Un înger între mafioți

By Gabriela127624

9.4K 480 60

Rosalinda , Erik , Demon , Alissa, Tyson . Au mentalități și alegeri total diferite dar un singur lucru au în... More

Capitolul.1
Capitolul.3
Un înger între mafioți !
Capitolul.5
Capitolul.6
Capitolul .7
Capitolul .8
Capitolul .9
Capitoul .10
Capitoulu.11
Capitolul.12
Capitolul.13
Capitoulul.14
Capitolul.15
Capitolul.16
Capitolul.17
Erik .18
Oferă-mi sărutul și atingerea ta minunată de înger .
Tata avea dreptate .20
Cum adică copii? 21
Nu sunt mama ta și nici sora ta ! 22.
Mi-aș fi dorit să te am din liceu .
Nu uita a cui fică ieșit.
Toate astea sunt doar din vina mea .
Este Erik al meu .
Porțile iadului se deschid .
Voi scăpa din acest iad .
Unde a dispărut Erik al meu .
Coșmarul abea începe . Distrugerea .
Tu ești îngerul meu .
Te voi aștepta și dincolo de această viață.
Luați-mi tot dar dați-mil înapoi .
Erik te rog fi bine pentru noi .
E ca și cum a dispărut de pe fața pământului.
De ce ?
Of Erik Of îmi aduci numai haos .
Doar noi ♾️
Mereu există un dar !
În urmă cu doi ani
Blestemat să fii .
Las Vegas
Suntem gemeni .
Nu vrem să se întâmple ce sa întâmplat în Germania .
Privirea lui Khilan mă arde ❤️‍🔥
Vino ispito o să ne jucăm .
‼️‼️‼️‼️‼️ANUNȚ‼️‼️‼️‼️‼️
Tu ai vruto Masse .
Nu deveni ca el .
Pentru mine e tot binele din lume . 50
Am nevoie să uit tot ce am vazut altfel voi înebuni de teamă.
Acum hrăneștemă sunt flămând de tine .
Lumea mea tocmai sa prăbușit.

Capitoulu.2

438 19 0
By Gabriela127624

O lumină puternică mă forțează să îmi deschid ochi iar când îi deschid , constat că sunt în camera mea iar razele soarelui care intră pe geamul imens mă orbesc se pare că va fi o zi foarte călduroasă.

Tresar aducându-mi aminte de visul pe care l-am avut un vis atât de frumos ,părea atât de real ,păcat că va rămâne doar un  vis !

Realitatea e cu totul alta .

Sunt Rosalinda am 18 ani și locuiesc în Las Vegas împreună cu părinți mei , mai pe scurt ,
Tatăl meu este cel mai mare Mafiot din America  împreună cu mama se ocupă cu : Droguri , Arme ,Prostituate , Bordeluri din America  cât și dinafara Americi , Mașini , Curse Ilegale , absolut tot ce ilegal si mișcă prin America prima trebuie să ajungă la tata să dea verdictul după se poate continua ilegalitățile .

Eu nu sunt de acord cu toate aceste lucruri , m-au distanțat foarte mult de părinți mei în general de mama , nu știu când am văzut-o ultima dată la față , tata își face mai mereu timp să vadă ce fac cum sunt să vadă de ce am nevoie , să îmi mai dea câte un sfat ,dar la fel ca și mama si el e mai tot timpul plecat să-și rezolve afacerile .

Momentan locuim în Bogotá mai exact în Columbia , părinți mei au decis să ne mutăm aici pentru un an de zile , pentru aș întări relațiile cu cele lalte mafii , a trebuit ca ultimul an de liceu să-l fac online a fost îngrozitor.

Dar azi mă voi întoarce înapoi în Las Vegas .

Ma  uimit faptul că tata a fost de acord să plec de una singură bine , alături de Travis bodyguard-ul meu .

Și să lămuresc încă un lucru cei patru din visul meu Alissa, Demon , Tyson și Erik .

