Chain to yourself Mr. Barber

By Andia1210

77.3K 4.5K 754

Félni az ismeretlentől, az új dolgoktól... Rettegek megbízni bárkiben is, de valaki hosszas küzdelmek árán mé... More

1. Jég kék szemek
2. Céges rendezvény
3. Gondolatolvasó
4. Munka ügy
5. Kávézó
6. Asszisztens
7. Próba nap
8. Sajnálom
9. Haza viszem
10. Feladtam!
11. Félek
12. Döntenem kell
13. Érintés
14. Egy ital?
15. Őszinteség
16. Megfelelő?
17. Tökéletes
18. Boldog vagyok
19. Szikra
20. Add a kezed...
21. Nagy hiba
22. Felmondok
23. Nem mozdulok mellőled
24. Helyes út
26. Nem vagyok itt
27. Hideg-meleg
28. Családi ebéd plussz egy fő
29. Kínos pillanat
30. Bízom benned
31. Habok közt
32. Kérdések sokasága
33. Csak egy jó dolog van...
34. Rád!
35. Tudna nekem segíteni?
36. Bosszantó idegen
37. Ki kell érdemelni!
38. Felhők felett
39. Egyetlen biztos pont
40. Pillangók
41. Öltöző
42. Aranyló híd a víz felszínén
43. Megmosdathatlak?
44. Tenger gyümölcsei
45. Pillangó kisasszony
46. Szárnyaló pillangók
47. Tökéletes reggel
48. Boríték
49. Gyerekmegőrző
50. Szívecske süti
51. Érzelmi kavalkád
52. Első veszekedés
53. Álmatlanság
54. Titok!
55. Barátság extrákkal?
56. Éjszakai pillangó
57. Látomás
58. Segíts!
59. Erős karok közt
60. Az enyém vagy!
61. Láz
62. Esedezek a bocsánatodért
63. Heg
64. Főzőcske ezer fokon
65. Szeretem a....
66. Gőz
67. Az engedélyed kérem
68. Kérlek legyél a ...
69
70. Apró betűs rész
71. Mr. Grant
72. Láncolj magadhoz
73. Hiányzol!
74. Könyörgöm
75. Perzselő vágy
76. Szereted ha hozzád érek?
77. Vezetői meeting
78. Beszéltem vele...
79. Aláírni!
80. Mond ki kérlek!
81. Költöztető autó
82. Bemutatkozás
83. Amerika Kapitány
84. Rémálom
85. Meg kell tennem!
86. Gyémánt
87. Mia!
88. Igen?
89. Teszt
90. Baba projekt

