FANTOM ETKİSİ doğa dönüyor

Af Talkinglibrary

1.1M 40.7K 16.3K

Yaşamı boyunca hiç kimsenin onu "tehlikeli" olarak nitelendireceğini düşünmezdi. Eh, hayat bazen hoş olmayan... Mere

Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7
Bölüm 8
Bölüm 9
Bölüm 10
Bölüm 11
Bölüm 12
Bölüm 13
Bölüm 14
Bölüm 15
Bölüm 16
Bölüm 17
Bölüm 18
Bölüm 19
Bölüm 20
Bölüm 21
İLAHİ BAKIŞ AÇISI
Bölüm 23
Bölüm 24
Bölüm 25
Bölüm 27

Evreni ve karakterleri tanıyalım

45K 1.3K 242
Af Talkinglibrary


OY SINIRI : 300
OY SINIRINI GEÇTİĞİNDE YENİ BÖLÜM GELECEKTİR. 🤍

Alessia Annamarie :

Doğa ana ( Yaşam Kanı )

Doğada olan her şeye hükmedebilir. Fakat büyüsü henüz keşfedilmemiş biçimde geliştirilmeye açık durumda. Fiziksel olarak yirmili yaşlarda görünüyor olmasına rağmen doğumu bin yıl önceye dayanıyor. Ambrose'un günlüğünü okumak için gerekli olan Yaşam Kanına sahip. Ruh yiyen imparator tarafından yüzyıllarca büyülü simülasyona hapsedilmiştir, bunu her fark ettiğinde öldürülerek başka bir simülasyonda yeniden doğar. Ta ki bir gün derisin altında gizlenen dal parçasını fark edene dek.



Müphem:

Araf'ın üflenen üçüncü ruh alevinde kardeşi Agiel ile aynı anda doğdu. Konsey'in iki kardeşten yalnızca birini seçme mecburiyetinden dolayı kardeşini manevi olarak kaybetti ve evrenin ölüm düzenini üstlendi. Bilinen Azrail.

Araf topraklarında yaşanan mağlubiyet sonucunda Azraillik görevinden alındı. Kodes şatosunda tutsak edildi. Uzun bir müddet ruhları korumak amacıyla elinde kalan gücü Ruh Yiyen imparatora sunarak ruhları yem olmaktan kurtardı.

Bir anlaşma sonucu şatodan kurtulduğunda kurtardığı ruhları korumaya ve Ambrose'un günlüğünü bulup Araf'ı kurtarmaya yemin etti. Bir katil olduğunu ve sebeplerini uzun bir süre hatırlamıyordu.

Eldivenlerini çıkarmazdı. Çünkü birine temas etmesi halinde kişinin hayal ettiği en korkunç ölüm şekliyle can vermesine neden olurdu. Şimdilerde kader tanrılarına satıldığı için bir Günahkar olarak biliniyor. Neredeyse iradesini Moira kardeşlerin ellerine bırakmış durumda. Artık Günahlardan sorumlu bir elçi.

Agiel Asphodel:

Kalınlar arasında namıdiğer Cerbezeli olarak bilinir. Asphodel kardeşlerin dükü olmadan evvel yalnızca bir oğlandı. Araf'ın üflenen üçüncü ruh alevinde kardeşi Müphem ile aynı anda doğmuşlardı. Konsey'in yarattığı rekabeti kaybedip başarısız deneyler olarak bilinen Asphodel kardeşlere katılmak zorunda kaldı.

Teninden diken çıkarabilir. Dikenlerine her şekilde hükmedebilir.



Murphy:

Henüz bir çocukken katledilen Murphy'nin ruhu arafta büyümüştür. Ruh yiyen imparatorun tabağına düşmek üzere Araf'ta yakalanan ilk ruhtur. Üzerinde deneyler yapılmış, ruhu Araf bedeninin içinde parçalanmıştır. Eklemlerinde sarılı ipliklerin sebebi de budur. Murphy ruhunu bir arada tutmak için kendini dikmiştir. Renkler üzerinde hakimiyeti vardır. Müphem'in kurtardığı ilk ruh olarak bilinir.

Ophelia:

Ruh yiyen imparator'un tutsağıdır. Bir ruh olmasının yanında çok uzun süre Arafta kalmıştır. Bunun nedeni Ambrose'un verdiği sırrı saklamasından kaynaklanıyordur. Ambrose'un ilk ve tek aşkıdır fakat sakladığı sır onun kader ırmağından geçip cennete girmesine engel olmuştur. Günlüğün yerini bilmesine rağmen sırrı kimseye söylememiş, söyleyememiştir. (Büyü yüzünden bunun hakkında konuşamıyor.)



Merga:

Ruh Yiyen imparator'un şatodaki ilk cadısıdır. Müphem tutsak olduğunda arkadaş olmalarına rağmen imparatoru destekleyerek ona ihanet etmiştir. Daha sonra imparatora da ihanet ederek sırlara karışmıştır. Bunu yapmadan önce imparator için üretilen dokunulmazlık büyüsünü çalmıştır.

