Un înger între mafioți

By Gabriela127624

9.4K 480 61

Rosalinda , Erik , Demon , Alissa, Tyson . Au mentalități și alegeri total diferite dar un singur lucru au în... More

Capitolul.1
Capitoulu.2
Capitolul.3
Capitolul.5
Capitolul.6
Capitolul .7
Capitolul .8
Capitolul .9
Capitoul .10
Capitoulu.11
Capitolul.12
Capitolul.13
Capitoulul.14
Capitolul.15
Capitolul.16
Capitolul.17
Erik .18
Oferă-mi sărutul și atingerea ta minunată de înger .
Tata avea dreptate .20
Cum adică copii? 21
Nu sunt mama ta și nici sora ta ! 22.
Mi-aș fi dorit să te am din liceu .
Nu uita a cui fică ieșit.
Toate astea sunt doar din vina mea .
Este Erik al meu .
Porțile iadului se deschid .
Voi scăpa din acest iad .
Unde a dispărut Erik al meu .
Coșmarul abea începe . Distrugerea .
Tu ești îngerul meu .
Te voi aștepta și dincolo de această viață.
Luați-mi tot dar dați-mil înapoi .
Erik te rog fi bine pentru noi .
E ca și cum a dispărut de pe fața pământului.
De ce ?
Of Erik Of îmi aduci numai haos .
Doar noi ♾️
Mereu există un dar !
În urmă cu doi ani
Blestemat să fii .
Las Vegas
Suntem gemeni .
Nu vrem să se întâmple ce sa întâmplat în Germania .
Privirea lui Khilan mă arde ❤️‍🔥
Vino ispito o să ne jucăm .
‼️‼️‼️‼️‼️ANUNȚ‼️‼️‼️‼️‼️
Tu ai vruto Masse .
Nu deveni ca el .
Pentru mine e tot binele din lume . 50
Am nevoie să uit tot ce am vazut altfel voi înebuni de teamă.
Acum hrăneștemă sunt flămând de tine .
Lumea mea tocmai sa prăbușit.

Un înger între mafioți !

398 15 0
By Gabriela127624

Intrăm înăuntru .
Un miros izbitor de :alcool , tutun , iarbă etc ne izbește din plin.

Muzica răsună din toate părțile , marea de oameni a inundat toată casa , fel și fel de oameni care mai de care cu propria gașcă sau în cupluri.

Mi-a fost dor de astfel de petreceri n-am mai petrecut de când părinți mei m-au luat în Columbia!

Mă uit la Alissa ochi ei sclipesc la vederea mulțimi care participă la petrecere îmi dau seama după expresia feței ei că este fascinată de petrecere !Normal până la urma e în cinstea unui Mafiot n-ar fi avut cum să nu fie uimitoare .

Sinceră să fiu n-ar fi trebuit să se dea în spectacol de bine ce a ieșit dacă am învățat ceva de la tata din toată chestia asta cu mafia e să îți păstrezi cât mai bine statutul de șef al mafiei în secret față de oameni de rând care habar n-au cei aia să fi mafiot , oricând cineva te-ar putea turna la gardă , sau dușmani te pot găsi mult mai repede și îți pot face mult mai ușor rău! Dar să facă ce crede nu mă interesează el și-a ales drumul asta dar se pare că habar n-are de ce-ia ce face tata la avertizat că nu e pentru oricine lucrul asta ,sau doar urmărește vreo ceva de aia și scopul petreceri, Erik e orice dar nu prost !

Alissa mă prinde de mână și îmi face semn s-o urmez.

Simt toate privirile pe mine , o stare de rușine si vină mă copleșază nu trebuia să mă îmbrac cu rochița asta atât de provocatoare !Off ce tâmpită pot fi uneori .

Mulți sunt din Mafie ce impresie voi da , fiica șefului mafioților din America , se îmbracă ca o târfă !

Îmi vine să intru în pământ de rușine tot ce mi-aș putea dori acum e să fiu în patul meu comod uitându-mă la un serial , în timp ce mănânc înghețată .

Gândurile mele sunt întrerupte când mă lovesc de ceva tare , un tip înalt rău de tot cred că are 1,89. Cu un abdomen extrem de mare si bine lucrat , are o pereche de ochi negri ca abanosul , se uită la mine de parcă m-ar mânca din priviri .

- Bună Adam ! O aud pe Alissa pe un ton entuziasmat .

-Bună Alissa .

-Bună și ție Rossalinda ! Mă salută în timp ce își arată zâmbetul perfect .

-Bună ! Spun pe un ton destul de confuz .
-De unde îmi ști numele ? Se uită la mine cu o față amuzată!

- Am avut împreună cursuri la mate când eram la liceu , ai uitat eram tipul care întârzia mereu iar profa numi spunea nimic, iar locul din ultima bancă nu-l lua nimeni pentru-că se știa că e al meu !