25. Ne menj el

890 54 10
By Andia1210

A nappaliban a kanapén ülve a telefonon bámulom péntek este és azon agyalok, hogy felhívjam-e.
Bocsánatot akarok kérni mert csak a saját problémáimat láttam és az övéit figyelembe se vettem, holott ő is ugyan ezen megy át mint én.
-Akkora egy hülye vagyok! -dörzsöltem meg könnyes arcom, majd a telefonért nyúltam reszkető kezeimmel. Alig láttam a képernyőt a sós cseppektől amik a szemem alján ültek, de a hívás gombra rányomva a fülemhez emeltem a mobilt.
Hosszasan csöngött ki. Lehet dolga van? Vagy alszik? Basszus! Én meg zavarom őt. Le akartam tenni mikor felcsendült a hangja.
-Mia?! Szia! Mi a baj?-kapkodott levegő után.
-Én...-remegett meg a hangom.
-Mi a baj kislány!
-Z..zavarok?
-Nem! Dehogy zavarsz! Futni voltam és nem hallottam, hogy csörög a telefonon.-kapkodta még mindig a levegőt.-Mi a baj? Miért sírsz?
-Én ... én nem...-nem tudtam elmondani mert egy gombóc keletkezett a torkomon.
-Megbántott valaki? Vagy mi... mi történt? - tisztán hallatszott a hangján, hogy aggódik.
-Én bántottalak meg.-szipogtam halkan ahogy a lábaim a mellkasomhoz húztam.
-Átmegyek! Adj öt percet!
-Andy...
-Csak öt perc és ott leszek! Sietek!-hallottam, hogy kapkod és pakolászik, mire én kinyomva a telefont magam mellé ejtettem.
Az ablakon kifele bámulva néztem ahogy kint ismét szakadt a hó. Andy ilyen időben fut kint? És ha beteg lesz? Várjunk! Mi? Miért aggódok! Mi ... mi van velem?
Hangos kopogásra kaptam hátra a fejem így az ajtóhoz vánszorogva résnyire kinyitottam.-Szia!-kapta fel a szemeit az enyémekre mire kitárva az ajtót ő egy határozott mozdulattal lépte át a küszöböm és ölelt át. Én megéreztem hideg kezeit magam körül így egyből kirázott a hideg ahogy hozzám bújt.-Mi történt? Mond el!
-S.. sajnálom!-sírtam halkan a vállába fúrva az arcom, mire ő a lábával behajtva a bejárati ajtót becsukta.
-Kapaszkodj erősen!
-M..miért?-szipogtam halkan. Andy egy könnyed mozdulattal kapott fel így a lábaim a csípője köré fonódtak automatikusan.
-Semmi baj nincs Mia!
-De van!-fúrtam az arcom a nyakába.-Csak a saját fájdalmammal foglalkoztam és azzal nem is hogy neked is fáj.-szorítottam össze a szemeim így a könnyeim Andy nyakán folytak végig.
-Tudom hogy félsz.
-De neked is szükséged lett volna valakire! Te mindig közeledtél, de én nem engedtem. Abba bele se gondoltam, hogy esetleg azért teszed mert neked is jól esne ha...-emeltem el a fejem és a szemeibe pillantottam.
-Még semmi sem késő.-tartott meg egy kézzel majd a másikkal megtörölte az arcomon lecsorgó könnyeket.-Leveszem a kabátom jó? Nem szeretném hogy megfázz.-ültetett fel a konyhaszigetre.
-Mennyivel jöttél, hogy ilyen gyorsan ideértél?-törölgettem a szemeim ahogy néztem őt, hogy felakasztja a kabátját.
-Ne akard tudni.-bújt ki a cipőjéből, majd elfordította a zárban a kulcsot.-De siettem!
-I...ide jössz?-nyújtottam felé a kezem mire ő pár nagy lépést követően előttem is termett így én a nyaka köré fonva a kezem ,bújtam közelebb.
-Nincsen semmi baj!-simította végig a hátam majd szorosabban átölelt.
-Maradsz egy picit még?-motyogtam a vállára dőlve.
-Ameddig kéred, maradok.-ahogy ezt kimondta a lábaim is köré fontam és magamhoz szorítottam.-Édes vagy.-nevetett fel halkan.
-Ne mozdulj meg!
-Nem mozdulok.-puszilt bele mosolyogva a hajamba, mire én a karja alatt öleltem át inkább így a tenyerem a hátára simult.
-Ne menj el.-suttogtam a mellkasába bújva.
-Nem megyek, de a kanapén nem lenne kényelmesebb hozzám bújnod?
-Ott közelebb tudok bújni?
-Próbáljuk meg.-mosolyodott el ismét.-Kapaszkodj!-kapott fel a karjaiba könnyedén és sétált át a nappaliba.-Lábaid tedd odébb, hogy leüljek.-súgta a nyakamhoz bújva. Elengedve a csípőjét leült a kanapéra, de abba nem gondoltam teljesen bele, hogy az ölében kötök ki, így feltérdeltem egyből.
-Andy!
-Semmi baj! Hé!-fogta meg a csípőm.-Nincs semmi baj! Csücsülj le.-simította meg lágyan az oldalam.
-De...
-Nem történik semmi ha az ölembe ülsz. Ígérem én nem csinálok az ég világon... mhh...-ültem az ölébe és bújtam közel hozzá így a karjai szorosan körém fonódtak.-Kiveszem a mobilom.-helyezkedett alattam így a combom alatt a zsebébe nyúlva a kanapéra dobta a telefonját.-Most már sokkal jobb.-pillantott fel a szemeimbe mire én vissza dőltem rá.-Nem fázol?-hajolt le hozzám.
-Kicsit.-bújtam közelebb, de ez már szinte lehetetlenség volt.
-Ott van egy pléd. Betakarózzunk?-intett a kanapé vége felé, de mivel nem válaszoltam ő megmozdult alattam és elnyúlt utána, mire én is utána másztam így eldőlve egymás mellett fogtuk meg egyszerre a takarót. Andy szemei engem figyeltek így én odabújva hozzá a karjára dőltem. -Maradj csak, betakarom magunkat.-húzta ki a kezemből a plédet és magunkra terítette. Egyből átjárta a testem a meleg így közelebb fúrtam magam.
-Maradj itt.-simítottam a mellkasára a tenyerem így a kezem alatt megéreztem lassú ütemet diktáló szívét.
-Ígértem nem megyek sehova.-súgta a fülemhez hajolva. -Aludj csak.-fonta körém a karját így helyezkedve mellette a hátára simítottam a tenyerem a karja alatt ,míg a másik kezem a nyakában lógó láncot piszkálta. Fel se tűnt eddig, hogy van nyaklánca. A medált piszkálgattam némán mire lepillantott rám.-Csukd be a szemed. Pihenj egy picit.
-Te is pihensz?
-Igen!-mosolyodott el halványan mire én felkaptam a szemeim az övéibe. Percekig csendben néztük egymást. Egyikünk se mondott semmit csak figyeltük mit látunk a másik szemében. Andy finoman közelebb húzva engem az ajkam résnyire elváltak ahogy mellkasának nyomódott az enyém. Szívem egy idétlen ütemre váltott.-Hunyd be a szemecskéd.-súgta ahogy a homlokomhoz hajolt és finoman megpuszilta. Ő mindig ad puszit én viszont sose neki! Mia, szedd össze magad és adj az arcára egyet! Utána eltakarod az arcod és alszol!
Nagyot nyelve figyeltem még mindig a szemeit, majd bátorságot véve magamon az arcához hajoltam és egy puha puszit nyomtam rá. Andy keze a derekamra csúszott ahogy közelebb szorított, majd ahogy elhúzódtam a szemei az enyémekbe villantak.-Köszönöm.
Ahogy gondoltam az arcom egyből kipirult így a vállához bújtam. Csendben szuszogott ,engem átkarolva én pedig szorosan kapaszkodtam belé. Nem akartam hogy elhúzódjon egy centire se. Azt akartam velem maradjon és egész este így tartson a karjaiban. Olyan nyugodtságot árasztott amit még soha senki mellett nem éreztem és ez tetszett. A szívemnek erre volt szüksége!
Rá volt szükségem!

Continue Reading

You'll Also Like

159K 6.8K 38
Mit tennél, ha a szüleid össze akarnának hozni az ex legjobb barátoddal? Persze, hogy alkut kötnél vele! Skylar Lynch vállára súlyos teherként nehez...
39.4K 1.1K 23
- Még mindig utálsz kislány? - Teljes szívemből.
596K 15.6K 74
" Nekem nem elég a jó, a legjobbat akarom " - Reed.M " Nekem nem elég a szép, a legszebbet akarom " - Ricky.W Reederica Malone nem egy visszahúzódó,ö...
88.9K 4.6K 56
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...