CESARET | Texting

By ddefendyourself

685K 6.4K 554

TAMAMLANDI 056*: Karşındayken kendimi okşarsam etkilenir misin? 056*: Mastürbasyon videomu atsam değerlendir... More

1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3.BÖLÜM
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
9.BÖLÜM
10.BÖLÜM
11.BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
27.BÖLÜM (Final)

21.BÖLÜM

6.9K 108 5
By ddefendyourself

Geldikkk
Keyifli okumalar
OY ve YORUM lütfen❤️

21.BÖLÜM

Kime ait olduğumu, kimden ilgi beklediğimi artık biliyorum. Sadece iyi hissetmek için kendimi sürekli onun yanında buluyordum. Gelecek gözlerimin önüne seriliyor, davranışlarım beni şaşırtıyor gerçekten sakinlikle verdiğim kararların varlığı güvenimi yerine getiriyor. Bu zamanların geçici olup olmadığını bilmiyor oluşum beni korkutuyor. Karamsar günler yaşıyorum, stresten uyumadığım günlerim artacak.

Onunla sadece dakikalar sonra karşılaşacak içimdeki bu stresi onunla paylaşacaktım. Yine de gelecek beni korkutuyordu. Önümde hazırladığım şeylere göz atarken onun ağaçların arasından geldiğini gördüm. Giyindiği beyaz tişört ve kot pantolonla gayet çekiciyken hazırladıklarıma tek kaşını kaldırıp tebessüm etti.

"Ölecek miyim?" derken yanıma varmıştı. Yere, yastığın üstünde oturmuş ona alttan bakıyordum.

"O ne alaka müzisyen?" derken yüzüm, içimin aksine keyifliydi.

Karşıma, onun için bıraktığım yastığa oturduğunda gözlerime baktı. "Çünkü bebeğim," dedi dudaklarını ıslatıp bana bakmaya devam ederken tekrar konuştu. "Hayal ettiğim şeyi yapmışsın."

Tebessüm ettim içtenlikle. "Bunu çok önceden planlamıştım bu güne denk geldi."

"Hmm." diye mırıldandı ardından hazırladıklarıma göz attı. "Planladığın başka bir şey var mı?"

Gözlerimi ondan ayırıp gökyüzüne bakarken düşündüm. "Evet var." dediğimde ona dönmüştüm, kaşları çatıldı.

"Ne?" dediğinde merakla dolmuştu. Hazırladıklarımızdan yemeye başladığımızda yüzümdeki ifadeyi ciddi tutmaya çalışırken konuştum.

"Yakın bir zamanda hatta çok çok yakın bir zamanda yapacağız."

Ağzındakileri çiğnedi ve yutkunurken, "İpucu ver." dedi.

"Hmm." diye mırıldandım onu taklit ederken. Bir çileği dudaklarıma götürdüğümde konuşmaya devam ettim. "Mutlu olacaksın müzisyen daha fazla ipucu isteme."

Ayağa kalktığımda o hazırladıklarımdan yemeye devam ediyordu. Çileği bitirip bana bakan gözlerinden gözlerimi ayırmadan üzerimdeki kısa elbiseyi üzerimden aşağıya indirdim. Üzerimde altıma giyindiğim iç çamaşırlarım kalırken dudaklarım kıvrıldı. "Seni bekleyeceğim." Diyerek ona arkamı dönüp karşımızdaki manzaraya doğru yürüdüm.

Ayaklarımın altında ezilen kumla birlikte parmak uçlarıma çarpan suyla heyecanlandım. Suyun bedenimi sarmasını sağlarken ona döndüm. Ayağa kalkmış üzerindekileri çıkartmıştı. Altında sadece baksırı kalırken saniyeler önce yaptıklarımı yaparak gözleri gözlerimde yanıma yürüdü. O kadar çekiciydi ki. Tam tepede olan güneş tenini bir elmas gibi parlatıyordu.

Heyecanla onun yanıma kadar yüzmesini bekledim yanıma vardığında sessizce birbirimizi seyrettik. Bir süre sonra, "Müzisyen?" dedim fısıltıyla.

"Efendim?" dedi bana karşılık olarak.

Yanıma daha da yaklaştı. Bir kol boyu kadar mesafe vardı aramızda. "Hislerim." dedim bu sefer ona ben yaklaşarak. Kollarımı boynuna doladım. "Hislerimi kontrol edemiyorum bedenimden taşıyor gibi."

Ellerini belime koydu beni kendine daha da yaklaştırdı. "Hislerim Nevra." dedi benim gibi fısıldarken. "Hiç bu kadar meczup olmamıştı." dudaklarını dudaklarıma değdirip uzaklaştı benden.

"Seni seviyorum." dedim dudaklarım heyecanla titrerken. Dudaklarımı dudaklarına değdirdiğimde dudaklarımı kavradı. Bir eli belimde kalırken diğer eli saçlarıma gömüldü sert bir halde öpüşürken bacaklarımı beline doladım.

Hislerimiz birbirine tutunuyordu.

Nefes nefese birbirimizden ayrıldığımızda gözlerimi aralayıp onun kısık gözlerine baktım. Alt dudağımı ağzıma yuvarlarken bacaklarımı sıkarak kendimi ona bastırdım. "Hadi müzisyen." derken içimdeki o stresi geçirmek istedim.

Fısıltımla birlikte belimdeki elini kalçama indirdi. Suda hareketlenirken konuşmaya başladı. "Hazır mısın?" dedi.

"Evet ama..." dediğimde denizin kenarında durduk. Sırtımı ıslak kumla buluşturduğunda dalgalar bedenime çarpıyordu, hızla konuştum. "Hayır müzisyen." diyerek bacaklarımı gevşeterek parmak uçlarımla ıslak kuma bastım.