-Ow, tu erai ! Da am cam uitat am făcut ultimul am online dacă îți aduci aminte deci e normal să mai uit anumiți colegi !

-Nu ! Scumpo tu mai uitat fiindcă eu împreună cu Demon și cu Erik Masse eram tipi răi și populari din liceu , iar tu mereu îi evitai într-un mod continu pe frați Masse la fel și pe cei care erau în anturaj cu ei , tu erai singura ne interesată și dezgustată de Gașca noastră ce-ia ce te făcea din ce în ce mai minunată și mai apetisantă ce-ia ce ne făcea pe mulți dintre noi să te dormi ! Dar nu ești ori și cine ca să putem filtra cum vrem cu tine , acum înțelegi !

- Și dacă nu vreau să înțeleg ?! Mă uit la el provocator.

-Atunci îți voi propune să bei un pahar cu mine și să ne mai cunoaștem poate așa vei înțelege ! Se uită la mine cu o privire perversă îmi place nam mai filtrat cu un băiat de sinceră sa fiu niciodată , am fost prea ocupată să ascult sfatul tatei de a sta în umbră și a fi copilul care nu îi pătează onoarea tatălui perfect !

Dar acum am chef de un pic de Nebunie simt că trece timpul pe lângă mine iar eu sunt mai rău ca o bătrânică oricum dacă ies măcar un pic din așa zisa umbră nu se poate întâmpla nimic rău nu-i ca și cum mă voi îndrăgosti după o singură noapte .

Alissa se uită la mine cu o privire perversă.

-Dragilor nu vreau să vă stau în cale , eu o să îmi fac de cap pe aici în seara asta vreau să simt cei aia euforie , eu voi plecaaaa, Rossi scumpo când vrei să plecăm mă cauți și mergem oricând , să ști că putem dormi și aici , ei bine Erik are pregătite camere pentru noi cam de când a cumpărat casa , hai nu te supăra , a spus ca nu se știe niciodată când îi vom cădea pe cap !

Nu mai apuc să spun nimic , că deja o văd cum o ia la goană de lângă mine .

Nu-mi vine să cred Erik mi-a pregătit o cameră e tâmpit nu voi locui în camera aia nici moartă o să vadă el , mai bine ar fi pregătit pentru iubitele lui camere , eu am un conac cât un palat de mare în care să locuiesc !

- Sinceră să fiu , mi-a venit un chef nebunesc de a-mi face de cap în seara asta cu niște alcool , m-am săturat să fiu fata cuminte și exemplară a lui tati , Adam dumă la acel nenorocit de alcool !

-Ooo cineva e pusă pe nebuni în seara asta îmi place ce aud , urmează-mă scumpo !

Adam mă conduce spre bucătăria imensă a lui Erik , când intrăm văd foarte multe sticle cu alcool , și multe persoane care chiar se și droghează iar alți participă la jocuri cu provocări vulgare .

-Uite dragă Rossalinda ăsta e paharul tău cu Absolut Vodka , gheață și lămâie , sper să-ți placă , dacă poți încearcă să-l bei cât mai repede dintr-o înghițitură normal asta nu prea se poate savura !

-Sper să pot și să îmi placă . Mă uit la paharul cu alcool și simt un gol în stomac .

-Stai nu-mi spune că e prima dată ?! Findcă nu te cred te-am văzut la câteva petreceri cu Alissa , nare cum să fie prima dată când bei !

-Sinceră să fiu da e prima dată când vreau să fac asta , da ai dreptate veneam cu Alissa dar doar pentru-că părinți mei plecau cu așa zisele afaceri iar mie îmi era frică să rămân singură , da sunt destui care mă apărau dar Singurătatea e cel mai oribil coșmar credemă , așa că la rugămințile ei veneam cu ia la petreceri, dar nu consumam nimic în afara de suc , stăteam jos cu orele observând persoanele până simțeam că somnul va învinge și nu mai pot sta trează atunci o luam pe Alissa si plecam acasă la somn , sună cam de ne crezut dar sunt foarte timidă și în plus nu vreau să-mi supăr tatăl am încercat să fiu mereu anonimă așa cum ma sfătuit el să rămân în umbră !

-Wow Rossalinda nu aș fi crezut astfel de lucruri , mereu am crezut că noi nu ajungem la înălțimea ta , fie vorba între noi eu lucrez pentru Erik , la auzul acestor cuvinte simt un nod în gât care nu mă lasă să respir!

Ne supunem și ordinelor tatălui tău și știm foarte bine cine este , de aceea credeam că tu fiica lui nu vrei să ai pe lângă tine , într-un fel sau altul trebuie să admit că suntem mai mult câini tatălui tău !

