Un înger între mafioți

By Gabriela127624

9.4K 480 61

Rosalinda , Erik , Demon , Alissa, Tyson . Au mentalități și alegeri total diferite dar un singur lucru au în... More

Capitolul.1
Capitoulu.2
Capitolul.3
Un înger între mafioți !
Capitolul.5
Capitolul.6
Capitolul .7
Capitolul .8
Capitolul .9
Capitoul .10
Capitoulu.11
Capitolul.12
Capitolul.13
Capitoulul.14
Capitolul.15
Capitolul.16
Capitolul.17
Erik .18
Oferă-mi sărutul și atingerea ta minunată de înger .
Tata avea dreptate .20
Nu sunt mama ta și nici sora ta ! 22.
Mi-aș fi dorit să te am din liceu .
Nu uita a cui fică ieșit.
Toate astea sunt doar din vina mea .
Este Erik al meu .
Porțile iadului se deschid .
Voi scăpa din acest iad .
Unde a dispărut Erik al meu .
Coșmarul abea începe . Distrugerea .
Tu ești îngerul meu .
Te voi aștepta și dincolo de această viață.
Luați-mi tot dar dați-mil înapoi .
Erik te rog fi bine pentru noi .
E ca și cum a dispărut de pe fața pământului.
De ce ?
Of Erik Of îmi aduci numai haos .
Doar noi ♾️
Mereu există un dar !
În urmă cu doi ani
Blestemat să fii .
Las Vegas
Suntem gemeni .
Nu vrem să se întâmple ce sa întâmplat în Germania .
Privirea lui Khilan mă arde ❤️‍🔥
Vino ispito o să ne jucăm .
‼️‼️‼️‼️‼️ANUNȚ‼️‼️‼️‼️‼️
Tu ai vruto Masse .
Nu deveni ca el .
Pentru mine e tot binele din lume . 50
Am nevoie să uit tot ce am vazut altfel voi înebuni de teamă.
Acum hrăneștemă sunt flămând de tine .
Lumea mea tocmai sa prăbușit.

Cum adică copii? 21

163 6 0
By Gabriela127624

    

Deschid ochi foarte ușor .  Mă simt atât de odihnită de mult timp nu m-am simțit atât de bine . Oare pentru-că mi-a lipsit nopțile calde și liniștite din Bogota ?!

Mă uit în stânga mea Erik nu este .  Mă întind puțin . Îmi pun mâna pe burtică să îmi simt îngerașul.

—Bună dimineața îngerașul meu sper că ai dormit la fel de bine la fel ca și mine . Cred că se trage de la faptul că suntem toată familia împreună fără griji .  Îmi mângâi burtica și zâmbesc la acest gând .

—Sau  pentru-că  tatăl tău a fost toată noaptea alături de noi ținându-ne strâns în brațe , ne mai lăsându-ne singuri într-o casă imensă .

—Mă doare sufletul puiul meu , mie așa dor de tatăl tău mie teamă să nu aveam același sfârșit ca al părinților mei . 

O lacrimă îmi curge pe obraz , mă doare gândul ăsta e un subiect sensibil pentru mine .

Îmi întorc capul și îmi îndrept privirea în față alături de ușă în partea dreaptă se află un scaun sofisticat foarte frumos , inima îmi tresare când îl văd pe Erik  așezat acolo .

Doamne cât de toantă să fiu dece n-am fost mai atentă să mă asigur că chiar nu e nimeni în cameră , offf a asistat la toate gândurile mele rostite cu voce tare puiului meu micuț.

Stă pe scaun tăcut mă analizează la fel ca un leu care își analizează prada. M-ar mânca doar din priviri .

Înghit în sec . Trag aer în piept îmi întorc privirea de la el încerc să mă ridic din pat cu grijă . Îngerașul meu pe zi ce trece devine tot mai greu .

În secunda următoare mă trezesc cu Erik la marginea patului lângă mine . Mă privește intens în ochi .

