Un înger între mafioți

By Gabriela127624

9.8K 480 61

Rosalinda , Erik , Demon , Alissa, Tyson . Au mentalități și alegeri total diferite dar un singur lucru au în... More

Capitolul.1
Capitoulu.2
Capitolul.3
Un înger între mafioți !
Capitolul.5
Capitolul.6
Capitolul .7
Capitolul .8
Capitolul .9
Capitoul .10
Capitoulu.11
Capitolul.12
Capitolul.13
Capitoulul.14
Capitolul.15
Capitolul.17
Erik .18
Oferă-mi sărutul și atingerea ta minunată de înger .
Tata avea dreptate .20
Cum adică copii? 21
Nu sunt mama ta și nici sora ta ! 22.
Mi-aș fi dorit să te am din liceu .
Nu uita a cui fică ieșit.
Toate astea sunt doar din vina mea .
Este Erik al meu .
Porțile iadului se deschid .
Voi scăpa din acest iad .
Unde a dispărut Erik al meu .
Coșmarul abea începe . Distrugerea .
Tu ești îngerul meu .
Te voi aștepta și dincolo de această viață.
Luați-mi tot dar dați-mil înapoi .
Erik te rog fi bine pentru noi .
E ca și cum a dispărut de pe fața pământului.
De ce ?
Of Erik Of îmi aduci numai haos .
Doar noi ♾️
Mereu există un dar !
În urmă cu doi ani
Blestemat să fii .
Las Vegas
Suntem gemeni .
Nu vrem să se întâmple ce sa întâmplat în Germania .
Privirea lui Khilan mă arde ❤️‍🔥
Vino ispito o să ne jucăm .
‼️‼️‼️‼️‼️ANUNȚ‼️‼️‼️‼️‼️
Tu ai vruto Masse .
Nu deveni ca el .
Pentru mine e tot binele din lume . 50
Am nevoie să uit tot ce am vazut altfel voi înebuni de teamă.
Acum hrăneștemă sunt flămând de tine .
Lumea mea tocmai sa prăbușit.

Capitolul.16

192 11 3
By Gabriela127624

   

   Am organizat acasă la mine o mică petrecere unde sunt invitați doar cei apropiați nouă.

  Am fost uimită  cât de repede a organizat Alissa petrecerea mai ales aperitivele erau ceva minunat de delicioase .



Toți sunt jos se distrează , doar eu mă aflu în camera  holbându-mă   în oglindă la mine .

Ușa camerei mele face un mic zgomot când se deschide ce-ia ce mă face să mă întorc imediat și să verific prezența necunoscută.

Erik își face simțită prezența , îmi afișează un zâmbet pervers  se apropie de mine , își așază palmele pe talia mea și cu delicatețe mă trage spre el spatele meu lipindu-se de pieptul său .

—Ești nemaipomenit de frumoasă .  Ce face micuțul nostru ?

—E bine !  Cred că  doarme zâmbesc la acest gând .

—Dar tu ce faci ? Ești bine?

—Cred că da !

—Și ce ar vrea să însemne,  acest cred că da ?  Oftez ,iar el îmi sărută într-un mod tandru gâtul.

—Nuștiu  , Erik sunt foarte fericită că vom fi părinți ! Dar totul se întâmplă mult prea repede numi vine să cred  câte lucruri sau putut întâmpla în viața mea dor în câteva săptămâni pare o nebunie curată.

—Credemă te înțeleg mai bine decât oricine altcineva , eu sunt tatăl copilului și eu fac parte din întâmplările din vița ta cum tu faci parte din întâmplările vieți mele .

Și sincer să fiu ceva mai frumos de atât nici că se putea și nici numi doresc .

Mă întorc cu fața la el să putem avea un contact vizual mult mai bun .  Ochi lui strălucesc de iubire și fericire , îl sărut cu multă ardoare  , mă ridică în brațele sale , mă strânge la pieptul său sărutândumă  cu atât de multă dorință.

Mă eliberez din sărutul  arzător , trag mult aer în piept , privirile nostre se intersectează tot ce pot simți nu se poate explica  doar se poate simți .

—Ești extraordinară  Rossali  ! Încontinuare nu mă scapă din priviri parcă m-ar mânca .

—Te iubesc Erik .

—Și eu te iubesc Rossali . Îmi oferă un ultim sărut înainte de a mă pune jos pe patul imens .

—Hai scumpo Demon mă înnebunește cu cadoul lui , vrea să îi deschizi neapărat cadoul . Îl privesc cum își dă ochi peste cap răsuflând exasperat de fratele lui mai mic .