Dar niciodată n-aș fi crezut că tu doar îi ascultai sfatul de a rămâne în umbră și de a fi anonimă ca și cum a fi o persoană oare care plictisitoare , sincer acum încep să îmi schimb părerea despre tine .

-Ei bine Adam .
Eu urăsc prostia asta de mafie ! Vreau doar să fiu o fată normală cu o viață normală asta am încercat mereu din răsputeri dar știu că nu voi putea niciodată  să fiu o astfel de persoană duc viața pe care o duc și mai ales în venele mele curge sângele tatălui meu !

Fără să îmi dau seama o poftă ne mărginită de a consuma alcool ma cuprins , și în secunda următoare mă trezesc dând pe gât paharul cu alcool , îl văd pe Adam cum se uită la mine satisfăcut !

-Rossi să ști că ești de milioane , altele dacă ar fi în locul tău nimeni nu le-ar fi ajuns la nas la cât ar fi fost de încrezute și de insuportabile , tu ești o dulceață , și așa cum ești tu ești perfectă !

Tatăl tău e foarte norocos că are o fiică care se gândește așa mult la el și la reputația lui dar mai ales care îl iubește așa mult , fi mândră tu însăți de tine și nu încerca să schimbi vreo ceva ești uimitoare lumea n-are cum să nu te iubească , mai ales părinți tăi !

              ⚜️Ești un înger între mafioții⚜️

La auzul vorbelor lui mai că îmi vine să plâng de la nimeni n-am mai primit astfel  de sfaturi , încurajări și felicitări atât de frumoase .

-Îți mulțumesc Adam și tu ești uimitor o să pun la tata o vorbă bună să fi scos din orice situație critică , sinceră să fiu nu ești chiar așa un băiat rău ! Amândoi începem să râdem cu poftă .

-Mulțumesc îngerași .

Amândoi bem fără încetare în timp ce povestim anumite întâmplări amuzante din liceu , ajungem într-un punct în care suntem amândoi beți de se învârte casa cu noi ! Adam ma invită la dans iar eu râd la el , el mă ia de mână și începem să dansam , ne prostim amândoi cu niște mișcări de oameni beți , ne mai fiind în stare să mă țin pe picioare , mă opresc din nebunia de dans și mă sprijin de ușa bucătăriei , îl văd pe Adam că vine înspre mine !

-E..ești ok micuțo ?

-Tu ești ok gigantule ?

Începem să râdem fără oprire
O văd pe o tipă roșcată apropiindu-se de Adam încercând să-l sărute pe gât

-Bună Adam , nu ți-a fost dor de mine ?

- Lara ! Ooo vrei să îți rup gura în seara asta
Spune Adam cu un zâmbet pervers , strângând-o de sâni atât de tare încât tipa scosese un geamăt printre buze , la vederea acestor lucruri decid să plec nu vreau să le stric noaptea în plus cred că Adam sa plictisit să stea doar cu mine toată noaptea !

-Rosalinda sper că nu te superi dar am un pic de treabă și mă întorc nu te supăra ok !

-Stai liniștit n-am dece să mă supăr distrați-vă !

Și în secunda următoare îi văd pierzându-se prin mulțime , of Doamne mă simt atât de rău mă doare capul îngrozitor de tare iar întreaga casă simt că se învârte în jurul meu de-abia pot sta pe picioare , o stare de somn mă izbește din plin .

Îmi adun toată puterea și înaintez spre mulțime , în căutarea lui Alissa , vreau acasă chiar acum nu mai pot face față, cu greu îmi fac loc prin mulțime , capul mă doar îngrozitor , din cauza amețeli deabea reușesc să văd pe unde merg ajung în fața unor scări iar 2 mâini mă prind de talie trăgându-mă spre un corp care miroase a iarbă și alcool încerc să mă întorc și să îmi stăpânesc senzația de teamă , încerc să deslușesc acest chip străin dar numi pot da seama cine este ,nimeni cunoscut numi vine în minte , iar senzația de teamă mă cuprinde din ce în ce mai tare când tipul cu păr negru și ochi albaștri mă repede spre perete :încât ajung să zbat de perete , atât de tare încât simt cum spatele îmi arde de durere .

Îl văd cum se apropie de mine din ce în ce mai mult , ținându-mă cu o mână încât să fie sigur că nu pot scăpa de lângă el , iar cu cea laltă mână vrea să îmi dea la o parte , materialul negru delicat și subțire care îmi acoperă sâni , îmi vine să plâng din cauza neputinței , sunt atât de amețită și fără vlagă în cât nuștiu dacă voi mai putea face față mult timp până voi cădea din picioare !