—E adevărat tot ce ai spus ?

Nu spun nimic îmi întorc privirea mă uit la mâinile mele .

—Rossalinda uită-te la mine nu mă evita din nou .

—Iubito  e adevărat ți-e frică de faptul că vom deveni ca părinți tăi ? E adevărat că ți-e dor de mine chiar dacă sunt chiar aici ? Oare nu te mai fac fericită ? Ross răspunde-mi  îngerul meu frumos .

—Am nevoie de tine simt că îmi pierd mințile vorbește cu mine scumpa mea te rog .

—Știu e numai vina mea tot ce am făcut a fost să arunc cu promisiuni cu vorbele goale ți-am oferit multă durere dar ți-am oferit și clipe minunate nu uita Ross . Spune ceva .

Acum eu mă simt vinovată poate sunt prea dură cu el .

—Uite o să îți spun un adevăr te va supra te va durea îngrozitor , dar mai bine să ști nu pot ține asta ascuns față de tine simt că mă sufoc Ross nu-ți pot face rău te iubesc prea mult .

Despre ce vorbește ?

—De fiecare dată  când am întârziat chiar și ieri fiecare plecare fiecare afacere a fost cu câte o scuză însoțită pentru lipsa mea de lungă durată.

A fost pentru-că  după ce terminam afacerile mă duceam la unul dintre cluburile pe care le dețin mă întâlneam cu o prostituată , împreună cu ea consumam cocaină iarbă și multe altele . Sunt dependent Ross .

Simt cum rămân fără aer el de fapt se simțea bine cu alta când eu îmi făceam griji pentru el , nu se poate .

—Ross ! Țipă la mine cât să mă trezească din începutul unui șoc cu consecințe .

—Vreau să mă înțelegi ! N-am putut să îți spun îmi era teamă că nu mă vei înțelege că mă vei părăsi .  Sunt dependent nu mă pot abține de când am intrat în mafie asta a fost lumea mea scăparea mea de teama că voi fi prins de teama că voi muri de teama că voi pierde pe cineva drag .

Mă doare sufletul îngrozitor  așa vrea să-l rănesc să simtă durerea mea dar vreau să fiu persoana care îi întinde mâna spre calea de scăpare persoana care îi va fi alături indiferent. Îl iubesc chiar dacă mi-a greșit e tatăl copilului meu .

Mă aplec spre el îi iau fața în mâinile care îmi tremură  , îl sărut tandru pe frunte apoi pe buze . Îl strâng cu toată puterea mea în brațe rostindu-și la ureche .

—Te iubesc Erik niciodată nu te voi părăsi pentru lucrurile care te distrug , îți voi fi alături ca să poți scăpa de ele . Dar în încercarea de a te salva nu mă distruge tu crede-mă nu-ți va plăcea consecințele .  Dar acum eu cred în tine , și sper că te vei opri din dependența care o ai . Promite-mi că vei merge de fiecare dată când e nevoie la dezintoxicare .

Îl privesc , pare uimit pare că nu-i vine să creadă ce tocmai a auzit .

—Îngerul meu milos , ce m-aș face fără tine . Dumnezeu mi te-a trimis . Ești minunată Rosalinda mă lași ca de fiecare dată fără cuvinte te iubesc enorm îngerul meu frumos . Îți jur că voi face tot ce mi-ai spus .  Nu vreau să te mai dezamăgesc vreau să fim fericiți vreau să ne bucurăm de  îngerașul nostru micuț.

Îi zâmbesc . Nu va fi ușor știu încă mă doare tot ce am aflat e greu de digerat dar e vorba despre tatăl copilului meu îl iubesc de când eram copii nu vreau să-l părăsesc pentru o dependență.

Mă ridică pe sus strângâdu-mă în brațe și  sărutându-mă.