—Bine , atunci să ne grăbim . Încep să râd într-un manieră adorabilă fiindcă asta îl excită la maxim pe Erik . Îmi aruncă o privire fulgerătoare ca mai apoi să îmi dea o palmă peste fund . 

Fața mea afișează o expresie  plăcut surprinsă .

Erik îmi rânjește pervers. Dintr-o mișcare sunt lipită de perete , silueta impunătoare a lui Erik mă face să mă simt cel mai minuscul lucru după pământ .





Își strecoară mâna sub materialul care îmi acoperă corpul , mâna lui își face drum spre sâni mei iar gura lui îmi devoră buzele .

Îl trag mai aproape de mine corpurile noastre devenind lipite unul de altul , limba mea își face drum către a lui savurândo cu disperare , corpul meu este inundat de atât de multă dorință .

Îi dau jos tricoul lui Erik de pe el, îmi ridică materialul de pe mine , ca ars îmi trage materialul în jos  într-o clipită este ca un paravan în fața mea , oferindu-mi ca priveliște spatele său .

Pe ușa camerei mele intră cu grijă o tipă blondă alături de "Demon ".

— Rosalinda vreau să ți-o prezint pe .......
Se oprește când își ridică capul de jos , interceptând privirea furioasă a lui Erik .

Pe chipul său apare o privire rușinată și confuză.

—Ieși Demon acum !

—Sa făcut ! Eu amm.... Îmi cer ..... știți ceva las-o baltă ne vedem jos !  Amyra   să mergem .

Ușa se trântește în spatele lor , mă uit la Erik și încep să râd , el își dă ochi peste cap trăgându-mă spre el .

—Să mergem scumpo se pare că nu mai au răbdare. Îi ofer un sărut scurt și o iau înaintea lui spre scări .

Îi simt imediat prezența în spatele meu . Când ajungem jos toți se distrează par atât de fericiți , îmi simt sufletul mulțumit încântat de tot ce a primit de toate întâmplările fie rele fie bune .

Imediat Demon apare în fața noastră .

-Gata sa terminat partida ? Ne face cu ochiul în timp ce un zâmbet pervers i se formează în colțul drept al gurii . 

-Doamne , Demon poți să fii măcar odată în viața asta serios ? În timp ce spune asta Erik își dă ochi peste cap și oftează iritat .

-Ști foarte bine frățioare că dacă n-aș mai fi pus pe  îîm ...... ști tu ! Îi face cu ochiul după care trage puternic din nas întorcându-și dintr-o simplă mișcare capul . - N-ar mai exista nici măcar un pic de haz !

-În fine , vreau să vi-o prezint pe  iubita mea .

Stai ce ?! Demon iubită o haide să dim serioși lui nu-i plac doar o singură fată lui îi plac toate fetele nu se poate rezuma la una singură , cred că lunile astea o sa fie pline de surprize .

-O haideți nu mai faceți fața asta , se mai schimbă omul ok .

-Deci !  Ea este Amyra  .  Suntem de ceva timp împreună dar am decis ca să rămână secret pentru o perioadă până eram sigur că totul e foarte serios între noi și clar .




Este foarte .... Drăguță ! Îmi inspiră un aer arogant dar  hei să nu judecăm i carte după copertă.  Îi ofer un zâmbet cald  , sinceră să fiu nici nu știu dacă S-o îmbrățișezi sau să dau mâna cu ea ! Offf urăsc momentele în care Rușine și timiditatea mea absurdă își fac prezența.

Nu mai stau mult pe gânduri când observ că ea îmi întoarce zâmbetul cald se apropie de mine fac la fel și ce naiba o îi dau o îmbrățișare de bun venit în familie .

-Bună Amyra după cum cred  că ști .. eu sunt Rossalinda   ei îmi mai spun și Anastasia . Ce naiba Ross  nu era nevoie să spui și asta am mai spus că urăsc astfel de momente .

-Bună ,  da știu deja Demon  mi-a povestit foarte multe despre tine sunt  încântată să te cunosc , sper că ne vom înțelege forte bine .

Exact ce am spus să nu judecam o carte după copertă  ! Bine încă nu o cunosc atât de bine dar totuși .

-Mă bucur să aud asta și eu sunt foarte încântată să te cunosc și sper din suflet să ne înțelegem foarte bine .  Mă bucur extrem de mult pentru voi doi . 

Se citește în ochi lui Delon că are foarte multe emoții nu l-am mai văzut niciodată în acest fel mă bucur foarte mult pentru ei doi sper sa fie Fericiți împreuna .

