School rivals

By NajaJaennee

4.6K 391 5

Jungkook se po problémech ve škole stěhuje se svou matkou do Seoulu a nastupuje do nové prestižní školy pro d... More

.1.
.2.
.3.
.4.
.5.
.6.
.7.
.8.
.9.
.10.
.11.
.12.
.14.
.15.
.16.
.17.
.18.
.19.
.20.
.21.
.22.
.23.
.24.
.25.
.26.
.27.
.28.
.29.
.30.
.31.
.32.
.33.
.34.
.35.
.36.
.37.
.38.
.39.
.40. FINAL

.13.

132 10 0
By NajaJaennee

15+

 Celý týden uběhl moc rychle. Pravděpodobně to bylo tím, že z nich profesoři chtěli vypustit duši učením. Celý týden je drtili domácími úkoly a testy. Jungkook měl své všechny úkoly hotové a v testech si věřil alespoň na 90% úspěšnosti ale i tak byl neskutečně vyčerpaný. Ještě k tomu s kluky třikrát v týdnu trénovali aby byli připraveni na nadcházející soutěž. Teď už byl Jungkook doma a do tašky si skládal nějaké věci k Taemu. Dohodli se, že ho kolem 19:00 vyzvedne. Jungkook se podíval na hodiny, nechtěl aby na něho musel zbytečně čekat. Sešel po schodech dolů, v předsíni se obul a se zamčení dveří opustil dům. Prošel zahradou a brankou. Nestál venku ani pět minut než u něho zastavilo černé auto. Jungkook okamžitě nastoupil.

"Ahoj." 

"Ahoj." Taehyung chlapci lípl pusu na tvář. 

Jen co se Jungkook připoutal tak Taehyung vyrazil zpět k sobě domů. 

"Rodiče už odletěli?" Zeptal se Jungkook po chvilce ticha.

"Ano, před chvíli mi psali, že vzlétají." Jungkook přikývl.

Za pár minut už parkovali před domem Kimových. Vystoupili z auta a po schodech se vydali do  domu. U hlavních dveří se setkali s Jungkookovou mamkou. 

"Ahoj chlapci." Usmála se na oba dva.

"Ahoj." Jungkook jí úsměv oplatil.

"Dobrý podvečer." Pozdravil jí Taehyung.

"Už jdeš domu?" Zeptal se jí Jungkook.

"Pro dnešek ano a neponocujte." Napomenula je.

"Nebojte." Paní Jeon i Taehyung se tomu zasmáli. Jungkook se zatvářil mírně rozpačitě. Ještě jim zamávala a pak opustila jejich dům a sama se vydala domů. Taehyung objal chlapce okolo ramen a společně se vydali dovnitř. 

"Nechal jsem ti připravit pokoj." Jungkooka to překvapilo a Taehyung si jeho výrazu všiml. " Jen nechci aby sis myslel, že na tebe nějak tlačím." Vysvětlil mu. 

Jungkook se nad jeho ohleduplností pousmál.  Taehyung ho zavedl do pokoje a dal mu čas na to aby si vybalil věci. Bylo už pozdě a tak si Jungkook rovnou dopřál i sprchu. Převlékl se do trika a tepláků co používal na spaní, vyšel z koupelny i z pokoje a šel hledat Taeho. Byl u něho v pokoji i v knihovně ale nikde nebyl. Sešel schody dolů a dál prohledávala další místnosti. Nakonec ještě prošel jídelnou a o kousek dál ho zastavila jedna ze služebných. 

"Promiňte, večeře bude za půl hodinky." Vřele se usmála.

"Dobrá děkuji a mohl bych se zeptat jestli nevíte kde je Tae?" Jungkookovi přišlo, že už prošel celý dům. Služebná se podívala na hodiny.

"V tuto dobu bývá v tělocvičně. Jsou to ty dveře támhle na konci chodby." Ukázala mu směr kudy má jít.

"Děkuji." Jungkook se uklonil a služebná udělala to samé. 

Jungkook se vydal chodbou až na konec, otevřel dveře a vešel dovnitř. Zastavil se na místě a strnule se díval na chlapce, který byl jen v kraťasech, měl boxerské rukavice a mlátil do boxovacího pytle. Po těle mu tekl pot a Jungkook jím byl tak fascinovaný a přišel mu tak sexy. 

"Jungkookie." Černovlásek se vymanil ze svých myšlenek když na něho druhý chlapec promluvil. 