******

După jumătate de oră în care am mai petrecut 
timp cu Erik după care m-am ocupat de aspectul meu cu un duș de toată frumusețea la fel si ținuta pe cinste .

Am decis să îmi fac apariția jos în living unde sunt toți cei lalți .

Cobor scările cu grijă , tocurile din picioarele mele scot un sunet care sigur s-ar auzi chiar dacă cineva ar începe să urle .

—Ce faceți dragilor ? Mă adresez cu zâmbetul pe buze celor care stau întinși pe canapea . Ce cupluri frumoase avem noi aici .
Numai scumpul meu iubit lipsește .

—Ia uite cine sa decis să ne onoreze cu prezența hai așază-te lângă noi frumoasa mea . Îmi spune Alissa toată într-un zâmbet . Nu stau pe gânduri că deja sunt așezată lângă ei .

—Vreau să vă anunț despre lucrurile pe care aș vrea dacă sunteți de acord să le facem ! Le spun timidă, să nu pară căi îi oblig.

—Azi . Și mă ridic în picioare când vorbesc din câte se pare n-am stare perfect minunea mea sa decis chiar în acest moment să îmi provoace stări de greață.

—M-am gândit să nu petrecem toată ziua doar în casă ar fi mult mai frumos dacă am ieși să ne plimbăm să mâncăm ceva să facem cumpărături ce ziceți mai vizităm câte ceva ?

—Sună minunat scumpa mea , vom merge doar noi fetele atât . O aud pe Alisa spunând rânjind cu colțul gurii.

—De ce nu și băieți ? Întreb eu ne dumerită.

—Am discutat deja cu Amyra asta și mi-a dat dreptate ăștia trei au spus ieri să nu cumva să luăm micul dejun . Îl vom lua împreună la in restaurant spre Mexic . Și ce am luat ? Întocmai dragele mele aer și nervi atât deci vom merge doar noi trei să ne distrăm ei să facă ce vor nu ne interesează pe noi de niște imbecili .

Rămânem toți cu gura căscată când auzim vorbele Alissei pline de nervi .

—OK atunci . A și încă ceva .

—Mâna dreaptă a tatei ma sunat și mă anunțat că tata nea invitat diseară să luam cina ca în familie și nu acceptă un refuz altfel vom fi luați cu forța n-am avut de ales am acceptat . Credeți-mă nu vă doriți niciodată să îl refuzați pe tata când dorește să ia cina în familie veți fi luați cu forța nu vreți asta am simțit-o pe pielea mea la fel și Tyson .

—Ce sa întâmplat . Întreabă Amyra curioasă.

—Ross nu . Îmi ordonă Tyson pe un ton foarte serios .

—Hai te rog spune Ross să știm cel puțin la ce să ne așteptăm.

—Rossalinda . Mă prefac că nu-l aud pe Tyson și încep povestea .

—Deci acum mult timp . Tata a dorit să luăm cina în familie eu și Demon am refuzat .

Drept urmare tata a trimis pe cei din mafie nici de-acum gărzile de corp . Chiar pe cei din mafie care se ocup cu crimele mai exact . Pe mine m-au luat din fața liceului , m-am speriaseră nu știa ce se întâmplă . Au venit pe la spatele meu mi-au pus ceva la ochi să nu văd m-au băgat în mașină m-au legat și la mâini și am mers către Tyson .

Atunci scumpul meu unchi . Încep să râd când îmi aduc aminte . Deci Tyson era împreună cu fosta lui mare cucerire își făceau de cap mai pe scurt. Cei din mafie au intrat peste ei . L-au pus să se îmbrace l-au adus la mașina evident legat la ochi după și la mâini după care iau aplicat două palme peste cap .

Odată ajunși acasă încontinuare legați la ochi și mâini ne-au pus în genunchi . Fac o mică pauză să trag aer în piept .