Tüm bunlardan sonra Yaşam kanının döndüğünü gören cadı, Araf için elini taşın altına koymak ister ve yeni dostlar edinir.




Hanzeb Asphodel:

Konsey tarafından üflenen ilk ruh alevinde doğmuştur. Başarısız deney olması sonucunda Araf'ta uğursuz anlamına gelen ilk Asphodel soyadını almıştır. Konsey'in Asphodel kardeşleri Araf'tan sürmesi neticesinde olabildiğince kinlenmiş ve yer yüzünde kendi ismine tapan bilinçsiz bir topluluk kurmuştur. Tapılan ayinlerde kullanılan yasak büyüler sonucunda olduğundan daha karanlık bir güçle Araf topraklarına geri döndüğünde yıkım getirmiştir. Erinye denilen bir ırk yaratıp kendi varlığına kanıt niteliğinde dünyaya salmış ve Araf'ta o ırktan bir ordu edinmiştir.

Araf topraklarını ele geçirdiği andan itibaren başarılı iki deney olan Müphem ve Alessia'dan kurtulmak ister. Yaşam kanının tahtını sarsmasından korkarak onu büyülü bir simülasyona kapatır. Müphem'in ise büyüsünün büyük kısmıyla birlikte hafızasını da elinden almıştır. Defteri herkesten önce bulmak istediği için Ophelia'yı tutsak etmektedir. Kader tanrılarıyla yaptığı anlaşma sonucu hiçbir günahtan sorumlu tutulmaz.



Morganna Asphodel:

Araf'ın üflenen üçüncü ruh alevinden doğdu. Başarısız ikinci deneydi, bulaşıcı şehvet etkisi nedeniyle Konsey tarafından uzaklaştırılmıştı. İmparatoriçe olarak erkek kardeşi Hanzeb'in yanında durmaktadır. Araf halkının üzerine yaptığı kara büyü neticesinde halkın Asphodel kardeşlere karşı nefretini ve kalkınmasını engellemiştir. Morganna sayesinde büyü etkisindeki halk yönetime itaat eder.




Gwendoline:
Alessia'ya verilen acımasız görevde ailesinden koparılan kız çocuğudur. İki farklı türün birleşiminden doğmuştur fakat Hanzeb'in kanunlarına göre iki farklı tür ilişkisi yasaktır. Bazı durumlarda ellerinin çevresine beyaz izler bıraktığı görülür. Bu, eskiden Labradoritlerin cennet veya cehenneme gidecek ruhların izlerini kaybetmemeleri için kullandıkları bir teknikti fakat kara büyüyle ırktan silinmiş bir özellikti. Gwendoline'de ise bu özellik mevcut. Üstelik boynuzlarının arasında beyaz sislerin gezdiğini görürde bakarsanız geçmişinizi bir film şeridi gibi izleyebilirsiniz.



Ares:

Mor teni, iri boynuzları ve büyük bedeniyle klasik bir Labradorittir. Beslenmek adına herhangi tenle temas kurduğunda düş gördürmesine rağmen gençlikten ve yaşam özünden beslenir. Beslendiği bedenle işi bittiğinde geriye rengi solmuş ve buruşmuş ölü bir et parçası kalmaktadır. TAKO ekibi üyelerinden biri olarak Labradorit topraklarını simgeler. Yasak olmasına rağmen başka bir türden kadınla ilişkisi vardır. Morganna'nın büyüsünden etkilenmeyen nadir Labradoritlerdendir.




Gaya:

Sitrinlere özel beyazlığa sahiptir. Gözleri genelde sarı, öfkelendiğinde gri renktedir. Yarasa kanatlarını andıran perdeli kulakları iyi duyar ve uzun tırnaklarında salgıladığı zehir tek damlasıyla dahi felç edebilir. TAKO ekibi üyelerinden biri olarak Sitrinlerin topraklarını simgeler. Yasak olmasına rağmen başka bir türden adamla ilişkisi vardır. Genelde savaşırken yıldız bıçaklar kullanır. Morganna'nın büyüsünden etkilenmeyen nadir Sirrinlerdendir.






Hera:

Tüm Garnet özelliklerini taşır. TAKO ekibi üyelerinden biri olarak Garnetlerin topraklarını simgeler. Genelde savaşırken mınçıka kullanır. Diğer Sitrinlerin aksine Fiziksel acı veren dokunuş gücüne sahip değildir. Morganna'nın büyüsünden etkilenmeyen nadir Garnetlerdendir.