Elimi baksırın önüne götürdüğümde sertleştiğini gördüm. "Neye hayır?" dedi elime kendini iterken.

"Ağzıma boşal müzisyen. Tadını alayım." dediğimde başını iki yana salladı ve her iki eli kiloduma ulaştı.

"Bugün değil. Bugün senin tadını almak istiyorum." Kilodumu üzerimden çıkardığında gözleri am'ımdaydı.

Bir eli göğüs aramdan; karnıma ardından am'ıma kadar indiğinde yüzümün hizasında olan yüzünü aşağıya indirdi. Bacak arama indiğinde bacaklarımı tamamen ayırdım. Baş parmağını am'ımın tepe noktasından aşağıya kaydırdığında bir saniye kadar gözlerime baktı.

"Nasıl da güzel." derken nefesi bacak aramdaydı. "Bir şaheser gibi." Dudağı kaydırdığı yolu seyreder gibi tenime dokunduğunda dudaklarının arasından sızan dilinin ucu, içime dokundu.

Diliyle am'ımı yalarken dalgalara karışan mırıltılarıyla am'ımı emdi. Ardından baş parmağını am'ımdan içeri ittiğinde kendimi kasmak istedim. Tek sefer yaptığı şeyle baş parmağı tenimden uzaklaştı. Islanmış baş parmağını kastığım dudaklarımı aralayarak ağzıma itti. Hızla onu emdiğimde tadımı aldım.

"Seni içerek hayatta kalabilirim." Dedi dudaklarını birkaç saniye am'ımdan uzaklaştırırken.

Bu sefer diğer elinin orta parmağını sert bir hareketle içime ittiğinde uzun parmakları içimdeydi. Parmağı içimdeyken dudakları tepemi emiyordu. Defalarca içime ittiği parmağına dakikalar sonra ikinci bir parmak da eşlik ederken ellerimi hızla saçlarına götürdüm.

Dudakları, parmakları beni çileden çıkartırken bunun devamı olarak sikini istedim büyük bir istekle. "Müzisyen!" dedim ihtiyaçla.

"Söyle bebeğim benden ne istiyorsun, yalvar." dedi nefesini am'ıma üflerken.

"Beni paramparça et." derken ayak parmaklarımı büktüm.

Beni dinlemiş parmaklarını benden uzaklaştırıp son kez am'ımı emip tepeme bir öpücük kondurdu. Üzerime eğildiğinde yüzünü yüzüme hizaladı. Dudakları dudaklarımı bulduğunda ellerimi ensesine indirdim. Öpüşünde aynı tadı, kendi tadımı alırken baksırını indirişini hissettim hareketlerinden.

Tenime çarpan dalgalarla öpüşünü durdurup benden uzaklaştığında am'ıma parmaklarıyla bir kez dokunduktan sonra sikini içime itti. Gözlerimiz birleşmişken sadece gözlerimi kırptım. İçimde git gellere başladığında fısıldadı. "Korunuyor musun?" Göğüslerimin tam ortasını öptü.

"Bunda profesyonelleşmişim. Sorun etme." derken bacaklarımı beline doladım hızlanan hareketleriyle.

Toprak altımda eziliyor gibi hissediyordum.

"Nevra." dedi dakikalar sonra o kadar hızlanmıştı ki. Gözleri gözlerimdeydi şakaklarındaki damarlar belirginleşmişti.

"Müzisyen." dedim inleyerek nefes nefese gelmek üzereydim. Parmak uçlarımda uyuşukluk hissediyordum.

"Seni seviyorum, benim parlak yönüm." Kulaklarıma yanaşarak fısıldamasıyla kalbim hızlandı.

Korku tüm bedenimi heyecanla sardı.

İçimde kendini son kez ittiğinde kalbimin atışı ve bedenimdeki titreme birbirini kovalıyordu. Ellerimi omzuna koyduğumda bugünün nedenini ona söylemek için tüm hücrelerime cesaret toplamaya çalıştım.

"Rodin." dedim gayet soğuk bir sesle.

"Efendim bebeğim." dedi benden uzaklaşırken derin bir nefes aldım. Gözlerimde ne gördü bilmiyorum ama üzerimden kalktı. Hala bacak aramdaydı ama içimden çıkmış üzerimdeki varlığı kaybolmuştu.

Ellerimle destek alarak oturur pozisyonuna geldiğimde baksırını giyinmişti. Bana şüpheye karışmış tedirginlikle bakarken yutkundum. Ve dün söyleyemediğim şeyi dudaklarımın mırıldanmasına izin verdim.

"Ben boşanmıyorum."

*****

Bölüm sonu
OY ve YORUM verdiysek bir sonraki bölümde görüşmek üzere🫂🚶‍♀️

Continue Reading

You'll Also Like

232K 3.3K 15
+18 sahneler içeriyor. TAMAMLANDI. Laçin yıllardır aşık olduğu adama hiç düşünmeden fotoğrafını gönderir. Sonrası ise Laçin için bir felakete dönü...
1.1K 91 29
Mafya işleriyle ilgilenen esas erkeğimiz aşık olduğu kızı oteline çalışan olarak alıyor.Düşmanı sandığı adam esas kızımı öğreniyor ve esas erkeğimiz...
1.1M 51.4K 60
(Bu isimle yazılmış ilk kitaptır.) Girdiği depresyon sonucu gittiği bir barda birlikte olduğu adamdan hamile kalan Hira, hayatında bir çocuğa yer ver...
806K 36.4K 27
Not: Kitapta +18 unsurlar mevcuttur.. ........................................ ~ZS~....................................... Kına yakmak kendini adama...