-Uite ăsta e cadoul nostru pentru tine .  Cei doi îmi întind în fața o cutie care arată extrem se frumos , mă uit la Erik iar el pare la fel de surprins ca și mine , nerăbdarea mă cuprinde așa că deschid cutia . 

-Dragilor vă mulțumesc este minunat .


-Amyra a venit cu idea !  Ți se va potrivi perfect .

-Deja îl ador . Mi-l pun pe deget e așa frumos . Mă uit la fața celor doi par atât de Fericiți și multumiți mă apropo de ei și îi  trag spre mine într-o îmbrățișare .

-Bine noi acum vă lăsăm , iubito haide vreau să mă bucur în totalitate de tine în seara asta . Amyra  începe să chicotească fiind rușinată de vorbele lui Demon de față cu noi .

-Ne mai vedem mă bucur că ne-am cunoscut .

-Și eu la fel scumpo . Cei doi se pierd în mulțimea de oameni .

-Iubitule ...! Când mă întorc îl observ ușor surprinsă cum mă analizează din cap până în picioare cu un zâmbet imens pe buze .

-Ești ne mai pomenită ai înțeles ne mai pomenită . Fericirea pe care o simt  în momentul de față dă pe afară făcându-mă  să scot un chicotit printre buze .  Erik își dă seama de asta și începe să râdă.

Mă năpustesc asupra lui cu săruturi , mâinile mele se înfășoară în jurul gâtului său , el își încolăcește mâinile în jurul șoldurilor mele lipindumă de el .  Fruntea lui se lipește  de a mea iar un te iubesc în șoaptă acompaniat de un sărut lent și delicios plin de un miliard de senzați și plăceri mă invadează .

—Mi-aș dori ca totul să fie exact ca acum perfect .

—Așa va fi Ross îți promit .







Bună nici nu știu cu ce să încep cel mai exact cu începutul . 

Știu că până acum nu V-am cerut părerea !

Dar am nevoie foarte mare în aceste momente de părerea voastră .  Vreau să știu dacă ce-ia ce scriu este pe placul vostru , și faptul că postez  poze (postatul pozelor , în loc de descrierea lucrurilor mai exact : ce mănâncă , cum se îmbracă , cum arată casa , persoanele , ce mașină are etc  . Este doar ca să nu vă plictisesc  cu  atâtea amănunte  , m-am gândit că postând poze va fi mult mai ușor și mult mai bine astfel vă puteți crea o perspectivă a povești mult mai complexă și adevărată sper .). De aceea V-am și întrebat fiindcă contează mult să știu dacă tot acest timp care îl acordez scrisului este cu folos . Știu că nu sunteți prea mulți dar chiar și o singură părere sau două contează extrem de mult . Chiar dacă în ultima perioadă n-am mai postat , iar poveștile  au fost și sunt foarte scurte , este din cauza faptului că simțeam că tot ce scriu e o porcărie și nu e deloc interesant , iar toată plăcerea și entuziasmul împreuna cu inspirația au luat-o la goană . Doar faptul că mai îmi comentează cineva și primesc steluță sau urmărire mai mi-a dat speranță  și fericire în suflet , că chiar fac ceva folositor , doar că mai vin momente când nu-s mulțumită de mine .

Okkk V-am plictisit cred , vă rog să îmi scrieți părerea voastră aici sau în privat este bine venită , dacă aveți vreo idee în plus ceva în legătură cu personajele sau ce ați dor să se întâmple , doar scrieți vă rog mi-ar face foarte mare plăcere . Gata vă las e 2:38 noaptea și nu mai fac față , vă pup și vă mulțumesc că ați ajuns până aici .

Continue Reading

You'll Also Like

287K 27.5K 94
VOLUMELE I, II și III Întoarsă acasă după doi ani, Julie află că orașul ei natal a fost invadat de umbre ale nopții. Creaturi cunoscute tradițional s...
1.8M 173K 72
*** Dincolo de copaci se află pădurea pe care noi nu o vedem din cauza lor. Suntem orbiţi de prejudecăți şi nu mai suntem capabili să disti...
101K 4K 37
Evelyn Evans o tânără de 19 ani, este o fire timidă cu o încredere în sine aproape inexistentă. Aceasta pleacă departe de acasă la un colegiu din New...
167K 7.4K 41
Elliot nu crede în finaluri fericite nici măcar în profunzimile ființei sale. Tot ceea ce înseamnă el este foc. Un foc ce trăiește și arde pe oricine...