stress ~ jikook ✔️

By _euphoriaGurl_

109K 10.1K 2.7K

❝Az voltál amire mindig is igényem volt; szükségleteim kielégítője.❞ Feszültség, mindennapi stressz, düh, fru... More

𝙥𝙧𝙤𝙡𝙤𝙜𝙪𝙚
𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩
𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙙
𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙝
𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙝
𝙣𝙞𝙣𝙩𝙝
𝙩𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙚𝙡𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙡𝙛𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙣𝙞𝙣𝙚𝙩𝙚𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙞𝙚𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙩𝙝𝙞𝙧𝙙
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙛𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙨𝙞𝙭𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙝
𝙩𝙬𝙚𝙣𝙩𝙮-𝙣𝙞𝙣𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙞𝙚𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙩𝙝𝙞𝙧𝙙
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙛𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙨𝙞𝙭𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙝
𝙩𝙝𝙞𝙧𝙩𝙮-𝙣𝙞𝙣𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙞𝙚𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙩𝙝𝙞𝙧𝙙
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙛𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙨𝙞𝙭𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙝
𝙛𝙤𝙧𝙩𝙮-𝙣𝙞𝙣𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙞𝙚𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙩𝙝𝙞𝙧𝙙
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙛𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙨𝙞𝙭𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙞𝙚𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙧𝙨𝙩
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙘𝙤𝙣𝙙
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙩𝙝𝙞𝙧𝙙
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙛𝙤𝙪𝙧𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙛𝙞𝙛𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙨𝙞𝙭𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙨𝙚𝙫𝙚𝙣𝙩𝙝
𝙨𝙞𝙭𝙩𝙮-𝙚𝙞𝙜𝙝𝙩𝙝
𝙚𝙥𝙞𝙡𝙤𝙪𝙜𝙚

𝙛𝙞𝙛𝙩𝙮-𝙣𝙞𝙣𝙩𝙝

991 112 24
By _euphoriaGurl_

𝙅𝙪𝙣𝙜𝙠𝙤𝙤𝙠

Egy hét vele Párizsban, nem hittem volna, hogy képes ennyi nyugalommal eltölteni. Furcsán más volt minden, furcsán jó.

Ezúttal ő fedte fel számomra a világ egy másik oldalát, s a mosolyában ott volt a lelkem minden szabadságának kulcsa. Ő volt a felejtésem, a gondfelejtőm.

Viszont a rögtönzött szabadságom nem tarthatott örökké. Vissza kellett térnem a munkához, bármennyire is élveztem a Jiminnel eltöltött időt.

A hazautazásunk nem volt zökkenőmentes, ugyanis a szőke, nem volt hajlandó repülőre szállni, pontosabban, úgy semmiképpen sem, hogy eszméleténél van, így abban maradtunk, hogy bevesz pár altatót, hogy végig tudja aludni az utat. Amikor megérkeztünk a seouli repülőtérre Jimin még épphogy csak ébredezett, így az ölemben cipeltem le a repülőről, ahol viszont egy nem várt meglepetés fogadott.

– Azonnal állj meg, te szemét! Mit tettét a testvéremmel? – rontott rám a semmiből a karjaim közt szendergő szőkeség idióta testvére és a minden lében kanál csatlósa.

– Ezeket meg ki engedte be ide? – vontam kérdőre a személyzetet, hiszen ez egy magán kifutó, ahová nem engedhetnének be csak úgy akárkit.

– Elnézést, Uram! Azt mondták, ön tud róla és pontos információval rendelkeztek az érkezéséről – szabadkozott az egyik semmirekellő.

– Csodálatos! – gratuláltam a rendkívüli eszességéhez. – Tehát maguk bárkit beengednek ide, aki tudja a nevem és ez érkezésem időpontját – konstatáltam egy gúnyos mosollyal. Komolyan az agyam eldobom az ilyen alkalmatlan és idióta emberektől.

– Elnézést, többé nem fordul elő! – esedezett a nő, de pont nem tudott érdekelni.

– Azt garantálom – vetettem oda neki, hiszen majd én gondoskodom róla, hogy többé ne vegyen körül ilyen semmirekellő személyzet. – Most pedig hagyjanak magunkra! – mordultam rájuk, ugyanis egy fültanúja sem lehetett az elkövetkező percekben elhangzottaknak.

– Te aljas rohadék, mit képzelsz magadról? Azt hiszed, bármit megtehetsz a testvéremmel? Hogy úgy szórakozol vele, ahogy kedved tartja? Miféle undorító mocsadék vagy? – állt elém Chanyeol, a kezei ökölbe szorultak a dühtől, de én furcsa módon képes voltam megőrizni a hidegvérem. Talán a karjaim közt fekvő fiú volt az oka, talán az ő közelsége tette ezt velem.

– Neked aztán semmi közöd a kettőnk viszonyához – közöltem vele unottan. – Inkább arra fordítsd az energiád, hogy megfelelően visszaintegrálódj a társadalomba – találtam be a gyenge pontjába, ugyanis a börönélet után Jimintől tudtam, hogy vannak nehézségei.

