Capul mafiei - Prima parte

By schimbari

48.1K 1.6K 126

Aerul rece părea ca-mi biciuie pielea goală a picioarelor, iar zgomotul bătăilor inimii mele era atat de pute... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Autor
20
21
23
Capul mafiei - A doua parte
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

10

1.2K 39 1
By schimbari

Alexia

In ce situație ma aflam? Nu mai suportam sa stau in casa aia, simțeam ca ma sufoc. Trebui sa ies de acolo, trebuia sa ma întorc la viața mea. Sau măcar sa-i puna capăt!

Încetasem sa mai tip si sa lovesc pereții dubei când îmi dădusem seama ca nu avea sa-mi răspundă nimeni. Duba se oprise de ceva Timp dar nimeni nu a deschis.

Deșii pentru câteva secunde am regretat gestul de a-l scuipa in fata mi-am spus ca nu are importantă. Merita!

In sptamana in care fusesem închisă in casa lui am trecut prin Toată biblioteca, am văzut trei sezoane din Game of Thrones, am gătit si am dormit in nestire, orice ma putea face sa nu mai simt timpul trecând. Incercasem sa stau cât mai departe de el după episodul din biroul lui. Faptul ca ma simteam atrasa de el ma dezamăgea groaznic de tare.

Mi se părea oripilant cum tanti Mioara si toți acei bărbați ce lucrau pentru el îl ridicau in slavi. Toți aveau numai cuvinte de lauda despre el, nu si despre tatăl lui. Cumva ii ajutase pe fiecare in parte. Fie ca ii scosese din probleme, fie ca avea grija de copiii lor era bine făcătorul tuturor si era înfiorător cum oamenii puteau sa uite ca e un criminal doar pentru ca ii ajuta.

In jurul dubei se auzeau pași dar nici o voce. Ma întrebam ce se întâmpla. Nu-mi era teama, adrenalina îmi zbura prin vene si m-am abținut cu greu sa nu încep sa lovesc pereții încă o data.

Intr-un final usa dubei se deschise si in fata mea stătea Cris arătam ca un zeu. " La dracu' , Alexa! I-ati gândul de la el!"

- Coboară! Îmi poruncii privindu-ma cu răceala.

- Nu!

- Coboară sau te iau pe sus!

- Du-te dracu'!

Părea ca de fiecare data când îl jigneam se amuza. Ce era așa de amuzant? Întinse mâna si ma prinse cu putere de Brat.

- Au! Animalule! Lasă-ma!

Dramatizam, nu ma durea dar nu aveam sa ma las așa ușor. Încercând sa-l lovesc cu piciorul in abdomen, se ferii chiar la timp si acum ma prinse si de glezna. Perfect! Era fix ce nu trebuie!

- Nu mai juca atâta teatru! Mișca!

Ma trase spre el si am încercat sa ma prind de pereții dubei dar fără succes. O data ajunsă afara am văzut ca era flancat de alte doua gorile.

Un depozit plin cu mobilier se întindea in fata mea. Vindea mobila? Cu siguranța asta trebuie sa fie afacerea de acoperire.

- I-ati mâinile de pe mine ! Am urlat zbătându-ma.

Parul meu cazu din cocul făcut in dimineața asta si probabil ca arătam ca o bezmetică, dar in momentul asta eram disperata sa ies de aici.

- Încetează sa te mai zbați așa! Nu te taie nimeni!

- Serios? Am spus eu teatral. Pfff...ce prostanaca sunt! Atâta buna voința am avut de la tine...probabil m-ai adus aici pentru un masaj!

- Ți-as face eu un masaj sa nu ma uiți niciodată! Ochii lui aveau o sclipire specifica excitarii si știam cam ce fel de masaj avea el in cap.

Ma trase de mâna după el iar gorilele pareau ca se mișca in același timp.

- Ce caut aici!

