerken bakışlarımı ona çevirdim. Sustuğuna göre kötü bir şey olacaktı.

"Cevdet Bey kazanırsa patron ile ilişkiniz bitecek." Samet'in söyledikleriyle kalbimde bir sızı oluştu. Gerçekten beni Atlas'tan uzaklaştırmak için mi iddiaya girmişti?

Ne hissetmem gerektiğini bilmiyordum. Bazen buradan kurtulup herşeyi unutmak isterken bazense Tek hayatım burasıymış gibi hissediyorum. Herşeyden önemlisi Atlas hayatımın merkezi olmuştu. Onsuz kalabilir miydim? Bunu sanmıyordum. Atlas'ın bakışlarını bana döndüğünde yüzündeki ifade değişmişti. Ne oldu? Dercesine bakarken sessizce "Maça odaklan." Diye fısıldadım.

"3,2,1 başla!" Hakemin düdüğü ile birbirlerine yaklaştılar. Atlas hızla adamın kolundan tutup hareketini kısıtlarken heyecanla nefesimi tuttum. Adam Atlas'ın göğsüne sertçe yumruk atarken endişeli gözlerle ona baktım.

Atlas ani bir hareketle adamın kasığına tekme attığında adam yere düştü. Yerde boğuşurken Atlas adamın kalkmasına izin vermeyip bütün ağırlığını adamın üzerine baskı yaparak bıraktı. Adam yerden kalkamazken Hakem düdüğü çaldı. İkiside birbirlerinden ayrılmıştı.

"İkinci raund bitmiştir." Atlas ringden ter içinde inerken yanına ilerledim.

"İyi misin?"

"Sence kötü olma ihtimalim var mı?" Atlas alayla konuşurken ona göz devirdim.

"Yine ego yığınısın."

"Başka şeylerde de iyiyimdir o yüzden kendimle övünmek gibi bir huyum var." Kulağıma fısıldarken ima ettiği şeyle yüzüm kızarmıştı. Benden uzaklaştığında kızaran yanağıma dokundum.

"Patron çok iyi gidiyorsun."

"Sen yinede gözünü bundan ayırma malum tipini siktiğim ringde sikecek gibi bakıyor. Pek güven vermiyor." Atlas'ın yüzünü buruşturarak söylediği şeylerle kahkaha atmıştım. Bakışları bana döndüğünde yüzünde hiç de masum olmayan bir tebessüm belirdi.

"Hadi aslanım bizi rahat bırak." Samet hızla yanımızdan ayrılırken Atlas'ın omzuna vurdum.

"Atlas neler söylüyorsun? Hiç Utanmıyor musun?"

"Benim gibi seksi, mükemmel, yakışıklı, tatlı bir adam neyden utanacak? Onlar benden utansın." Atlas alayla konuşurken kendini öve öve bitiremediği haline şaşkınlıkla baktım.

"Hmm tartışılır bu söylediklerin."

"Birazdan canlı canlı görürsün güzelim."

"Ne?" Atlas elimden tutup hızla peşinden sürükledi. Az önceki odaya girdiğimizde arkamızdan kapıyı kilitledi.

"İlk önce seksi olmamla başlayalım." Atlas beni kendisine çekip belimi sıkıca kavradı. Boynuma başını gömüp yavaşça dudaklarıyla gezindi. Heyecanla titrerken sıcak dudakları bedenimi delicesine yakıyordu. Boynumdan aşağıya göğüslerime yaklaştığında hızlı hızlı nefes almaya başladım. Eliyle üzerimdeki kıyafeti sıyırdı. Sütyen kopçamı eliyle aşağıya indirip dikleşmiş göğüslerimi avucuna alıp sıktı. Ağzımdan bir inleme çıktığında bir eliyle sertçe okşarken diğer göğsümün ucunu ağzına alıp yalamaya başladı.

