Barışa Ulaşmak (+21) BxGxB

By gullerveyaslari

785K 6.1K 1.7K

Zengin bir ailenin kızı olan Su, internetten tuttuğu iki jigoloyla yedi gün boyunca beraber olur. Asla hesap... More

TANITIM
BÖLÜM 1: ÇOK İYİYDİN
- KARAKTER KARTLARI -
BÖLÜM 2: BENDEN HABERİN BİLE OLMAZDI
BÖLÜM 3: CANINI ACITMAMAK İÇİN
BÖLÜM 4: ŞEVKATLİ DOKUNUŞLAR
BÖLÜM 5: VAHŞİ AMA ZEVKLİ
BÖLÜM 6: KAYBEDEN SEN OLACAKSIN
BÖLÜM 8: HALLEDECEĞİM
BÖLÜM 9: KAOS
BÖLÜM 10: GÖKYÜZÜNE DUYULAN ÖZLEM
BÖLÜM 11: BABA OLMAK İSTER MİYDİN?
BÖLÜM 12: BAŞKA GÖZLERDE ÇOK ARAMIŞTIM SENİ
BÖLÜM 13: BİZ DAHA FAZLASIYIZ
BÖLÜM 14: ASLA KAYBETMEYEN AVUKAT
BÖLÜM 15: MÜSTAKBEL KOCAN
BÖLÜM 16: DEHŞET
BÖLÜM 17: ABİ!
BÖLÜM 18: NAR SUYU

BÖLÜM 7: İTAATKÂR

45K 494 55
By gullerveyaslari

(BÖLÜM FOTOĞRAFLARI)

(CİNSEL İÇERİK +21)

Siyah tangam ve müstehcen sütyenimle gerçekten güzel gözüküyordum. Derin nefes aldım ve aynaya bakarken gülümsedim. Odamdan çıktıktan sonra salona ilerledim. Ulaş koltukta uzanmış, kalın bir kitap okuyordu. Yanına ilerlememle gözlerini bana çevirdi. Beni süzen bakışlarından hoşuna gittiğimi anladım. Kocaman gülümseyip yanına gidip kucağına bıraktım kendimi. Karnında oturuyordum. Hızla doğruldu. Yüzlerimiz çok yakındı şimdi. Dudaklarına yaklaştım. "N'aber?"deyip dudağına ıslak bir öpücük kondurdum.

"Seni görünce daha iyi oldum. Senden n'aber?"dedi ve o da dudağıma ıslak bir öpücük kondurdu. Mavi gözlerine bakıp kocaman gülümsedim. "Çok iyiyim. Artık sevişebiliriz."

"Bensiz mi?"arkamdan gelen sesle burnumdan bir nefes bıraktım ve Ulaş'ın kucağında kalmaya devam ederek Barış'a döndüm. Alaylı gülüşüyle beni süzüyordu. "Benim sana sürprizim var Su."diyen Ulaş ile birlikte bakışlarımı Barış'tan çekip dibimde yüzü olan Ulaş'a çevirdim. "Öyle mi? Nedir?"

"Dildo aldım senin için."dediğinde gözlerim kocaman büyüdü. "Ne?"dedi Barış yüksek sesle. "Kıza sordun mu peki? Deliğini genişletme derdindeysen ona sorman gerekirdi."

"Üzerinde kullanmama izin verir misin Su?"dedi Ulaş. Dudağımı ısırdım. "Olabilir."

Ulaş'ın gözlerinde şehvet ve yaramazlık ışıltıları gördüm, yanıp söndüler.

...

"Ellerimi mi bağlayacaksınız?"dedim sorarcasına. Ulaş ve Barış benim çok fazla zevk almam için bir şeyler denemek istediklerini söylemişlerdi. Kabul etmiştim. Şimdiyse Ulaş elinde kemerle yanıma yaklaşıyordu. "Evet, kontrol bizde olacak."

"Gangbang gibi mi?"dedim heyecanlı sesle. "Öyle sayılır."

"Evet!"dedim ve ellerimi çırptım. Yatakta bağdaş kurarak oturuyordum. "Bugün kontrol sizde! İstediğiniz kadar sert olup her şeyi yapabilirsiniz! İtaatkar olacağım!"

...