Alisa este cea mai bună prietenă a mea , tatăl meu împreună cu tatăl ei sunt foarte  buni prieteni  din liceu , și tot din liceu tata este capul iar tatăl Alisei execută ordinele sunt parteneri de afaceri să spun întru mod mai drăguț, de aici și toată prietenia mea cu Alissa , mama și tatăl ei fac parte din Mafia tatălui meu .

Demon și Erik sunt frați , Demon are 19 ani iar Erik are 20 , cei doi frați sunt veri lui Alissa, mamele lor sunt surori .

Demon mai mereu la petreceri mă punea în situați stânjenitoarea prin anumite gesturi sau cuvinte mereu ia plăcut să se joace cu vorbele dar mereu îi tăiam craca , în fiecare zi era cu câte una nouă la gât , toți îl cunoșteau nimeni nu avea tupeul să îi sufle vreo vorbă.

Pe când Erik el este băiatul rău ,dar în același timp este o persoană foarte responsabilă și de cuvânt , părinți lui la fel ca ai mei conduceau mafia din Canada dar anul trecut Erik le-a luat locul părinților lui , tata a fost încântat să îl aibă în Mafie ca aliat , toate fetele se dădeau în vânt după el , dar lui părea că nu-i păsa își mai făcea apariția pe la petreceri cu câte un top model care te lăsa fără aer , la liceu avea gașca lui cu care stătea când ei își făceau apariția toată atenția era asupra lor , pe el îl cunoaște tot orașul toți îl respectă .

Iar Tyson este fratele mai mic al mamei sunt doar ei doi frați , Tyson lucrează pentru tata ,
Este o fire de temut este imens și extrem de atrăgător și frumos are 22 de ani , Alissa și Tyson sau îndrăgostit în urma unei petreceri , de atunci sunt împreună părinți Alisei  nu sunt de acord cu relația dar n-au încotro , știu că Tyson mereu obține ce-și dorește mai ales când e îndrăgostit , acum este la închisoare este acuzat de tentativă de omor ,prostituție și droguri , gabori îl urmăreau de mult timp , tata a făcut tot ce a putut să-l scoată dar a fost prins în fapt nu au mai avut ce face , trebuia să execute 18 ani de închisoare dar tata a făcut tot posibilul să facă doar 3 ani ăsta e ultimul an , în curând ne va onora cu prezența .

Pe când eu sunt fata care mereu și-a văzut de școală si de viața ei de adolescentă tata mereu îmi spune să nu atrag atenția asupra mea , oameni importanți mereu preferă să stea în umbră decât ,la lumină așa sunt scutiți de ochi lumi , de părerile si de răutatea lumi , iar mie mi-a plăcut foarte tare sfatul tatălui meu așa că l-am luat foarte bine în considerare , tata are foarte mulți  dușmani cel  mai bine pentru mine e să nu mă dau de gol mai ales pe părinți mei asta e regula numărul unu , îl iubesc prea mult pe tata ca să-l dezamăgesc pentru un simplu orgoliu de adolescentă .

Dar totuși straniu este acest vis niciodată nu m-am gândit în modul ăsta la Erik , eu copii cu el , deja îmi vine să râd din  câte știu și el este arestat la fel ca Tyson ei doi sunt prieteni buni , au fost arestați în același timp  .

Mă ridic din pat , zâmbind nuștiu dece dar azi sunt foarte bine dispusă ma duc la baie să îmi fac un duș și să mă pregătesc pentru călătoria spre casă .

După ce es din duș mă îndrept spre  dressing decid să mă îmbrac cu

Mă duc spre măsuța de machiaj ,  mă machiez foarte simplu .
Îmi iau ceasul inelele , brățările una cu numele mamei gravat pe ia și ce-a laltă cu semnul infinitului, îmi iau și lanțurile cel cu numele meu și cel cu chipul tatălui meu desenat pe el .

Părul meu este lung îmi ajunge până la talie este ondulat la fel ca al mamaie mele și are o culoare castanie , ochi mei sunt căprui la lumina soarelui bat înspre un căprui roșcat pare o prostie dar jur că spun adevarul .

După ce am terminat cu tot îl chem pe Travis să-mi ia bagajele și sa mi le ducă la mașină, mă îndepărteze spre Bucătărie , acolo îmi găsesc omleta , încep să mănânc după ce termin mă duc în sufrageria imensă acolo îl găsesc doar pe tata .