—Ne-au dat jos benzile de la ochi . În fața noastră era tata . Se uita la noi de sus râzândune în fața și amenințându-ne. Dacă o singură dată mă refuzați tu Rossalinda pentru prostia ta de făcut nimic . Iar tu Tyson pentru escorta ta care nu face nici 10 cenți . Vă promit că ce sa întâmplat acum e nimic pe lângă ce vă mai pot face .

—În concluzie sigur nu doriți să îl refuzați pe tata la cina în familie . Toți dau din cap semn că nu cu o față speriată.

—Bun venit în familie Amyra . Îi spun oferindu-i un zâmbet nesigur .

—Îmi place la voi că nu vă plictisiți niciodată . Un zâmbet îi apare pe chipul blând . Demon o trage spre el luând-o în brațe și sărutând-o .

Două brațe mari mă iau într-o îmbrățișare sărutându-mă pe gât.

Mă întorc ușor să îi pot vedea chipul .

—Iubitule când ai venit .

—Am fost mereu în spatele tău. Ochi mi se măresc de uimire . Numi vine să cred că el a fost tot timpul ăsta în spatele meu .
Îi iau fața între mâini și îl sărut apăsat pe buze el făcând la fel .

—Bine porumbeilor . Erik dacă nu te superi am să o iau pe Ross avem planuri deci pa . Spune Alissa clar și răspicat .

—Nu vă pregătiți?

—Nu scumpo suntem deja gata te așteptăm pe tine să te trezești .

—OK bine atunci să mergem .

—Iubito ai mare grijă , dacă se întâmplă ceva orice și cel mai mic lucru care îți dă de înțeles că nu sunteți în siguranță. Îl suni pe Hades apoi pe mine . Singurul care are oameni peste tot și lumea nu îndrăznește nici să-l privească de teamă e tatăl tău . Îi pot citi îngrijorarea pe chip dar dece așa mare îngrijorare încât să-l anunț pe tata . Ceva a făcut el dar ține ascund de mine sigur .

Mă sărută pe frunte apoi pe buze după care termină totul cu o îmbrățișare .

—Stați fără griji suntem bine Bogota e plină de oameni care mă cunosc și nu îndrăznesc să mă supere din cauza tatei și a mafiei de aici cu care colaborează .

Toți afirmă din cap și imediat ne facem nevăzute ieșind pe ușa cea mare .

*****

După două ore în care ne-am plimbat prin tot felul de locuri am savurat tot felul de deserturi și am vizitat aproape toate magazinele de aici cumpărând tot felul de prosti suntem extenuate . Am venit la un fel de restaurant Fast . Am decis să comandăm câte ceva după care să mergem spre casă .

—Arată destul de bine nu?

—Da arată dar mie greață rău de tot nu mă simt prea bine .

—Mie îmi spui de ieri mă înțeapă burta , ieri a fost suportabil dar azi cu greu fac față.

—Off Amyra scumpo îmi pare rău . Spune Alissa mângâindo pe umăr.

—Vrei să merge la ginecolog să ne putem la zi cu cele întâmplate cu sarcinile noastre să fim sigure că e totul în regulă? O întreb nesigură pe Amyra .

—Dacă mă gândesc bine da aș vrea , sinceră să fiu mie puțin teamă nu vreau să i se întâmple vreo ceva copilului .

—Bine deci așa facem haideți să mergem .


Odată ajunse intrăm împreună la ginecolog .

—Deci fetelor cu care începem ?

—Amyra du-te tu scumpo să aflăm cât mai repede ce se petrece .

După ce doctorul termină cu Amyra ne dă răspunsul .

—E totul în regulă înțepăturile abdominale sun provocate datorită faptului că corpul tău trece ori schimbări ce-ia ce este foarte normal fiind însărcinată . Dar totuși  încearcă să reduci stresul și grijile ține certurile cât mai departe nu vrei să ai parte de un avort spontan în timpul sarcini toate semnalele de alarmă trebuiesc luate în considerare . Doctorul îi zâmbește Amyrei făcându-mi semn să mă așez fiind rândul meu .