Kollarım hafifçe havada bağlıyken biraz kaslarım ağrımıştı. Aldırmadım. Çünkü şu an Barış güzel ağzıyla şişen klitorisimi emiyordu. Emerken çıkardığı iştahlı seslerle daha çok zevk alıyordum. Ulaş ise hep yaptığı gibi göğüslerime gömülmüş, iştahla uçlarını emip ısırıyordu. Gözlerimi kapamış inliyordum. Bazen gözlerimi açtığımda kadınlığımı emerken aynı zamanda bana keskin gözleriyle bakan Barış ile göz göze geliyorduk. Ağzına kendimi iyice itip sürtünmeye çalışıyordum.

Barış kenara sıyırdığı tangamı okşadıktan sonra bacaklarımı kaldırdı ve tangayı bacaklarımdan sıyırdı. Elindeki tangamı burnuna götürüp kokladıktan sonra bana göz kırptı ve sertleşmiş sikini birkaç kez gözlerimin içine bakarak sıvazladı. "Gir artık!"diye bağırdım. Sırılsıklamdım, klitorisim çok şişmişti. Bir saattir bana işkence yapıyorlardı.

"Hani itaatkar olacaktın güzel bebeğim? Kapat o güzel çeneni."dedikten sonra elindeki tangayı ağzıma itti. Ona kötü kötü baktım. Ulaş doğrulup sikini göğüs uçlarıma sürttü. Emdiği için ıslanıp dikleşen göğüs uçlarıma kendisini sürtmesiyle inledim. 

Ulaş'a bakarken Barış bacaklarımı havaya kaldırıp tamamen açtı ve bir anda içime girdi. Çığlık attım. Hızla içime gömülüp sert hareketlerle içime vurmaya başladığında gözlerimi kapadım zevkle. Kalçasını hızla içime iterken eğildi ve ağzımdaki tangayı çıkardıktan sonra gözlerime birkaç saniye bakıp dudaklarıma atıldı. Sağ eli boğazımı sardı ve beni açlıkla öpmeye devam etti. Ona açlıkla karşılık verdim. Dudaklarımdan ayrıldı, boğazımı sıkmaya devam etti. İçime o kadar sert vuruyordu ki onu sonuna kadar hissediyordum. Sikinin yarısından fazlası girmişti ama sonuna kadar alamıyordum. Dardım. 

"Oh! Çok çok çok güzel! Sıcacıksın ve daracık! Amına koyayım!"dedi ve uzanıp göğüsümü çok sert bir şekilde avucunun içinde sıkıştırdı. İnledim. Ulaş boynuma eğilmiş emerken aynı zamanda kendini çekiyordu.

"Siktir! Prezervatif takmayı unuttum!"içimden çıkacakken bacaklarımı beline doladım hızla. "Takma! Böyle seni tamamen hissetmeyi çok seviyorum."

"Yavrum hamile kalmak gibi bir niyetin mi var? Gece uzun, seni kim bilir kaç posta sikeceğiz. Riske atamayız."

"Hayır cidden sorun değil."

"İyi, hamile kalırsan aldırırsın."hızlı atan kalp atışlarım sanki o an durdu. Bir şey demedim. İçime tekrar gömüldü ve derin iniltilerle beni sert darbeleriyle sikmeye başladı.

...

Barış üç kez, Ulaş dört kez içime boşaldıktan sonra ellerimi çözmüşlerdi. Bitik durumdaydım. Beni her pozisyonda sertçe sikmişlerdi. Kalça yanaklarımı hissetmiyordum. Sikerken o kadar vurmuşlardı ki. Bacaklarım, saçlarım ve göğüslerim sperm içindeydi. Amımın içindeki yoğun spermlerin yapışkan hissini de hissediyordum. Ulaş içeriye gidip penis yüzüğü taktıktan sonra geri geldi. Bayık bakışlarla Barış'ın sikine baktığımda damarları iyice belirginleşmişti, siki de hala dimdikti. O kadar boşaldıktan sonra hâlâ öyle olması başarıydı. 

"Şimdi deliğini genişleteceğiz."Ulaş dudaklarımı uzun süre öptükten sonra yanaklarımı okşadıktan sonra elindeki dildoyla birlikte kadınlığıma doğru eğildi. Hassas klitorisimi iştahla emdiğinde ellerim hızla saçlarını buldu ve kendimi ağzına ittim. "Ah!"diye inledim. Zevk aldığımı görünce uzun süre klitorisimi emdi. Daha sonra doğruldu ve elindeki dildoyu gözlerime bakarak deliğimin içine sertçe itti. "Ah!"diye yüksek bir sesle çığlık attım. "Çığlık atma amına koyayım, fena oluyorum bir saattir."dedi Barış. "Kes be! İçimi deştiniz herhalde!"