"Promiň." Jungkook zahanbeně sklopil svůj zrak.

"Neomlouvej se." Taehyung se nad tím pousmál.

Jungkook přešel z místa na místo. Cítil se trapně.

"No pojď blíž." Jungkook tak učinil. Pomalými kroky šel až k němu. "Pomůžeš mi?" Jungkook si všiml jak k němu natahuje ruce na kterých měl boxerské rukavice. Jungkook moc dobře věděl, že si je dokáže sundat sám ale i tak se to rozhodl udělat. Taehyung si je potom vzal a odložil do jedné z polic. 

"Netušil jsem, že i boxuješ." Podotkl.

"Je to spíš jen koníček." Taehyung se na chlapce usmál.

"Uhm za chvíli bude večeře." Jungkook se styděl a ani nevěděl proč. 

"Půjdu si dát sprchu." Jungkook přikývl. Společně opustili tělocvičnu, prošli chodbou a po schodech nahoru až do Taeho pokoje. 

Jungkook se posadil na jeho postel a čekal na něho. Chlapcovi myšlenky se stále upírali k  chlapci jak vypadal v tělocvičně. Najednou se otevřeli dveře od koupelny a z ní vyšel blondýn, který měl okolo pasu jen omotanou osušku a vlasy ještě vlhké. Další zástava srdce po černovláska. Cítil jak mu červenají tváře a ruce se mu klepou. Taehyung se před ním zastavil se šibalským úsměvem na tváři. Jungkook do široka vykulil oči. Taehyung popadl chlapcovy ruce do svých a nasměroval je ke svému tělu. Držel mu zápěstí a Jungkook se konečky prstů dotkl jeho horké kůže na břiše až nahoru k hrudi. Jungkook se začervenal s nad ještě o odstín víc. Nestihl ani zareagovat když ho Taehyung povalil na postel a zalehl ho svým tělem. 

"C-co to vy-vyvádíš?" Jungkook to ze sebe nějak vykoktal.

"Cvičíme." Odpověděl jednoduše.

"Cože?" Jungkook nechápal co tím myslí.

"Zkoušíme naše limity." Taehyung chlapce políbil. Byl to velmi něžný polibek nic rychlého.

"Nespěcháme jen to zkoušíme posouvat dál je to tak?" Jungkook se musel ujistit.

"Slibuju." Taehyung chlapce znovu políbil. Jungkook nad tím pokýval hlavu a polibek mu oplatil. Vyrušilo je až zaklepání na dveře. 

"Mladý pane? Večeře je hotová." Oznámila jim služebná.

"Dobrá." Taehyung jí odpověděl. Usmál se na svého chlapce, poslušně z něho slezl a přešel ke skříni ze které vytáhl tepláky a triko. Jakmile si sundal osušku Jungkook se začal dívat někam jinam. Slyšel jak se Taehyung uchechtl ale rozhodl se dělat, že ne. Taehyung se oblékl a hned vzal druhého chlapce za ruku a společně s ním se vydal do jídelny. U stolu se posadili vedle sebe. Bylo zvláštní, že tam nikdo jiný nebyl. 

"Máš rád lilek?" Zeptal se Taehyung když si grilovaný lilek nandaval na talíř.

"Nevím, ještě jsem ho nejedl." Taehyung přikývl a kousek odkrojil aby vidličku přiblížil k Jungkookovým ústům. Jungkook otevřel pusu a nechal se jím nakrmit. Rozkousal první sousto a zjistil, že mu to chutná.

"Je to dobré." Taehyung se usmál a trochu mu sám nandal na talíř. 

Jungkook zcela poprvé ochutnal spousty nových surovin a jídel. Po večeři si spolu povídali v knihovně u krbu a Jungkook začal zjišťovat, že na něho jde únava. 

"Jsi unavený?" Taehyung si všiml, že se chlapci zavírají oči.

"Ano asi na mě dolehla únava z celého týdne. Nevadí ti když si půjdu lehnout?"  Jungkook si unaveně zívl.

"Nevadí." Taehyung ho doprovodil k pokoji a Jungkook mu ještě lípl pusu a unaveným krokem zaplul do svého pokoje. Rychle si vyčistil zuby a pak padl do postele. Netrvalo dlouho a on usnul. 

Bylo něco kolem půlnoci když sebou Jungkook začal házet ze strany na stranu. Převaloval se. Byl celý zpocený a sotva popadal dech. 