Sunt atât de curioasă .

Pune pe burtica mea un fel de gel apoi acel aparat cu care poate vedea pe monitor ce am în pântecul meu mă uit când la doctor când la monitor ne înțelegând despre ce e vorba . Văd că se încruntă apoi un zâmbet îi apare pe față.

—Copii sunt foarte bine , sarcina decurge perfect nu aveți dece să vă faceți griji la fel cum i-am spus și prietenei dumneavoastră fără stres și va fi mult mai bine țineți grijile și certurile cât mai departe să nu existe avort spontan .

—Ca să mă fac înțeles  cum îți dai seama de avortul spontan ?! Dureri extrem de mari crampe și sângerare atunci e vorba de un avort spontan .

—Îți mulțumesc domnule doctor pentru explicațiile detaliate voi avea mare grijă .  I se adresează Amyra pe un ton îngrijorat .

Sunt foarte confuză cum adică copii probabil sa încurcat fără a-și da seama , gândul ăsta mă mai lămurește un pic .

—Scuzațimă dar cred că v-ați încurcat și fără a vă da seama ați spus copii nu copilul.

El se uită la mine încruntat . Mă uit ba la el ba la fete toți suntem foarte confuzi .

—Domnișoară nu mai încurcat absolut deloc . Din pricina faptului că peste o săptămână veți împlini 2 luni de când sunteți însărcinată se poate vedea mult mai bine că veți avea gemeni .

Rămân fără cuvinte nu-mi vine să cred gemeni !

—De aceia  vă auzeam două bătăi de inimă nu una ,  la fel și cu simptomele  mult mai puternice pe care mi le-ați descris , stări puternice de vomă , amețeli lipsa fierului din corp , oboseală și multe altele sunt din pricina faptului că aveți doi copii nu unul iar când sunt doi totul devine de o mie de ori mai intens durerile și toate cele lalte simptome .

Trag aer în piept . Rămân puțin pe gânduri ne știind ce să mai spun .

—Vă mulțumesc frumos pentru tot . O zi bună !

—La fel și vouă fetelor . Cu mare drag .



    În drum spre casă nici una n-am spus nimic a fost liniște fiecare sa gândit la viața ei .

Am lăsat mașina în garaj .  Mergem în casă .

—Ross scumpo , ești bine ?

—Da sunt bine nu vă faceți griji . Pur și simplu mă dat un pic peste cap această veste . Nu vreau să fiu înțeleasă greșit sunt cea mai fericită pentru faptul că voi avea doi copilași minunați dar sunt și îngrijorată mie teamă prima dată însărcinată și mai aflu că nu-i unu singur sunt doi .

—Cu unu mă mai descurc dar cu doi copii nou născuți vă dați seama ?! Nu vreau să mă plâng departe acest gând , am o situație financiară mult prea bună față de alte fete sărmane . Copii mei la fel și eu avem tot ce ne dormi . Doar că îmi va fi greu cu Erik care a luat-o pe căi greșite va fi extrem de greu copii au nevoie de ambi părinți eu am nevoie de el să fie alături de mine mai ales după ce nasc . Nu vreau bonă fetelor sincer acum nimeni din familia mea na avut bonă la nici măcar un copil ce Doamne Iartă-mă .  Familia mea e plină de mafioți tata , tatăl copiilor mei , unchiul meu , cumnatul meu toți absolut toți și unde mai pui ca tata și tatăl copiilor mei nu lucrează pentru mafioți , nu-s orice mafioți  ! Sunt șefi unei mafii întregi , ambi sunt temuți de multe mafii nu oameni de rând mafii vă dați seama oameni răi , ce fac aduc o bonă dacă e trimisă de dușmani sau de poliție sau hai poate e o simplă femeie dar dacă  află în ce familie a intrat suntem pierduți . Nu vreau să duc familia pe apa sâmbetei doar pentru faptul că nu mă pot descurca voi face tot posibilul dar am nevoie de el alături de susținerea și iubirea lui . Vreau să ne creștem copii împreună vreau să am clipe frumoase alături de copii mei . Mă înțelegeți și de asta îmi fac griji sper ca până voi naște să-și revină .