Erinye türü:

Hanzeb'in büyü deneyleri yoluyla yarattığı türdür. Genetik bozukluktan dolayı birçoğu bilinçli değildir, kabiliyetleri kurulmuş bir silah gibi yalnızca öldürmek ve imparatora itaat etmekle sınırlıdır. Ölülerden yaratılmışlardır ve olağanüstü güzellikleri vardır. Enselerinden uzanan iki uzun yılan son derece tehlikelidir.

Garnet türü:

Geçmişte Araf halkının masum bir parçası olan Garnet türünün güçleri Morganna'nın kara büyüsüyle tüm iyimserliğini yitirmiş ve şimdiki hallerini almıştır. Kırmızı gözler,  mavi dudaklar ve sivri kulaklara sahip bu tür genelde tehlikeyle karşı karşıya kaldıklarında fiziksel acı veren dokunuşlarını kullanırlar. Devamlı talim yapmakla bilinen tür topraklarına bir yabancıyı sokmamak konusunda oldukça katıdır.

Garnet toprakları:







Sitrin türü:

Geçmişte Araf halkının masum bir parçası olan Sitrin türünün güçleri Morganna'nın kara büyüsüyle tüm iyimserliğini yitirmiş ve şimdiki hallerini almıştır. Sitrinler halk olarak sarı gözlüler ve gri gözlülerden oluşur, bazılarınınsa zaman zaman renk değişikliği gösterebilir. Bendensel olarak normalin üzerinde bir hıza ve ucundan zehir damlayan sivri tırnaklara sahipleridir. Diğer tüm türlerin arasında en sinsi olanı olarak anılırlar ve soğuk yerlerde yaşarlar.

Sitrin toprakları:






Labradorit türü:

Kara büyüden önceki pembe renklerini ve güçlerinin iyimser yanını kaybeden halk,  Araf Asphodel kardeşlere karşı düştüğünden beri mor bir ten rengine sahiptir. Bu nedenle diğer türler tarafından ırkçılık gördükleri birçok an yaşanmıştır. Baltalar ve içkilerle yaşayan bu halk tıpkı diğer iki tür gibi sefalet içindedir. Kadın-erkek farketmeksizin güçlü bedensel yapıya ve boynuzlara sahiplerdir. Her biri yaşam özü ve gençlikle beslenir. Beslenmek adına yaptığı bir dokunuşun ardında buruşuk ve renksiz ölü bedenler bırakırlar.

Labradorit toprakları:




Kordisesp neresidir?

Eskiden Araf olan toprakların adı Asphodel kardeşlerin işgaliyle ve Hanzeb tarafından 'zehirli' anlamı taşıyan Kordiseps adıyla değiştirilmiştir. Sabahları mor, lacivert hırçın sislerin gezindiği, gökyüzü yıllar evvel silinen topraklardır.

Sislerin arasında, tüm ırkların tepesinde devamlı belirsiz bir yuvarlak süzülür. (Kodes)

Araf halkının varolmasının bir sebebi vardır. Ruhları yolculuklarında doğru yönlendirmek ve cennet veya cehenneme giderken her konuda açıklayıcı olmak, Araf'ın işleyişini sağlamak.
Şimdi ise halk yalnızca açlıkla savaşıyor.

Kodes neresidir?

Kordiseps'in ( Araf'ın) üzerinde, gökte hiçbir yapıya dayanmadan öylece süzülen imparatorluk şatosudur.

Nanta neresidir?

Araf kardeşlere karşı yenilgiye düştüğünde yer altına batan yapı. Konsey üyelerinin yaşamlarını sürdürdükleri, eğitimlerini yaptıkları, büyülerini geliştirdikleri ve evrenin düzenini sağladıkları binadır. Tüm ruh alevleri Nanta binasında üflenmiştir. Müphem ise kurtardığı ruhları gizlenmek ve korumak adına yer altına batan bu yapıya saklamıştır.











Bölümle ilgili fikirlerinizi merak ediyorum.🤍

Minik yıldıza dokunmak vereceğiniz en faydalı destek olacaktır. Burada olduğunuz için teşekkürler ♥️♥️♥️

Fortsæt med at læse

You'll Also Like

168K 7.3K 15
"MARDİN'DE AŞK" Birbirlerine olan aşklarını ifade etmek için konuşmaya gerek yok . Belki de sessizlik, kalplerinin birbirine daha da yakınlaşmasına...
7.5M 341K 65
Fantastik #1 Siz hiç bir ruha aşık oldunuz mu? Gülüşünden bihaberken ya da öfkelendiginde nasıl baktığı bilemeden sonsuz bir melankoninin içine düştü...
11.2K 832 29
Hiçbir yere ait olamamak mümkün mü? İnsan bir yere ait olabilir mi? Aidiyeti hissetmek için ne yapabilirsiniz? Nelerden vazgeçebilirsiniz? Doğaüstü...
265K 23.3K 43
Astsubay Kıdemli Başcavuş Tuğra Duman, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin seçkin bir birimi olan Pençe timinin yardımcı komutanıdır. Görev, sınır ötesindeki...