Un înger între mafioți

By Gabriela127624

9.5K 480 61

Rosalinda , Erik , Demon , Alissa, Tyson . Au mentalități și alegeri total diferite dar un singur lucru au în... More

Capitolul.1
Capitoulu.2
Capitolul.3
Un înger între mafioți !
Capitolul.5
Capitolul.6
Capitolul .7
Capitolul .8
Capitolul .9
Capitoul .10
Capitoulu.11
Capitolul.12
Capitolul.13
Capitoulul.14
Capitolul.16
Capitolul.17
Erik .18
Oferă-mi sărutul și atingerea ta minunată de înger .
Tata avea dreptate .20
Cum adică copii? 21
Nu sunt mama ta și nici sora ta ! 22.
Mi-aș fi dorit să te am din liceu .
Nu uita a cui fică ieșit.
Toate astea sunt doar din vina mea .
Este Erik al meu .
Porțile iadului se deschid .
Voi scăpa din acest iad .
Unde a dispărut Erik al meu .
Coșmarul abea începe . Distrugerea .
Tu ești îngerul meu .
Te voi aștepta și dincolo de această viață.
Luați-mi tot dar dați-mil înapoi .
Erik te rog fi bine pentru noi .
E ca și cum a dispărut de pe fața pământului.
De ce ?
Of Erik Of îmi aduci numai haos .
Doar noi ♾️
Mereu există un dar !
În urmă cu doi ani
Blestemat să fii .
Las Vegas
Suntem gemeni .
Nu vrem să se întâmple ce sa întâmplat în Germania .
Privirea lui Khilan mă arde ❤️‍🔥
Vino ispito o să ne jucăm .
‼️‼️‼️‼️‼️ANUNȚ‼️‼️‼️‼️‼️
Tu ai vruto Masse .
Nu deveni ca el .
Pentru mine e tot binele din lume . 50
Am nevoie să uit tot ce am vazut altfel voi înebuni de teamă.
Acum hrăneștemă sunt flămând de tine .
Lumea mea tocmai sa prăbușit.

Capitolul.15

187 9 0
By Gabriela127624



  -Un mic dejun delicios servit la pat pentru cea mai minunată și somnoroasă prietenă!

-Alissa : scumpo nu era nevoie să te deranjezi!

-Glumești ?!  Chiar mi-a făcut plăcere să îți pregătesc micul dejun , în plus mă ajutat și Melissa .

-Arată foarte delicios hai vino să îl devorăm odată împreună  .  Ne uităm una la alta și un hohot de râs începe să ne iasă pe gură .

Alis se așază lângă mine în pat și începem să ne selectăm cu preparatele delicioase.


-Hai spune tot ce te apasă Ross !

Doamne cât de bine mă poate cunoaște această ființă minunată?! Înghit mai mult în sec după care trag aer în plămâni și încep să spun tot greu care îmi apasă sufletul .

-Mă doare sufletul Aliss !  Am crezut că după ce am clarificat totul între noi , după noaptea petrecută împreună am crezut și mi-am dorit din răsputeri ca măcar în dimineața asta să mă trezesc alături de el  în liniște , am sperat ca ziua de azi să fie una ne mai pomenită mai ales că în câteva ore vom merge la ginecolog să aflăm dacă chiar sunt însărcinată , dar din câte se vede se pare că în viața mea nu va exista niciodată fericire de lungă durată va exista doar fericire de moment după care viața îmi va râde din nou în față!

-Chiar și aseară a fost așa de minunat , am crezut că mă va aduce acasă dar de fapt am mers la el , am petrecut niște clipe  extrem de greu de uitat au fost extraordinare , după mie mi se făcuse o poftă imensă de burgeri și de multe alte prosti am mers  la ora 2 noaptea de ne-am comandat Fast-food  , am mâncat pe marginea piscinei din spatele casei mele , după ce am terminat de mâncat , să spunem că am făcut anumite joculețe în  piscină , ma dus până la mine în cameră în brațe sărutându-mă  într-una , mă schimbat el ne-am băgat amândoi în pat și ce a urmat a fost minunat după eram foarte obosită și am adormit  , eram sigură că mă voi trezi alături de el dar m-am înșelat din câte se pare iar asta mă doare Aliss nu vreau să îl am doar noaptea vreau să-l am și ziua vreau să fie prima persoană pe care o văd dimineața , vreau doar să fim Fericiți am nevoie de el îmi este dor de el ! Mă înțelegi ?