Bedenim zevkten titrerken hızla göğüslerimi okşuyor diliyle işkence çekmemi sağlıyordu. Beni kucağına aldığında bacaklarımı hızla beline sardım. Koltuğa ilerleyip beni bıraktı. Bir göğsüm onun ağzındayken zevkten deli gibi inliyordum. İç çamaşırımı çıkarıp kadınlığıma üç parmağını da aynı anda soktu. Her iki taraftan aldığım zevk delirtiyordu. İçime serçe sokup çıkarırken bacaklarımı daha çok açıp onu kendime bastırdım. Göğüslerimden ayrılıp hızla altındaki şortu çıkardı. Baksırını da bir çırpıda çıkarıp bacaklarımın arasına girdi. Aleti kadınlığıma değerden kadınlığımı parmakları ile hızlı hızlı okşamaya başladı. Zevkten bedenim titrerken kadınlığımdan aşağıya sular dökülüyordu.

Kadınlığımın sularını aletine sürüp hızla bacaklarımı ikiye açtı. Nefes almama bile izin vermeyip içime sertçe girdi. İçimdeki sertlik ile başımı koltuğa bastırdım. Karnıma kadar giren aleti İçimdeki ateşi söndürmeye çalışıyordu. Ellerimi koltuğa bastırıp hızlanmaya başladı. İçimde hızla girip çıkarken aleti Kadınlığımın suları ile boğulmuştu. Bacaklarımı kapatmama izin vermeden içimden çıkıp aletini okşadı daha çok sertleşen aleti ile hızla içime girdiğinde nefesimin kesildiğini hissettim. İçimde deli gibi hızlanırken oturduğum koltuk sallanıyordu.

"Seni sertçe becermemi seviyorsun." Kulağıma fısıldadığı arsız sözler daha çok sulanmama neden oluyordu.

"Bedenine bana ait izler bırakacağım ve asla bugünü unutamayacaksın." İçimde hızla hareket ederken konuşacak halim kalmamıştı. Göğsümü avucuna alıp okşamaya başladı.

"Her kazandığım maçta sertçe içine gireceğim. Kadınlığın beni içine alırken dudaklarım göğüslerinle bayram edecek." Beni koltuktan çekip kendisi oturdu.

Beni kendisine çekerek Sertçe aletine oturttuğunda hepsini içime aldım.

"Böyle zevkten seni havalara uçuracağım." Beni kucağında hızla hareket ettirirken göğüslerimin ucunu sıkıp diliyle yalıyordu. Kadınlığım delicesine yanarken beni koltuğa yatırıp içime sertçe girmeye devam etti. Göğüslerimi ağzına alıp aletini sertçe tekrardan içime soktuğunda inlemelerimi eliyle kesti.

İçimde hissettiğim doluluk ile boşaldığını anlamıştım. İçimden çıktığında menileri kasıklarıma dökülüyordu. Göğüslerimi biraz daha yalayıp ısırdıktan sonra benden uzaklaştı. Dışarıdaki sesler ile kapıya baktım. Atlas hızla üzerini tekrar giydiğinde koltukta yorgun düşmüş bedenime baktı.

"Bir dahakine seksi olmadığımı söylemeye cesaret edeceğini sanmıyorum." Atlas yanıma gelip dudağıma bir öpücük bırakarak benden uzaklaştı. Aynadan saçlarını düzelttip bana döndü.

"Yakışıklı olduğumu zaten söylememe gerek yok. Her zaman kadınların ilgisi üzerimde olmuştur."

"Ona ne şüphe. Sude'den ve diğerlerinden belli." Koltuktan doğrulduğumda Atlas yanıma geldi.

"Artık senden öncesi de sonrası da yok. Benim için tek bir kadın önemli." Atlas alnıma bir öpücük bıraktı.

"O da sensin." Tatlı bir yüz ifadesiyle bana bakarken yanağına bir öpücük bıraktım.

"Tamam çok tatlısın ayrıca mükemmel olduğunu zaten biliyorum." Atlas söylediklerime gülümserken gözlerime sessizce baktı.

"Neden öyle bakıyorsun?"

"Gözlerin kurşun gibi kalbimi delip geçiyor. Ölüyorum gibi ama dudakların." Atlas dudaklarıma eğildiğinde gözlerimin içine bakarak devam etti.