"Ne, prosím!" Křičel ze spaní. Najednou se i s výkřikem posadil. Zhluboka dýchal. Hruď se mu rychle zvedala. Začal plakat. Opět se mu vrátili ty sny. Vyhrabal se zpod peřin, potichu a po tmě opustil svůj pokoj a pomalými kroky se vydal do pokoje druhého chlapce. Zastavil se před jeho dveřmi a nevěděl jestli by nejdříve neměl zaklepat ale nakonec prostě vešel dovnitř. Zavřel za sebou, přešel k posteli na jejíž kraj se posadil. Svou roztřesenou rukou nahmatal tělo druhého chlapce.

"Tae?" Lehce jím zatřásl ale nestačilo to na to aby se probudil. "Tae?" Zkusil to o něco silněji.

"Huh?" Taehyung chvíli pobíral co se děje.

"Tae?" Jungkook vzlykal a to stačilo na to aby se blondýn úplně probral.

"Kookie co se stalo?" Taehyung se rychle posadil a rozsvítil lampičku. Světlo ho na moment oslepilo ale jakmile si přivykl a viděl v jakém stavu je druhý chlapec, okamžitě ho schoval do své náruče.

Jungkook plakal a třásl se po celém těle.

"Šššš, neplač. Co se stalo." Pevně držel chlapce, který se třásl.

"Měl jsem zlý sen, zlá vzpomínka. Zas se mi o tom zdálo." Jungkook se opět naplno rozplakal. Schoulil se v jeho náručí.

"To bude dobré, jsem u tebe. Neplač." Taehyung si ho tiskl ke svému tělu. Najednou si připadal tak dospělí. Palcem mu začal stírat slzy. Kolíbal se s ním ze strany na stranu a hladil ho ve vlasech. Až po nějaké době se Jungkook dokázal uklidnit. Třas jeho těla začal ustupovat a i plakat přestal. Teď už jen v tichosti přetrvával v blondýnově náručí. Položil ho na postel ale sám vstal.

"Nechoď pryč." Jungkook zachytil jeho ruku.

"Neboj se, nikam nejdu." Usmál se na něho a tak mu ruku pustil a lehl si na postel.

Taehyung přešel ke skříni ze které vytáhl tepláky a triko. Položil je na postel.

"Jsi propocený, mohl bys onemocnět." Pohladil ho po vlasech.

Když Jungkook pochopil, popadl věci které mu Taehyung podal, slezl z postele a zamkl se v koupelně. Dal si jen rychlou sprchu. Osušil se a převlékl. Vrátil se zpět do pokoje. Taehyung ležel na posteli a vyčkával. Ukázal na místo vedle sebe . Jungkook znervózněl ale i tak přešel k posteli a lehl si vedle něj. Taehyung ho přikryl a zhasl světlo.

"Cítíš se líp?" Po tmě pohladil chlapce po vlasech.

"Je to mnohem lepší." Jungkook se zamuchlal pod deku.

Ucítil chlapcovu ruku, která ho pohladila po paži a zastavila se až na břiše. Jungkook se napnul.

"Jen klid, nic ti neudělám." Taehyung k němu mluvil konejšivým hlasem a Jungkook se nadechl.

"Já vím." Chytl jeho ruku do své.

"V pořádku zlato." Taehyung ho políbil na tvář.

"Dotýkej se mě." Řekl do tmy.

"Co?" Taehyung si nebyl jistý jestli slyšel správně.

"Chci aby ses mě dotýkal." Jungkook měl najednou pocit, že potřebuje aby se ho druhý chlapec dotýkal. Zbavil ho toho strachu.

"Když se ale budeš cítit nepříjemně tak mě zastavíš." Taehyung mu za žádných okolností nehodlal nijak ublížit.

"Slibuju." Jungkook jen zavřel oči.

Taehyung se naklonil nad chlapce a jemně ho políbil. Jungkook mu začal okamžitě odpovídat. Taehyung svou dlaní přejel po chlapcově krku, hrudi a břiše. Zajel mu jí pod triko a vše zopakoval po cestě nahoru. Jungkookovi se tělem rozlilo příjemné teplo. Taehyung mu promnul jednu bradavku a Jungkook se trhaně nadechl. Když to blondýn udělal znovu tak donutil druhého chlapce mírně zasténat. Taehyung se pousmál nad tím jak Jungkook na jeho dotyky reagoval. Druhou rukou mu stiskl bok, přejel mu po stehně a stiskl jeho vnitřní stranu. 

"Hmmm." Zavrněl Jungkook. Další odpověď pro Taeho uši.

