TAKINTI

By asranixa

1.9M 34.4K 20K

Efsan zorla evlendirilmekten kurtulmak için Mardin'den İstanbul'a kaçar. Ama yağmurdan kaçarken doluya yakala... More

Tanıtım
1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm
9. Bölüm
10. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm
14. Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
17. Bölüm
18. Bölüm
19. Bölüm
20. Bölüm
21. Bölüm
22. Bölüm
23. Bölüm
24. Bölüm
25. Bölüm
26. Bölüm
27. Bölüm
28. Bölüm
29. Bölüm
30. Bölüm
31. Bölüm
32. Bölüm
33. Bölüm
34. Bölüm
35. Bölüm Sezon Finali

11. Bölüm

76.4K 910 422
By asranixa


Atlas yatakta otururken kucağında sürtünmeye başladım. Gözleri kapalı olduğu için hakimiyet benimdi. Elleri belimi sıkıca sararken yüzüne eğildim.

"Bu gecenin patronu benim." Atlas sırıtarak beni kendine bastırdı.

"Sen ne dersen o." Elini elbisemin fermuarını götürdüm. Ustaca fermuarımı açtığında elbise üzerimden sıyrıldı. Kucağından kalkıp elbisenin üzerimden tamamen düşmesini sağladım.

Masada duran ipleri alıp Atlas'a ilerledim.

"Yatağa uzan." Atlas sırıtarak yatağa uzandı. Yanına yaklaşıp iki elini de yatağın başlığına çekip iple bağlamaya başladım. Atlas bunu beklemediği için elini çekmeye çalıştı.

"Elimi bağlama." Onu dinlemeden iki elini de sıkıca kördüğüm yaptım. Atlas elleri bağlı yatarken yüzüne eğildim.

"Şsst karşı çıkmak yok." Fermuarını açıp elimi Pantolonun içerisinden baksırına götürdüm.

"Siktir." Atlas sinirle konuşurken aletini okşadım. Baksırının içine elimi soktuğumda büyük aletini avucumda hissetmiştim. İç çamaşırımı sıyırıp yere attım. Üzerine oturduğumda Baksırını sıyırıp sertleşmiş aletini okşamaya başladım. Gittikçe büyüyen aleti ile üzerine oturup sürtünmeye başladım.

"Ellerimi çöz." Atlas sinirle ellerini başlıktan çekmeye çalışırken yüzüne eğilip dudaklarını öptüm.

"Birazdan bana istediğini yapabilirsin ama şimdi sıra bende." Ondan ayrılıp üzerimdeki sütyen kopçasını çözerek üzerimden sıyırdım. Göğüslerim özgürlüğüne kavuştuğunda ona eğildim. Göğüslerim şimdi dudaklarına değiyordu. Atlas'ın sıcak dili göğüs ucumu yaladığında inlemiştim. Yalıyor arada ısırıyordu. Kafasını göğüslerime bastırdım.

Ustalıkla iki göğsümü de yalıyor zevkten kıvranmama neden oluyordu. Aletini avucuma alıp ileri geri hareket etmeye başladım. Sertleşen aletinin üzerine sertçe oturduğumda kadınlığımı delip geçmişti. İleri geri hareket ederken ikimizinde bedenleri ateş içinde yanıyordu. Üzerinden kalkıp sertçe aletine tekrardan oturdum. Bir anda çıkarıp tekrardan sertçe içime alıyordum.

Atlas Göğüslerimi yalarken aletini okşuyor daha fazla Sertleşmesini sağlıyordum. Hızlandıkça ikimizinde bedenleri arzunun kollarında esir oluyordu. Üzerinden kalkıp tekrardan oturdum. Üzerindeki gömleğin düğmelerini hızla çözüp Üzerinden çıkardım. Çıplak olan bedenine küçük öpücükler bırakarak bacaklarına eğildim. Üzerinden kalkıp aletinin önünde durdum. Avucuma alıp okşamaya başladım. Parmağımla aletinin başını tutup ağzıma aldım.

"Sikeyim çok iyi." Atlas'ın sert sesiyle aletinin yarısını ağzıma almıştım. İleri geri okşarken ağzımdan çıkarıp bu kez hepsini almaya karar vermiştim. Okşadığım aletini ağzıma aldığımda onun zevk aldığını biliyordum. Başını emiyor baştan sona yalıyordum. Ağzıma gelen menilerle aletini ağzımdan çıkarıp boşalmasını izledim. Ona yaklaşıp dudaklarına yapıştım. Bana sertçe karşılık verirken Yatağın başında bağlı olan ellerini çözdüm. Hızla beni yatağa yatırıp iki kolumu yatağa bastırdı. Aletini beklemeden sertçe içime soktuğunda inlemelerim odada yankılanmıştı. İçimdeyken hızlı hızlı girip çıkıyor nefes almama bile izin vermiyordu.