Sunt pierdută , îl văd cum își mușcă buza de jos atingândumi materialul cu care sunt acoperiți sânii mei , simt lacrimile inundândumi ochii, tipul se uită la mine râzând , îl rog să ma lase dar nimic își îndreaptă privirea spre sâni mei , încerc să scap din strânsoare dar nimic , el cu o mișcare lentă mă trage de materialul care îmi acoperă sânii , dar nu apucă să mai facă absolut nimic că deodată îl văd încasând un pumn , căzând jos pe podea !

Îmi îndrept privirea spre cel ce se avântă spre trupul lui care este întins pe jos , umplândul din nou de pumni , este Demon !

Dintr-o dată muzica se oprește iar privirea celor din jur este acaparată asupra noastră , dar nu pot vedea absolut nimic doar pe Demon bătândul pe acel tip , în clipa următoare pare a fi inconștient și plin de sânge !Pare că Demon nu vrea să se oprească până nu-l vede mort !
Simt o panică care n-am mai simțit-o niciodată în viața mea și o frica de ne descris ,
Dar trebuie să gândesc limpede chiar dacă sunt moartă de beată și să fac ceva să îl opresc pe Demon , mai ales că cei lalți doar se uită dar nu au nici cea mai mică intenție dea interveni, altfel va avea probleme cu garda din cauza mea .

Mă apropii de el și fac tot posibilul să nu cad jos din picioare mai ales că sunt și pe tocuri offf doamne dă-mi minte, așa tâmpită mare .

-Demon gata te rog , Demon te rog gata Uită-te la mine ! Țip la el cu teamă în glas.

-Anastasia stai jos și lasă-mă să termin cu nemernicul ăsta . Îl aud strigând la mine , numi vine să cred după atâta timp ma strigat cum mă striga când încă eram cei mai buni prieteni doar el cu Erik si tata îmi pronunțau acest nume , îmi spuneau că sunt prințesa Anastasia iar regatul meu mă așteaptă să îi conduc de mult timp .

-Offf doar ascultă-mă odată haide , te rog opreștete . Nimic încontinuare îl lovește , înjurând în barbă .

Văd cum lumea se dă la o parte iar Erik împreună cu Alissa și Tyson își fac apariția cu o față plină de furie , Alissa vine înspre mine privindu-mă cu teamă .

-Scumpo ești bine ți sa întâmplat vreo ceva .

-Nu Demon a venit la timp .

Atât reușesc să spun . Sunt prea concentrată la Demon și la fața lui Erik și Tyson care se uită spre mine speriați , de parcă ar gândi că cine știe ce mi sa întâmplat , în secunda următoare Erik se năpustește asupra lui Demon , luându-l cu greu de pe imbecilul care a vrut să mi facă cine știe ce lucruri , Tyson îl ridică de jos pe tip îl ține în aer de bluză și începe repriza de pumni , după vine și Erik iar ce-ia ce văd e de ne crezut are în mână un briceag , se apropie de fața tipului și îl taie cu briceagul lăsându-i o tăietură în zona feței destul de mare , după care începe și el repriza de pumni , urlă către doi tipi să-l ia pe individ și să-l ducă de aici , cei doi execută imediat ordinele .

—Cine mai are tupeu să se atingă de ele două mai ales de Rosalinda va păți mai rău decât acel nimic , sa înțeles ! Iar acum continuați petrecerea și ciocul mic !

Într-o secundă muzica se aude din nou iar totul devine iar la normal de parcă nu sa întâmplat nimic , toți fac ce a ordonat Erik !

Demon vine într-un suflet la mine imediat , e lângă mine ținându-mă strâns la piept.

-Ești bine a apucat să îți facă și altceva , te rog Iartă-mă că n-am ajuns mai devreme , îmi pare așa rău , am văzut negru în fața ochilor când am văzut ce vrea să îți facă nu mai puteam judeca limpede nici naș fi făcut-o după ce a vrut să-ți facă nemernicul , Iartă-mă că am țipat la tine !

-Demon nu-i nimic calmeazate sunt bine, din fericire ai ajuns la timp , n-ai dece să te scuzi , îți mulțumesc din tot sufletul fără tine eram pierdută .

Mă strânge în brațe și mai tare și mă sărută pe frunte .Mi-a fost dor de protecția lui Demon de îmbrățișări de el mi-a fost enorm de dor .

Tyson cu Erik se apropie și ei !

-Rossi ești bine fata mea ? Mă întreabă unchiul Tyson în timp ce îi face semn lui Demon să îmi dea drumul ca să mă poată strânge în brațe.

-Da sunt bine stați fără griji mă simt un pic cam rău .

-Dar unde ai fost când ai venit nici nu te-am văzut ?!