"Beni tekrardan hayata döndürüyor." Kalbim hızla atarken sıcak dudakları dudaklarımla kavuşmuştu. Yavaşça kırmaktan korkar gibi öpüyordu.

"Patron." Duyduğum sesle ikimizde birbirimizden ayrıldık.

"Al işte sanki en güzel anı bozsun diye işe aldım." Atlas sinirle kapıya ilerlerken arkasından gülümsedim. Kapıyı açıp dışarı çıktığında az önce söyledikleri ile dudaklarımda parmaklarımı gezdirip gülümsedim. Bazen bir söz, bir dokunuş sizi dünyanın en mutlu insanı yapardı. Çünkü bunu yapan sevdiğiniz adamdı.

Koltuktan kalkıp üstümü başımı düzelttim. Dağılan saçlarımı elimle düzelttip odadan çıktım.

Samet onu öldürecekmiş gibi bakan patronuna anlam veremezken Atlas ringe ilerledi.

"Patron." Atlas ona seslenen bedene döndü.

"Son maçı kazanırsan iddiayı kazanmış olacaksın."" Atlas ona bakan babasına gülümseyip Samet'e döndü.

"Kazanacağım." Atlas emin bir tavırla Samet'e bakıp ringe girdi.

"3,2,1 başla!" Hakem'in düdüğü ile hızla yerine geçip rakibinin ona doğru hareketini bekledi. Karşısındaki adamın hızla yüzüne Bir yumruk atmasıyla geriye doğru sendeledi. Burnundan akan kanlar yere dökülürken dudağı patlamıştı. Başını kaldırdığında babasının zafer dolu sırıtışıyla göz göze geldi. Atlas kendini toplayarak rakibinin göğsüne bir yumruk attığında Rakibi karnına sert bir yumruk attı. Atlas aniden başının dönmesiyle etrafına baktı. Beklemediği bir şekilde ayakta zor durmaya başladı. Yanına gelen esmer kızın ringin arkasında ona üzgün gözlerle baktığını görünce bir şeylerin ters gittiğini anlamıştı.

Atlas başını sallayıp kendine gelmeye çalışırken rakibinin yüzüne attığı sert yumruk ile zemine düştü. Bedeni soğuk zeminde kıvranırken başındaki ağrı kalkmasına engel oluyordu.

"5,4,3" Hakemin geriye doğru saydığını duysa bile kalkamıyordu.

"2,1 ve 0 maç bitti." Hakemin düdüğü ile maç bitmişti. Samet yerde yatan patronunun koluna girip kaldırırken Atlas ona sırıtarak bakan adama baktı.

"Oyunu kurallarına göre oynamak baştan saçmalıktı." Atlas sinirle karşındaki adamın yakasına yapıştı. Samet kolundan tutup uzaklaştırmaya çalışırken Atlas öfkeyle karşısındaki adama baktı.

"Maçı kaybetmem için bir şey yaptınız lan." Cevdet Bey oğlunun yanına ilerleyip karşısında durdu.

"Babana karşı gelmeyi sen istedin. O kadınla ilişkine izin vermiyorum." Atlas babasına öfkeyle yaklaşırken Samet kolunu tutup hayır anlamında başını salladı. Atlas Samet'in gözlerine baktığında bir şey ima ettiğini fark etmişti.

Odadan çıktığımda hızla üzerime gelen adamlarla korkuyla geriye doğru ilerledim.

"Bırakın beni." Adamlar kolumu tutup zorla peşlerinde sürüklemeye başladılar.

"ATLAS." Bağırarak etrafa bakarken Atlas'ı görmemle ona umutla baktım.

"Atlas neler oluyor?"

"Götürün." Atlas yüzüme bakmadan hızla ayrılırken korku içinde Samet'e baktım.

"Nereye götürüyorlar? Atlas gitme. Samet neler oluyor?" Samet'te sessizce Atlas'ın peşinden gitti.

Atlas'ın babası olan adam karşıma geçti.

"Oğlum maçı kaybetti. Yani seninle işi bitti." Duyduklarım ile beynim uğuldamaya başladı.