"Eyvallah."dedi asabi bir sesle. Ulaş içimdeki dildoyu daha derine soktu, sonra hızlıca kendine doğru çekti ve dildo içimden çıktı. Daha sonra tekrar içime itip tekrar sertçe çıkardı. Bu hareketi defalarca yaparken her soktuğunda çığlık atıyordum. Kaşınmıştım, ben istemiştim böyle olmasını. Bana sert davranmaları hoşuma gidiyordu ama.

Zevk alsam da acı da benimleydi deliğimi genişletirken. Ulaş daha sonra dildoyu içimden çıkardı ve eğilip klitorisimi emmeye başladı yine. Gözlerim kaydı ve bedenim titredi. Deliğimde gezen dili de çok zevk veriyordu.

Gözlerime bakıp klitorisimi dişlediğinde zevkle çığlık attım. Daha sonra ağzını kadınlığımdan çekip iç bacağıma ıslak bir öpücük kondurdu ve ayağa kalktı. "Amının üstündeki ben çok tatlıymış."dedi ve dudaklarını yaladı. Ayaktayken iki parmağını birleştirip içime soktu ve makas hareketleri yapmaya başladı. Çok yüksek sesle inliyordum. Siktir bu kadar acı verirken nasıl bir o kadarda zevk verebiliyordu bu?!

"Ah! Ah!"

...

"Oh!"Ulaş ilk kez duyduğum incelen ses tonuyla art arda inlerken kafasını geriye atmıştı. Kaç kez boşalmışlardı içime bilmiyordum ancak yatağımın ve bedenimin her yeri sperm içindeydi. Tam hayalimdeki gibi. Barış da sert hareketlerle ağzımı sikiyordu, sikinin ucunu emip dilimi ucunda gezdirirken daha sonra vakumlarcasına ses çıkarıp boydan boya yalıyordum. Siki demir gibiydi, taktığı penis yüzüğü sayesinde.

"Bu nasıl am lan, sonsuza kadar sikebilirim! Oh!"çığlık attım köküne kadar sokup hareketsiz kalınca. "Nasıl bebeğim? Umarım güzel amının hakkını gerçekten verebiliyorumdur."ağlarcasına sızlandım. Tamam hoşuma gidiyordu ama altı saattir sikişiyorduk ve ben vücudumu hissetmiyordum. Beni her pozisyonda evire çevire sikmişlerdi. Denemediğimiz pozisyon kalmamıştı. 

Şimdi de Barış'ın kucağına uzanmıştım ve alttan sertçe amıma köklüyordu sikini. Ağlarcasına inlemelerim boynunda soluklanmamla orada hapsoluyordu. Elleri belimde, sırtımda okşarcasına gezip daha sonra kalça yanaklarımı sıkıyordu.

"Bo...boşalacağım! Aah!"diye çığlık attıktan sonra kadınlığım kasılmaya başladı. "Ah! Kas böyle aşkımm!"dedi Barış ve beni kalçamdan iki eliyle tutup sertçe sonuna kadar sikine bastırdı, siki sonuna kadar içime girdi. Öyle ki testislerini ve sikinin damarlarını, sıcaklığını bile hissetmiştim.

SINIR 500 OY 

...

ben artik fantezi uretemiyom bunlara cunku aklımda eksın ve duygusal sahneler var

OPULDUNUSS

YENİ KİTABIMA DESTEK VERMEZSENİZ SİZİ ÖLDÜRÜREM

YOKLAMA ALALIM

BARİS VS ULAS TAYFA??


Continue Reading

You'll Also Like

11.1K 643 19
Şimdi bir rüzgar esti buradan. Ayrılık vakti geldi, dedi. Saçlarımı savuran deli rüzgar, ilk defa huzur vermedi. Son cümlemizi fısıldadı kulağıma. Bı...
1.2M 54.6K 51
Bebeği lösemi olan Arslan ile kardeşinin beyninde tümör olan Ayşegül, çaresizlik dolu bir dönemde kaderin ağlarını örmesiyle karşılaşır. Onların çare...
947K 14K 55
Ne yani kendinizi ne zannediyorsunuz? İstemiyorum gerekiyorsa hem dersten bırakın , hem okuldan atın... Bu kadar asabi olunmaz didem , o çok konuşan...
227K 10.2K 71
Tamamlandı Bir binbaşı en fazla ne kadar takıntılı ola bilir? Barlas binbaşı Efese ne kadar takık olabilirse...