gün batımı🌤

By mavigitar1

1.4K 261 1

Acemice yazılmış olabilir ilk defa böyle birsey yapıyorum. Başka bir şehire taşınan Gün'ü yeni arkadaş çevres... More

☆1☆
☆2☆
☆3☆
☆4☆
☆5☆
☆6☆
☆7☆
✨️instangram bölümü✨️
☆8☆
☆9☆
☆10☆
☆11☆
☆12☆
🎈instangram bölümü🎈
☆13☆
🧸instangram bölümü🧸
☆14☆
☆15☆
☆16☆
☆17☆
☆18☆
☆19☆
☆20☆
☆22☆
☆23☆
☆24☆
☆25☆
☆26☆
instangram bölümü
☆27☆
☆28☆
☆29☆
☆30☆
yılbaşı özel bölüm
☆31☆
☆32☆
☆33☆
☆34☆
☆35☆
☆36☆
☆37☆
☆38☆
☆39☆
☆40☆
☆41☆
☆42☆
☆43☆
☆44☆
☆45☆
☆46☆
☆47☆
☆48☆
☆49☆
☆50☆

☆21☆

18 6 0
By mavigitar1

Sabah zar zor uyandım. Bugün diğerlerinden erken uyandığım için kahvaltıyı hazırlayıp onları uyandırakacaktım. Omlet vesaire hazırlamaya başladım. Hazırladıklarım bittikten sonra ilk kızlardan başlayarak hepsini uyandırmaya başladım. Kızları uyandırdıktan sonra Batıyı uyandırmaya gidiyordum diğerlerini kızlar uyandıracaktı. Okula döndükten sonra Batıyla üniversite düşüncemi paylaşacağım eğer yurt dışında bir üniversite kazanırsam ve yurt dışına taşınırsam uzak mesafe ilişkisi istemeye bilir onu ne kadar sevsemde üzülmesi beni daha çok üzerdi eğer istemezse yol yakınken dönmek zorundaydım belki canım yok yanardı veya canımız çok yanardı ama buna mecburdum elbette aramızda tartışmalar sorunlar olacaktır ama ben bu durumu en aza indirmek istiyordum.

Batının odasının önüne gelip kapıyı çaldım ama ses vermedi. Yavaşça kapıyı açıp kafamı içeri uzattım yatakta hala uyuyordu yanına yaklaşarak onu nasıl uyandırsam diye düşünüyordum.
En sonunda saçımın uçlarını yüzünde ve boynunda gezdirmeye başladım. Yüzünde kıpırdama oldu uyanıyordu sanırım. Tam saçımı geri çekeceğim sırada beni kolumdan çekip yatağa çekti daha ne olduğunu anlamadan beni gıdıklamaya başladı. Odada kahkahalarımız havada uçuşuyordu.

-Batı d-dur artık!

Sonunda durmuştu nefes nefese kalmıştım beni yanağımdan öptü ve lavaboya gideceğini söyleyerek odadan çıktı. Aşağı indiğimde kızlar keşke bizi de uyandırsaydın beraber hazırlardık deselerde ben kahvaltıyı çoktan hazırlamıştım. Kahvaltımızı yaptıktan sonra biraz bahçede ki kanepeye oturup sohbet ettik sonra kiraladığımız bisikletleri alıp arabayla geçerken gördüğümüz alanda sürmeye karar verdik. Yanımıza birazda yiyecek alarak orada piknik yapabilirdik.

Bisikletleri sürerek o çimenlik alana ilerlemeye başladık. Sonra birkaç kişinin piknik yaptığı alanda bir masayı kendimize ayırıp yiyeceklerimizi koyduktan sonra bu alanda bisiklet sürmeye başladık.

Gün.yildizz

Biraz bisiklet sürdükten sonra karnımızın acıktığını fark edip piknik örtüsünü masaya sermeye başladık ama sonra masaya sermekten vazgeçtik hepimiz yerde oturmak istiyorduk. Ayrıca Umutun kaldığımız evdeki çıraları getirmesi bize sürpriz olmuştu.

Umut_ışıkk

Biraz daha oturmaya karar verdik ama hava kararıyordu bu yüzden Umutun getirdiği çıralardan yakıp etrafına oturduk.

Ayza.demirrr

Biraz daha vakit geçirip eve geldik. Sonra biraz film izleyip uyuduk.

□○□○□○□○□

Sabah erkenden uyanıp eşyalarımızı toplamaya başladık. Tatilin bitmesini istemezdik tabiki ama bu tatil dolayısıyla dersleri boşladığımız için artık tatilimizi bitirmemiz gerekiyordu.
Kiraladığımız arabayı yaşadığımız şehirde ki başka bir şubeye bırakacaktık yani bu arabayla geri dönecektik yolda arabayı dönüşümlü kullanacaktık.

Hepimiz eşyalarımızı topladıktan sonra valizlerimizi aşağıya sırayla indirdik sonrasında evi toplayıp kontrol ettik ardından yola çıktık.

Yola devam ederken bir benzinlikte mola verdik ihtiyaçlarımızı hallettikten sonra yola devam ettik,bu yol boyunca full uyumuştum.