-Sunt de mult aici am venit odată cu Alissa , dar am rămasă cu Adam un coleg am băut cam mult cu el și când am vrut sa o caut pe Alissa să mergem acasă fiindcă îmi era foarte rău , nemernicul ăla , ma tras de talie înspre el după care ma împins foarte tare în perete , mă ținea strâns cu o mână ca sa nu pot pleca iar cu cea laltă a încercat să .. ei bine nu termin fraza că-l aud pe Demon

-A vrut să îi tragă partea aia care-i acoperă sâni , am crezut nu mai am aer , când am văzut , avea lacrimi în ochi și era așa speriată si ne ajutorată m-am simțit un nimic pentru prima dată în viața mea dacă tatăl ei ar ști că toți 3 am fost chiar aici lângă ia , unde mai pui că mai sunt și mulți care fac parte din mafie aici , păi ar înnebuni ne-ar da de mâncare la câini .

-Demon te rog nu gândi așa nu-i vina voastră , e vina mea pentrucă m-am îmbrăcat în modul ăsta vulgar , nuștiu ce a fost cu mine de am făcut lucrurile astea sunt o toantă îmi cer scuze că V-am stricat petrecerea promit că tata nu va afla nimic .

-Anastasia am chemat oameni din Mafie doar ca să fie cu ochi pe tine și Alissa ca nu cumva un drogat să se atingă de voi, poți veni îmbrăcată și în lenjerie intimă dacă vrei și poftești , singura vină o au imbecili ăștia că nu au fost atenți la tine să te protejeze și , și-au făcut de cap înțelegi , nu-i vina ta credemă Demon are dreptate , noi eram chiar aici ne distram iar tu sufereai , după ce că ți-am făcut doar rău , măcar acum ai fi meritat să fim mult mai atenți cu tine .

-Erik , așa a fost să fie , fiecare poate să facă ce vrea sa decis asta de la 15 ani mai ți minte .
Singura care trebuia să stea în umbră și să nu atragă atenția trebuia să fiu eu și punct .

Nu mai spune nimic se uită la mine cu o față tristă faptul că am adus vorba de ce sa întâmplat când eram doar niște puști iar el a încălecat jurământul nostru și a ales mafia , știu căi face rău ,dar și mie mi-a făcut mult timp foarte mult rău .

Tyson se uită la mine furios

-Asta te-a învățat ? Spune Rossi asta te-a învățat , numi vine sa cred că ți-a suflat în spate mereu ca să stai în umbră , tu nu ești el , el este un criminal , tu ești scumpa mea nepoată , tu esti o minune de copil cum poate să îți spună să stai în umbră cum după ce că tot timpul ți-l petreci închisă în conacele lui , târândute dintr-o țară în alta cum ?

- E ok tata na făcut nimic greșit , te rog să nu mai vorbești niciodată în acest mod despre el , el ma trimis aici ca să-mi trăiesc viața el a fost cel care sa interesat mereu de mine și , știm cu toți câți dușmani are tata , ce să fac sa ies în evidență cum am făcut și acum ?!uite ce sa întâmplat poftim , tata niciodată nu mi-a vrut răul și între noi doi a fost o promisiune umblu singura cu fetele și la liceu dar să nu atrag atenția , dacă vreau să atrag atenția iau paznici după mine , ai înțeles dar sfatul lui tata de a sta în umbră a fost mult mai bun , decât sfatul lui sorta , care a da stai nu l-am primit niciodată , a uitat că are o fică de când am făcut acel jurământ să nu intru în mafie , eu nu mai exist pentru ia , nu știu când ma întrebat ultima data care mai e viața mea , nici la față nu o mai văd, mai bine te-ar interesat de mama care tata a făcut tot posibilul să nu-i duc lipsa și să simt că ea nu vrea să mă mai vadă .Dacă nu vă supărați vreau să dorm de-abia pot sta în picioare de la amețeli iar voi îmi faceți mai mult rău .

Wow și motivul pentru care vă evit , aveți o gândire mai rău ca cea a animalelor , nuștiu cum ați ajuns atât de sus în mafie , a da știu tata , păcat că uni habar n-au cei ăla respect și cu asta am încheiat .

Tyson nu mai zice nimic !

-Alissa ai grijă de Rossi , scumpo scuze nam știut . Îl văd cum ia o sticlă cu alcool și pleacă .

-Rossi n-avem cum să mergem acasă tu ești mangă deabea stai jos pe scări ! Iar la aceste vorbe îmi dau seama că sunt așezată jos pe treptele scărilor , wow ce efect are alcoolul .

-Eu la fel am băut am consumat și altele și nu putem merge cu mașina , băieți la fel au consumat alcool , hai putem rămâne aici !

-Îmi pare rău dragă dar nu vreau să îi mai stric petrecerea lui Erik , omul petrece eliberarea lui iar eu mai mult stric cheful

- Nu fi toantă de-abia așteptam să îți văd ochi !

-Mai ușor Mafiotule , am alergie ai uitat .