"Bu kadar yeterli güzelim. Sıra bende." İçimden çıkıp bacaklarımı iyice açtı. Üzerindeki siyah bezi hızla çözüp yere attı. Üç parmağını aynı anda içime soktuğunda nefesim kesilmişti. Parmaklarını içime sertçe sokup çıkarırken kadınlığım ateşler içinde yanıyordu. Parmakları içimdeyken göğsümü ağzına alıp emmeye başladı. Ucunu ısırıyordu. Bacaklarımı beline dolayıp Parmaklarını içimden çıkararak sertçe aletini içime soktu.

Yatakta ileri geri hareket ederken sertçe içime girip çıkıyordu. Bedenim titrerken göğüslerimi okşayıp sıkıyordu. İçimden çıkıp beni kucağına oturttu. Aletinin üzerine sertçe oturttuğunda zevkten gözlerim kaymıştı. Üzerinde sürtünürken hızla kaldırıp aletine oturttu. Aleti içimde büyürken beni altına alıp İçimden çıktı. Bacaklarıma eğilip sulanan kadınlığımı diliyle yalamaya başladı. Yanaklarımı iyice ayırıp sıcak dilini içime soktu. Onu kendime daha çok bastırdım. Kasıklarımda dilini gezdirip kadınlığımın içine soktu. Baştan sona yalayıp bacaklarımdan uzaklaştı. Eline aldığı aletini okşayıp kadınlığımın girişine dayadı. Bacaklarımı sıkıca tutup beni kendine sertçe çekti. Aleti kadınlığıma girdiğinde nefes alamayacak hale gelmiştim.

"Ahhh." İnlemelerimi dudaklarıyla kesmişti. İçimde sertçe girip çıkarken beni kendine daha çok bastırdı. Aletinin içimde büyüdüğünü hissetmiştim. Birazdan boşalacağını anladığımda ona kendimi ittim. Göğüs ucumu emerken bir eliyle de sertçe okşuyordu. İçimden çıkıp bacaklarımı iyice açarak tekrardan sertçe girdi. Kulağıma eğilip nefesini kulağıma üfledi.

"İçine boşalmamı istemezsen yapmam." Merakla Söylediği şeyle düşünmeye başladım. Sonrasın da ilaç içersem sorun olmazdı.

"İçime boşal." Atlas başını kaldırıp şaşkınlıkla bana baktı. Bunu söylememi beklemiyordu. Emin olmak istercesine bakarken başımı salladım. Yüzünde bir tebessüm oluştuğunda içimde ileri geri hareket etmeye başladı. Başını boynuma bastırıp küçük öpücükler bıraktı. İçimde hissettiğim doluluk ile gözlerimi kapattım. İçimden çıktığında kadınlığımdan dökülen menilere baktım. Atlas kendini yatağa attığında gözlerini kapattı.

"İlaç çekmecede var." Gözleri kapalı konuşmuştu. Çekmecede duran ilacı alıp hemen içtim. Atlas beni kendisine çekip başımı göğsüne yasladı.

"Efsan." İsmimi söylediğinde başımı kaldırıp ona baktım.

"Yarın seni biriyle tanıştıracağım. Benim için çok özel biri."

"Kim?" Merakla sorduğum soruyla gülümseyerek saçlarımı okşadı.

"Süpriz." Daha fazla sorgulamadan başımı sallayıp tekrardan göğsüne yattım. Saçlarımı okşarken başıma küçük öpücükler bırakıyordu. Burnuma gelen huzur verici kokusuyla gözlerimi kapatıp kendimi uykuya teslim ettim.

Barlas öfkeyle elindeki bardağı kafasına dikti. Sude sinirli olan adamın yanına ilerleyip elindeki içkisini yudumladı.

"Çabuk sinirleniyorsun." Sude Karşısındaki adamın sinirli haline alayla baktı.

Barlas Sude'nin umursamaz tavrına daha çok sinirlenmişti.

"Sevgilin başka bir kadınla beraber. Sense onun yanında olmak yerine benim yanımdasın." Sude elindeki içkisini yudumlayarak karşısındaki adamın dibine girip göğsünü okşadı.

