Milk And Cookies 'tk

Par ukennie

14.5K 852 532

"Alfa?" "Efendim." "Kucağın.." "N'olmuş kucağıma?" "Kurdunun dediği gibi, kalçalarım oraya çok yakışmaz mıydı... Plus

0000
0001
0002
0003
0004
0005
0006
0007
0008
0009
0010
0012
0013
0014

0011

600 45 38
Par ukennie

Violins playin' and the angels cryin'
When the stars align, then I'll be there

"Ne yapıyorsun bana.." Fısıltıyla dudaklarıma söylemişti. Kollarını bağladığı belimde artık sadece elleri vardı. "Dudakların," narin bir şekilde öpmüştü dudaklarımı, "Tenin," bu kez yanağımı öptü, "Kokun." Dudakları bu kez boynuma mühür yerimin üstünde durmuştu. Kucağında oturduğum alfa kendinden geçmiş gibi seviyordu beni.

Bir süre sessizce sadece birbirimizi sevmiştik. Kızgınlık muhtaçlığından uzak, sadece saf bir sekilde. Çalan ev ziliyle Taehyung beni yatakta bırakıp odadan çıktığında merakla peşinden ben de gitmiştim. Taehyung kapıyı açtığında kesinlikle ikimizde ellerinde ufak bavullarıyla bekleyen ailesini beklemiyorduk. Ufak bir kız içeriye koşarak girdiğinde Taehyung hızlıca bana döndüğünde panikle ona bakıyordum. Babası ve annesi karşımızda bize bakarken ikimizde sessizce onlara bakıyorduk.

"Hoşgeldiniz." Demişti Taehyung annesinin elindeki bavulu alırken. Annesi Taehyung'a sarılıp yanağına elini koyup sessizce dudaklarını hareket ettirerek "Neden?" Demişti. Taehyung yutkunarak hala kapının eşiğinde duran babasına döndüğünde benim olduğum yere yaklaşan annesinin önünde eğilip selam vermiştim. Hafifçe gülümseyerek "Miyeon! Nereye kayboldun yine!" Ufak kıza seslenmişti.

Babası içeriye girdiği gibi bana bakarak "Evine git." Demişti. Bir anda bu kadar sert konuşmasını beklemiyordum. Taehyung bana döndüğünde babası yanımızdan geçiyordu "Taehyung bir dakika içinde, o evden gitmiş olacak." Demişti benim için. Sinirlenmiştim. Eşyalarım Taehyung'un odasındaydı ama umursamadan açık olan kapıya yürüyüp dışarı çıktığımda Taehyung hızlıca yanıma gelmişti. "Özür dilerim." Hızlıca dudaklarımı öptüğünde "Teyze! Abim buradaki abiyi öpüyor!" Diye bağıran ufak kızla hızlıca ayrılıp küçük kızın ağzını kapatmıştı. "Görmeyeli çok fena bir şey olmuşsun Miyeon." Demişti.

Annesi yanlarına geldiğinde "Taehyung, baban sinirleniyor." Demiş ve Miyeon'u kucağına alıp ufak çantasını omzuna takarak "Biz biraz gezelim." Demiş, evden çıkmıştı. Ben de Taehyung'a bakıp kafamı sallamıştım. Kapıyı kapattığında yanımda duran annesiyle beraber merdivenlerin olduğu kısıma yürüyorduk "Siz olamazsınız Jungkook. Bunu kötülüğünüz için demiyorum. Bizim, sizin ne kadar düşmanımız var bilmiyorsunuz bile. Başlamadan bitirin bunu. Gelecekte her şey için geç kalmadan bitirin." Merdiven kısmına geldiğimizde o aşağı inecek ben yukarı çıkacaktım. Gülümseyerek " İyi günler efendim." Demiştim. Miyeon bana el salladığında gülümsemiştim.

;

"Şaka mı bu?"

Hayır.. Jimin bildiğin uzak durun birbirinizden dedi.

"Omegan nasıl hissediyor?"

Kurdumu anlamıyorum annesi öyle söylediğinden beri.

"Ne demek anlamıyorum?"

Yani benim aksime sinirli ve üzgün değil kırgın gibi ama sakin ve tepkisiz.

"Güveniyor."

Nasıl yani?

"Taehyung'a güveniyor kurdun. Taehyung baskın alfa Jungkook, delta olsaydı belki ama delta yok şuan en güçlü tür o. Omegan için nasıl bir güvence olduğundan haberin yok."

Yani şuan Taehyung bir delta gücünde mi?

"Kısmen. Omegan ona kimsenin karşı gelmek istemeyeceğini biliyor. Ve Alfasıyla konuştukları önemli tabii. Hatırlıyor musun alfanın neler dediğini?"

Hayır..

"Şasırmadım. O zaman şöyle yapalım biraz bekle ve Taehyung sana ne tepki gösterecek onu bekle."

Tamam. Öyle yapalım en iyisi. Eee anlatsana sen neler yaptın?

T;

"Sen ne sanıyorsun? Jungkook senin eşin falan mı? Evinde ne işi var?! Sana ona yaklaşma demedim mi?!" Ayakta dolanırken konuşan babasını sakinlikle dinliyordu. "O omega öldüğünde ne yapacaksın?!" Duyduklarıyla kaşları çatılan Taehyung'un kurdu ulumaya başlamıştı. "Ne ölmesi baba?" Demişti. "Sen tek düşmanımızın Jeon'lar olduğunu sanıyorsun. Bizim onlarla düşmanlığımızın sebebi hep başkalarının yardımıyla büyüdü. Jungkook'u eşin yapacağın anda birisi canını alacak, bizim soyumuzu devam etmemesi için. Devamında ne olacak? Jeon'lar seni öldürmek için her şeyi yapacaklar ta ki sen ölene dek." Babasının dedikleriyle senelerdir aralarının neden bozuk olduğunu anladığında içinde duran kurt sanki alev almıştı, sinirden dönüşüp etrafı parçalama isteğiyle yanıyordu kurdu.