Iau o gură mare de aer să îmi recapăt puterile și sinceră să fiu mă simt mult mai ușurată după cele spuse, încep din nou să mănânc fiindcă mă simt înfometată.

Alissa se uită la mine cu o privire compătimitoare .

-Te înțeleg scumpo și ai foarte mare dreptate dar înțelegel  și pe el , sunt sigură că nici lui nu-i este ușor  ști foarte bine cât de mult te iubește .

Îi ofer un zâmbet semn că are dreptate iar ea face la fel .

-Hai Ross să terminăm odată aceste bunătăți  , jos te așteaptă o surpriză să te îmbraci frumos!

Îmi face cu ochiul în timp ce înfulecă din micul dejun.

-O surpriză , să ști că mă faci să fiu foarte curioasă.

-Foarte bine atunci .

Oare despre ce o fi vorba ?!

Termin de mâncat și mă îndrept spre duș, fac un duș rapid , mă usuc, îmi caut hainele potrivite pentru ziua de azi , și pentru surpriza frumoasă așa cum a spus Alissa .


Îmi strâng părul într-o coadă simplă după mi-l împletesc , îmi place foarte mult cum îmi stă de mult nu m-am mai purtat în modul ăsta .

-OK Alissa sunt gata hai să mergem .

-Oo cineva este  foarte nerăbdătoare!

-Exact , acum hai să mergem .

Este toată un zâmbet vine înspre mine cu grijă mă trage de braț făcându-mi semn să mergem .

-O urmez iar când terminăm de coborât scările îmi întorc capul spre stânga și numi vine să cred ce văd.



Erik stă  în mijlocul unei mulțimi de flori .

Fug la el în brațe , el mă prinde strâns în brațe oferindu-mi un sărut tandru pe frunte .

Mă uit la el cu o privire de copilaș mic ce tocmai a primit o mulțime de dulciuri .

Se uită în ochi mei cu acea privire care mă face să mă topesc în brațele lui .

-Câte o floare pentru fiecare dimineață în care nu am fost motivul fericiri tale , pentru fiecare dimineață în care am fost plecat și te-am făcut să te simți : singură , confuză, tristă, ne prețuită, îngrijorată, ne iubită! Un buchet de trandafiri pentru: fiecare lacrimă , pentru fiecare durere insuportabilă al sufletului care își dorea doar să îți fiu alături ! Toate aceste flori pentru tot ce ți-am provocat în sufletul ăsta minunat de frumos , bun și nevinovat ! Te iubesc enorm de mult Anastasia . De acum încolo îți jur că nici măcar o fărâmă de ne încredere , dezamagire , frică , sau tristețe va mai apărea în inimioara ta , nici măcar o picătură de lacrimă nu va mai fi pe obrazul tău îți jur iubirea mea .

Se apropie cu multă tandrețe de buzele mele și mă sărută într-un mod uimitor de mă lasă fără răsuflare.

-Și eu te iubesc enorm de mult Erik ești totul ai înțeles totul pentru mine !

Îmi oferă un zâmbet cum nu mai el știe atât de perfect în cât simt că o iau razna e perfect omul ăsta chiar dacă vrei să schimbi ceva la el nu ai ce practic .

Îl strâng tare în brațe iar el face la fel .


Erik a dorit să se alăture mie și Alissei  la ginecolog , am venit cu mașina lui  odată ajunși simțeam că nu mai vine odată momentul când voi află  dacă sunt însărcinată  după 30 de minute în care am așteptat cu sufletul la gură doctorul își face apariția .

-Deci  după cum ați dorit testele sunt pregătite răspunsul se află în aceste pagini sunteți sigur că nu doriți să facem și ecografie , desigur nu se va vedea foarte clar dar tot vom descoperi dacă se  formează un copil da sau nu !