Barlas Sude'nin samimi tavırlarına gülümsedi.

"Rahatla biraz. Atlas zaten benim çok yakında o kızdan sıkılıp yanıma gelecek." Sude kendini Barlas'a bastırdığında Barlas gözlerine takılan dekolteye bakıyordu. Sude'nin giydiği dekolteli elbise hareket ettikçe göğüslerini daha çok belli ediyordu.

"Basit bir kadınsın Sude. Atlas'ın o kadına gitmesine şaşırmamalı." Sude Barlas'ın kucağına oturup kollarını boynuna sardı. Barlas elindeki içkisini yudumlarken kucağındaki kadını kendisine bastırdı.

"Bunu söyleyen sen misin? Atlas'ın aldığı nefesi bile kıskanıyorsun Barlas onun istediği, sahip olduğu herşeyi istiyorsun."

"İstiyorum ve alıyorum da buranın patronu benim. Birisi gidecekse o ben değil Atlas olacak." Sude kahkaha atıp kendisini kucağındaki adama bastırdı.

"O zaman bana da sahip ol. Sonuçta Atlas'a ait biriyim." Barlas sırıtarak kucağındaki bedeni kendisine çekti.

"Zevkle." Sude'nin dudaklarına yapıştığında ikiside kendilerini gecenin sonunda aynı yatakta bulacaktı.

Sabah yüzüme gelen gün ışığıyla uyanmıştım. Etrafa baktığımda odam da olduğumu farkettim. Yataktan doğrulup yan tarafa baktım. Dün gece Atlas beni buraya mı getirmişti. Kapının açılmasıyla oraya döndüm. Atlas elindeki tepsiyle kapıda duruyordu.

"Günaydın güzelim." Yanıma gelip alnıma bir öpücük bıraktı tepsiyi bana uzattığında elinden aldım.

"Atlas sen benim için kahvaltı mı hazırladın?" Heyecanla ona bakarken başını salladı.

"İçimden geldi sonuçta dün gece çok yoruldun." Atlas'ın söyledikleriyle utançla koluna vurdum.

"Utandırma ya."

"Utanınca çok tatlısın." Atlas kızaran yanaklarımı öpüp yemem için tepsiyi işaret etti. Çatal ile tabaktaki peyniri alıp yemeye başladım. Peynir dolu çatalı Atlas'a uzattığımda ağzını açıp bekledi. Çocuksu tavrına gülümseyip peyniri yedirdim. Atlas çalan telefonunu açıp yataktan kalktı.

"Samet bana toplantıda konuşulanları rapor şeklinde at. Sonrasında mekana uğrayacağım." Telefonu kapatıp bana döndü.

"Güzelim ben seni aşağıda bekliyorum sen hazırlan." Başımı salladığımda Atlas odadan çıktı. Biraz daha kahvaltımı yaptıktan sonra tepsiyi komodine bırakıp yataktan kalktım. Hızla yatağı toplayıp dolaba ilerledim. İçinden mor bir elbise çıkarıp üzerime geçirdim. Saçlarımı ve makyajımı da yapıp odadan çıktım. Merdivenlerden indiğimde Atlas telefonu ile konuşuyordu.

"Tamam Sude ağlama babanı bulacağım." Yanına ilerlediğimde bana döndü.

"Tamam geldiğimde konuşuruz." Telefonu kapatıp bana yaklaştı. Ellerimi tutup alnıma bir öpücük bıraktı.

"Bir sorun mu var?"

"Hayır güzelim. Hadi gidelim." Birlikte evden çıkıp arabaya ilerledik. Atlas kapımı açtığında gülümseyerek bindim. Kapıyı kapatıp hızla sürücü koltuğuna geçip oturdu. Arabayı vakit kaybetmeden gideceğimiz yere doğru sürdü.

Geldiğimiz eve baktım. Atlas arabadan indiğinde bende peşinden indim. Yanıma geldiğinde elimden tuttu.

"Hadi gidelim." Birlikte eve doğru ilerledik. Kapıda durduğumuzda zile bastı. Kapıyı orta yaşlarında tombul suratlı bir kadın açtı.

"Atlas oğlum hoşgeldin." Atlas karşımdaki kadına sıkıca sarıldı.

"Hoşbuldum valide sultan." Birbirlerinden ayrıldığında karşımdaki kadın bana gülümsedi.

"Sende Hoşgeldin kızım."