-Bună dimineața tată, se întoarce spre mine afișând un zâmbet perfect nici nu spui că are 40 de ani pare mai mult de 27 de ani .

Tatăl meu este înalt are 1,80 are ochi căprui părul șaten , are un corp bine lucrat la sală este plin de mușchi, poartă doar o pereche de pantaloni negri de trening , lăsându-și abdomenul la vedere împreună cu tatuajele, pe piept în dreptul inimi are chipul meu tatuat , în dreptul abdomenului are tatuată mitraliera care mi-a făcut-o cadou la 18 ani , pe mâna dreaptă are tatuat amprenta tălpi  piciorului meu de când eram doar un bebeluș la fel și pe gamba dreaptă pe mușchiul piciorului are tatuată palma mea de când am împlinit 10 ani , iar pe spate are mare și lat scris numele meu Rosalinda Anastasia .

Mi-a pus numele Rosalinda de la prima fată care cică a făcut parte în prima generație a mafiei italiene , iar Anastasia fiindcă așa o chema pe străbunica , da vai ce poveste emoționată știu știu !

-Bună dimineața scumpa mea , deja ești pregătită presupun că ai luat și micul dejun ?!

-Da l-am l-aut singură ca de obicei , apropo unde este scumpa ta soție ?

-Mama ta doarme seara trecută a fost multă agitație la petrecerea cu Columbieni ăștia !

-Mda ce să zic , am venit să îmi iau la revedere eu plec chiar acum , ști foarte bine că-s sătulă de locul ăsta ,Travis deja mă așteaptă deci trebuie să plec .

-WOW  mă lași așa fără să mă îmbrățișezi , haide Vino , mă strânge în brațe cu toată puterea lui apoi mă sărută pe obraz după pe frunte , și iar mă strânge în brațe .

-Te iubesc foarte mult Rosalinda , te rog să ai foarte mare grijă de tine orice s-ar întâmpla imediat mă suni , să nu lași nimic pe nepăsare mereu fi cu ochi în patru ești comoara mea , ești inima din pieptul meu , aș muri dacă ți s-ar întâmpla vreo ceva , nici nu vreau să mă gândesc ști foarte bine că-s în stare să omor cu zâmbetul pe buze pentru tine așa ca fi deșteaptă și de temut la fel ca tatăl tău scumpa mea , mereu să-l ți pe Travis după tine oricum cum vei ajunge vor mai fi mulți alți Bodyguarzi   care să îți poarte de grijă , drum bun scumpa mea și să ma suni când ajungi .

Te iubesc enorm Anastasia , ma uimește că îmi spune în acest mod e numele bunici lui pe care a iubito enorm , îmi spune așa doar când  este la depărtare de mine .

-Tată stai liniștit voi fi bine îți promit , și eu te iubesc enorm , si te rog tu să ai foarte mare grijă de tine pentru-că dacă ți se întâmplă vreo ceva voi rămâne a nimănui așa ca fă tot posibilul să nu pățești nimic clar ?!

-Ști deja că niciodată nu vei simți pierderea , pentru tine fac pact cu moartea să mă pot întoarce înapoi să îți pot fi alături .

-Te iubesc tată.
-și eu te iubesc Anastasia mea .
- bine acum voi pleca aveți grija de voi pa .
- Drum bun scumpo orice  se întâmpla sunămă

Îi zâmbesc și es cu pași repezi din vila imensă , îl văd pe Travis cum stă rezemat de Range Rover, când mă vede se grăbește  să-mi deschidă portiera , îi zâmbesc și intru în mașina el face la fel după ce-mi Închide ușa , și plecăm spre aeroport , odată ajuns mă îmbarc spre avion împreună cu Travis , pe tot timpul zborului am dormit , când am ajuns am fost condusă de Travis spre ieșirea din aeroport !

La ieșire numi vine să cred de cine am dat , era Demon rezemat de mașina sa , își întoarce privirea spre mine și un zâmbet pervers îi apare pe față.