"Ne?"

"Depoya götürün bir kaç gün orada kalsın sonrasına bakarız." Adamlar beni zorla mekandan çıkarırken kurtulmaya çalıştım.

"BIRAK BENİ." Ağzımı kapatıp zorla arabaya sürüklerken gözyaşları içinde kurtulmaya çalışıyordum. İleride Atlas'ı gördüğümde ona korkuyla baktım. Bakışlarını benden çekip beni tutan adamlara döndü. Öfkeyle yumruğunu sıkıp bana yaklaşacakken Samet kolundan tutup durdurdu.

Hayal kırıklığı ile ona baktım. Az önce aşkla bakan adam bir anda benden vazgeçmişti. Arabaya bindirildiğimde yanıma da bir tane adam oturmuştu. Kapı kapandığında hızla araba hareket etti.

Araba durduğunda korkuyla etrafa baktım. Kapı açıldığında adam kolumdan çekiştirip indirdi.

"Hadi."

"Yalvarırım bırakın beni." Adam zorla depoya soktu. İleride ki boş sandalyeye doğru sürükleyip oturttu. Kalkmaya çalışırken iki adamda kolumdan tutup beni engelledi. Diğer adam arkama geçip elimi tutup arkaya çekti. Elimi ondan çekmeye çalışırken bileğimi sıkıca tuttu. İple ellerimi sıkıca bağladı. Aynı şekil bacaklarımı da bağladı.

"Bırakın lütfen." Adamlar beni görmezden gelip hızla depodan çıktı. Korku içinde etrafa baktım. Karanlıktı ayrıca çok soğuktu. Atlas aklıma geldiğinde gözyaşlarıma engel olamadım. Sahi ne çabuk benden vazgeçmişti.

Saatlerce depoda bağlı bir şekilde duruyordum. Saat gece yarısına gelirken gözlerim kendiliğinden kapanmaya başlamıştı. Kapının açılıp kapanmasıyla bakışlarımı oraya çevirdim. Karanlık olduğu için kim olduğunu göremiyordum. Adımlar bana doğru yaklaşırken korku içinde titredim. Zifiri karanlık olduğu için nerede olduğunu bile anlayamamıştım. Ağzımda hissettiğim el ile korkuyla çırpınmaya başladım. Arkamı döndüğümde gördüğüm yüz ile şaşkınlıkla kalakaldım.

Bölüm sonu kısa değildir umarım. Sizi sıkmak istemediğim için bölümleri çok uzatmıyorum. Zaten her hafta düzenli olarak bölüm atıyorum. Tadında bırakıyorum ki kimse sıkılmasın.☺️

Yorumlarınızı bekliyorum sonraki bölümde görüşmek dileğiyle seviliyorsunuzzz💗

Efsan'ın gördüğü kişi kim?

Atlas ve Efsan ilişkisi sizce nasıl ilerliyor?

Atlas'ın kendisini övmesine bayılıyorum kahskshsjs

Efsan'ın çoğu zaman mood🙄

Continue Reading

You'll Also Like

TAKINTI By 🌙

Teen Fiction

1.9M 34.3K 36
Efsan zorla evlendirilmekten kurtulmak için Mardin'den İstanbul'a kaçar. Ama yağmurdan kaçarken doluya yakalanacağını nerden bilebilirdi. İstanbul'u...
13.9K 195 12
İnsanlar ölüyordu, insanlar yaşamayı hiç öğrenememişti. Maskelerden kimse kimseyi tanıyamıyordu artık, bu devir böyle bir devirdi. İnsanlar birbirler...
2.5K 152 25
Karanlık sokaklarda tek başıma yürüyordum. Arkamı döndüğümde kapşonlu birisini gördüm. Bu kimdi böyle beni neden takip ediyor? adımlarımı hızlandırdı...
1.1M 18K 43
17.YAŞIMA HİTABEN, İnsanlara güvenini kaybetmiş, delirmemek için çabalayan, hayata tutunmaya çalışan genç kız adına... ... ⚠️Kimse kitap içinde ahlak...