"Hoşbuldum efendim." İkimizde içeri girdiğimizde salona ilerledik. Evin içinde huzur vardı. Her yer rengarenk süslerle çevriliydi. Sıcak bir ev yuvası oluşmuştu. Uzun zamandır böyle bir evde olmamıştım.

"Valide sultan Selin odasında mı?"

"Evet oğlum az önce yemek yedi." Atlas başını sallayıp bana döndü. Merakla ona bakıyordum.

"Gel benimle." Birlikte salondan çıkıp karşımızda duran odaya ilerledik. Atlas kapıyı çaldığında içeriden duyulan "GİR!" Sesiyle kapıyı açıp içeri girdi. Yatakta yatan kıza baktım. Beyaz tenli kızıl saçlıydı. Yanağındaki çiller ile oldukça sevimli görünüyordu. Atlas yanına ilerlediğinde kız kollarını açıp gülümsedi.

"Selin'im." Atlas sıkıca sarılıp saçlarını okşadı.

"Seni çok özledim neden gelmedin?" Birbirlerinden ayrıldığında Atlas kızın ellerini öpüp saçlarını okşadı.

"Özür dilerim prensesim. Son zamanlarda herşey çok karışıktı. Seni bunlarla yormak istemedim." Merakla karşımdaki ikiliyi izliyordum. Yatakta yatan kızın gözlerinden bir damla yaş düştü.

"Abi. Sen yeterki yanımda ol. Ben herşeyin üstesinden gelirim." Duyduğum "Abi" lafıyla Atlas'a baktım.

"Söz veriyorum. Bundan sonra daha sık yanına geleceğim." Kız neşe içinde gülümsedi. Bakışları beni bulduğunda ona döndüm.

"O kim?" Atlas bana döndüğünde sessizce onu izledim.

"Hayatımda olan çok özel birisi." Gözlerimin içine bakarak söylediğinde yanaklarım kızarmıştı.

"Özel olduğu yanıma getirmen ile anlaşıldı." Atlas gülümseyerek kardeşinin saçlarını okşadı.

"Ben Selin." Kız elini uzattığında ona yaklaşıp gülümseyerek elini tuttum.

"Efsan."

"Gerçekten çok güzelsin. Abim için özel olmana şaşırmamalıyım."

"Selin." Atlas kardeşine bakarken Selin ile birbirimize bakarak gülümsedik.

"Teşekkür ederim. Ama sen daha güzelsin tıpkı bir melek gibi."

"Sakat bir melek." Selin'in söyledikleriyle yüzümdeki gülüş silindi.

"Selin böyle konuşmayı kes." Atlas sert sesiyle ona bakarken elinden tutup sakin kalmasını söyledim.

"Ama doğrusu bu abi. 5 yıldır bu yatakta yatalığım. Artık iyileşmek benim için imkansız sana da yük oluyorum." Selin gözyaşları içinde konuşurken Atlas hızla onu kendine çekip sıkıca sarıldı.

"Şsst sakın böyle konuşma. Ömrümün sonuna kadar seni kollarımda taşırım. Gerekirse hastane hastane dolaşır yine de iyileşmen için elimden gelen herşeyi yaparım." Atlas Selin'in yüzünü ellerinin arasına alıp gözlerinin içine baktı.

"Senin bir damla gözyaşın için bütün dünyayı yakarım prensesim. Sen benim annemden kalan tek şeysin." Selin sıkıca Atlas'a sarıldığında gözümden bir damla yaş döküldü. Birbirlerinden ayrıldığında Selin bana dönüp elini uzattı. Hızla elini tuttuğumda diğer eli ile de Atlas'ın elinden tuttu. İkimizin ellerini birbirine kenetleyip elini üzerine koydu.

"Asla ayrılmayın. Ne olursa olsun hep birlikte kalın ve bana bakın." Atlas elimi sıkıca tuttu. Beni kendine çekip saçlarımı öptü. Selin kollarını açtığında ikimizde ona sıkıca sarıldık.

"Bizden kurtuluşun yok." Atlas'ın söyledikleriyle Selin gülümsedi.

"Abin doğruyu söylüyor Selin. Bundan sonra bizden kurtulmak istesende kurtulamazsın."

"Evlenene kadar." Birbirimizden ayrıldığımızda Atlas sinirle Selin'e baktı.

"Bak sen küçük hanım abin olarak ben hep yanındayım seni başkasıyla paylaşmam."

"Sen abimsin evleneceğim kişi de benim kocam olacak." Selin'in elinden tutup ona baktım.

"Kesinlikle öyle. Atlas kıskanç olmayı bırak."