Nu-mi raspunse in schimb se îndrepta către o usa de metal. Împinse mânerul si aceasta se deschise . Intram intr-o camera cu pereti de beton, o singura saltea cu o pătura murdara se afla lângă un perete . Ceea ce îmi atrăgea atenția era găleata de metal așezată intr-un colt.

Avea de gând sa ma țină aici. Brusc ma simteam ca o femeie racolata pentru a fi dusa pe centura. Oare era asta unul dintre planurile lui?

Picioarele mele refuzau sa se msi miște in timp ce panica punea stăpânire pe mine. Observa asta si un zâmbet drăcesc in apăru pe fata.

- Nu mai ești tare-n gura?

- Nu ma poți tine aici...

Simțeam cu ochii mei se umpleau de lacrimi si uram ca sunt atât de speriata încât sa plâng.

- Ba chiar pot! O meriți!

- Nu am făcut nimic ca sa merit cocina asta!

- A, nu? Realizezi ca dacă cineva avea tupeu sa ma înjure, nu mai spun de scuipat, nu ar mai fi respirat in secunda următoare?

- Meriți!

Furia ii brazda chipul si mi-am regretat vorba. Cu o mișcare rapida ce îmi lua răsuflarea ma lipii de peretele rece al încăperii si ma privi adânc in ochi. Era atât de aproape încât in puteam simții respirația pe fata. Mi-am înfipt dinții in buza de jos si am închis ochii așteptând orice avea sa vina.

- Uita-te la mine!

Desii privirea lui arunca săgeți de furie vocea ii era extrem de controlată si calma. Am deschis ochii doar ca sa-l găsesc peivindu-mi buzele. Rămase acolo pentru o secunda apoi se uita din nou in ochii mei.

- Asta e una din camerele bune! Dacă jucam după reguli ai fi stat in cea mai rea sau cel mai probabil era îngropată pana acum. Nu am avut nici o intenție sa te iau , am fost obligat sa fac asta! Nu e vina mea ca ai un tată ca Octav si nici ca al meu e cum e! Am făcut tot posibilul sa nu îți lipsească nimic, te-am
Lăsat sa faci ce vrei in casa mea si ma chinui sa te țin in viața! Măcar dacă ai încerca sa vezi toate astea in așa fel încât sa înțelegi ca nu-mi convine nici mie situația asta si e al dracu de complicat.

- Săracul de tine... l-am ironizat. Un alt val de furie ii străbătu fata si închise ochii trăgând aer in piept.

"Oh, indioata de mine trebui sa învețe sa tacă"!

- Nu te poți abține, nu? Trebuie sa îngreunezi lucrurile...tipic femeiesc!

Tacu pentru câteva secunde apoi deschise ochii si puteam sa văd acolo ca deja luase o hotărâte.

- Ok! Spuse intr-un final. Sa vedem dacă înveți sa fi drăguța după ce stai aici.

Inima mea bătea mai repede acum in timp ce mâinile începuseră sa-mi tremure. Făcea asta doar ca sa ma sperie. Nu avea sa ma lase aici. Îmi spuneam asta încercând sa ma calmez. Trebuia sa fac ce vrea ca sa nu rămân închisă in camera asta de groaza.

- Bine! Fac ce vrei! Am spus oftând.

Își ridica o sprânceană semn ca nu ma credea. Trebuia sa ma creadă! Nu puteam sta aici, dacă după o săptămâna in casa lui aveam senzația ca îmi pierd mintiile aici voi muri pur si simplu.

- Promit!

Expresia lui se mai relaxa si mi-am dat seama ca deșii nu ma credea avea sa-mi dea o șansa. Ofta apoi se depărta de mine. Distanță pusă între noi era liniștitoare si enervanta in același timp. Si de deșii situația era tracică mie îmi venea sa zâmbesc. Era clar, îmi pierdusem mințile.

- Sunt câteva lucru ce trebuie sa le respecti, mai ales mâine seara.