– Te szemétláda! – ugrott volna nekem, de a kis barátja lefogta.

– Hagyd, Chan! Ezzel semmire sem mész – nyugtatta miközben gyilkos szemekkel méregetett, majd tekintete Jiminre vándorolt, aki még mindig eléggé kábult volt és szinte biztos voltam benne, hogy visszaaludt, de akkor talán örültem is ezen állapotának.

– Nem fogom hagyni, hogy tönkretedd! – fenyegetőzött az a börtöntöltelék, amin elvigyorodtam.

– Mit fogsz tenni? – billentettem oldalra a fejem. – Talán engem is megkéselsz? – kérdeztem epésen, tetettet félelemmel, a bosszús arckifejezésén pedig nevetnem kellett.

– Fogd be, te egoista fasz! – emelte fel a hangját és megint megindult volna felém, ha a barátja hagyja. – Eressz, Taemin! Tényleg megölöm! – őrjöngött.

– Ugyan, tényleg ennyire hiányzik neked a börtön? Végül is biztos jó barátokat szereztél... – morfondíroztam.

– Kussolj már! – förmed rám. – Neked csak ez megy! Mások nyomorán taposol, ezt használod ki, mert egy gerinctelen féreg vagy, semmi több! – köpi az arcomba, viszont ez nem hat rám. – De a testvéremmel nem fogod tovább ezt csinálni! Nem nézem tétlenül, ahogy alantas módon tönkreteszed!

– És ezt hogyan tervezed véghezvinni? – vetem fel a kérdést. – Ő is velem akar lenni, tehát nincs szó kényszerről – vonok vállat. – Most pedig mi elmegyünk, bármennyire is élveztem ezt a bájcsevejt – lépek az autóm felé.

– El ne merd vinni Jimint, mert beverem a képed! – szól utánam erélyesen ezúttal Taemin és meg is ragadja a vállamat.

– Azt ajánlom, hogy vedd le rólam a kezed, most – nézek rá szúrósan, de mielőtt még bepöccennék egy erőtlen hang zavarja meg a heves szóváltásunkat.

– Taemin? – kezdte nyitogatni szemeit a szőke, mire mindenki egyszerre kapta rá tekintetét.

– Jimin, itt vagyok, Chan is itt van, menjünk haza végre – simított Jimin arcára, mire hirtelen belém hasított a tömény düh ezer szikrája. Már nyoma sem volt a békének. Tudtam, nem tarthat örökké, de ahogy a felemésztő érzés újra rám talált, mintha mindent elvesztettem volna.

– Tűnjetek innen! – kiáltottam rájuk, miközben hátrébb léptem és görcsösen szorítottam a szőkeség törékeny testét mellkasomhoz.

– Jungkook – szólított meg, halk, erőtlen hangon az egyetlen személy, aki értékes volt a szememben. Lepillantottam rá, egymásba fonódó tekintetünk néma szavakat váltott egymással, s immár hidegvérrel védtem azt, ami az enyém.

– Ereszd el! – erőlködött tovább Chanyeol, pedig tudhatták volna, hogy semmit sem érhetek el az én akaratommal szemben.

– Ez sosem fog megtörténni – közöltem velük. – Most pedig távozzatok, ez egy repülőtér, nem pedig egy cirkusz, ahol kedvetekre játszhatjátok az agyatokat – vetettem oda nekik búcsúzóul és egy szó nélkül nyitottam ki a kocsi hátsó ajtaját, hogy beültessem a még mindig kótyagos állapotban lévő fiút.

– Hé, el ne merd vinni az öcsémet! – kiáltott rám Chanyeol.

– Mit művelsz? Komolyan azt hiszed, hogy csak úgy elrabolhatod, megint? – lökött félre Taemin, hogy kirángassa a kocsiból a szőkét, de a vállára fogva penderítettem hátrébb.

– Eszedbe se jusson! – löktem egyet rajta, de mielőtt még elfajulhatott volna a helyzet, Jimin a zakómba csimpaszkodva megállított.

– Induljunk, Jungkook – ejtette ki úgy a nevem, hogy az elég erőt adott visszafogni magam. – Chan, Taemin, kérlek menjetek most haza – parancsolt megálljt annak a két eszelősnek is.

– Komolyan, Jimin? – bámult rá hitetlenül a bátyja. – Ez az, amit akarsz?

– Ez – fogott kicsiny kezével az enyémre, ami miatt egy önelégül mosoly kúszott az arcomra. Győztem. Ő az enyém és ezen semmi sem változtathat.

– Jól van – tárta szét a kezét sértődötten – De majd jusson eszedbe, én megmondtam, hogy ez az aljas fickó tönkretesz – mutatott felém dühtől remegő kézzel. – És őt választottad azok helyett, akik tényleg törődnek veled – köpte a szavakat és minden további nélkül elviharzott a kijárat felé.