-Rosalinda , ce plăcere să te văd din nou acasă sincer să fiu mi-a lipsit prezența ta la petreceri și la liceu desigur ,bine ai venit acasă .

Doar el putea pronunța  astfel de cuvinte pe gură ma forțez să îi zâmbesc și Travis îmi face semn să intru în mașină , iar eu chiar asta fac întorcândui spatele nerodului care de fiecare dată când are ocazia mă ia peste picior .

Gândurile îmi sunt întrerupte de telefonul din geanta mea care sună fără încetare , îl iau când mă uit numele Alisei  îmi apare mare și lat în față , mă bucur să văd că mă sună, îi răspund de îndată!

-Rossi scumpo ce faci , ai ajuns ?
-Da Alis am ajuns sunt în mașină mă îndrept spre casă .
-Doamne ce fericită sunt că ai venit .
-Și eu sunt , hai Vino la mine.
-Fi sigură că vin.
-Ok ne vedem acasă ,și îmi Închide e nerăbdătoare ,sunt sigură că în seara asta vrea să mă târască pe la vreo petrecere.

După câteva minute ajungem acasă văd mașina lui Alissa parcată în fața conacului  imens mai bine zis palat ,ce dor mi-a fost de scumpa și frumoasa mea casă , intru înăuntru toți  angajați mă salută ,când intru în casa o văd pe Alissa venind spre mine și sărin-dumi bucuroasă în brațe , la fel fac și eu și o strâng în brațe sărutând-o pe frunte ,m-ia fost așa dor de ia îmi este ca o soră ,Alissa , este o fire mereu pusă pe distracție și nebuni , e cea mai secretoasa si sinceră persoană pe care am cunoscut-o , are un corp de invidiat niște forme superbe are 1,70 , are ochi negri , și buze mari și cărnoase părul îl are șaten deschis și drept și lung , este îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți  de blug , și în partea de sus are o bustieră  neagră , părul îl are lăsat pe spate ,este foarte  frumoasă.

Ne îndreptăm spre camera unde se ia masa , bucătăreasă a gătit mâncarea mea preferată și la fel mâncarea preferată a lui Alissa .

-Deci vei dormi la mine tata îți va anunța părinți , vei locui la mine pentru ceva timp ca sa nu fiu dea dreptul singură dacă vrei dormim împreună dacă nu poți dormi în dormitorul tău, când părinți mei au văzut că suntem de ne despărțiți și plângem una după alta ca sa dormim împreuna părinți mei au decis ca dormitorul care este apropiat de dormitorul meu , să îl transforme în dormitorul Alissei , ca de fiecare dată  când rămâne la noi sa aibă propria ei cameră . Alisa pare foarte încântată .

-O ști deja că voi dormi în camera mea , fato dormi oribil când te vei căsători nustiu cum va putea dormi cu tine în pat ghinionistul de soț al tău , amândouă începem să râdem cu poftă .

După ce terminăm de mâncat decidem ca fiecare să meargă în camera ei să facă câte un duș și să se pregătească pentru petrecere .




Bună dragilor sper din tot sufletul că până aici a fost pe placul vostru .
Orice părere vă rog să o scrieți în comentarii .
Și nu uitați doar dacă doriți să apăsați steluță astfel pot să îmi dau seama că vă încântă ce-ia ce am scris .

Continue Reading

You'll Also Like

283K 11.4K 68
/~/~/NECESITA EDITARE/~/~/ Ea e o fata normala. El e un baiat bogat. Ea e obligata sa munceasca. El e obligat sa devina rege. Ea e vanduta de catre p...
159K 4.3K 33
- Dacă nu oprești , o să ajungem într-un șanț , Mattia! - Nu te teme micuța Lysandra. Spune în timp ce își pune mâna pe piciorul meu gol. Ai încreder...
196K 7.1K 65
În adâncurile vibrantei lumi a Greciei, unde secretele întunecate se împletesc cu pasiuni interzise, se naște o poveste care sfidează limitele loiali...
7.4M 243K 74
. Multe lucruri intrau în planurile miliardarului Christian Cross pentru viitorul apropiat: femei frumoase, un cont bancar în continuă creştere...