"Efsan benim yanımda olman gerekirken hemen taraf değiştiriyorsun." Selin ile el ele tutuşup Atlas'a baktık.

"Kadın dayanışması." İkimizde aynı anda söylediğimizde Selin ile birbirimize bakıp kahkaha attık. Atlas ikimizin yanına gelip alınlarımıza küçük bir öpücük bıraktı.

"Peki hanımlar. Size teslim oluyorum." Selin ile gülümseyerek başımızı salladık.

Günün geri kalanında Selin ile vakit geçirmiştik. Atlas her seferinde kucağına alıp taşırken yüzünde silmediği bir tebessüm vardı. Selin'in yanındayken asla tebessümü eksik etmiyor. Onun istediği herşeyi yapıyordu. Onu kırmamak için verdiği mücadeleyi kendi gözlerimle görmüştüm. Kesinlikle Atlas'ın bu yönü ile ilk defa tanışıyordum. Dışarıda gösterdiği sert acımasız mafya kişiliğini bırakıp Selin'in yanında anlayışlı ve eğlenceli bir abi gibi davranıyordu.

Atlas Selin'in odasından çıktığında yanıma gelip bana sıkıca sarıldı.

"Uyudu mu?"

"Evet." Kokumu içime çekip saçlarımı okşadı.

"Teşekür ederim Efsan. Selin bugün uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu oldu. Bu senin sayende." Atlas'tan ayrılıp yanağını okşadım.

"Selin çok şanslı biri Atlas. Senin gibi güçlü bir abisi var. O gerçekten çok özel biri bende bugün daha öncesinde hissetmediğim kadar çok mutlu oldum." Atlas elimi tutup öptü.

"İyiki hayatıma girdin. Seninle tekrardan hayata döndüm." Atlas bana sıkıca sarıldığında bende ona sıkıca sarılarak karşılık verdim. Hayat çok garipti ilk başta korktuğum kaçmak istediğim adama bugün kendi isteğimle sığınıyordum.

Atlas'ın çalan telefonu ile birbirimizden ayrıldık. Benden uzaklaşarak telefonu açıp kulağına götürdü.

"Tamam geliyorum." Hızla telefonu kapatıp kapıya ilerledi. Peşinden ilerleyip evden çıktım.

"Atlas birşey mi oldu?" Atlas bana dönüp yanağıma bir öpücük bıraktı.

"Efsan seni bizim çocuklardan biri eve bıraksın benim acil bir işim çıktı." Atlas Adamlardan birini çağırdı.

"Efsan'ı güvenlice eve götürün."

"Atlas sen nere-"

"Efsan hadi." Atlas konuşmama bile izin vermeden arabaya ilerledi.

Arabasına binip yanımızdan hızla uzaklaştı. Arkasından sadece bakakalmıştım. Bu kadar acele nereye gidiyordu? Aklımdaki soru işareti ile arabaya bindim.

Atlas kapıyı hızla vuruyordu. Sude'nin telefonuyla hızla evine gelmişti. Başına birşey geldiğini acilen evine gelmesini söylemişti. Art artda yumruklar atarken kapı açılmıştı. Sude gözyaşları içinde Atlas'a sıkıca sarıldı.

"Sude iyi misin? Neler oldu?" Atlas Merakla sorular sorarken Sude hıçkırarak ağlıyordu.

"A-atlas biri zorla eve girdi. B-beni öldürmeye çalıştı zor kurtuldum." Atlas Sude'yi kendinden uzaklaştırıp eve girdi. Etrafa baktığında her yerin dağınık olduğunu gördü. Sude içeri girdiğinde ona döndü.

"Kimdi? Tanıyor musun?"

"H-hayır tanımıyorum." Sude tekrardan ağlarken Atlas omzuna dokundu.

"Bunu yapanı bulacağım endişelenme bu geceyi burada geçirme." Atlas evden çıkacakken Sude kolundan tuttup durdurdu.

"Lütfen bu gece benimle burada kalır mısın?"

"Sude ben burada kalamam."

"Atlas lütfen sadece bu gece yanımda kal. Korkuyorum." Sude yalvarırcasına bakarken Atlas başını salladı. Sude gülümseyerek ona bakıyordu.

"Bu gece gelmeyeceğim. Ev de sorun olursa bana haber verin." Atlas adamlarına komut verip telefonu kapattı.