- Pot sa întreb de ce?

- Ți-am spus, tata o sa vina. Nu trebuia dar si-a schimbat planurile.

Își prinse puntea nasului între degete si mi-am dat seama cât de obosit era de fapt. Îl oboseam eu sau îl oboseau toate treburile astea, nu știam. Dar era sigur depășit de toate.

- In fine...am nevoie sa fi foarte tacita, sa nu vi la parter nici dacă arde casa. Cât timp o sa fie acolo nu trebuie sa te vada!

Puse accent pe "nu trebuie" .

- Si dacă o sa ma vada? Privirea lui se aspri si m-am grăbit sa adaug.

- Nu spun ca o sa defilez prin fata lui, dar nu știu...dacă se întâmpla sa ma vada...ce o sa facă?

- In cel mai bun caz o sa facă o criza si o sa fi adusă aici.

- Si in cel mai rău...am lăsat eu in aer fără a spune ce știam amândoi prea bine.

- Mda...deja ma preocupa faptul ca se întoarce. Unul dintre băieții de acasă lucrează de fapt pentru el. E foarte posibil sa știe deja ca ești in casa dar sa pretindă ca nu știe...

Se opri ca si când spusese deja mai mult decât era necesar. Era clar ca darul meu de a face lumea sa se deschidă față de mine funcționa si la el. Puteam sa-mi dau seama ca își detesta tatăl la fel de mult cum îl detestam si eu pe al meu. Pana aici aveam ceva in comun. Totuși...ma întreb de ce? Nu cred ca tatăl lui ii făcuse ce-mi făcuse al meu mie...sau mamei.

Știam din experiența. Când cresti intr-o familie ca a mea faci tot ce poți sa ieși din mizeria aia. El nu a ieșit si mi-e greu sa cred ca a încercat măcar. Așa alesese , ii plăcea viata asta prin urmare de ce sa-si urască tatăl?

Pentru ca in sfârșit ma calmasem îmi dădeam seama cât de frig era de fapt aici, iar eu purtând doar bluza subțire si infierbântata de la atâta țipat si zbătut tremuram acum ca o varga. Mi-am încrucișat brațele la piept. Cris observa disconfortul meu si incepu sa-si scotă haina neagră.

- Nu-i nevoie ! Am spus realizând ca avea sa mi-o dea mie.

Nu ma asculta si așeza haina in jurul umerilor mei.
Se întoarse cu spatele si porni spre ușa.

- Hai! Mergem in birou!

Însă picioarele mele nu se miscara iar ochii mei rămaseră pe arma ce o avea la spate.

- Ce aveai de gând sa faci cu aia?

Se întoarse pe călcâie uitându-se întrebător la mine.

- Arma...ce aveai de gând sa faci cu arma?

- A! Asta...nimic! O am tot timpul cu mine.

Am deschis gura apoi am închis-o. Nu aveam ce sa spun. Cris se întoarse către usa iar de data asta mi-am făcut picioarele sa se miște ținând ochii pe armă.

Continue Reading

You'll Also Like

91.2K 3.5K 49
Buna sunt Mia,am 17 ani si locuiesc in New York. Maine voi implinii minunata varsta de 18 ani. Asa ca voi pleca de la orfelinat. Mdea.... stau la orf...
27.7K 1.3K 30
ACȚIUNE || DRAGOSTE || DRAMĂ Ailyn Olsen, o tânără polițistă, ieșită recent dintr-o relație eșuată, viața ei părea una extrem de bună, lu...
364K 12.9K 33
M-am îndrăgostit de unul dintre cei mai importanți oameni ai țării. Îl vreau în viața mea. Dar un viitor cu el nu este posibil. Nu am cunoscut pasiun...
745K 26K 51
Savannah Williams și Lucas Hoult. Nu aveau multe lucruri în comun, vârstele lor erau diferite, modurile lor de mers nu se potriveau și cu atat mai pu...