Şehire vardıktan sonra arabayı şubeye bırakıp hepimiz evlere dağıldık yarın okulda görüşecektik nasıl olsa... Ayza bugünlük Azra beraber kalmayı teklif ettiği için Azra da kalacaktı yarın bizim eve geri dönecekti. Ayza ne kadar bir çaresini bulurum desede babam Ayzayı bırakmadı şu kısa zamanda bile ailem Ayzayı kızı olarak görmüştü zaten benimde onu bırakmak gibi bir niyetim yoktu, bize iyi geliyordu...

Eve geldikten sonra biraz soru çözmeye başladım nasıl olsa uykum yoktu yol boyunca uyumuştum bende bu fırsatı değerlendirmek istedim sonrasında dersten verim aldığıma emin olduktan sonra okul çantamı hazırlayıp ardından biraz kitap okuyup uyudum.

Alarmla uyanıp elimi yüzümü yıkadıktan sonra mutfağa gittim.
Annemle babamı bu tatil içinde çok özlemiştim. Ailecek kahvaltımızı yaptık sonra babam arabayla beni okula bıraktı.

Okula geldikten sonra sınıfa çıkıp çantamı Batının yanına koydum henüz diğerleri gelmemişti. Okula gelenler tatilin bitmesi ile suratları düşüktü ama her zamanda tatil olmazdı ya...

Kantinden kahve alıp biraz oturduktan sonra sınıfa geri çıktım. Bizimkiler geldikten sonra da ders başlayana kadar konuştuk zaten sonra zil çalıp ders başladı.

Bugün okul hızlı geçiyordu sanki bazı günler kaplumbağa hızında geçerken bazen de o kadar hızlı geçiyordu ki günün nasıl bittiğini anlayamıyorduk. Öğle arasındaydık kantinden tost yiyip kütüphaneye gitmiştim biraz orada kitap okumak istiyordum. Batıya dönüşte beraber dışarı çıkmayı teklif ettim. Bu bizim ilk baş başa dışarı çıkışımızdı belki ilk kez baş başa dışarı çıkarız diye söylemeyi ertelerdim ama bunu istesemde yapamazdım bu konuyu söyleyip içimi rahatmaya ihtiyacım vardı. Biraz kitap okuduktan sonra öğle arası bitiminde sınıfa geri döndüm.

Okul çıkışı diğerleriyle ayrıldıktan sonra Batıyla şehir merkezine ilerlemeye başladık ilk baş bir kahve içip sonra yemek yiyecektik. Bu konuyu yemek yerken konuşmak istiyordum günün devamının durgun geçmesini istemiyordum.

Bir kafeye oturup kahve aldık. Boğazları çabuk şişen biri olduğum için soğuk kahve çok fazla içemezdim o yüzden sıcak bir tane karamelli latte aldım son zamanlarda favorim haline gelmişti Batıda bana uyup karamelli latte almıştı. Biz anılarımızdan vesaire sohbet ederken acıktığımı fark ettim. Hiç öyle sevgilim yanımda diye sevdiğim yemeyi yemekten vazgeçemezdim şu an Batıyı tavuk dürüm yemeye götürüyorum çünkü neden olmasın... İlk buluşmada tavuk dürüm yemek bence mükemmeldi.

Tavuk dürümlerimizi alıp çimenlik bir yere oturup yemeğe başladık. Artık konuyu açsam iyi olurdu...

-Batı senin üniversite planında ne var mesela nerede okumak istiyorsun veya hangi mesleği düşünüyorsun?

-mimar olmayı düşünüyorum açıkçası Türkiyede memleketimde güzel bir üniversitede okumak istiyorum sen?

İşte artık bişeyleri söyleme vaktim gelmişti...

-Batı nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama söylemek zorundayım içim rahat etmiyor, ben yurt dışında okumak istiyorum ha ola ki kazanamadım burada da okurum ama... neyse yurt dışında okumak istiyorum kimyager olmak istiyorum biliyorum daha erken ama 11.sınıfın son sınavlarına gelmişiz bundan sonra zaman çabuk geçer... eğer uzak mesafe ilişkisi yapamam dersen anlarım seni...

Elimi tutup yüzümün ona dönmesini sağladı

-Gün evet uzak mesafe zor olucak ama bu seni hayallerinden asla vazgeçirmesin, gerekirse uzak mesafe ilişkisi de yaşarız kendini üzme senin üzülmen beni daha çok üzer.

Gözümden akan yaşı hızlıca silip Batıya sıkıca sarıldım işte şimdi içim rahatlamıştı ve içimde ki huzur şu an bambaşkaydı. Batı ile evlere ayrıldıktan sonra biraz konu tekrarı yapıp gözlerimi huzurla kapattım...

Batıamayönolmayann 💗

Continue Reading

You'll Also Like

4.7K 570 18
I invite You to the world of Deb Storm and Kader Gökyüzü, two broken-hearted souls who had gone through life guarding their broken pieces, all the wh...
802K 36.2K 20
Son yirmi yedi saniye. Zaman gelmişti, kulaklıktaki ses son kez konuşacaktı. "Sonuna geldik, küçük hanım," Alacağı canları düşündükce duyduğu memnuni...
25.5M 907K 78
♌ İNTİKAMDAN DOĞAN TUTKULU BİR AŞK ♌ Küçük yaşta anne ve babasının ölümüne şahit olan acımasız genç bir adam... Edim Demiray. Daha on sekizinde uyuş...
20.9K 2.3K 17
Kısa hikaye (Texting değil, gençler.) "Ölümü arzulama, çünkü ölüm senden korkuyor. Senin güzelliğin beni korkutuyor Nil. " -26.03.17*