-Anastasia te rog să încetezi . Are o privire care îmi străpunge sufletul , mușchi i se încordează îl văd cum vine spre mine .

-Stai pe loc ! E a mea , mia fost așa dor de ia n-ai idee cât am așteptat ziua când o voi avea din nou în brațe . Dintre toți de Demon chiar mie milă și mă simt vinovată , el tot ce a făcut până acum a fost să facă tot posibilul să îi acord măcar o privire .

-Stai calm eroule , îți ajunge pentru noaptea asta vreau s-o duc sus să doarmă , veți avea timp mâine să vorbiți , Ia-o pe Alissa , ai grija de ia , Alissa nu mai sta mult nici tu și în cameră la somn, Demon petrecerea mai ține jumătate de oră să nu bată nimic la ochi iar după , vreau ca Drogați ăștia să îmi părăsească casa , după și tu în camera ta și anunță paznici să fie pe poziții.

Zis și fac domnul Erik a dat comanda normal !

Demon împreună cu Alissa se îndepărtează de noi , simt privirea lui Erik asupra mea ! Mă analizează din cap până în picioare , inima începe să îmi bată puternic, iar starea de neliniște mă cuprinde , deodată mă simt foarte agitată , nu știu cum să gestionez situația mă simt intimidată .

Doamne cei cu mine , este doar Erik revinoți toanto , n-are el ochi pentru tine și nici tu pentru el sau poate că am , offf alcoolul ăsta mi-a dăunat creierii , mă trezesc la realitate când mă simt luată pe sus de de niște brațe mari pline de mușchi și tatuaje , și uite așa ajung să fiu luată în brațe de Erik , urcă scările cu grijă iar mai apoi ajungem în capul unui hol lung , în stânga și dreapta sunt foarte multe uși, probabil sunt dormitoare , merge ce merge după se oprește în capătul celălalt al holului în dreptul unei uși , își scoate niște chei din din buzunar , deschide ușa , camera este cufundată în întuneric , simt un miros plăcut de de flori și curățenie proaspăt făcută, Erik își întinde mâna spre perete și de odată lumină .

Rămân uimită când văd camera !

Este atât de frumos , sunt atât de uimită !
Mă așteptam să fie un simplu dormitor pentru invitați , dar pare mai mult dormitorul unei adoleșcente !

-Sper să îți placă am ales fiecare lucru cu grijă special pentru tine să fie pe gustul tău.

Rămân mută , înghit în sec la auzul vorbelor sale , adică dece ar face el asta pentru mine , atâta timp m-am comportat de parcă n-ar exista , niciodată nu mam mai interesat de el de când a intrat în mafie dece ar face asta ?!

Se apropie de pat , și cu grijă mă așază jos , îmi scoate pantofi , se așază pe marginea patului cât mai aproape de mine , ne intersectăm privirile , și din nou simt că tot corpul mi-o ia razna , Doamne ce tot am ?!

-Anastasia , vreau să îmi cer scuze pentru tot răul care ți l-am provocat !

Vreau să ști că nu ți-aș face niciodată rău , mereu te voi proteja , vei rămâne mereu în sufletul meu micuța Anastasia care mi-a jurat că când va crește mare se va mărita cu mine și mă va iubi pentru tot deauna , nu ști cât îmi doresc să văd iar acel zâmbet sincer și plin de iubire din partea ta , sper că într-o zi vei avea puterea să mă ierți !

Nuștiu ce să îi spun ,rămân uimită nu credeam că tocmai el îmi va confesa ce are pe suflet cel apasă , mai ales că e vorba de sentimentele lui față de mine .

Oftez .., îl mângâi pe obraz , iar mâna mea nesimțită își îndreaptă degetul spre buzele lui , le ating :sunt atât de moi și cărnoase , nu mai stau pe gânduri și îl sărut , mă așteptam ca el să mă îndepărteze dar mă apucă de talie și mă trage spre el .

Sărutul se transformă în unul sălbatic, limbile noastre se gustă din plin una pe alta , îmi mușcă buza de jos ușor , în cât să scot doar un geamăt , îl simt foarte mulțumit de reacția mea și mă trage și mai tare spre el , mă sărută mai cu foc , reușesc să rostesc câteva cuvinte printre buzele lui care mi le devoră pe ale mele .

-Niciodată nu te-am urât , doar n-am putut să accept că ai renunțat la noi , ce Dumnezeu spun .

La mine Erik ! Mai lăsat a nimănui pentru blestemata aia de Mafie la fel cum au făcut părinți mei , doar pe tine te aveam iar tu mai părăsit , iar asta a fost mai dureros ca un cuțit răsucit în inimă, mereu te voi iubi Erik Masse .

Îi văd fața uimită dar și plină de iubire și înțelegere, mă sărută din nou .