Aproape am lacrimi în ochi mă doare faptul că Erik e dependent și mai ales că una oricare îl face să se simtă liber alături de ea îl face să uite de griji mă doare foarte tare asta . Nu vreau ca copii mei să crească cu un tată care nu le poate fi alături  pentru-că e prea ocupat cu afacerile sau cu dependența lui . Sper să se țină de promisiune și ca să pună punct acestor tentați .

—Scumpo îți voi fi alături , te voi ajuta cu copii voi fi mereu acolo pentru tine !

—Îți mulțumesc Alissa dar nu ! Ai propria viața ai propriul viitor de construit nu poți sta mereu după mine și copii mei . Asta e treaba mea și a lui Erik .

—Dragă Rossali  vom trece peste aceste necazuri fi încrezătoare , orice ar fi nu te da bătută luptă draga mea  mai ales acum când ai două minuni care depind de tine tu ești tot ce au ei iar asta să îți dea putere . Crede-mă va fi bine chiar dacă vor interveni lucruri care te vor distruge acum ești mamă acest sentiment însoțit cu acest gând te vor face să lupți până la ultimele tale puteri . Vom fi alături una alteia ca niște surori .

—Amyra  scumpa mea ! Îți mulțumesc din suflet pentru aceste sfaturi minunate . Ai mare dreptate . Mă bucur enorm că exiști în viața-i noastră . Îți jur că noi la rândul nostru eu , îți voi fi alături mereu , oricând în orice situație sau decizie  te vom susține .

—Alissa scumpa mea și ți-e îți mulțumesc pentru tot sincer ești cea mai bună . Vă iubesc enorm fetelor . A și încă ceva nu  spune-ți  nimănui că am gemeni vreau să rămână între noi voi dezvălui acest lucru când cred eu că e momentul  până atunci să rămână secret .

—Dacă tu asta îți dorești asta vom face .

—Clar așa va fi . Afirmă Amyra spusele Alissei .

—Acum să ne căutăm băieți , mie mi sa făcut dor de Tyson .

—Și mie de Demon .

Încep să râd auzind cum se vaită de dorul față de cei doi .

—Atunci să mergem haideți , să nu vi se facă si mai tare dor .

Începem să râdem  îndreptându-ne spre băieți .




Sper să vă placă .

Dacă aveți întrebări sau ați dori să schimbăm câte ceva sau să adăugăm personaje noi vă rog aștept comentarii sau de ce nu mesaj în privat . Părerea voastră contează forte mult .

Cine vrea să facă un videoclip despre personajele noastre minunate cum credeți voi că ar arăta ca film , nu sună tentant ?

Vă rog fără rușine puteți alege dintre aceste lucruri enumerate sau dece nu pe ambele .

Vă pup și vă îmbrățișez dragele mele .

!!!!!!! AȘTEPT MESAJE !!!!!!

Continue Reading

You'll Also Like

763K 33.1K 56
Oricine își dorește o a doua șansă. Oricine dorește să întoarcă timpul pentru a repara greșeli sau pentru a schimba decizii. Dar dacă aceasta râvnită...
158K 6.7K 20
¤Toată lumea spune că părinţii îţi vor doar binele!Atunci de ce ai mei m-au vândut?¤ Această întrebare îmi vine zilnic în minte.Dacă părinţilor mei l...
287K 27.5K 94
VOLUMELE I, II și III Întoarsă acasă după doi ani, Julie află că orașul ei natal a fost invadat de umbre ale nopții. Creaturi cunoscute tradițional s...
2.4M 123K 31
Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie. În speranţa că va sc...