"Kurdum." Demişti sakince babasıyla bir süre birbirlerine bakmışlardı "Onu eşi olarak benimsedi." Diyip susmuştu alfa. Babası duyduklarıyla ağzına geleni söylemiş, kulağı duymadan bir süre bağırmış, kızmıştı. Kapı açıldığı anda eve bir sessizlik gelmişti. Ufak kız içeri koşarken "Uçan Miyeoo!" Diye bağırarak Taehyung'un kucağına atlamıştı. Taehyung bir süreliğine düşüncelerinden ayrılıp Miyeon ile oynamıştı.

Bir süre sonra Miyeon yorulduğunda Taehyung'a sokulmuş kafasını göğsüne yaslamıştı. "Abi.. o öptüğün abiyi çok mu seviyorsun?" Demişti. Taehyung "Evet güzelim neden sordun?" Demişti iyice uyuklayan bebeğin sırtını okşarken "Annemde babamı bir kez öyle öptüğünde annem demişti, çok sevdiğimiz insanları öyle öpermişiz kendilerini mutlu hissetsinler diye." Ufak kız hafifçe gülümsemişti "Abi annem ve babam hala birbirlerini öpebiliyorlar mı?" Dediğinde Taehyung gerginlikle yutkunup ufak bebeğin saçlarından öpmüştü "Evet bebeğim, annen ve baban hep birlikteler, onlar hep seni izliyorlar, seni çok seviyorlar bunları biliyorsun değil mi Miyeon?" Dediğinde ufak kız kafasını sallayarak boynunda duran kolyeyi avucunun içine alarak konuşmuştu "Ben de onları çok seviyorum." Demişti.

"Miyeon, uyuyalım mı bebeğim?" Gelen teyzesine bakıp hayır anlamında kafa sallamış Taehyung'a sarılmıştı. "Abimle uyumak istiyorum." Demişti. "Uyuturum ben anne merak etme." Taehyung'un dediğiyle kafasını sallamıştı. "Miyeon koş teyzecim abinin yatağına ballı süt alıp gelecek o şimdi." Dediğinde Miyeon koşarak gittiğinde, Taehyung'un tam yanına oturmuştu. Bir elini yanağına koyup okşarken konuşmuştu "Annecim, üzülmeni istemiyoruz biliyorsun değil mi?" Taehyung sakince evet anlamında kafasını sallamıştı.

;

Aptal Alfa

Bebeğim.

Taehyung..

Özür dilerim.
Biliyorsun babam biraz..

Sorun değil Taehyung.
Uyudular mı?

Evet.

Yanıma gelemez misin?

Çok isterdim bebeğim ama gelemem.

Oh..
Peki.

Üzülme güzelim iki gün sonra gideceklermiş.
O gün yanından hiç ayrılmayacağım.

Taehyung.. ben ne demeliyim bilmiyorum.
Sadece yanımda olmanı istiyorum Taehyung.
Kucağına alıp yatağına yatırdığın..
Belki saatlerce ağlatarak belki de saatlerce öperek sevmeni istiyorum.

Bebeğim,
Bütün isteklerini yerine getireceğim.
Lütfen biraz izin ver bana.

Güveniyorum sana Taehyung.

Güven bebeğim güvenini boşa çıkarmayacağım.
Şimdi uyuman lazım Jungkook.

Uyuyamıyorum.

Neden güzelim?

Bilmiyorum huzursuzum.

《Ses Kayıdı》
"I don't wanna go
But baby, we both know
This is not our time
It's time to say goodbye"

"Until we meet again
'Cause this is not the end
It will come a day
When we will find our way"

"Violins playin' and the angels cryin'
When the stars align, then I'll be there"

"No, I don't care about them all
'Cause all I want is to be loved
And all I care about is you
You're stuck on me like a tattoo"

Jungkook..
Nasıl her şeyin bu kadar güzel olabilir..
Aklım almıyor artık seni.
Dayanamıyorum güzelliğine.

Taehyung görüntülü arasan olur mu?
Konuşmayabiliriz sadece seni görsem yeter.

Tamam güzelim arıyorum.

11/🍪

Offfff yine bisiler yaziyorum ama o kadar tikandim ki su son zamanlarda yazmak cok vaktimi aliyor..
Bunun kesinlikle hevesimin yarım yamalak kalmasıyla alakalı. Bütün bölümlerin okunması yüksek ve neredeyse aynıyken yorum/oy sayısı inanilmaz az.
Neyse basaricam basaricam.

!Oy atmayı ve yorum yapmayı unutmayın!
Kendinize cok cici bakin.♡

By Ninnie.

Continuer la Lecture

Vous Aimerez Aussi

1.8K 40 12
+18 bölümler vardır 18 yaş altına uygun değildir şiddet barındırır
55.7K 745 24
Yazdığım ilk kitap olucakk Nasıl desem bu kitabı hiç bir yerde yada pdf saytlarında yoktu bende kitabı elime ulaşınca yayınlayayım dedim♡♡
14.4K 229 6
kavuşamayan gülşah ve şahin
68.2K 7.1K 16
Mardin'e Tutsak kitap karekterlerimizin whatsapp konuşmaları