-Anastasia tu mereu vei fi în inima mea , niciodată nu voi renunța la tine să îți intre bine în cap lucrul ăsta . Mă sărută pe frunte iar apoi mă ajută să mă bag sub cearceaful de catifea .

Se ridică , vrea să plece?!

-Nu mă lăsa singură Erik dormi cu mine doar în seara asta.

Mă aud spunând, doamne îmi vine să îmi dau o palmă, gura asta vorbește într-una , jur că nu o să mai beau niciodată .

Îl văd zâmbind , își dă hainele jos rămâne doar în boxeri , doamne arată ca un zeu Grec !

Are un corp de milioane înalt bine lucrat e plin ochi de mușchi , tatuaje pe picioare , brațe abdomen , spate chiar și după ureche și unul pe gât , ochi ăia verzi de care sunt îndrăgostită încă de când eram mică , și zâmbetul ăla pervers, of mă omoară omul ăsta are un efect asupra mea care mă poate băga în comă și nu înțeleg dece . Se așază lângă mine și mă trage spre pieptul său , sărutândumă pe frunte.

-Dece te uiți așa la mine?

-Cine eu , ți se pare , nu te-am mai văzut de mult și doar mă miram că arăți atât de bine după atâta timp în închisoare . Spun gesticulând.

Îmi vine să intru în pământ de rușine .

-Anastasia ! orice s-ar întâmpla niciodată să nu recunoști faptul că ești la cunoștința lucrurilor cu care noi ne ocupăm , ai înțeles niciodată să nu te dai de gol , doar prefăte că ești uimită de ce afli , faptul că tu ești fica , șefului mafiei Americane , te poate băga în Belele foarte mari cu poliția , aș înnebuni dacă te-aș vedea într-o celulă blestemată.

Ai înțeles , îngerașul meu minunat .

Simt cum inima mi se înmoaie doamne ce efect are asupra mea , mi-a lipsit atenția, și protecția lui , mie teamă să nu trezească alte sentimente mai puternici în mine .

-Stai fără grijă voi fi bine îți promit asta , te rog și tu să fi foarte atent , când am aflat că ai fost arestat am simțit cum totul înăuntrul meu se sparge în mi de bucățele . Te rog nu mă părăsi iar Erik .

-Îți promit scumpa mea. Sper ca după seara asta când îți vei reveni să nu te închizi iar în tine și să te prefaci că nu exist ți-am dus așa mult dorul .

-Stai liniștit alcoolul doar mi-a dat curajul de a spune tot ce gândesc , și niște stări oribile de amețeală și durere de cap dar în rest sunt conștientă de tot !

El începe să îmi zâmbească , off simt că mă topesc , aș vrea ca noaptea să nu se mai terminate , mă strânge în brațe și îmi șoptește la ureche

-Somn ușor scumpa mea !

Zâmbesc și șoptesc și eu la rândul meu un :

-Somn ușor .

Numi vine să cred ce se întâmplă sunt din nou împreună cu băiatul căruia i-am jurat că va fi al meu și-l voi iubi până la sfârșit .

Din cauza dureri de cap nu pot dormi , mă afund tot mai tare în gânduri fără să îmi dau seama , îmi întorc privirea spre Erik , pare să aibă un somn liniștit și adânc , îl privesc chipul este atât de frumos , îmi arunc privirea fără să îmi dau seama spre abdomenul lui , Doamne pare atât de apetisant !

Mă trezesc pentru a doua oară cu degetele pe abdomenul său urmărind tatuajele care îi acoperă pielea ,mă inundă cu mirosul minunat al parfumului care îl folosește , mă pierd cu privirea în tatuajele sale și numi dau seama că l-am trezit , mă uit la el speriată la fel ca un copil mic ,când este prins chiar în fapt de mama sa care îi spune să nu mănânce dulciuri înainte de cină dar el tot o face , îl văd privindu-mă cu plăcere .

-îmi pare rău dacă te-am deranjat , n-am vrut să te ating nu mi-am dat seama . Încep să mă bâlbâi .

El nu face nimic zâmbește , într-o clipită îl văd de asupra mea , uitându-se la mine îmi dă un fir de păr de pe frunte , rămân stână de piatră nu știu ce să spun , se apropie de buzele mele și mă sărută cu foc , ah era tot ce voiam singurul medicament în stare să îmi aline orice durere și să îmi redea fericirea !

Eu fac la fel îl sărut cu foc și apăsat , îl trag mai aproape de mine , acum suntem lipiți , simt că totuși nu se lasă de tot pe mine altfel m-ar stâlci , îmi plimb mâinile pe spatele său mare și bine lucrat , după pe abdomen iar în cele din urmă îmi încolăcește brațele în jurul gâtului său , îmi eliberează gura , îmi simt buzele zvâcnindumi cu durere din pricina Sărutului , își apropie buzele de gâtul meu și mă sărută , degetele lui acuma îmi mângâie coapsa , urcă spre abdomen și cu degetele face cerculețe .