-Domnule Doctor am decis ca prima să auzim rezultatele să fim sută la sută siguri , știu că și ecografia este o alegere bună dar doresc să fac ecografia în momentul în care aflu ca sunt însărcinată  iar după câteva luni de zile când copilul este mult mai bine format vom putea afla ce este doar atunci doresc ecografia până atunci vreau să aflu rezultatele analizelor .

-Cum doriți Domnișoară  Tate !

-Rezultatele ne arată că sunteți perfect sănătoasă și că aveți două săptămâni de când sunteți însărcinată .

Felicitări veți deveni părinții !



Fericirea pe care o simt nu se poate explica în cuvinte e ce-a mai minunată veste pe care am putut-o primi vreodată în viața mea , Alissa vine imediat la mine și mă strânge puternic în brațe , eu fac la fel oferindu-i un pupic pe obraz , simt cum lacrimile își fac apariția umplândumi ochii.

-Știam eu știam , ți-am spus eu am avut dreptate voi fi mătușă sunt așa mândră de tine Rossi te iubesc foarte mult fato te voi susține până la sfârșit. Alissa are la fel ca și mine lacrimi în ochi , îmi oferă un zâmbet minunat plin de fericire și mândrețe.

-Îți mulțumesc din suflet scumpo da ai avut dreptate ca întotdeauna și eu te iubesc foarte mult și ști foarte bine că la fel și eu îți voi fi alături până la sfârșit .

Îi ofer un zâmbet plin de iubire .

Îmi întorc privirea spre Erik : numi vine să cred are lacrimi în ochi am crezut că noi femeile suntem sensibile dar și el Doamne îl iubesc atât de mult simt cum mi se înmoaie sufletul .

Vine spre mine , mă ridică sus în brațe și mă învârte , mă așează cu grijă pe patul din cabinetul ginecologului , se uită la burtica mea apoi se aplecă în jos și mă sărută pe burtică , mângâind cu tandrețe rostind un te iubesc de-abia aștept să te cunosc îmi voi da viața pentru tine .

Îmi cuprinde fața cu palmele , mă sărută pe frunte , nas , ochi iar apoi pe buze transformându-l în cel mai dulce sărut , își apropie fruntea de a mea și îmi rostește .

-E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată în viața mea !

Credeam ca înainte să ne reântâlnim și să aflu că vei fi mama copilului meu că sunt cel mai inutil om după fața pământului , dar se pare că m-am înșelat sunt cel mai norocos om după fața pământului fiindcă Dumnezeu mi-a oferit cea mai minunată soție și un prunc la fel de minunat ca mama lui te iubesc din tot sufletul meu iubirea mea îți jur că voi face tot ce-mi stă în putință să îți fiu mereu alături și sa te fac cea mai fericită .

Lacrimile își fac din nou apariția pe obraji mei fierbinți .

-Te iubesc enorm sufletul meu minunat îți mulțumesc pentru-că faci parte din viața mea și al copilului nostru ,sunt atât de fericită mă simt în al nouălea cer am primit cea mai frumoasă veste .

-Hai scumpo să plecăm de aici trebuie să sărbătorim existența copilului nostru și faptul că de acum înainte vom fi părinți vom deveni familia pe care amândoi ne-am dorit-o de mult timp .

-Ce mai așteptăm să sărbătorim iubitul meu scump .

Continue Reading

You'll Also Like

1.8M 173K 72
*** Dincolo de copaci se află pădurea pe care noi nu o vedem din cauza lor. Suntem orbiţi de prejudecăți şi nu mai suntem capabili să disti...
135K 6.4K 53
- De ce vrei să fumezi? întreabă brusc, privindu-mă în ochi. - Fiindcă e o iluzie care funcționează pe moment. Îți păcălește creierul și te face să...
13.8K 1.6K 17
❝Nu totul e ca în povești.❞ Hell domnește străzile din Acapulco în fiecare noapte, iar luna îi e martor la fiecare păcat. Trăiește fiecare z...
366K 25.6K 27
Băiatul din infern Davis, un bărbat cu o identitate falsă, un el diferit de restul lumii, ce ascunde un secret straniu.Un secret pe care nu-l po...