Taehyung svou rukou zamířil k chlapcově rozkroku, který promnul v dlani. "TaeTae." Jungkook zasténal chlapcovo jméno. 

"Drahý jsi stále v pořádku?" Ujišťoval se.

"Ano." Vydechl. 

Taehyung se přesunul nad chlapce. Pod dekou mu stáhl tepláky.

"Tae co?" Jungkook si chvíli nebyl jistý.

"Neboj nic víc ti neudělám." Jungkook se uvolnil. 

Taehyung mu nejdříve olízl jen špičku než si ho vzal celého do úst. Jungkookovi se zamotala hlava nad tím náhlým pocitem. Svíjel se rozkoší kterou mu druhý chlapec dával a dopřával. bylo to poprvé kdy si ho někdo takhle vzal a netrvalo dlouho a on dosáhl svého orgasmu. 

"Tae." To bylo to jediné co ze sebe dokázal dostat.

Taehyung vše poslušně spolkl. Znovu chlapci natáhl tepláky a lehl si vedle něj. Sám se snažil nevnímat svůj problém v kalhotách.

"Jsi v pořádku?" 

"Jsem." Jungkook si ale nebyl jistý jestli v druhém chlapci vyvolává stejné pocity a tak sebral veškerou odvahu a dlaní zajel chlapci k rozkroku.

"To nic." Taehyung chytl chlapcovu ruku.

"Zvládnu to." Na důkaz ho políbil.

"Nemusíš." Taehyung nechtěl aby se do něčeho nutil.

"Nechceš?" Jungkook se cítil ublíženě.

"Bože, ovšem že chci. Ty víš, že chci." Taehyung byl z něho naprosto ztracený. 

Jungkook už se k tomu odhodlal a udělá to. Vyměnil si s blondýnem pozice a udělal přesně to samé co on. Sundal mu tepláky a jazykem olízl jeho špičku. Taehyung si zkousl spodní ret. Pak mu přejel po celé délce.

"Ach." To už blondýnovi unikl sten.

Jungkook se pousmál. Hned na to si vzal do úst jeho penis a že nebyl malý.

"Ano." Vydechl blondýn a nepatrně mu vyšel vstříc svou pánví.

Jungkook mu vyhověl a trochu zrychlil tempo. Stejně jako předtím Jungkooka teď i blondýna zastihl dlouho vytoužený orgasmus. Taehyung si navlékl kalhoty a druhého chlapce k sobě okamžitě přitáhl. Vášnivě ho políbil. 

"Jsi úžasný." Vydechl blondýn.

"To i ty a mimochodem tohle bylo poprvé co jsem to s někým zkusil." Uculil se a přiznal.

"Vážně? No a bylo to celou tu dobu v pořádku?" Ujišťoval se Taehyung a v mysli byl rád, že s ním zažil něco poprvé.

"Ano vážně." Jungkook si položil svou hlavu na Taehyungovu hruď a slastně si oddychl. 

"Jsi unavený? Myslíš, že teď usneš?" Taehyung ho jednou rukou pohladil po vlasech a druhou mu přejížděl po zádech.

"Myslím, že ano." Více se k němu přitulil a zavřel oči.

"Sladké sny." Taehyung ho políbil do vlasů.

"Dobrou." Vydechl a za pár minut už spal.

Taehyung byl ještě chvíli vzhůru a myslí se vracel k tomu co se před pár minuty stalo. Nevěřil, že ho druhý chlapec o něco takového požádá a spíše, že tak brzy.


Continue Reading

You'll Also Like

29.6K 1K 31
Vracím se zpět s oneshoty na přání! Objednávky na oneshoty přijímám do zpráv nebo do úvodu této knihy. Vše, co k vašemu oneshotu budu potřebovat se d...
13.7K 869 39
Neznámý muž, známá kavárna a všechno při starém. Co když si ale Zoe přisedne k cizinci, který na ni bez váhání promluví? A pak se setkají znovu. A z...
9.6K 788 34
Jeon Jungkook, mladý chlapec, který je tajně zamilovaný do svého nejlepšího kamaráda Taehyunga. Co když ale do jejich "úžasného" vztahu někdo vstoupí...
89.8K 5.6K 120
Na ship: °vkook° ¥namjin¥ &yoonmin& Ale převážně VKook ❤ Hodně zápletek a pokračování do další knihy. (Najdu tě vůbec?) Příběh: jde tam o Taeho co s...