Mă trec toți fiori corpul meu o ia razna , nu mai rezist îl vreau .

-Erik nu mai pot . Îi șoptesc la ureche !

Într-o clipa rochia mea este dată jos , mă trezesc doar în lenjerie intimă fără sutien , normal la rochia care o am cine ar lua sutien aș fi fost prea smintită , mă aflu goală sub corpul lui mare care mă acoperă de toată goliciunea .

Mă sărută scurt și apăsat pe buze , se îndreaptă spre gât mă sărută ușor și senzual , coboară spre piept cu săruturi apăsate , ajunge la sâni mă sărută pe amândoi delicat și cât mai plăcut , iar cu limba face ceruri în jurul gurguiului meu , mă zvârcolesc de plăcere sub el , în timp ce câteva gemete îmi ies printre buze , coboară din nou cu sărutări , pe burtică , în părți și în josul taliei , simt că o iau razna , dacă aș putea laș băga în sufletul meu să fim unul singur .

Își ridica privirea spre mine si mă vede destul de satisfăcută, se apropie de buzele mele le sărută ca mai apoi să îmi ceară voie dacă poate intra .

-Erik vreau din tot sufletul so fac mai ales că e cu tine , dar mie puțin teamă , eu n-am mai făcut niciodată chestia asta , doar te rog să nu-ți bați joc .
Îl văd foarte fericit la auzul vorbelor mele .

-Anastasia , nu ști ce veste minunată , mi-ai dat și să nu-ți mai treacă niciodată în minte că mi-aș bate joc de tine chiar dacă nu erai virgină tot te-aș fi prețuit la fel de mult și aș fi fost fericit că ești a mea , înțelegi scumpo , dar acum nu vreau să îți fac asta vreau să o facem în alte circumstanțe , când ești trează și gândești sută la sută limpede .

-Erik credemă! gândesc sută la sută limpede și sunt sigură de ceia ce vreau , iar eu te vreau pe tine , în seara asta am decis să fac ce inima mea dorește iar asta voi face vreau să fiu fericită , vreau să mai simt fericirea încă o dată după atâta timp de Tristețe.
Sunt sigură de decizia mea am încredere în tine ești tot ce îmi doresc mai ști ce ți-am promis .
Zâmbește .

-Atunci te voi face fericită ! Din seara asta vei fi doar a mea Rossalinda Anastasia .

Mă sărută ușor , senzual și tandru , mâna lui coboară până la bata chiloților, îi da ușor jos , îmi mângâie delicat tot corpul , care este în extaz , își dă boxeri jos , ia o poziție cât mai bună este foarte atent la ce tocmai vrea să facă , mă penetrează ușor după care îl bagă în mine , simt o durere cumplită , încep să țip ușor de durere , el se apleacă spre mine mă sărută și îmi spune

-Încă puțin iubito va fi bine , dacă vrei să mă opresc spune-mi .

-E ok continuă .

-El continuă durerea mă străpunge , cu mișcări ușoare și tandre , în sfârșit intră în mine de tot , mă penetrează în cet , îl sărut pe gât , în timp ce printre buze numi pot stăpâni , țipetele și gemetele , începe tot mai tare din ce în ce mai tare , mă simt în culmile cerului , un geamăt îi iese printre buze atunci când își dă drumul ,tremur din toate încheieturile de plăcere . Se apleacă spre mine și mă sărută pe frunte ,șoptindu-mi la ureche te iubesc .

Sunt stoarsă de puteri , Erik se așază lângă mine și mă trage spre pieptul său , mă cuibăresc în brațele lui și tot ce mi iese printre buze este un și eu te iubesc .

Simt că nu mai pot face față și adorm împreună cu Erik al meu .

Continue Reading

You'll Also Like

735K 45K 38
Dragoste/Fantezie Nu vă lăsați păcăliți de numărul de voturi și de citiri. Necesită editare; nu drastică, dar tot lipsesc unele litere, iar exprimare...
7.4M 286K 105
CARTE NEEDITATĂ " Dacă nu exprimi vreo emoție, nu înseamnă că nu trăiești una. " Megaloman. Acerb. Ardent. Maximilian Browns își petrece majorita...
1.1M 74.9K 60
"River face parte dintr-o bandă, umblă vorba prin liceu. Juliana se înțelege bine cu toată lumea. River poartă mereu după el aceeași bandană neagră...
116K 2.5K 33
M-au vândut pentru a-și face viața mai frumoasă fără fetița lor ....Am fost răpită de două ori și tot nu sunt fericită..... Îmi vreau viața mea înapo...