"Salona geç." Sude içeri girdiğinde Atlas'ta peşinden gitti. Boş olan koltuğa geçip oturduğunda Sude mutfağa ilerledi. Yüzünde gizli bir sırıtış vardı. Gözyaşlarını silip gülümsedi. Bu gece Atlas onunla olacaktı. Hemen dolaptan çıkardığı içki şişesini bardaklara doldurdu. Cebinden çıkardığı ilacı Atlas'ın bardağına koydu. İçkiyi biraz karıştırdıktan sonra eline alıp mutfaktan çıktı. Salona geçtiğinde yüzündeki sırıtışı sildi.

"Al." Atlas ona uzatılan içkiye baktı.

"İçmeyeceğim." Sude yanına oturup ona döndü.

"Atlas merak etme seni öldürmeyeceğim. Sadece biraz da olsun korkumu unutmak için içiyorum sende biraz bana yardımcı ol." Atlas Sude'nin uzattığı İçkiyi alıp bir yudum aldı.

"Tamam. Sadece bir kadeh."

"Peki." Atlas içkisinden yudum alırken Sude sinsice gülümseyerek içkisini yudumladı.

Atlas boş olan kadehi masaya koydu. Başında hissetiği ağrı ile elleriyle alnını ovuşturdu. Sude kendinden geçen adama baktı.

"Atlas iyi misin?"

"Başım dönüyor." Atlas yerinden kalktığında etraf gözünün önünde dönmeye başlamıştı. Sude hızla koluna girdiğinde düşmekten son anda kurtulmuştu.

"Sanırım yorgunsun." Atlas Sude'ye döndüğünde onu net göremiyordu. Gözleri kapanıyor ayakta durmakta zorlanıyordu. Atlas daha fazla ayakta duramayıp bedenini koltuğa attı. Sude koltukta yarı baygın adama baktı. Atlas Gözlerini açık tutmaya çalışsada başaramıyor başındaki yoğun ağrı ile algısını yitiriyordu.

"E-efsan." Gözünün önündeki netlik kaybolduğunda kendini karanlığa bıraktı.

Sude koltukta yatan bedene baktı. Duyduğu isimle sinirle bir nefes aldı. Bu gece o kadının adını dahi duymak istemiyordu. Atlas'ın yüzüne eğilip yanağını okşadı.

"Bu gece benimlesin sevgilim. Seni benden kimse alamayacak." Sude elindeki bardağı masaya bırakıp Atlas'ın gömleğinin düğmelerini teker teker açmaya başladı. Üzerindeki gömleği tamamen çıkarıp çıplak kalmasını sağladı. Pantolonun kemerini de çözüp saçlarını dağınık bir hale getirdi. Boynuna eğilip kırmızı rujuyla bir öpücük bıraktı. Ondan uzaklaşıp Atlas'ın cebinde duran Telefonu alıp hızla kamerayı açtı. Bir kaç fotoğraf çektikten sonra Efsan'a fotoğrafları attı.

"Atlas benim kollarıma koştu. Artık aramızda üçüncü bir kişi olmaktan vazgeç." -Sude

Fotoğrafın altına yazıp yolladı. Mesajın aniden mavi olmasıyla sırıtarak telefonu kapatıp koltukta uyuyan bedene döndü. Efsan mesajını görmüştü.

"Artık bizi kimse ayıramayacak sevgilim."

Bir bölümün daha sonuna geldik. Bu bölüm sinirlerinizi birazcık bozabilir aşklarım

Sude'den nefret edenler buraya yazabilirsiniz.

Atlas üzümlü kekim herşeyden habersiz uyuyor☹️

Sizce Efsan mesajı gördüğünde nasıl bir tepki verecek?

Cevaplarınızı bekliyorum hoşçakalın💗

Continue Reading

You'll Also Like

14K 195 12
İnsanlar ölüyordu, insanlar yaşamayı hiç öğrenememişti. Maskelerden kimse kimseyi tanıyamıyordu artık, bu devir böyle bir devirdi. İnsanlar birbirler...
367K 15.5K 31
SAPLANTI'nın devamıdır. Lütfen başlamadan önce birinci kitabı okuyun.
886K 20.3K 56
"Madem çok ısrar ettiniz, o zaman artık bey diyebilirim." deyip gülümsedim, bandı yapıştırdıktan sonra yutkundu. "Boşver beyi." deyip dudaklarıma yap...
1.1M 18K 43
17.YAŞIMA HİTABEN, İnsanlara güvenini kaybetmiş, delirmemek için çabalayan, hayata tutunmaya çalışan genç kız adına... ... ⚠️Kimse kitap içinde ahlak...