– Te is tudod, Jimin, hogy most igaza volt – közölte meglátásait a kedves barátja is és Chanyeol után futott, én pedig végre megszabadultam tőlük.

S Jimin még mindig fogta a kezemet, az ő érintése feledtette az összes indulatot, amit az a kettő megjelenése korbácsolt fel bennem. Ránéztem, egyenesen a könnyektől csillogó szemébe. Az enyém volt, és ez az, ami számított.

Sosem választhat mást helyettem, a helye örökké mellettem van – ez volt az örök törvény, a kettőnk húzódó kimondatlan megállapodás.

– Induljunk – köszörültem meg a torkom és miután bólintott, eleresztette a kezem. Becsuktam az ajtaját és a volán mögé ültem.

Az úton csend telepedett ránk. Jimin valószínűleg még mindig az altatók hatása alatt állt, mert mikor megérkeztünk a villához az autóból is alig bírt kikászálódni.

– Túl sokat szedtél be – morogtam, mikor elkaptam a derekát, nehogy elvágódjon a betonon.

– Mi? – nyögte ki értetlenül, mire felsóhajtottam.

– Az altatóból – világosítottam fel.

– Lehet – motyogta a halántékát masszírozva.

Az ölembe kaptam és felcipeltem a szobámba, hogy lefeküdhessen.

– Köszönöm – mondta, miközben magára húzta a takarót.

– Pihenj, hogy kimenjen belőled az altató hatása – utasítottam, majd miután bólintott a dolgozószobámba mentem, ahonnan a laptopommal és néhány dossziéval visszatértem a szobámba.

Jimin újfent elaludt. Tényleg nagyon kiütötte magát azokkal a szarokkal.

Letelepedtem mellé a cuccaimmal, hogy végre a munkámnak is figyelmet szenteljek, de ennek ellenére sem voltam hajlandó lemondani a közelségéről.

Még egy óra elteltével is aludt, csak közben közelebb húzódott hozzám, én pedig selymes tincsei közé simítottam és tekintetemmel elidőztem szép arcán. Az ő bájos kisugárzása mindig különleges nyugalmat hozott, olyat, aminek a létezéséről sem tudtam, amíg bele nem néztem azokba a gyönyörű szemekbe, amíg meg nem tanította, hogy egyetlen csókja is érhet annyit, mint számtalan olyan éjszaka, amit másokkal töltöttem, hogy egy pillanatra megszabaduljak a csapdába ejtő indulatoktól.

Az igazság, hogy egész életemben őt vártam, s nem is tudtam, hogy mindig is őt kerestem, amíg rá nem találtam. Egyedül rá volt szükségem, senki másra.

Sosem ért senki semmit sem a szememben, de ő más volt.

Bár nem hittem a nyálas érzelmek létezésében, a szerelemben – ahogy Jimin hívja –, de a szükségben igen. Nekem szükségem volt rá és neki is rám. Ez erről szólt. A vágyainkról, arról, hogy egymás által kiegészülünk, hogy általa leszek tökéletes, hogy általa lesz minden tökéletes.

S furcsa mód, így lett mindennek értelme.

__________

Sziasztok!

Végre hoztam egy új részt <3

Igyekszem majd az elkövetkező időszakban is gyakrabban részeket hozni, bár nyakamon a vizsgaidőszak, így megint csak nem tudom azt ígérni, hogy hetente jelentkezem, de megpróbálom.

Hamarosan tervezek megint hozni nektek egy kis karácsonyi szösszenetet is, ami remélem a vizsgák ellenére is megvalósul. Közben pedig néhány újabb és kevésbé újkeltű történet vázlatán is dolgozom szabad perceimben, amelyek közül egy-kettő jövőre biztos megírásra kerül, hiszen talán senki számára sem titok, hogy nem olyan sok van már hátra ebből a történetből.

Köszönöm, hogy még mindig itt vagytok velem és követitek a munkásságom<3

Találkozunk a következő részeknél!

Continue Reading

You'll Also Like

7.6K 578 31
Ismertető Oké, tehát a lényeg. Ez itt, egy Hazbin Hotel fanfiction [fánfiksön], ami a pilot [pájlöt] és az első évad után, és a második évad elött já...
21.6K 2.1K 42
𝐻𝑒𝑙𝑝 𝑀𝑒, 𝐼'𝑚 𝐺𝑎𝑦! Jimin egy átlagos középiskolás lenne, ha nem lenne meleg, és ez nem lenne köztudott tény. Mindenki elítéli emiatt és na...
3.8K 387 6
"Van, hogy egy nőnek, nem a méhéből, hanem a szívéből születik gyermeke." "Egyedül Chiara tart még életben." Köszönöm a borítót és a GIF-et @BlueBeli...
13.9K 855 32
FINISHED STORY! "-Akkor lődd le Jungkookot!-ejtette ki könnyedén, mire tekintetem össztalálkozott a Jiminével." #1 - jikook (2022.12.30.)